Ovenavaus, tuho vai nautinto

Erilainen kirjailija

Minä saavuin pyörälenkiltäni kotiini ja heitin pyörän avaimen avainkulhoon. Huhuilin josko vanhempani olisivat olleet kotona, mutta vasta hetken huhuilun jälkeen muistin, että vanhemmat olivatkin yhdessä jossain tapahtumassa. Ajatus yksinolosta kiihotti kovasti, koska en ollut pitkään aikaan päässyt tyydyttämään itseäni. Toistaiseksi masturbointi oli riitttänyt minulle ja nautin siitä paljon. Olin aivan hikinen ja ajattelin mennä suihkuun. Koska ketään ei ollut kotona, eikä tulisi olemaan koko yönä niin menin riisumaan yläkertaan, huoneeseeni vaatteet ja tulin ulos täysin alasti, pyyhe käsissäni. Minua kiihotti kovasti ajatus, että jos joku vahingossa näkee minut alasti.

*Olen 16 kesäinen tyttö ja minulla on blondit hiukset. Rintani ovat omasta mielestäni ihan sopusuhtaiset, B. Ne ovat kiinteät. Minulla on myös urheilun ansiosta hyvin kiinteä kroppa ja tiukka perse*

Menin suihkuun ja avasin hanan, koska oli niin kuuma laitoin veden viileäksi. Nännini reagoivat heti veden kylmyyteen ja saattoi niiden kovettuminen johtua minun villeistä ajatuksistani, jotka alkoivat vilistä mielessäni. Laitoin suihkun hieromaan alapäätäni ja emättimeni alkoi jo hieman väristä, mutta juuri kun olin saamassa lopetin kesken. Kun sain itseni pestyä, poistuin suihkusta. Kuivasin itseni pyyhkeeseen ja en voinut olla koskematta klitorikseeni ja työntämättä sormea sisääni. En kuitenkaan halunnut saada orgasmia vielä, vaan ajattelin tehdä itsestäni oikein kostean ennen kuin saisin. Kävelin suihkutiloista ulos ja kannoin pyyhettä taas kädessäni. Alastomuuteni kuitenkin keskeytti ovikellon kilahdus. Mietin, että kuka siellä nyt oikein olisi. Kietaisin pyyhkeen päälleni ja menin avaamaan

7

5372

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Erilainen kirjailija

      Edessäni seisoo naapurustomme narkomaani. Hän on ajanut autollaan päin puuta ja pyytä nyt isääni hinaamaan autoa. Hän kysyy onko vanhempani kotona ja lähestyy minua uhkaavasti, joten sanon omaksi puolustukseni, että he ovat.

      *Mies on arviolta 35-vuotias ja hän käyttää aineita aspiriinista LSD:hen . Hän on myös hyvin lihaksikas ja epäilen hänen käyttävän myös steroideja. Hän ei ole yhtään huonon näköinen muutenkaan.*

      Nyt hän vasta ikään kuin huomaa minut ja katsoo minua oikein kunnolla päästä varpaisiin ja nostaa kasvoilleen pervon ilmeen. Toivon todella kovasti, ettei hän haistaisi nesteitäni, jotka tuntuvat jo hieman valuvan haaravälistäni. Myös sormeni tuoksuvat hyvin naiselliselle aromille. Samat sormet, jotka pitävät auki ovea 20sentin päässä tämän erittäin kookkaan miehen nenästä. Huomaan, että hän haistaa minut ja hänen ilmeensä muuttuu suorastaan kiimaiseksi.

      "Ei taida vanhemmat sittenkään olla kotona." mies sanoo hymyillen. Samassa hetkessä yritän saada oven suljettua, mutta mies saa jalkansa oven väliin. Hän vetäisee yhdellä riuhtaisulla oven auki ja minä siinä samalla lennän suoraa hänen syliinsä alastomana, koska pyyhkeeni lennähti pois päältäni. Saan kuitenkin itseni rimuiltua irti hänen otteestaan potkaisemalla häntä jalkoväliin. Olin tuntevinani hiukan kovettuneen elimen housujen lahkeessa.

      Juoksin ripeästi yläkertaan ja ehdin hetken miettiä mihin piiloudun. Vanhempieni vaatehuone on ainoa vaihtoehto. Menen vaatehuoneeseen ja olen hiljaa. Kuulen kuitenkin kuinka mies löytää nopeasti tiensä yläkertaan. Tutkittuaan hetken hän avaa vanhempieni huoneen oven. Hän huutaa kiimaisella äänellä: "Tule nyt tänne niin kostan sinulle äsköisen potkusi, se sai vaan kyrpäni kovemmaksi. Haluan upottaa sen tiukkaan teinivittuusi." Seuraava ovi jonka hän avaa sattuu olemaan juuri vaatehuoneen ovi. Hän näkee minut heti ja riuhtaisee minut yhdellä vedolla vanhempieni parisängylle. Minä rimpuilen ja potkin, mutta mies saa minut hetkeksi aloilleen. Hän repii paidastaan suikaleita joilla sitoo minun käteni sängynpäätyyn. Seuraavaksi hän levittää jalkojani, vaikka kuinka yritän potkia häntä, niin silti hän saa jalkani sidottua erilleen. Huudan hänelle, että "lopeta" ja "irti senkin sairas paska". Kuitenkin älyän, että kukaan ei voi kuulla minua, koska lähimpään naapuriinkin on monen monta kilometriä. Mies alkaa suukotella kehoani, eritysesti reisiäni, mutta hän kuitenkin kiertää aina häpyni, joka muuttuu koko ajan vain märemmäksi. Mies aina välillä kommentoi kuinka aikoo laittaa ison kyrpänsä sisääni ja kuinka seksikäs pikkunarttu oikein olen. Käsken häntä lopettaa, mutta hän ei ota kuuleviin korviinsakaan. Vaan jatkaa. "Olet niin helvetin tiukka, aina kun juokset ja pyöräilet taloni ohi, niin olen monta kertaa kiikaroinut sinua ja jos totta puhutaan olet usein mielessäni". Hoen hänelle "älä, älä, älä" mutta hengitykseni on muuttunut paljon raskaammaksi ja ääneni on hyvin voihkiva. Mies katsoo minua ilkikuriseti suoraa silmiin. Ja yht'äkkiä , aivan varoittamatta mies nuolaisee minun häpyäni julkeasti alhaalta ylös. Minä voihkaisen kovaan ääneen. Mies alkaa nuolla klitoristani aivan kielenkärjellään. Minä inisin ja aloin olla niin märkä, että nesteeni valui varmasti sängylle asti. Mies työntää sormen sisääni ja alkaa tehdä rytmillistä liikettä sisälläni, samalla hän nuolee klittaani. Minä voihkin jo kovaa ja kuin automaattisesti alan liikuttaa lantiotani sormen tahdissa. Hän koventaa tahtiaan ja alkaa suorastaan imemään klitoristani. Alan tuntea väristyksiä kaikkialla kehossani, selkäni menee kaarelle ja värisen. Minä kiljajdan kun saan orgasmin, joka on erittäin pitkä.

    • Erilainen kirjailija

      Mies nousee ylös ja nyt vasta huomaan miten suuri elin hänen housuista pullottaa minua alkaa pelottaa, että miten tuo mahtuu sisääni. Mies katsoo minua ja hymyilee minulle ilkeästi "nyt on minun vuoroni nauttia". Hän laskee housunsa alas. Sen jälkeen hän hitaasti liu'uttaa bokserinsa pois ja en voi olla huokaisematta kun iso, lähes 30senttiä pitkä elin ponkaisee ylöspäin housuista. Sen on paksu ja siinä on suonia.

    • Erilainen kirjailija

      Mies tulee sängylle viereeni ja sanoo :"Nyt saat ottaa tyttö kunnolla suihin". Minä katson isoa elintä, joka sykkii uhkaavasti edessäni. Hän työntää sen aivan huulilleni ja käskee avata suun. Kuin refleksistä aukaisen suuni ja alan imeä penistä ja nuolla terskaa kuin tikkaria.

    • Erilainen kirjailija

      Miehen elin alkaa sykkiä kovempaa ja värähdellä. Juuri ennen laukeamistaan, hän ottaa peniksensä pois suustani ja siirtyy sängyn alapäätyyyn. Mies asettaa suuren elimensä hävylleni ja alkaa koskettelemeaan sillä klitoristani ja huuliani. Vaikka ennen minua pelotti miten tuo suuri elin mahtuisi sisääni, niin nyt suorastaan anelin häntä. Minä yritin liikuttaa lantiotani, josko saisin elimen sisälleni, mutta vasta monen uuvuttavan minuutin jälkeen hän asetti peniksensä huulilleni ja siitä alkoi työntäminen. Elin mahtui sentti sentiltä sisälleni ja omaksi ihmeekseni se meni miltei pohjaan asti. Vaikka mies oli varoen laittanut elimen sisälleni, niin nyt hän alkio oikein kunnolla naimaan. Se tuntui niin ihanalta. 5minuutin jälkeen mies kuitenkin alkoi taas väristä ja sykkiä. Minunkin orgasmini oli lähellä. Me tulimme yhtä aikaa ja miehen elin pumppasi pillluni täyteen kuumaa spermaa. Minun pilluni sykkeellään imi loputkin spermatipat elimestä. Mies nousi ylös ja suukotti minua alapäähäni ja sen jälkeen otsalleni. Hän lähti pois. Minä sain onneksi hetken kuluttua itseni irti ja ajattelin, että täytyy kai taas käydä suihkussaja onneksi vanhemmat eivät saa tietää. Menin suihkuun ja sen jälkeen nukkumaan. Unohdin kuitenkin aivan täysin sen spermalammikon vanhempieni sängyllä..

      • mä vaan

        Missä loppuratkaisu tai ehkäsy, mitä tapahtu??!!


    • Vai 30 senttinen..? ettei vaan 12 ..

      • Erilainen kirjailija

        Hei älä nyt ota ittees mut tää nyt oli vaan tämmönen fantasia/tarina.:)


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe