kännissä ja paljon

lellari

Heips! Oon 13.v nuori tytö... mutta mie juon ja poltan! Vanhemmat eivät ole puuttuneet asiaan mitenkään! Äitinikinostaa minulle itse ne tupakat, iskä itekki juopottelee... En tahtoisi tehdä kumpaakaan, mutta minun elämä on ihan perseestä! Ei ystäviä, ei rahaa, vanhemmat eivät varmaan ikinä ole ajatelleet minua ja siksi teen niitä kahta!

Joskus olen miettinyt huumeita, mutta ne on niin kalliita. Tulen kännissä kotiin meikein joka päivä, olen juuri ollu vasta vuoden ylä-asteella, niin ei voi olla mitenkään mandollista ettei vanhempani puutu asiaan mitenkään!

Ei ne välitä minusta, oon vaan vahinko lapsi!!!

5

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pasipallo

      Kuule tyttö se on sinusta kiinni!!!!!!!!!!!!!!

    • lopeta moinen

      Lopeta tuo itsesäälissä piehtarointi. Olet syntynyt sentään Suomessa ja sinulla on mahdollisuus käydä kolua, hankkia itsellesi ammatti ja tulevaisuus. Vain pienellä prosentilla maapallolla on asiat niin hyvin kuin sinulla. Jos vanhemillas on elämä sekaisin, niin sinä voit valita eri tavalla.

    • onnea ja menestystä

      Hyvä että itsekin ymmärrät, että ei ole oikein kun vanhemmat eivät piittaa nuoren, melkein vielä lapsen luisumista päihteiden käyttöön ja jopa hankkivat niitä jälkikasvulleen.
      Ei ole sinun syy, että olet saanut tuollaiset vanhemmat. Heidän kyvyttömyydensä hoitaa kasvatusvastuuta ei johdu sinun persoonallisuudestasi ja että et olisi rakkauden arvoinen vaan vanhemmilla itsellään on pallo hukassa.
      Heillä ei ole voimavaroja rakastaa. Äitisi saattaa kokea ajoittain jopa syyllisyyttä, että on huono kasvattaja.
      Käytät päihteitä pahaan oloosi ja sisäiseen kaaokseen, mutta tavallaan tuolla kaikella testaat venhempiesi käytöstä.
      Lopeta nyt määrätietoisesti päihteet ja älä kokeile huumeita. Jos yhdestä kerrasta voi jäädä koukkuun. Päätä että sinsuta tulee aikanaan erilainen äiti lapsille. Et voit muuttaa vahnempia, mutta tuon kieteen voit katkaista omalla kohdalla. Älä siirrä enää samaa omille lapsilles.
      Olet arvokas nuori ja kaikki on sinulle vielä mahdollista.

      • Kiitos rohkaisemisesta ja ymmärtäväisyydestä. Kuitenkin olen vasta alkuteiniä, ja mielipiteeni asiaan voi muuttua pahemmaksi. Vaikka vanhempanikin ovat tuollaisia, he ovat kasvattaneet minut tällaiseksi, enkä ole varma kykenenkö olemaan normi äiti vain samanlainen kuin minunkin. Varmasti osaisin lopettaakkin, mutta kotona oloni tulee niin tuskalliseksi, että kaikki nuo myrkyt yms. tuo minun ajatuksiini vain helpotusta. En jaksaisi elää, usein olen ajatellut itsemurhaa, mutta yritän ponnistella loppuun saakka. Äitini ja iskäni eivät ikinä sano minulle edes "hei, Annika! Miten meni koulussa?" Tai "missäs olit" en koskaan kuule niiltä muuta kuin räyhäämistä ja valitusta. En väitä niille vastaan vaan alistun heti. Kiitos tsempistä!


    • same train everytime

      Olet henkilökohtaisesti vastuussa siitä, että sinusta tulee eettisempi, kunnollisempi kuin yhteisö jossa elät.

      Vanhempien homma olisi huolehtia sinusta, mutta jos ne ei kykene siihen niin joko hankkiudu huostaanotetuksi tai deal with it. Et voi sysätä vanhempiesi tai päihteiden syyksi ettet pysty pitämään rotia itsellesi. Etkä myöskään sitä millaiseksi kasvat ja mitä teet, varsinkaan kun itse tietoistat että juot liikaa.

      Terveisin, Isäni on väkivaltainen alkoholisti ollut siitä asti kun olin pieni ja äitini kärsii persoonallisuushäiriöstä. Mun elämäntehtävä on olla parempi ihminen kuin kumpikaan niistä, mikä ei sinänsä paljoa vaadi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1455
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      156
      1159
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      103
      1032
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      907
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      850
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      65
      763
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      757
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      702
    Aihe