Provosoiko naisen ulkonäkö ja luonne väkivaltaan?

~~cherry.~~

Olen aina kokenut olevani hyvin ristiriitainen persoona. Olen luonteeltani pääasiassa herkkä, ystävällinen, kiltti, mukavuuden haluinen, avoin ja puhelias, mutta sitten minusta löytyy se toinenkin puoli joka on seksuaalinen, räikeä, rietas, tykkään hallita ja olla ylitse muiden. En tarkoita tuolla hallitsemisella sitä, että tahtoisin ilkeyttäni olla aina alistamassa joitakin ihmisiä, vaan sitä, että jos mä tapaan jonkun upean jätkän, tahdon olla se joka lyö siltä eniten jalat alta ja se ihastuu vain muhun, mun luonteeseen ja ulkonäköön. Ihan normaalia, eikö?. Mutta sitten jos mies on esim. parisuhteessa toisen kanssa, niin osaan kunnioittaa sitä asiaa, enkä rupee iskee esim. varattuja miehiä... Sanon et tää on tässä, joko päätät et oot sen kanssa tai sit oot minun kanssa tai et kenenkään kanssa ja se siitä. Et mä en rupea varattujen kanssa mihinkään, mä en ole mikään lutka. Noin sanoisin miehelle josta tykkään sillä tavalla, mutta jos hän on varattu. Ehkä siitä paistaa läpi se, että tykkään miehestä, mutta kellä ei paistaisi, eikö se ole aivan normaalia, että paistaa? vai pitäisikö se pyrkiä piilottamaan, miksi? mies saa rehellisesti päättää kenen kanssa se haluaa olla vai eikö halua olla kenenkään kanssa. Jos en ole mikään uhka sille naiselle, miksi se pelkäisi pelata tätä "peliä" 'rehdein' ja suorin kortein? eikö uskalla kohdata minua omana itsenään? luota omiin mahdollisuuksiinsa pitää mies? Toimin ehkä ovelasti, mutta jos kuka tahansa on ihastunut johonkin ihmiseen, niin eikö se muka toivo sitä salaa itelleen? eikö se ole aivan normaalia? Omasta mielestäni vaikka toimin vähän ovelasti ja vaikka haluaisin salaa jotain varattua miestä itselleni, toimin kuitenkin moraalisesti vielä oikein. En rupea pettämään, en rupea viemään suoranaisesti miestä ystävältäni tai tuntemattomaltakaan, vaan annan miehelle kaikki kortit päättää tulevaisuudestaan ja siirrän vastuun täysin miehelle.

Mätä omenako?

Välillä tunnen omasta luonteestani ja omista ajatuksistani hirveää syylisyyttä, kuin mikäkin pahin ihminen maapallon päällä.

Luonnollisesti ulkonäöltäni olen aika kiltin ja tavallisen tytön näköinen. Ikää mulla on nyt 19vuotta. Vaaleat pitkät hiukset, tavalliset vaatteet...

Välillä tykkään kuitenkin räväyttää ja laittaa päälle jotain oikein seksikästä. Ei siis mitään huoramaista, vaan naisellista, niilläkin kun hiuksen hieno raja. Nyt olen miettinyt että voisin värjätä luonnollisen vaalean elovena tukkani räikeän punaiseksi... Tälläiset hiukset tulisi minulla sitten olemaan pituudelta ja paksuudeltaan:

http://trendshaircut.com/wp-content/uploads/2014/04/bright-red-hair-color-for-dark-hair-tiskyt7s.jpg
Web of Trust











Ja siihen yhdistettynä seksikkään näyttävä naisellinen tyylini niin on varmaan aika huomattava näky? rakastan kaikkia tuubi toppeja, tiukkoja farkkuja, isosolkisia vöitä, balleriinoja, kauniita korkokenkiä, mustia pitsi vaatteita, tekoturkiksia... en aina välillä pukeudu mitenkään massan mukaan, vaikka minulla niitä tavallisiakin vaatteita löytyy... Se miksi käytän tekoturkiksia, niin sen takia koska ne on paljon halvempia, ei mulla olisi varaa oikeisiin, saatikka että haluaisin edes niitä käyttää koska ne on tehty tappamalla eläimestä. Enkä hyväksy ollenkaan sellaista.

Pelkään tuollaisen ulkonäön yllyttävän toisia naisia minua kohtaan väkivaltaan. Selvinpäin tai sitten kännissä. Miksei miehiäkin, esim. jotain ählämiä pääkaupunkiseudulla joka tahtoisi raiskata naisen... Niin onko tuossa pelossani mitään perää? ja miten yleistä se on, jos on perää?. Itse koitan ajatella, että väkivalta vaatii aina jonkun "hyvän" syyn... Esim. että joku ihminen on puhunut sinusta seläntakana pahaa tai kertonut asioitasi eteenpäin ja käyt siihen käsiksi sen takia. Mutta toisen ulkonäkö ei voi olla se syy tai jos ei luonne miellytä muuten, mutta hän ei ole tehnyt sinulle henkilökohtasesti mitään. Sillon et voi 'piiloutua' minkään taakse tai selittää väkivaltasta käytöstäsi millään, voit toki alkaa keksimään jotain ******, mutta sillon en kyllä kehtaisi enää itse paljon peiliin katsoa ja sulta on jo ajat sitten hävinnyt pohja tuosta koko jutusta alta, toisaalta eihän sitä ikinä ollutkaan. Kun syyttömään kävit käsiksi.

Mä oon itse hyvin paljon väkivaltaa vastaan, enkä oo itse yhtään sellanen. Mä oon itseasias niin kiltti ja herkkä, etten uskalla lyödä vastaankaan, saatikka että edes osaisin lyödä. Kerran kun mua lyötiin, enkä lyönyt takasin, niin mut todettiin reppanaksi... Mutta sitten seuraava on musta tehnyt niin sairaan, että uskaltaisin kyllä puukottaa tai ampua ihmistä, jos tilanne olisi uhkaava:

3

108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ~~cherry.~~

      Osa (2) ...

      Mun luonne, persoonallisuus ja olemus on jotenkin sellainen että se herättää paljon huomiota. Eikä aina niin hyvässä, vaan myös pahassa. Minussa on kuulema jotain, eikä minunlaisia kuki aina joka oksalla. Näin olen kuullut monilta ihmisiltä, etenkin miehiltä, joten totta kai se sitten on, että minä olen aika persoonallinen välillä. Siihen yhdistettynä useimmiten kaunis ulkonäkö, se saa miehet kiinostumaan minusta. Enkä leiju nyt mitenkään itselläni, välillä tahdon vaan heikon itsetuntoni takia juosta karkuun miesten ehdotuksia ja olla vain rauhassa... toisina päivinä näytän tosi rumalta, ainakin omasta mielestäni, enkä tiedä mistä se johtuu... Minä olen outo tapaus. Niin hyvässä kuin pahassa. Kun menin ylä-asteelle sain välillä kestää rajuakin kiusaamista, ulkonäköni ja kiitos persoonani takia, kun pojat juoksivat perässä... eikä se mitenkään hyvältä tuntunut, ei todella, mielummin olisin jättänyt koko helvetin läpikäymättä. Niin pahat jäljet se kiusaaminen jättää, oikeasti!. Kiusaajia olivat pääasiassa tytöt, mutta oli myös poikiakin... sain kuulla todella rumaa nimittelyä jne. Ja siitä kaikesta, on jäänyt itsetuntooni hyvin syvät jäljet. Sen takia nykyisin pelkäänkin olla näyttävä ja montaa muutakin asiaa... Perheeseeni minulla ei ole läheiset välit, isäni on päihdeongelmainen ja äiti mielisairas. Mutta avoin seksuaalisuuteni ei liity mitenkään perheeseeni, vaan omaan luonteeseeni ja tiedän myös, että haen miestä seksuaalisessa mielessä parisuhdetta ajatellen, en mitenkään paikatakseni pilalle mennyttä isä suhdetta. Rikkonainen perhe-elämä on vaikuttanut minuun yleisesti rikkovasti, koen olevani siinä mielessä sisältäni rikkonainen, tyhjä, sirpaleiksi hajonnut peili - kun mietin sitä asiaa. Kiusaamisesta jääneet jäljet tuntuu siltä kun otat tikun käteesi, puristat kätesi täysillä nyrkkiin, avaat kätesi, näät verta ja uponneita pieniä puun palasia kädessä, joita revit ja kaivelet sitten kädestäsi kivuliaasti irti pinseteillä, jotta kätesi pääsisi parantumaan, jos et hoida kättäsi kuntoon, se voi tulehtua ja mennä pahemmaksi. Sama kaava menee mielen kanssa.

      Tapailen myös tällä hetkellä yhtä Kalliossa asuvaa narkkaria. Kerran kun kävelin kaisaniemenrantaa, niin siinä penkillä istui jo 2 narkkaria, mies ja hänen naisensa, eikä minulla ole vielä punaista tukkaa, mutta onnistuin ilmeisesti sinä päivänäkin olemaan näyttävän näköinen kun moni mies puolinen henkilö muukin kuin narkkari kiinitti minuun huomiota, kuulin kommentteja että 'hei, tossahan menee hyvännäköinen nainen'. Niin jo jäi se yksi ämmä selvästi kamoissa ollessaan minua pelottavasti katsomaan, kun miehensä kiinitti jo ihan alussa muhun huomiota, vielä senkin jälkeen katsoi tämä nainen, kun kävelivät mun ohi kun istuuduin yhdelle penkille, miksiköhän?, luuliko joksikin toiseksi mua?, pelkäsin kuitenkin vähän sitä.

      Se narkki ketä minä tapailen, ei ole mikään rapa narkki. Huolehtii siis ulkonäöstään, eikä ole luonteeltaan myöskään tyypillisesti paskamainen, niin kuin jotkin nistit ja löytyy myös ihan selväpäisiä kavereita, jotka eivät ole ikinä käyttäneet huumeita tai lopettaneet käytön. Mieskin yrittänyt monta kertaa lopettaa, mutta ei ole vielä onnistunut siinä. Yritän tukea häntä, olla ystävä ja rakastaakin. Mies on myös mukana isoissa rikollisissa kuvioissa ja käynyt vankilassakin istumassa jo muutamaan otteeseen elämässään, ensimmäisen kerran jo 20-vuotiaana. Huumeittenhan käyttö ei koskaan kokonaan muuta ihmisen luonnetta ja persoonallisuutta?.

      Jään mielenkiinnolla odottamaan minkälaisia vastauksia saan. ;) olenko ihan hirveä ämmä vai mitä?. Ja ei, tämä ei ole provo. Ihan tiedoksi kaikille, jos joku tulee sitäkin väittämään ja jos et jaksa lukea loppuun, ei tarvitse myöskään kommentoida.

      Mutta näissä 'epänormaaleissa' piireissä pelkään vielä enemmän, jos ulkonäköni on yhtään näyttävämpi mitä monella muulla, luonteeltani olen erikoinen ja suora sanainen, niin viimestään joku sekopää narkki ämmä hyppää mun kimppuun kadulla tai asunnossa syystä tai toisesta tai sitten vaikka ihan siitä että on mustasukkainen miehestä, koska mies on kuitenkin aika komea ja haluttu tavallisten keskuudessakin vaikka narkomaani onkin ja minä huomattavasti nuorempi miestä, mies yli kolmenkymmenen, minä 19v ja ne monet sen naiskaverit, narkkaavat tai ei narkkaavat, pyörivät siinä miehen iän kynnyksillä ja niillä alkaa jo ulkonäkö rapistua... minulla ei vielä n. 11 vuoteen...

      Ja tämä biisi soi tässä taustalla, kun fiilistelin kirjottaa tätä tekstiä.





      KKK - KKK f. Holo Kaustinen

      www.youtube.com

      https://soundcloud.com/jonestown-clown


      Kiitoksia kun sain avautua. :)

      • totta 1

        Yleensä ei kannata tällä palstalla liikaa avautua. En lukenut kuin alun kun oli niin pitkä stoori.
        Alussa kiinitin siihen huomiota että olet ymmärtänyt vaikutusvaltasi miehiin väärin.
        Terveesti ajattelevaan mieheen ei voi vaikuttaa erityisen paljoa kertomallasi tavalla vaan mies pystyy hallitsemaan itsensä. Asian ymmärtämisen vääristää erilaisissa tilanteissa tietynlaisissa illan istujaisissa se että miehet haluaa joskus olla kukkulan kuningas ilman että se johtaisi sen pitemmälle.
        Kulttuurin määrittämät kauneusarvot eivät miehille sinänsä merkitse kovinkaan paljon koska niistä on paljon myös haittaa normaali elämässä muut ominaisuudet ovat monin verroin tärkeämmät.
        Sisäinen sivistys on se tärkein jota miehet arvostaa eniten. Henkinen kauneus antaa sen elämän joka mahdollistaa koko elämän pituisen elämän joka on aina laadukasta ja viihtyisää siihen kannattaa panostaa. Sisäinen kauneus ei koskaan huonone se yleensä vain paranee. Ulkoinen kauneus on vain hetkellistä sen huomaa ikääntyessä ja pakkeli tarpeen lisääntyessä. Huom! jokainen ihminen on omalla tavallaan kaunis ja sitä voi aina myös itsessään kehittää ymmärtäessään elämän koko kuvan.


      • cherry.
        totta 1 kirjoitti:

        Yleensä ei kannata tällä palstalla liikaa avautua. En lukenut kuin alun kun oli niin pitkä stoori.
        Alussa kiinitin siihen huomiota että olet ymmärtänyt vaikutusvaltasi miehiin väärin.
        Terveesti ajattelevaan mieheen ei voi vaikuttaa erityisen paljoa kertomallasi tavalla vaan mies pystyy hallitsemaan itsensä. Asian ymmärtämisen vääristää erilaisissa tilanteissa tietynlaisissa illan istujaisissa se että miehet haluaa joskus olla kukkulan kuningas ilman että se johtaisi sen pitemmälle.
        Kulttuurin määrittämät kauneusarvot eivät miehille sinänsä merkitse kovinkaan paljon koska niistä on paljon myös haittaa normaali elämässä muut ominaisuudet ovat monin verroin tärkeämmät.
        Sisäinen sivistys on se tärkein jota miehet arvostaa eniten. Henkinen kauneus antaa sen elämän joka mahdollistaa koko elämän pituisen elämän joka on aina laadukasta ja viihtyisää siihen kannattaa panostaa. Sisäinen kauneus ei koskaan huonone se yleensä vain paranee. Ulkoinen kauneus on vain hetkellistä sen huomaa ikääntyessä ja pakkeli tarpeen lisääntyessä. Huom! jokainen ihminen on omalla tavallaan kaunis ja sitä voi aina myös itsessään kehittää ymmärtäessään elämän koko kuvan.

        Pliis ÄLKÄÄ vastatko jos ette jaksa lukee koko tekstii, koska sillon teillä voi jäädä monta tärkeää asiaa pois...!

        Ymmärrättekö.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1439
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe