miksi ulkomaalaiset tulee suomeen

en vaa ymmärrä ulkomaalaisia
Ilmianna
Jaa

10 Vastaustamiksi suomalaiset lähtee ulkomaille?
Ilmianna
Jaa
Koska haluan nauttia elämästäni. Elämäni Suomessa oli suorittamista.
Ilmianna
Jaa
Työttömyyden takia ihmiset muuttivat -60 - -70 luvulla Ruotsiin,siellä oli töitä jokaiselle joka vain halusi tehdä.Osa muutti Amerikkaan tai muihin maihin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
1800-luvun lopulla muutettiin Muurmannin rannikolle kun tsaari lupasi vero- ym etuja. Suomessa ei ollut silloinkaan töitä eikä toimeentuloa, Jäämeri antoi kalaa. Samasta syystä (ei veroetua kuitenkaan!) muutettiin Ruijan rannoille. Myöhemmin osa näistä muutti Amerikkaan.
1900-luvun alussa muutettiin Amerikkaan työn ja toimeentulon perässä.
1950-1960 -luvuilla muutettiin Australiaan työn ja toimeentulon takia.
Ruotsiin on "aina" muutettu työn ja toimeentulon takia. Minäkin...

Suomen kirouksena on aina ollut kelvoton esivalta. Koskaan se ei ole osannut hyödyntää kansan työvoimaa muuten kuin riistämällä itselleen keinoja kaihtamatta kaiken, minkä suinkin irti saa. Näin oli ruåtsinvallan aikana, näin oli Venäjän vallan aikana koska virkamiehet oli näitä samoja takinkääntäjäruåtsalaisia kuin ennenkin. Näin on yhä, koska virkamiehet ovat samojen riistäjien jälkeläisiä ja rantaruåtsalaisia. Ja nyt vielä toteuttavat kasaarien Kalergi-suunnitelmaa uutta siionistista maailmanjärjestystä varten. Eikä parempaa ole luvassa vastaisuudessakaan.
Maa meillä on ihana, mutta esivalta ja virkamiehet koiran perseestä!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Suomi on alunperin asutettu maahanmuuttajilla, he tosin tekivät töitä; metsästivät, kalastivat elääkseen. Muutama sata vuotta myöhemmin nämä "paimentolaiset" asettuivat omille plantaaseilleen; karjalaiset ( joiden kotiseudut suurijamahtavaneuvostoliitto varasti) , lappalaiset ( jotka tuhosivat paikallisen heimon sieltä), hämäläiset, savolaiset, pohojolaaset, varsinais-suomalaiset, ahvenoista puhumattakaan olivat jo Ruotsin hallussa.
Jos nyt hypätään 18-1900-luvun alkuun, siihen aikaan myös rikollisia karkoittiin Siperian leireille, joilta harvoin palattiin kotiin (suosittelisin myös nykyajan maahanmuuttajille ja monille muillekin loisille.)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
En kyllä tajua niitä suomalaisia jotka 40 vuoden jälkeenkin ulkomailla halajaa Suomeen? Eihän siellä enään ketään tuttuja, ihmiset siellä ihmettelee että miks sä tänne tulit.-
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Oletko svekofreeninen? Näillä on moisia suomivihan aatteeita.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Riippuu varmaan pitkälti siitä, kuinka paljon on sukua ja perhettä "uudessa" kotimaassa. Monelle alkaa kai kuoleman lähestyessä tulla kaihoa ja kaipuuta lapsuuden maisemiin ja lämpimiin muistoihin, etenkin jos ei ole koskaan täysin kotoutunut ulkomaille.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ulkomaalaiset tulevat Suomeen opiskelemaan, töihin tai naimisiin. Tai sitten tämä nykyinen kansainvaellus, joka tulee sosiaalituille ja vapaata seksiä harjoittamaan.

Suomalaiset palaavat kauniiden muistojensa takia, laitettuaan elämänsä taloudellisesti kuntoon ja avarrettuaan näkökulmiaan. Tervetuloa suomalaiset. Työttömänä ja vanhentuvana köyhänä sinkkuna ei tähän maahan kannata palata, ellei sitten siellä muualla ole asiat vielä pahemmin kuin täällä.
Ilmianna
Jaa
v.1919v. - 1930 suomalaiset muuttivat Petroskoi
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

miksi ulkomaalaiset tulee suomeen

en vaa ymmärrä ulkomaalaisia

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta