SihteeriOpistonModeVallannutProstituutioPalstan

Stejohn

Sihteeriopiston päämoderaattori (täällä: "jani766") on vallannut Suomi24:n Prostituutiopalstan, tarkoituksena Sihteeriopiston kaupallisten etujen edistäminen ja valvominen täälläkin mm. vaientamalla kaikenlainen kritiikki ko. sivustoa kohtaan. Sihteeriopiston sivu on Suomen parituslain vastainen, jonka vuoksi se joutuu toimimaan Espanjasta käsin. Kaksi uutta muuta moderaattoria joko seisoo tumput suorina tai jopa toimivat yhteistyössä tämän kanssa. Alla yksi ensimmäisistä ja lukuisista poistetuista viesteistäni Prostituutiopalstalla:

"Ihmettelen S24:n prostituutiopalstan uuden moderaattorin valintaa, "jani766". Ihmettelin sitä siellä paikan päälläkin tällä viestillä, mutta ei taida se siellä kauaa seistä.

Paikan uusi luotsi oli nähnyt kovan vaivan kun oli kirjoittanut Teesinsä, A4:n verran tekstiä, sitä varten perustamaansa ketjuun. Myöhään eilen illalla. Lopuksi pyysi vielä palautetta ja ehdotuksia. Vastasin ketjuun kysymyksellä. Nyt tulin innolla lukemaan miten ketju on edennyt ja mitä minullekin kenties on vastattu. No, sitä ketjua ei ole enää olemassakaan. Jottei minunkin vaivannäköni menisi hukkaan, niin kysyn vielä uudestaan:

Jani, jos sinä olisit se henkilö täällä S24:n keskustelufoorumilla, joka päättää uusista luotseista, kuka otetaan ja kuka ei, niin kokisitko ongelmallisena jos kilpailevan alan foorumin saman hetkinen supermoderaattori tulisi myös tänne uudeksi palstan luotsiksi, vai olisitko vain tyytyväinen että löytyipä vankkaa alan kokemusta omaava tyyppi?

Kiitos taas jo etukäteen vastauksesta."

6

158

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mitä höriset?

      Mistähän aloittaja on ammentanut tietonsa. Katsoin foorumia, tein hau sanoilla "sihteeriopisto" ja "jani766" ja tulokset olivat identtisiä: "Haullasi ei löytynyt yhtään hakutulosta" eikä silmäkään tavoittanut mitään aloituksessa mainittua.

      Pitikö tuo sama huuhaa postata oikein kahteen kertaan!

      Mistä kumman teeseistäkin on puhe?

      • ei järjen hiventäkää

        Suurin osa näistä palautteen antajista on ihan pihalla, niinkun tämäkin aloittaja.


    • tyylimamma

      Tyyli onko prostituutio väärin -pastalla on nykyään, että ilotyttöjä voi halventaa rumastikin ja näiden yksityisyyteen liittyviä asioita voi tuoda julkisuuteen sananvapauden nimissä ja koska ylläpidon mielestä on kyse palvelujen arvostelusta. Vaikka säännöissäkin on kielletty loukkaavat ja herjaavat kirjoitukset.

      Periaatteessa on aivan sama että kuka tai mitä muita töitä luotsi tekee, kunhan hän tekee tehtävänsä Suomi24 sääntöjen mukaan tasapuolisesti. Mikäli toiminta ei ole tasapuolista ja reilua, voidaan miettiä että vaikuttaako luotsin muut kytkökset tämän toimiin.

      On olemassa myös toisia arvailuja luotsin taustasta kuin sexworkin mode. Tai voidaan sanoa tietoa, Jani766 ei ole muuten Sexworkin kanssa tekemisissä, kuin että hän sai ikuisen porttikiellon kyseenalaisen käytöksen takia, mm. oli vaimonsa tunnuksilla yhteyksissä asiakkaiden kanssa ja haastoi riitaa muiden ilotyttöjen kanssa. Tämän vaimo siis myy myös seksiä. Se ei hänestä tietenkään tee huonoa luotsia mutta nyt tämä kostaa saamansa huonon kohtelun muille suomi-ilotytöille sallien loukkaavat kirjoittelut ja osallistuen myös itse niihin. Kirjoitustyylin perusteella ja seuraamalla aiemmin että koska tämän profiili oli onlinena, oli helppo todeta kuka herjaavien tekstien takana oli. Nyt tämä on osannut piilottaa profiilinsa.

      Luotsin vaimoa koskevat kirjoitukset poistetaan luonnollisesti heti, vaikka tämä on yhtälailla ilotyttö ja olisi kyse tämän palveluiden arvostelusta.

      Sinänsä sexworkille porttikiellon saanut sopii Onko prostituutio vääri -palstalle luotsiksi, koska siellä ei juuri muut nykyään kirjoittele kuin sieltä porttikiellon saaneet. Aiempi asiallinen keskustelu prostituutiosta on kuollut koska nykymallilla olevalle palstalle ei normaalit ihmiset halua kirjoitella.

      • Vertailuja?

        "koska ylläpidon mielestä on kyse palvelujen arvostelusta. "

        Mitä, onkos siellä oikein vertailuja eri intiimipalvelujen tarjoajista?


    • -ap-

      "On olemassa myös toisia arvailuja luotsin taustasta kuin sexworkin mode. Tai voidaan sanoa tietoa, Jani766 ei ole muuten Sexworkin kanssa tekemisissä, kuin että hän sai ikuisen porttikiellon kyseenalaisen käytöksen takia"

      Tyylimamma on oikeassa. Hätiköin johtopäätöksissäni koska molemmat tyypit näköjään ovat janeja ja 76 syntyneitä. Xebboxx-alkuinen sähköpostiosoite jani766-luotsin profiilissa (nyt piilotettu profiili) yhdistää hänet kuitenkin tyylimamman mainitsemaan tyyppiin, joka on asioinut useammin kuin kerran virkavallan kanssa. Nämä mediassakin dokumentoidut tapaukset on nyttemmin saanut netistä poistetuksi kiitos Googlen uuden linjan.

    • jani766-luotsi

      Jani766 pyrkii myös hiljentämään muille "Onko prostituutio väärin"-palstan käyttäjille tiedottamisen heidän vaikuttamismahdolisuuksistaan, poistamalla heti viestit joissa on linkkejä esim. "Ilmoita asiattomasti käyttäytyvästä luotsista ylläpidolle" palautelomakkeelle tai tälle palautepalstalle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      195
      4564
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      255
      2582
    3. 133
      1687
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1381
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      202
      1273
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1126
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1104
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1047
    9. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1047
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1041
    Aihe