Koiran sisävessa

Epätoivoinen

Omistan 4 vuotiaan Pomeranianin, jonka täytyy päästä joka yö klo 3-5 välillä käymään ulkona. Häntä leinkkeilytetään kunnolla ja käytetään ulkona aina ennen nukkumaan menoa ja heti herättyään. Ellen herää yöllä koiran kävelyyn pois makuuhuoneesta, löydän kakat pesuhuoneen lattialta tai matolta. Olemme muuttamassa omakotitalosta kerrostaloon sekä työtehtäväni vaihtuu, joten en enää jaksa herätä joka yö viemään pommiani ulos. Toivoisin teiltä vinkkejä miten olette ratkaisseet saman ongelman. Minkälaisia koiran sisävessoja teillä on ja miten ne toimivat käytännössä?

6

2753

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • konstitonmonet1

      Meillä oli ensimmäinen kääpiökoiran "sisävessa" sellainen muovi, joka oli astianpesukoneemme alapuolella. Sellainen "kaukalo" siis, jossa oli vähän korotetut reunat, n. 4-5 cm. Siihen sanomalehteä, ja koira käyttää sitä kyllä. Sitten vaan pidät huolta, että vaihdat sanomalehteä tarpeeksi usein.

      Toinen "sisävessa" meillä on ollut ihan sellainen lujaa muovia oleva levy, jota mies autotallissa taivutti sellaisella laitteella (valitettavasti en osaa tarkemmin sanoa), joka kuumensi muovin ja teki siitä siis muokattavaa. Sellaista levyä ainakin voi kai ostaa jostain puu- ja metallitöihin erikoistuneesta myymälästä, oisko Bauhaus tms..??? No, sitä siis taivutettiin niin, että siihen tuli myös sellaiset reunat. Ja hyvin toimii. :)

      (Ja nyt tiedoksi niille, jotka alkaa vaahdota, että mikset laiska ulkoiluta koiraas, oletko pitkään pois kotoa jne.. Vastaus on: KYLLÄ ulkoilutamme ja EI, en ole paljon pois kotoa - olen työtön. Tuo sisävessa meillä alkoi kai siitä, kun itse olen vähän yliherkkä ajatukselle, että JOS koiralle tulee hätä, niin se ei pääse.. Kun onhan meillä ihmisilläkin joskus yllättävä vessahätä, ja voi sitä tuskaa kun ei ole vessa silloin mailla eikä halmeilla. Meidän kääpiökoira tekee joskus sisävessaan - se ei tykkää kovin kylmällä ulkoilla - ja joskus ulos.)

    • Epätoivoinen

      Kiitos vastauksesta! Pitääkin alkaa etsimään kaupoista muovista matalareunaista alustaa.

      • kleini

        Kenkien kurakaukalo.


    • Nipsu12

      Pieni kissojen hiekkalaatikko, jossa on tarpeeksi matalat reunat. Sinne eläinkaupasta saatava pissa-alusta, niin imeytyy paremmin kuin sanomalehteen.

      • tälleen

        Meillä pikkukoira on pennusta pitäen matkinut kissakavereita ja menee päiväunien jälkeen kissojen vessaan (tuollainen suuri kopallinen vessa!), tekee mikrohiekkaan hienon kuopan, siihen pisut ja kaapaisu hiekkaa päälle. Hyvin on kissat opettaneet;)
        Ja kyllä lenkkeillään kolmesti päivässä aikaisesta aamusta, päivällä ja iltamyöhällä, silti koiralle on tullut tavaksi käydä pikkupissalla kissojen opettamalla tavalla!
        Kannattaa muuten kokeilla antaa se päivän pääateria koiralle heti aamulenkin jälkeen, näin ei ainakaan meillä ole enää illalla eikä yöllä tarvetta suurelle hädälle.


    • Koira rukka

      Minä en pakota koiraani pidättämään, koska se ei vain tunnu kykenevän siihen.
      Vaikka pääsee usein ulos.
      Juo aika runsaasti ja pissaa paljon. Vaivan syytä ei ole vielä löydetty, itse pelkään maksashunttia koska sekin aiheuttaa paljoa virtsaamista.
      Eläinlääkärissä ei vielä selvinnyt mitään, maksa-arvot olivat kyllä hieman koholla mutta tarvitsee lisätutkimuksia.

      Joka tapauksessa, tuollainen sisävessa systeemi on meilläkin, ihan pentujen pissa-alusta jolla käy.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2880
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2145
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1013
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe