Viivanpaikka

niki2

Onko kokemuksia? Menkat pari viikkoa myöhässä ja yksinkertaiseen raskaustestiin on tullut pari kertaa tällä viikolla ns. viivanpaikka plussatuloksen kohdalle. Eli valkoinen viiva jonka näkee just ja just kun testiä kääntelee valossa. Mitä se tarkoittaa vai tarkoittaako mitään? Miten edetä?

11

85

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ei raskaana

   Viivanpaikka se on. Haamuviivan näkee paljaalla silmällä, vaikkakin heikosti. Tämä kokemuksen syvällä rintaäänellä! Jos testiä joutuu vääntään ja kääntään lamppua vasten, niin silloin pitää hyväksyä tosiasia että raskaus ei ole ainakaan sillä hetkellä alkanut/siinä vaiheessa että näkyy testissä. Tietenkin sitä kuumeisena toivoo ja näkee kaikenlaista.

   Jos 2vk menkat myöhässä, niin testissä näkyisi jo todella vahva plussa. Tietenkin ovis voi olla myöhässä ja olet raskautunut myöhemmin ja se näkyy testissä sitten kun näkyy, mutta nyt et ole.

  • Ei mahda olla

   Onkohan sinunkaan elämä ja parisuhde kypsä lapselle?

  • niki2

   Ei mahda olla: No ikää n. 30, 3 vuotta kestänyt parisuhde, vakituinen työ molemmilla ja oma asunto... että ei vois paljon paremmin olla :) Miten on itsesi laita?

   Kiitos ekalle vastaajalle asiallisesta vastauksesta!

   • Paremmin voisi olla

    3- vuotta yhdessä on kyllä aivan liian lyhyt aika. Odota 5- vuotta ja pahimmat kriisit yli.


   • Älä tee sitä
    Paremmin voisi olla kirjoitti:

    3- vuotta yhdessä on kyllä aivan liian lyhyt aika. Odota 5- vuotta ja pahimmat kriisit yli.

    Niin ja vakkari työ, ei sellaista enää ole.


  • niki2

   Eipä sitä voi varmaksi sanoa milloin pahimmat kriisit tulee. Edellisessä suhteessa pahin kriisi tuli 10 vuoden kohdalla, joillakin se on 20 vuoden kohdalla, joillakin ekan vuoden aikana. Riippuu niin suhteesta.

   Työ on niin vakkari kuin tällä vuosikymmenellä voi olla.

   • Eroja ja perheväkiva

    Joo mutta yhden tapauksen perusteella ei kannata yleistää. Onhan niitä toilastoihmeitä. Tilastojen mukaan ero tulee kun kaksi lasta ja 5 vuotta yhdessä. Sitten on 10v yhdessä rajapyykki eli kriisi jne. Suomessa erotaan, koska täällä on sotien jälkeinen kristillinen rooliperinne, että mennään naimisiin ja tehdään lapsia. Eipä ne perheet kestä. Kannattaa jättää rooliodotuksiin vastaamatta.


   • Odota rauhassa

    Edellinen suhteesi oli teinirakksus. Siinä taas nähdään, että kokeilunhalut herää.
    Sinulla ei siis lapsia niki2? Jotenkin tuntuu, että sinulla on kriisi.


  • niki2

   No harva selviää kolmenkymmenen (tai minkään pyöreiden) yli ilman minkäänlaista kriisiä, oli lapsia tahi ei. Oikeastaan mun elämä on yhtä kriisiä, kun toinen loppuu niin seuraava alkaa. Kenelläpä ei olisi.

   Kyllä sitä sitten kannattaa ne lapset tehdä ennen 5 vuoden rajapysäkkiä, jos se ero tulee joka tapauksessa. Onpahan tehty valmiiksi niin ei tarvi sitten seuraavaa suhdetta pilata lastenteolla. Uusioperheethän on nykyään "se juttu".

   Jos kaikki noudattaisi teidän viisaiden neuvoja, niin ihmiskunta kuolisi sukupuuttoon. Onnea vaan yritykselle.

   • Odotus palkitaan

    Lapset on kriiseissä vain kärsimässä. Kyllä ikäkriisit helpottaa kun 32v täynnä ja yhdessä oltu 12- vuotta. Tai ei tuo suhdekriisit helpota, mutta siihen tottuu ja oppii hallitsemaan, ei heti eroa.


   • niki2
    Odotus palkitaan kirjoitti:

    Lapset on kriiseissä vain kärsimässä. Kyllä ikäkriisit helpottaa kun 32v täynnä ja yhdessä oltu 12- vuotta. Tai ei tuo suhdekriisit helpota, mutta siihen tottuu ja oppii hallitsemaan, ei heti eroa.

    Vaan kun se elämä lipuu sivu suun aina vain odottamalla "sitä parempaa hetkeä". On sitä siinäkin aihetta kriisiin, kun huomaa 40-vuotiaana ettei lapsenteko enää onnistukkaan vaikka kaikki olisi vihdoin ja viimein "varmalla pohjalla". Pahoin pelkään, että omalla kohdallani juna meni jo... olisi pitänyt aloittaa tämä lapsenteko 20-vuotiaana.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   181
   2148
  2. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   2013
  3. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   48
   1055
  4. Kirjoitan sulle sydämestäni

   Syvin toiveeni on päästä kanssasi suhteeseen, saada tutustua sinuun ja että sinäkin tuntisit minut sellaisena kuin olen. Minulla on paljon rakkautta s
   Tunteet
   58
   814
  5. uskallatkohan laittaa

   Kerro jotain mistä sinussa pidän? Tunnemme toisemme riittävän hyvin tietääksemme toisistamme nämä asiat melko osuvasti.
   Ikävä
   36
   735
  6. Homseksuaaliksi syntyminen - vuosisadan sumutus?

   Tieteellinen fakta on ettei homoseksuaaliksi voi syntyä vaan homoseksuaaliksi ruvetaan. Tätä kylmää ja itsestäänselvää tosiasiaa ei aivan viime vuosik
   Luterilaisuus
   254
   710
  7. Meillä on vain telepaattinen suhde

   Tai siis mulla suhun. Yksipuolinen se on, ja romanttinen kaikesta huolimatta. Mielikuvitus korvaa sen, mitä ei koskaan ollut.
   Ikävä
   61
   687
  8. Ei tiemme enää kohtaa

   Joten älä odota, että ilmestyisin elämääsi. Se, mitä on tapahtunut on mennyttä, eikä sitä enää saa takaisin. Voi olla, että et näe minua pitkään aikaa
   Ikävä
   69
   672
  9. Body count

   Sanotaan että miehellä tulevaisuus ratkaisee ja naisella menneisyys kun etsitään oikeasti vakavaan parisuhteeseen toista. Jos naisella paljastuu oleva
   Sinkut
   238
   648
  Aihe