Mistä töitä välivuoden ajaksi?

psödr

Olen lähetellyt kohta sata hakemusta, eikä töitä näytä välivuodelleni tulevan. Mistä niitä saa? Muuten ainoa, mitä voin tehdä, on lukea ensi vuoden pääsykokeisiin.

2

161

Vastaukset

 • Lehtien ja mainosten jakelu? Hesburger? Kaupan kassa?

  Ole aktiivinen ja ota oma-aloitteisesti yhteyttä mahdollisiin työnantajiin! Esitä, miksi olisit hyvä työntekijä yritykselle. Kehaise yritystä mielenkiintoiseksi tai jotain semmoista.

  Missään tapauksessa älä sano, että tarvitsisit työpaikan välivuodeksi, kun ei ole parempaakaan tekemistä. Työnantajaa ei kiinnosta, mitä sinä tarvitsisit, vaan, mitä hyötyä sinusta olisi yritykselle.

 • Hae hauskaan Ständimyyntityöhön joustavilla työajoilla! Varsinaista myyntialan kokemusta ei tarvita, mutta reipas, aktiivinen asenne ja aito kiinnostus tavoitteelliseen myyntityöhön on tarpeen.

  http://xcellent.fi/6

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  200
  4306
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  30
  1561
 3. Tulipolttaaa...

  Liehuletti poltti viimeyönä parakkinsa,eikö pitäisi viiä suletulle.
  Haapavesi
  28
  519
 4. Autogallup

  Millainen on kaivattusi auto. Väri ja merkki?
  Ikävä
  69
  477