Sähköpostiviestit eivät vanhene, muista tyhjentää Roskakori

Hei!

Suomi24 Postissa on ollut aina käytössä tyhjennysominaisuus, jonka mukaan Lähetetyt- ja Luonnokset-kansiosta poistetaan automaattisesti kaikki yli 90 päivää, Roskakori-kansiosta kaikki yli 30 päivää sekä Roskaposti-kansiosta poistetaan kaikki yli 14 päivää vanhat viestit.

Toukokuussa Posti uudistui ja ulkonäkömuutosten lomassa myös viestien tyhjennysominaisuus on toistaiseksi ollut poissa käytöstä. Suomi24 Postista ei siis viestit vanhene ja tästä syystä on hyvä toisinaan tyhjentää postilaatikon roskakori.

Voit tyhjentää Roskakorisi (tai minkä muunkin kansion tahansa) kätevästi klikkaamalla ensin kansion nimeä ja sitten sen nimen viereen ilmestyvää hammasratas-ikonia. Ikonista aukeaa valikko, josta valitsemalla Tyhjennä voit tyhjentää koko kansion viesteistä. Tyhjentämällä Roskakorin poistat kaikki viestit lopullisesti. Jos taas tyhjennät minkä tahansa muun kansion, viestit siirtyvät ensin Roskakoriin.

Osa käyttäjistä on miettinyt miten viestejä voi poistaa useampia kerralla paitsi ruksaamalla ja painamalla Poista oikealle ilmestyneestä valikosta (vaihtoehto Poista valinnat poistaa ne valinnat viesteistäsi joten sitä ei kannata painaa). Tässä pari muutakin vinkkiä:

Voit siirtää tai poistaa viestejä myös raahaamalla ne haluamaasi kansioon tai sitten voit painaa shift-näppäimen alas sekä valita ensimmäisen ja viimeisen poistettavan viestin. Kun viestit ovat valittuina, voit ne poistaa joko Poista-linkin kautta tai siirtää ne hiirellä raahaten Roskakoriin.

Muistakaa kuitenkin tarkkailla Roskakorin täyttymistä, ettei sähköpostilaatikon tila lopu yhtäkkiä kesken. :)


Terveisin,

Suomi24 Ylläpito // Martta

39

4528

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kettune1

      Aiotteko leikkiä maailman tappiin vai ilmoittaa minulle, mikä on salasanani. Se katosi kun kone kaatui. Oletko sama Martta
      joka osallistuu Veijon ja Paulin anonyymien kotikiusattujen
      viikkokokoukseen perjantaisin? Kerro, mikä on "alkuperäinen"
      osoite. Sehän on juuri se jonka salasana on kateissa, joten
      hilipatahei.

      • marijane2luukku-com

        kenelle eläkesäätiölle olisi pitänyt työttömyyskorvaukseesta maksaa eläketurvaa,että saisi työeläkkeensä nousemaan????minullakin työeläke 46-vuoden työstä vain 21e/kuukausi.kyse on vuosista 1966-2011.rikolliset ne vaan tekee rikoksia ja vaativat työeläkkeestäni maksamaan 3.600 ja 650 euron korvauksia itselleen.sosiaaliavun pitäisi nyt tulla vastaan,samoin kun omainen kuolee,niin paperissa lukee,että arkkuun ja kukkiin saa rahaa.toisin kävi,ei saanut senttiäkään.samoin sanoi seurakunta, tulot on liian suuret.tämä kaikki lieksassa.miten liene siellä muualla????


    • marijane2luukku.com

      en osaa käyttää roskakoria............

    • mää vaan

      Miten pystyn aukaisemaan lähetetyt viestit ja lukemaan ne uudelleen?Samaten roskapostin ja roskakorin? Niiden pitäisi kai aueta klikkaamalla ratassymbolia?Ei mulla aukea

      • marijane2luukku.com

        jos eläketurva pitää itse maksaa,miksei sitä ole mainittu mitään vuonna 1966???vaanon annettu ymmärtää,että työnantaja sen maksun pidättää palkasta tahi muusta tulosta.miten nyt kaikki asiat on käännettykin nurinpäin????????


    • Mude_

      Saako roskakorista tyhjennettyä sähköpostit avaamatta niitä??? Siellä on viestiä pankista, verohallinnosta jne eli juuri sitä virusroskaa, johon en halua koskea pienelläkään klikkauksella. Yhden menin huolimattomuuttani avaamaan ja klikkaamaan sitä liitettä ja se aiheutti melkoisen puhdistusoperaation kaikkien salasanojen vaihdon.
      Kevään uudistus on vienyt tätä sähköpostia huonompaan ja etenkin TURVATTOMAMPAAN suuntaan. Toki hyvä keino saada käyttäjät kaikkoamaan...

      • rapu,63

        haluan,roska,koriin,kaikki,rapu,63,ilmoiyukset


    • rapu,63

      haluan,tyjentää,kikki,rapu,63,ilmoitukset

    • haluan,roska,korin,kaikki,rapu63,ilmoitukset

    • mää vaan

      Eikö kukaan siellä voi vastata "mää vaan" kysymyksiin?

    • ilmari3

      Eihän sinne uudistuksen jälkeen ole päässyt kirjautumaan .Paska uudistus .

    • Gubbjävel

      No joo,tämän ns. "uudistuksen" muötähän tästä sähköpostista tuli täys pommi. Pitäs olla kaikenmaailman roskapostisuodatusta ja muuta ns. "parannusta". Ennen lähti roskakorista sinne laitetut postit automaattisesti, ei enää tämän "parannuksen" jälkeen. Nyt kun alat tyhjentää itse parin päivän jälkeen niitä kymmeniä viestejä joila ei ole mitään arvoa, on aina se viimeinen ehkä tärkeä viesti avoinna, pikkasen epätarkkaavaisuutta ja vips oot poistanut myös sen. SIKSI EN TYHJENNÄ ROSKAKORIA IKINÄ! Se tärkeä viesti löytyy kyllä sitten sieltä vuoden kahden päästä. Saattaa ola lennon varaus, tai jotain muuta tärkeää. Mutta anyway, kiitos tästä todella hyvästä ns. "parannuksesta" postin toimintaan. Ps. 15231 roskapostia. Löysin uuden harrastuksen, kerään niitä nykyisin. :)

    • Sähköposti kokonaisuudessaan on muuttunut keväällä varsin sekavaksi ja epäselväksi.

    • Sinivuokko57

      Olen taas yrittänyt laittaa uutta salasanaa vaan mikään ei ole kelvannut.sinivuokko57.

      • Sinivuokko3

        Miksi ette hyväksy salasanaani jota olen pyytänyt?


      • taavettik
        Sinivuokko3 kirjoitti:

        Miksi ette hyväksy salasanaani jota olen pyytänyt?

        Mikä on salasanasi? Vie sekin roskiin ,ellet täällä kerro.


      • marijane2luukku.com

        ehdotan lieksan viranomaisille,että laittavat rikkaat 85-vuotiaat edunvalvontaa,eivätkä täysijärkisiä 60-vuotiaita.olen maksanut aina laskuni osamaksuerin,silläkansaneläke ei riitä annegröhnin tekemiin perintälaskuihin,joita on tullut elinikäni,kuka vastaa sen että ulosottoaika oli 10-15 vuotta ja minun kohdallani ollut 46.v ,eli parhaan työikäni olen kotejani maksanut,aina ne on olleet miehen nimissä ja itse olen joutunut mieron tielle lieksassa kahdeksan kertaa,lisäksi ulkopuolinen on soitellut aiheettomia paiholan autoja tehden minulle useiden tuhansien velkoja lisäksi.kuka vastaa tähän?????


      • marijane2luukku.com
        Sinivuokko3 kirjoitti:

        Miksi ette hyväksy salasanaani jota olen pyytänyt?

        koneeni ei hyväksy sähköpostiosoitetta,eikä normaalia salasanaa ollenkaan,missä on vika????????????


    • taavettik

      Minä vien roskapussin joka päivä, ei tietoturva ongelmaa.

      • marijane2luukku.com

        kaikki jonninjoutavat perintätoimistot on suljettava ja lopetettava ihmisten kiusaaminen,terveisin 46-vuotta perinnän kohteena ollut.


    • Moi! Mistä johtuu, että Windows kasissa onnistuu vain postien lukeminen ja lähettäminen? En saa esim. lähetetyt ja roskakori- kansioita auki. Kiitos, jos myös ylläpidon Martta vastaisi!

      • marijane2luukku.com

        g-mail ei toimi ja muutenkaan en saa vastakaikua ajtuksilleni,se siitä,netti oli huijausta ja pankki väitti laskunmaksunkin olevan ilmaista,laskekaapa yhteen nyt......ja jos laki sitten niin kertoo kirjassaan,että leskellä ei olekaan asumisoikeutta,ehdota,että kaikki lieksan lesket muuttakoot kotoaan pois.pankit pannaan konkurssiin,kun eivät anna lieksassa pitää eläketilejä 2008-2014-.vain roskasakki saa tilejä pitää.


    • geemail
    • Hei,

      yrittäessäni tällä työkoneellani tyhjentää roskakoria, netti sulkeutuu ja sama juttu, vaikka yrittäisin niitä yksitellenkin poistaa. Mikä avuksi?

    • siipi33

      Aivan mennyt pilalle koko suomi 24.fi posti ,sellaiset postit lähtee pois joiden ei pitäisi esim. laskut ym tärkeät katoa vaan jonnekin. pian vaihtuu posti osoite.

    • Minkä takia tulee kymmeniä turhia viestejä= rahan tarjoajia, kasino arvontaa, lehtien tilausta ym. ym. jonnin joutavaa?? Roskapostiin menee joitakin automaattisesti. Miksei tämä nyk. posti erota mainuttuja posteja, kun samantyyppisistä osa suodattuu roskapostiin?? Olen tehnyt jos jonkinmoista suodatusta, ohjetta yrittänyt ymmärtää. aina vaan tulee samojen lähettäjien postia, jotka sitten suoraan poistan, avaamatta. Mikä homma siinä onkaan! Kertakaikkiaan suomi24 meni pilaamaan "hienoilla"uudistuksilla postin käytön! Palatkaamme vanhaan, vähemmän työllistävään postiin esim. "En halua tätä viestiä jatkossa" tai joku sellainen oli, kun avas, että klikkasi siinä. ei tullut enää k.o. viestiä. Palatkaa hyvä ylläpito vanhaan! "Vanhassa vara parempi"!

      • juuri noin

        "toimii" nykyinen versio. parannus on susi ja pahennus varmasti ainoa kehumuoto.
        en keksi mitään parempaa entiseen verraten. v-tuttaa suunnattomasti tehty täystollous.


    • vaihdanko postia

      20.7.2014 postini on lakannut toimimasta!!???? Ei ole roskakorissa mitään, ei myöskään roskapostissa, viestejä ei ole liikaa. Viestit ei tule eikä lähde, ja muka Posti Plus on parempi!!!!

      • kustiei polje

        Sentään saat postisi auki. Nyt on sekin sitten, ettei sitä saa auki enää ollenkaan, pyörittää pieniä nelikulmaisia symboleja loputtomiin. Ei voi tyhjentää, kun posti ei avaudu, Ei voi vaihtaa salasanaa samasta syystä. On vissiin irtisanottava koko posti toimimattomana.


      • marijane2luukku.com

        kukaan ei ole vielä vastannut viesteihin,meneeköhän ne minnekään???????


    • gubbjävel

      Haha, negatiivista palautetta tulee niin helkutisti, ja ylläpidossa liian labiili tai osaamaton henkilö (kunta) tekemään asialle mitään. Mutta tämä posti saakin tulevaisuudessa olla sellainen leikkipostilaatikko, jonka osoitteen ilmoitan tilatessani rojua jostain, sitä kautta tuntuu karkaavan nämä sähköposti-osoitteet, ja kohta on paskaa loota tulvillaan. Tärkeämmille asioille sitten vakavammin otettava osoite.

    • buriman

      joo helppiä vaan paljon sinne roskiin mahtuu postia?? nyt n. 1500 kpl mut ei se mua haittaa enää, ku asiat menee jo muualle... kiitos ei mistään!!!!!! :)

    • Peke4

      Miten saa sähköpostin Kirjaudu sisään käyttäjätunnus ja salasana kohdista poistettua ylimääräiset tunnukset?

    • 34300 postia parin vuoden aikana,ei ole tuokaan vinkki kovin nopea niitä poistamaan,eli shiftailla muutama kerrallaan..kun ehkä 4v.sitten oli rastitusmahdollisuus koko sivun poistoon kerralla..Mikä tämä muutaman postin kerralla näyttämisen idea oikein on?!.
      kyllä noin 50 pitäisi kerralla saada näyttöön että saisi ne feidattua kun roskaa ne mainostavat kuitenkin,hidasta on elämä kun postin kanssa pitää netissä pelata.huhhuh,mitä leikkiä.vuonna 2014!

    • Puolueeton1

      Poistat mitä poistat,kaikki elämäsi aikana vastaanotetut säilyvät "ikuisesti" Coloradon Mega-koneissa.Mikään ei poistu,vaikka ne häviävät omasta koneestani.Jokainen rivo sana on siellä,kunnes niitä tarvitaan eroittelemaan "akanat jyvistä".Poliittiset mielipiteet,ja niiden ilmaisumuoto,tulee ratkaisemaan kenellä on oikeus olla jossakin,taikka tehdä jotakin.Jääkööt tähän,pitäkää hauskaa.

    • Koittakaa nyt saatana saada se posti toimiin kunnolla .On helvetti kun vanhan ihmisen tarttee leikkiä sen postin kassa useita päiviä eikä siinä toimi muu kuin tuleva posti kaikki muut kansiot ovat lukossa eikä aukea.

    • joo en o päässy postiin moneen päivään ollenkaan!!!!!

    • Anonyymi

      Poista lella56

    • Anonyymi

      Poista käytöstä marlar

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9254
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      42
      2720
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      152
      2493
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2019
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1776
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1464
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1340
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe