Voiko tyttö ja poika olla vain ystäviä?

Eräs 14 v tyttö

Mun rinnakkais luokalla on yks kiba poika josta mä vähän tykkänkin ja haluisin olla sen kaveri. Eli ihan vaan kaveri. Mut ainoo ongelma on et miks en oo menny puhuun sille (on ollu pari kertaa tosi hyvä mahollisuuski, ku tunnin jälkeen oltiin ihan kaksin käytävällä :D syytän viäki itteeni etiksen menny puhuun sille...) on se et se leviäs koulussa ja kaverit lällättelis. En oo muutenkaan mikään suosituin tyttö enkä kuulu siihen "lissu-pissis kerhoon et aah meikkii aah poikii ash ihana laukku uuh ihanat korkkarit uh ah ih oh uhjne. Ja ku niille on ns. Normii tai muutenki pystyy paremmin menee puhuun ku kaverit on samanlaisia mut mun kaveri porukassa esim melki kukaan ei meikkaa mut kumminki silleen ja sit mä tiedän et siitä nousis kauhee hulabaloo jos mä (en oo niitten kavereiden kanssa ollu kenenkään pojan seurassa) menisin puhuun jollekkin pojalle ja siitä tulis kauhee juttu.. Kuvne ei oo ikinä nähny mua pojan seurassa jne. Ja luulee et oon semmone jota ei pojat kiinnosta tjsp. Ja nii... Itsehän mää oon ittestäni antanu tämmösen kuvan mut se ei oo kivaa jos siitä tulee sitten joku hulbaloo. Siis oikeesti. Kaikki aina lällättelee sitten et sä tykkäät tosta, onks se kiva jne. Ja sitten vielä kun tää lisdu porukkaki kuulee nii sit niiltä slkaa sateleen kauheesti kaikkee kommenttia ja mä tiedän et mää en kestäis sellasta paitsi voisin kestääkin ellei siä olis parii tyyppiä ja ääh. Oli pakko purkautua jonnekkin. Onks kukasn muu ollu/on samanlaisessa tilanteessa? Ja sitten vielä se et esim facebookissaki on muutamaki semmonen kuva juttu et "can boy and girl be best friend? Yes=like no=ingore/comment" ja aika moniki vastaa aina et yes mut en sitten tiiä tarkottaakone sitä ollenkaan... Ku nonii sitähän mää onko tässä jauhanu jo jonkin aikaa et mitäpä sitä enää toistamaan :D

11

3021

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 15v

      Tottakai voi olla kavereita! Miks ei? Koita tehä tuttavuutta ja jos mahdollisesti kesäloman loppuessa olisitte jollai samoill tunneilla nii voit pyrkii sen lähelle ja kysyy mahdollisesti apua siinä aineessa tai sit meet juttelee sille faces tai flirttailet sille tykkäämällä sen insta kuvista. Jos sillä siis on insta..

    • poika 17

      Voi. Olen miepuolinen ja paras ystäväni on naispuoleinen. Toki joku aina välillä keksii että olisi säätöä mutta sen kanssa pitää vain elää. Ja muutenkin pää osa ystävistäni on naispuolleisia.

    • jup

      Voi. Olen miepuolinen ja paras ystäväni on naispuoleinen. Toki joku aina välillä keksii että olisi säätöä mutta sen kanssa pitää vain elää. Ja muutenkin pää osa ystävistäni on naispuolleisia.

    • meitsi98

      Kyllä voi! Itse olin ensin yläasteella "ei niin suosittu" poika, mutta kun olin menny puhuu tytölle, joka oli yks suosituimmista nii koska se levis mustaki tuli iha suosittu ja ei mulle jääny loppujen lopuks mikää huono maine vaa paljo parempi ku enne!:)
      Mutjoo ei me mitää sydänystäviä olla mut kyl nyt toimee tullaa ja näin mut ei me hengata samois paikois et kyl mun parhaat kaverit on poikia. Mutta mun yhden kaverin paras kaveri on tyttö ja se on täysin totta! Ne on nimenomaa vaan kavereita mut tosi hyvii ystävii ja ne pystyy puhuu toisilleen ihan mistä vaa! Ja molemmat seurustelee joten ei siinäkään mitää ongelmaa. Se on aika paljon ihmisistä kiinni mut kyllä lähtökohtasesti tyttö ja poika voi olla kavereita!!

      • cuddlebunny

        Tietysti voi olla kavereita. :) Nään jatkuvasti ulkona esim. pojan ja se poika nauraa siellä kahden tytön kanssa.. Eli. En usko, että olivat sen tyttöystäviä.. Tai ainakaan toinen ei voinut olla, koska Suomessa ei saa olla suhteessa monen kaa samaan aikaan.. :D Tai no siis jos on salaa, mut nii.


    • tryhthythy

      Jäi vähän epäselväksi mikä se sun (alottaja) ongelma oli.

      Siis jos lähestyt poikaa niin joku pippisjengi lällättää?
      Anna lällättää. Yleensä sellaset on vaan kateellisia kun joku on kypsempi kun ne ite. Totuushan on että kaikki kiinnostuu vastakkaisesta sukupuolesta (no jotkut samasta) enemmin tai myöhemmin. Ei sitä kannata ruveta miettimään että olen antanut semmosta kuvaa ettei kiinnosta. Kaikki joutuu kuitenkin jossain vaiheessa luopumaan siitä kuvasta.

      Voiko tyttö ja poika olla ystäviä ilman rakkautta?
      Tietenkin voi. Puolet kavereistani on tyttöjä, enkä tosiaankaan ole (ainakaan kaikkiin) rakastunut. Onhan siinä tietsyti aina mahdollisuus että toinen rakastuu, mutta ei kai sekään oikeastaan haittaa.

    • Booi 16år

      No kyl mun mielestä poika ja tyttö voi olla -vaan- ystäviä, ilman ajatuksia seurustelusta. Miksei vois?

      Mä ainakin ite tuun melkeen jopa helpommin juttuun tyttöjen kaa, ja mun mielestä olis vaan oikeesti jotenkin niin mahtavaa et oikeesti ne parhaimmat ystävät olsi tyttöjä, viettäis aikaa yhessä rannalla, syötäis, kaikkee :)

    • sffassaffas

      Kysymys on niin uskomattoman tyhmä, etten tajua kuinka ihmiset jaksaa edes vastata?

      • Anonyymi

        Miten oli tyhmä kysymys?


    • Anonyymi

      Voi olla pelkiä kavereita poika ja tytö.mies ja nainen. Parhaimat ystävät löytää toisesta sukupuolesta.eivät petä.eivät kadehdi ovat aikuisenakin tosi ystäviä.

    • Anonyymi

      Ei voi, seksiä harrastavat kuitenkin joka on taas kielletty alle 18 vuotiailta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1643
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      174
      1300
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1100
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1077
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      946
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      878
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      871
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      840
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    10. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      753
    Aihe