kielitaitoinen 60+ nainen etsii matkaseuraa

Kenen kanssa? Mitä?

Mietin, minne haluaisin lähteä. Melkein minne vaan kauniiseen luontoon tai kiinnostavaan kohteeseen kaupunkilomalle.

Kaksistaan moni asia tulee edullisemmaksi, kuten asuminen ja vaikkapa auton vuokraaminen.

Mistä kannattaisi kysellä?
Voisiko täältä löytyä?

10

479

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nainen 60+

      Minä lähtisin mielelläni syksyllä jonnekin viikoksi.
      Albatross-travelilla on mukavia matkoja, eniten kiinnosti Romania, mutta ehti tulla täyteen.

      • Houkutuksia

        Minä voisin mielelläni lähteä viikoksi tai kahdeksikin. Romaniassa en ole käynytkään.
        Olisi kiva matkustella lähiympäristössä ja tutustua rauhassa erilaisiin kohteisiin. - Ellei joku houkuttaisi mukaan asuntoautomatkalle ja pakattaisi kajakit katolle. ;))))


    • reissuun vaan

      Mihin aikaan olet lähdössä ja puhutko esim. espanjaa? Malaga on siisti kaupunki ja sieltä on helppo tehdä retkiä lähi-alueille. Esim Sevilla, Ronda yms. Autoa ei juuri tarvitse kun joukkoliikenne toimii hyvin.

    • Edelleen kaveria vai

      Ajankohdan voin valita itse melko vapaasti. En puhu espanjaa, koska se on melkein unohtunut käytön puutteessa ja muita kieliä opiskellessa. Pienen sanakirjan avulla pystyn hoitamaan tarpeellisen asiat. Portugalissa luulivat viime vuonna espanjalaiseksi. ;) Hauskaa oli, kun olimme selvitelleet joitain asioita yhden ihmisen kanssa ilme-elekieli-turistisanakirja-kielen avulla, ja ihan lopuksi hän kertoi asuneensa lähes 10 vuotta Britanniassa. Juttua olisi riittänyt pitempäänkin.

      Malagaan lensimme äitini kanssa - ensimmäiselle ja viimeiselle yhteiselle ulkomaan matkalle. Ehdin tutustua Espanjan eteläpuoleen Malagasta itään Granadaan ja Almeriaan asti sekä länsisuunnassa Gibraltariin ja Afrikan puolelle Ceutaan ja Tetuaniin.

      Kiitos vinkistä voisi olla kiva lähteä katsomaan, miten maisemat ovat muuttuneet.

      • nainen 60+

        Etupäässä olisin kiinnostunut kaikenlaisita kiertomatkoista, pituudeltaan viikon tai vähän yli. Lomalinjalla on paljon eri mahdollisuuksia ja muitakin matkatoimistoja löytyy. Matka-ajankohta 14.9. - 3.12. Ei kuitenkaan 26.10. - 4.11, jolloin olen toisella matkalla. Tulen aika hyvin englannilla toimeen, muita kieliä en osaa. Kiertomatkoillahan opas ja ateriat sisältyvät hintaan. Lähtisin melkein minne vaas missä en ole ennen ollut ja Kiinaan useampaankin kertaan.
        Matkaseuraksi nainen, iällä ei ole väliä. Omasta iästäni huolimatta olen terve, reipas ja hyväkuntoinen.


    • Hei !
      Meillä on matkakerho TRAVEL CLUB FINLAND joka on toiminut jo vuodesta 1992. Järjestämme vuosittain pari kolme räätälöityä matkaa maailmalle ja aina mukana on suomalainen matkanjohtaja ja matkoilla on vastuullinen suomalainen matkatoimisto takana. Pystymme tarjoamaan kuitenkin hinnat edullisesti, koska matkan järjestelyissä on paljon talkootyötä.

      Seuraava matkamme on 15.11. - 4.12.2014 AUSTRALIAN KIERTOMATKA, johon lFinnairin suorien liittymälentojen jälkeen on katkaistu mennen tullen lomat Hong Kong/ MACAO ja paluumatkalla SINGAPORE.

      Jos yhtään kiinnostaa, niin lähetä sähköpostiosoitteesei [email protected]. Saat matkaesitteen ja tarjouksen, joka on varmasti hyvin edullinen verrattuna muihin matkanjärjestäjiin.

      Meillä on moni aikoinaan tullut mukaan ja löytänyt porukastamme mukavaa matkaseuraa vuosittaisilla matkoillamme . Tule siis mukaan!
      Lisätietoja: [email protected]
      TRAVEL CLUB FINLAND MATKAKERHO (non profit)

      • 554

        Hyvä idea, siis kerho. Australia ei tosin nappaa. Tylsä ja tosi kaukana. Vähän kuin jenkkien iisimmät maalaisserkut omalla mantereellaan.


      • Nainen 60+
        554 kirjoitti:

        Hyvä idea, siis kerho. Australia ei tosin nappaa. Tylsä ja tosi kaukana. Vähän kuin jenkkien iisimmät maalaisserkut omalla mantereellaan.

        Australiassa en olekaan vielä käynyt. Se on tosin suunnitelmissa ensi vuonna, kun on maailmanympäri-matkasuunnitelmani kohteena. Jos se onnistuu, vielä ei ole mitään varmaa.
        Olisi mielenkiintoista tietää, millaisia matkoja clubinne on aiemmin tehnyt.
        Ja löytyykö teiltä sitten huonekaveri jokaiselle, onko jäsenmaksua?


      • Matkakerho Travel Club F
        Nainen 60+ kirjoitti:

        Australiassa en olekaan vielä käynyt. Se on tosin suunnitelmissa ensi vuonna, kun on maailmanympäri-matkasuunnitelmani kohteena. Jos se onnistuu, vielä ei ole mitään varmaa.
        Olisi mielenkiintoista tietää, millaisia matkoja clubinne on aiemmin tehnyt.
        Ja löytyykö teiltä sitten huonekaveri jokaiselle, onko jäsenmaksua?

        Hei.
        Matkakerho Travel Club Finland on toiminut vuodesta 1992. Sitoutumaton kerhomme kerää porukkaa matkalle, jonka toteutamme aina vastuullisen matkatoimiston kanssa yhteistyössä. Viime aikoina olemme tehneet mm. seuraavia matkoja:
        - Thaimaa (tilauslento Jyväskylästä)
        - Florida & Islanti
        - Brasilia
        - Hong Kong & Bali
        - New York - Memphis (Graceland) - Grand Caymansaari
        - Honolulu & Los Angeles
        - Unkari (Formula)
        - Praha
        - Barcelona jne.



        Kerhomme jäsenmaksu on 25 € vuosi (niiltä vuosilta kun matkustaa) ja liittymismaksu on 35€ (maksetaan vain kerran). Näillä katamme tiedotus- ja ylläpitokulut. Vastaavasti jäsenedut ovat jäsenmaksuun verrattuna moninkertaiset.

        Matkoilla on majoitus normaaliin tapaan kahden hengen huoneissa. Otamme kuitenkin vastaan toiveita matkalaisilta etsiä huonekaveri ja kun sellainen löytyy, ilmoitamme molemmille asiasta. Useimmiten olemme asiassa onnistuneetkin.

        Australian matkaohjelmamme (15.11..-4.12.2014) voi tilata sähköpostilla [email protected]. Matkamme hinta on edullinen, jos vertaa muihin Australian kiertomatkoihin vaikkapa hakukoneella. Myönnämme Facebook-ryhmäläisillemme 200 € ennakkovaraajan alennuksen 31.7.14 asti: facebook.com/matkaklubi
        Facebook-ryhmäämme liittymällä voi seurata toimintaamme ja vaihtaa mielipiteitä keskusteluissa tai etsiä vaikkapa matkaseuraa.
        Toimimme voittoa tavoittelematta.

        Lisätietoja saa toiminnastamme myös puh. 0400 75 9907 tai [email protected]


    • Nainen 60+

      Näyttää Temamatkoilla tosiaan olevan vastaava matka noin 9000 euroa, joten matkanne on edullinen. Kiinnostavia matkoja olette tehneet ennenkin. Kas kun en ole hoksannut klubianne aiemmin.
      Nyt en kuitenkaan taida lähteä Australiaan, kun olen jo yhden lyhyen, vain viikon matkan, lokakuuksi varannut. Haussa olisi noin viikon matka. Ehkä Kreikka tai Intia. Jollain matkatoimistolla oli myös matka otsikolla Adrianmeren aarteet, mikä vaikutti mukavalta. Myös loistoristeily Välimerellä voisi tulla kyseeseen. Olen vielä työelämässä, joten lomailut ovat rajattuja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe