SihteeriOpistonModeVallannutProstituutioPalstan

Stejohn

Sihteeriopiston päämoderaattori (täällä: "jani766") on vallannut Suomi24:n Prostituutiopalstan, tarkoituksena Sihteeriopiston kaupallisten etujen edistäminen ja valvominen täälläkin mm. vaientamalla kaikenlainen kritiikki ko. sivustoa kohtaan. Sihteeriopiston sivu on Suomen parituslain vastainen, jonka vuoksi se joutuu toimimaan Espanjasta käsin. Kaksi uutta muuta moderaattoria joko seisoo tumput suorina tai jopa toimivat yhteistyössä tämän kanssa. Alla yksi ensimmäisistä ja lukuisista poistetuista viesteistäni Prostituutiopalstalla:

"Ihmettelen S24:n prostituutiopalstan uuden moderaattorin valintaa, "jani766". Ihmettelin sitä siellä paikan päälläkin tällä viestillä, mutta ei taida se siellä kauaa seistä.

Paikan uusi luotsi oli nähnyt kovan vaivan kun oli kirjoittanut Teesinsä, A4:n verran tekstiä, sitä varten perustamaansa ketjuun. Myöhään eilen illalla. Lopuksi pyysi vielä palautetta ja ehdotuksia. Vastasin ketjuun kysymyksellä. Nyt tulin innolla lukemaan miten ketju on edennyt ja mitä minullekin kenties on vastattu. No, sitä ketjua ei ole enää olemassakaan. Jottei minunkin vaivannäköni menisi hukkaan, niin kysyn vielä uudestaan:

Jani, jos sinä olisit se henkilö täällä S24:n keskustelufoorumilla, joka päättää uusista luotseista, kuka otetaan ja kuka ei, niin kokisitko ongelmallisena jos kilpailevan alan foorumin saman hetkinen supermoderaattori tulisi myös tänne uudeksi palstan luotsiksi, vai olisitko vain tyytyväinen että löytyipä vankkaa alan kokemusta omaava tyyppi?

Kiitos taas jo etukäteen vastauksesta."

6

150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mitä höriset?

      Mistähän aloittaja on ammentanut tietonsa. Katsoin foorumia, tein hau sanoilla "sihteeriopisto" ja "jani766" ja tulokset olivat identtisiä: "Haullasi ei löytynyt yhtään hakutulosta" eikä silmäkään tavoittanut mitään aloituksessa mainittua.

      Pitikö tuo sama huuhaa postata oikein kahteen kertaan!

      Mistä kumman teeseistäkin on puhe?

      • ei järjen hiventäkää

        Suurin osa näistä palautteen antajista on ihan pihalla, niinkun tämäkin aloittaja.


    • tyylimamma

      Tyyli onko prostituutio väärin -pastalla on nykyään, että ilotyttöjä voi halventaa rumastikin ja näiden yksityisyyteen liittyviä asioita voi tuoda julkisuuteen sananvapauden nimissä ja koska ylläpidon mielestä on kyse palvelujen arvostelusta. Vaikka säännöissäkin on kielletty loukkaavat ja herjaavat kirjoitukset.

      Periaatteessa on aivan sama että kuka tai mitä muita töitä luotsi tekee, kunhan hän tekee tehtävänsä Suomi24 sääntöjen mukaan tasapuolisesti. Mikäli toiminta ei ole tasapuolista ja reilua, voidaan miettiä että vaikuttaako luotsin muut kytkökset tämän toimiin.

      On olemassa myös toisia arvailuja luotsin taustasta kuin sexworkin mode. Tai voidaan sanoa tietoa, Jani766 ei ole muuten Sexworkin kanssa tekemisissä, kuin että hän sai ikuisen porttikiellon kyseenalaisen käytöksen takia, mm. oli vaimonsa tunnuksilla yhteyksissä asiakkaiden kanssa ja haastoi riitaa muiden ilotyttöjen kanssa. Tämän vaimo siis myy myös seksiä. Se ei hänestä tietenkään tee huonoa luotsia mutta nyt tämä kostaa saamansa huonon kohtelun muille suomi-ilotytöille sallien loukkaavat kirjoittelut ja osallistuen myös itse niihin. Kirjoitustyylin perusteella ja seuraamalla aiemmin että koska tämän profiili oli onlinena, oli helppo todeta kuka herjaavien tekstien takana oli. Nyt tämä on osannut piilottaa profiilinsa.

      Luotsin vaimoa koskevat kirjoitukset poistetaan luonnollisesti heti, vaikka tämä on yhtälailla ilotyttö ja olisi kyse tämän palveluiden arvostelusta.

      Sinänsä sexworkille porttikiellon saanut sopii Onko prostituutio vääri -palstalle luotsiksi, koska siellä ei juuri muut nykyään kirjoittele kuin sieltä porttikiellon saaneet. Aiempi asiallinen keskustelu prostituutiosta on kuollut koska nykymallilla olevalle palstalle ei normaalit ihmiset halua kirjoitella.

      • Vertailuja?

        "koska ylläpidon mielestä on kyse palvelujen arvostelusta. "

        Mitä, onkos siellä oikein vertailuja eri intiimipalvelujen tarjoajista?


    • -ap-

      "On olemassa myös toisia arvailuja luotsin taustasta kuin sexworkin mode. Tai voidaan sanoa tietoa, Jani766 ei ole muuten Sexworkin kanssa tekemisissä, kuin että hän sai ikuisen porttikiellon kyseenalaisen käytöksen takia"

      Tyylimamma on oikeassa. Hätiköin johtopäätöksissäni koska molemmat tyypit näköjään ovat janeja ja 76 syntyneitä. Xebboxx-alkuinen sähköpostiosoite jani766-luotsin profiilissa (nyt piilotettu profiili) yhdistää hänet kuitenkin tyylimamman mainitsemaan tyyppiin, joka on asioinut useammin kuin kerran virkavallan kanssa. Nämä mediassakin dokumentoidut tapaukset on nyttemmin saanut netistä poistetuksi kiitos Googlen uuden linjan.

    • jani766-luotsi

      Jani766 pyrkii myös hiljentämään muille "Onko prostituutio väärin"-palstan käyttäjille tiedottamisen heidän vaikuttamismahdolisuuksistaan, poistamalla heti viestit joissa on linkkejä esim. "Ilmoita asiattomasti käyttäytyvästä luotsista ylläpidolle" palautelomakkeelle tai tälle palautepalstalle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      180
      1345
    2. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      311
      1050
    3. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      144
      1014
    4. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      23
      997
    5. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      96
      882
    6. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      848
    7. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      59
      835
    8. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      84
      818
    9. Nyt olis hyvä hetki tavata ja jutella

      Entinen parisuhde on paketoitu, ja nyt olisin vapaa mies sinun käyttöösi. Vieläkö tahdot mua? Aikaa on mennyt liikaa, mu
      Ikävä
      51
      768
    10. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      122
      762
    Aihe