nostan nyt

huoli jamurhe

Hukun huoliin ja murheisiin..tuntuu siltä ainakin. Milloin asiat selkenevät ja miten jatkuu elämäni muuten? Työ ja raha asiat on mielessä sekä poika..

5

63

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 4Smile

   Sinulle.., en tiedä oletko aiemmin kysymyksesi esittänyt, mutta huolestuin..

   Mennyt
   Joku tieto/uutinen tullut, joka on vaatinu aikalailla lujaa tahtoa, mutta tässä on ollut mukana ,yös uusi mahdollisuus. Tässä on ristiverinen nainen ja balanssin löytymistä,mutta ensin on pitänyt osata ratkaista mitä tekee. Tässä nyt kumminkin on menty jo kohti yhden aikakauden loppua, kohti uutta tuntematonta.

   Nyt
   Jossain jo pitkään jatkuneessa jutussa, on nyt hyvä pitää edelleen matalaa profiilia, sillä tässä on joku nainen (ei ehkä mitenkään hirveen luotettava, tai osoittautuu sellaiseksi), kas kun arvosi menevät pikkusen uusiks, kun saat kuulla jotain - saattaa liittyä isoihin summiin rahaa, tai sitten joku juttu, jonka piti kaiken jären mukaan onnistua - viekin henkilöitä kauemmas toisistaan. Jopa lopulliseen ajatukseen asti.

   Tulee
   Joku juttu, joka ei oo menny ihan niinkun kaavailet, siinä tapahtuu oikeus, Tässä tapauksessa kuitenkin - olet voitonratsusi jo satuloinut - asiassa jossa selkäsi takana puuhaillaan ties mitä. Tähän liittyy joku sinulle erittäinkin rakas ihminen, mutta tässä muutosten tuulet alkavat jo puhallella ja askeleesi on kevyt pitkän tarpomisen jälkeen.
   Eri paikkakunnalta tulee jotakin täysin puskista ja se vaatii sinulta pikkusen kanttia säilyttää mielenrauhsi. Saattaa olla kovastikin ravisteleva tämä juttu. Tässä on kyseessä rahasopimusasiat, johon liittyy joku 'hengenheimolaisesi.'
   Vaalea nainen ja tosiasioitten kohtaamista ja kun ilta saa, käperryt omien ajatustesi äärelle ja ulvot kuulle haaveitasi ja nää on jotain koti/perheasioihin liittyviä asioita. Täällä on myös työn kortti, johon liittyy ristiverinen aikuinen mies. Oisko sit jotain toiveita työpaikan suhteen? Se alkaa hallita ajatuksiasi, on jonkin verran haasteellinenkin mokoma. Täällä on myös vaalea aikuinen mies, jonka kanssa joudut kilpailutilanteeseen, eli oisko tuo mies sitä samaa työpaikkaa itelleen haalimassa myös.., mut sitten kun tänne tulee läjä sydämen kortteja - ettei kävis vaan niin että rakastut... Ilmeisimmin tuo kilpailutilanne tuon miehen kanssa on kuitenkin sitä, että käyt Jaakobin painia oman itsesi kanssa..

   Täällä on virkamies ja astuu kuvioihin jonkun asian paljastumisen myötä ja kun täällä on hallitsijatar, joka kuvaa äitihahmoa/hedelmällisyyttä/jollekin asialle - onko aika sille otollinen. Nyt tässä jokin asia vie sinua perimmäisten kysymysten äärelle, oletko valmis kohtaamaan asioita ja miten onnistut pitämään kotisi oikeinpäin. Luottamuksesi kumminkin alkaa hiljalleen palailla ja elämässäsi on sopusointua ja sovittelua ja kun saat vielä kuulla jotain, tilanteesi alkaa vakautua.
   Tilanne kuitenkin pikkusen elää koko ajan, mutta alkaa se valokin pilkahdella ja tässä on joku harvemmin tavattu ystävä, joka on näitä vaikeuksia aiheuttanut. Viestiä siitä että hommat alkaa suttaantua - olkoonkin vaikka paljon noita kumminkin itekses pohdit/epäilet..
   Jotakin tulee vääjäämättä ja tulee sulle täytenä yllätyksenä. Vaalea aikuinen mies - joku tässä pistää sut 'varautumaan pahimpaan,' ja ahistut taas, mutta nyt tulevaisuuden suunnitelmiesi touhuista kun et tiedä mitä tehdä. Maailmalta kiirii uutisia asiasta, jossa sut on jätetty kaikesta pikkusen ulkopuoliseks.
   Aineellisis asiois pikkusen tyytymättömyyttä ja kiukkuakin, mut sit sulle ehdotellaan ties mitä. Tulossa on nyt ne isot muutokset ja sulla on näissä kaikki onnistumisen mahdollisuudet, olkoonkin vaikka hulluna stressaatkin.
   Vaaleahko nainen ja valintojen tekemistä. Sun on pikkusen 'vaikea nähdä metsää puilta.' vaikka sulla on kaikki syyt iloon ja juhlaan. Nyt olet täysin tilanteitten armoilla ja sun on tartuttava toimeen/tilaisuuteen....

  • huoli ja murhe

   Mitä se virkamies takottaa?mihin asiaan liittyen?kumpaa työtä teen tulevaisuudessa? Onko se mies jota ajattelen kiinnostunut minusta?kiitos..

   • 4 Smile

    Kumpaa työtä teen???
    Kysymyksessäsi oli vain työ ja raha-asiat...
    Työasioihin tuli se ristiverinen aikuinen mies ja toiveita herättävää juttua, mutta kun se vaalea aikuinen mies tuli myös - lienet kilpailutilanteessa, jossa katsotaan kumpi homman vie. Voihan se olla, että kääntyy eduksesi, kun tuli sydämen kortteja - enempää en osaa sanoa.
    Ja tuo virkamieskin voi liittyä tuohon työpaikka juttuun tai sit joku muu juttu kun paljastuu, siin astuu mukaan se virkamies.., en mä osaa paremmin neuvoa, sori..


  • huoli ja murhe

   Niin kun mulla on kaksi ammattia,joista teen molempia. Toisessa on ollut ongelmia jotka ilmeisemmin on tehty tahallaan. Kysuyin pojastanikin mutta kiitos kuitenkin.

  • As abow, so below.

   Moi. Vieläkö nostat kortteja ?
   Olisi kiva tietää, mitä omassa elämässäni tulee tapahtumaan ja mitä minun pitäisi tehdä. Olen sinällään aika hukassa, kun en tiedä mihin minun tulisi elämässäni suuntautua ja en tiedä, että onko nykyisessä parisuhteessa enää järkeä rakentaa, kun tuntuu, että jälleen on raunioina. Mutta ei enää jaksaisi tuhlata energiaa huonoihin valintoihin, joten kaipaan varmistusta asioihin, jotta tietäisin mihin suuntaan mennä. Olen ollut nyt parisenvuotta ihan jumittuneessa tilassa, en ole saanut kouluja käytyä, eli ei ole ammattia, en ole töissä ja en oikeestaan melkein missään, paitsi kotona. Olen lähiaikoina vaan panostanut itsetutkiskeluun ja menneisyyden haamujen kohtaamiseen. Tekisi mieli tehdä, mutta aina on hyvin epävarma olo kaikesta, kun tottunut siihen, että kun jonkin aloittaa, niin hetken päästä selviääkin, ettei se toimikkaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   259
   6745
  2. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

   Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   3836
  3. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   104
   2998
  4. Miksi ihmiset katsovat Salkkareita?

   Miksi ihmiset katsovat Salkkareita? Onko syynä aina uudet julkkisnäyttelijät, kuten Esko Eerikäinen tai Konsta Hietanen vai dramaattiset juonenkuviot
   Julkkikset
   60
   1512
  5. Rakastan sut ja sua

   Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
   Ikävä
   199
   1509
  6. Miksi sinä tykkäät minusta

   Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
   Ikävä
   92
   1467
  7. Sam Cannon

   Näytellyt emmerdalessa jotain Keviniä. En saa mieleen tätä hahmoa.
   Emmerdale
   5
   934
  8. Suvi Teräsniska jakoi herkkiä kuvia Simo-rakkaansa kanssa - Tältä he näyttivät nuorina!

   Terapiassakin parisuhdettaan hoitaneet Suvi Teräsniska ja Simo Aalto viettävät tänään 10-vuotiskihlajaispäivää. Lue juttu ja katso kuvat nuoresta pa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   5
   900
  9. Yön Jussi Hakulinen on Kuollut

   Näin kertoo lehdet, esim satakunnankansa. R.I.P. Jussi. Olit hyvä laulaja ja sanoittaja.
   Pori
   86
   823
  10. Olit iso virhe J

   Joka olisi pitänyt vain ohittaa. Sinusta seurasi vain pelkkää surua ja harmia. Olisinpa ollut viisaampi. Onneksi se on nyt ohi.
   Ikävä
   36
   792
  Aihe