Metsurin kypäräpaketti radiolla

vasstauksesta kiittä

Kertokaapa kokemuksianne radiolla varustetuista metsurin kypäräpaketeista. Ainakin Huskulla ja Peltorilla näyttää tuollaiset olevan. Kuuluuko hyvin ja mutta asiaan liittyvää.

8

852

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ostapois,,,

   Hyvin kuuluu,, huskyllä meni ekat kypärät mykiksi alle 2 vuodessa, nykyiset kestää jo paremmin, peltorit tuskin ainakaan huonompia lienevät?

   Ostamisen arvoiset laitteet.

  • Sahamies2

   Mulla on ollu huskun paketti kymmenkunta vuotta... Hyvin kuuluu ja toimii kun viitsii purkaa kuulokkeet tavallaan kuivamaan että kosteus pääsee pois elektroniikasta... Suosittelen.

  • fugkj

   Peltor on halvempi ja huonompi. Mulla kestänyt harrastekäytössä 1-2v. Hapettuu...

  • osapäviä raivaaja

   Hankin Husqvarnan uuden kypäräpaketin sillä ihmevisiirillä ja radiolla. Olen ollut tyytyväinen, radio kuuluu hyvin ja se visiiri on jotensakin valoisampi. Maksoin reilut 150 ecee koko paketista.Ollut nyt minulla reilut 2 kuukautta.

   • Husqvarna Functional

    Myös täällä!!
    Radio kuuluu erittäin hyvin, eikä häiriöitä esiinny. Tuo uusi "ihmevisiiri" vaikuttaa kyllä yllättävän hyvältä, eikä se suojaverkko häiritse kyllä yhtään.... Suosittelen!!


   • 20+18
    Husqvarna Functional kirjoitti:

    Myös täällä!!
    Radio kuuluu erittäin hyvin, eikä häiriöitä esiinny. Tuo uusi "ihmevisiiri" vaikuttaa kyllä yllättävän hyvältä, eikä se suojaverkko häiritse kyllä yhtään.... Suosittelen!!

    Visiirien valonläpäisyssä näkyy olevan eroja, itellä olevaan Peltoriin ei ole paljon vaihtoehtoja ja kun visiirit ovat merkkikohtaisella sovitteella, niin uusiksi olisi menossa koko paketti.


  • metsänpeikko

   Onko sellaisia kypäräpaketteja, joista kuuluu kuulosuojaimista kännykän soittoääni?

  • Taitaa löytyä!

   Tuossa Husqvarna Functionalin kypäräpaketissa on myös 3.5mm. audioliitin, joten uskoisin että siihen saa kytkettyä myös kännykän tai ulkoisen mp3-soittimen. En ole tuota vielä testannut, mutta eiköhän sen puhelimen saa siihen kytkettyä!!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hannu taitaa olla nyt historiaa

   Martina ja Vicke reissussa, Nala Eskolla. Pikkarainen uiskentelee yksikseen. Olis kyllä kiinnostavaa tietää, mitä tapahtui. Tässä suhteessa maksajan r
   Kotimaiset julkkisjuorut
   170
   4718
  2. Tissiesi vilauttelu ei ole feministinen teko

   " jos läjä miehiä painelisi menemään ympäri Suomea erilaisissa flashmobeissa munasillaan, heitä syytettäisiin seksuaalisesta häirinnästä" https://www
   Sinkut
   166
   3838
  3. Miksei seiskalehti uutisoi erosta?

   Moni keskustelupalsta pursuaa spekulointia Martinan ja Hannun erosta, molempin ig-päivitykset sopivat kuvaan. Missä Hörkkö ja etusivun juttu??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   2686
  4. Luksusrouva taas ulosotossa

   Hukkaan meni Nikon avustusyritykset, Sofialta karhutaan taas isoja summia https://www.seiska.fi/kotimaa/vouti-sofia-belorfin-perassa-okyelamaa-viettav
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   2456
  5. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   107
   1877
  6. Martinan ilmoitukset matkasta

   Ensimmäinen kuva tuli jo kun matkalla lentokentälle. Toi muija taitaa elää känny kädessä liimattuna.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   1642
  7. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   92
   1231
  8. Rakas Sofia

   Olen todella huolissani tytöistä, jotka fanittavat sinua ja tekevät kaiken samalla tavalla kuin sinä. Nyt uutisoidaan veloista, jotka ovat ulosotossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   1050
  9. Rambo kolaroi "autonsa"

   Eli Martinan sähköfiuden... 😂 Näköjään rambokin osaa jo vetää mutkat suoriksi. Eli hengen omakseen ottama kaara onkin marsun nimissä vaikka omanaan s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1035
  10. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   1008
  Aihe