Kuka haluaa seksiä Voin maksaa 1 tunti € 100

???

Kuka haluaa seksiä Voin maksaa 1 tunti € 100

15

982

Vastaukset

Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neiti46

Kerros millanen karju olet??

• ???

• Mitähän neiti46:llä mielessä, laittele viestiä niin jutellaan lisää asiasta

• olen komea mies ja olen 28v ?

• maksaatko

Mä haluan seksiä! Maksatko mulle 100 eur jos sekstaan siskosi kanssa tunnin?

• män 39

Löytyykö Turusta 39v miehelleseuralaista pidemmäksi aikaa ei vain yhdeksi illaksi,hinta olis varmaanki toi 100€?

• en haluan mies haluan nainen?

• rodelix

H-x tarjoo karvasta paskasta persettään naitavaksi ja pientä nappulaa imettäväksi 1 euro tunti.

• rodelix???

• kiikiii
    • Etsin täällää ?

• mies 38.

Voi voi. Minä maksaisin 500 tunti koska arvosta naisia. Jos siis löytyis joku sopiva nainen.

• Anonyymi

Lähetä minulle haluan seksiä 1tunti 100€
      T.Aseled

• Anonyymi

Neitoset!
      Tiedoksi teille vaan Heinolaan tämä viesti !

Kiva kun nää levittelee kuvaani näin jatkuvasti !
      KERTA ITTE EI TARVII VAIVAUTUA MUUHUN KUIN ILMOITTELUUN JA PIENEN HEINOLAN TYTTÖVÄEN ( JOSKUS MUUTAKIN KIVAA) TEUDÖN IHANUUKSIEN HUOMION HERÄTTELYYN!

HARMI VAAN KUN KUKAAN TEISTÄ AITO TYTTÖ KARVALLISELLA TAI KARVATTOMALLA PILLULLA EI OLE VIELÄKÄÄN TUONUT ILMI JA OTTANUT MINUUN YHTEYTTÄ TÄÄLLÄ HEINOLAN KADUILLA JA KUJILLA, RANNALLA TAI METSISSÄ !
      TUNTEVAT MINUT HYVIN ULKONÄÖLTÄ VAIKKA TÄÄLLÄ VANHAA KOEKUVAANI FB.SSÄ LEVITELLÄÄN VAIKKA OON JO 48- VUOTTA MUTTA YHÄ KOMEA KUIN JO 2015 OLIN EPÄONNISTUNEESSA HUONON PUHELIMEN KUVASSA ! OLEN KOMEEMPI SEN TIEDÄTTE KAIKKI!

EN TAJUU MIKSI TEINIT KARTATTE MUA KUITENKIN KAIKKIALLA, JOPA KIERTÄEN KAUKAA VAIKKA KAIKKI TIETÄÄ VARMASN OON HELLÄ MUTTA KIIHKEÄN RAUHALLINEN SETÄ TEIDÄN MIELEINEN SETÄ !

MINUSSA ON VIKAA VAAN SE ETTÄ OLEN HIEMAN HERRASMIESMÄINEN ! VÄLILLÄ HUPSUKIN JOKA NORMAALIA !

OTAN SINUT AINA HUOMIOON JA KUNNIOITAN SINUA JA EN PETÄ KETÄÄN KOSKAAN NIIN KAUAN KUN TAVATAAN JA SAAN NUOLLA SINUN KAUNISTA PIKKUPILLUA JOKA ON KUIN LUOTU MUN KESKIJALALLE JOKA EI OLE KUITENKAAN JALAN KOKOINEN EDES KERTA MULLA 40 NUMETON KENKÄ, OON KYLLÄ AIKA LYHYT JA HOIKKA KUN OLEN PUNNINNUT ITTENI OLIN 68 KILOA MUTTA SIITÄKIN ON JO AIKAA 10-15 VUOTTA !

OTA YHTEYTTÄ ETTEI NOI HUORANPENNUT HOMOT JOTKA ESIINTYY TYTTÖINÄ KOKONAAN VIE AIKAANI NIIN VOIMME ALKAA OLEEN HETI KUN SULLE SOPII JA JOS SUN VANHEMMAT TYKKÄÄ ETTÄ OON SUN SULHANEN AINAKIN JOULUUN SAAKKA!?

OON USKOLLINEN SULLE VAIKKA EMME VIELÄ TUNNE TOISIAMME !
      JOULUA ODOTELLESSA.

TERVEISIN OMA POIKAYSTÄVÄ SETÄSI 48 -V. HEINOLASSA.
      Täällä on!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös

Luetuimmat keskustelut

1. Oletko valmis? Meidän tarinaan

Rakastan sinua ❤️
      Ikävä
      84
      1672
    2. Nainen, huomasitko kun muutin sinua?

Niin lyhyessä ajassa niin paljon. Mutta jotain muuttui minussakin. :/
      Ikävä
      88
      898
    3. Misä tulipalo?

Mikä palaa Haapavedellä?
      Haapavesi
      8
      862
    4. Jumankauta sä olet hyvännäköinen

Ihan mun miehen näköinen 😍
      Ikävä
      54
      862
    5. IS Viikonloppu 12.-13.7.2025

Viikonlopun ratoksi Skyttä ja Kärkkäinen ovat taiteilleet 3.0 arvoisen ristisanatehtävän ratkottavaksi. Kenenkään ratko
      Sanaristikot
      56
      849
    6. Tämä kesä ei ollut vielä meidän

Olisihan se ihana viettää kesäiltoja kanssasi ulkona. Ei kai ollut vielä oikea aika. Ehkä kohtaamme vielä sattumalta jos
      Ikävä
      58
      793
    7. Poliisi losautti puukkohemmon hengiltä

Mitäs läks, heilumaan puukon kanssa eikä totellut käskytystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000011361763.html
      Maailman menoa
      189
      779
    8. Mitä jos vaan tapaisit sen jota mietit

Jos se yksi henkilö on sinun mielessäsi niin entäs jos vaan menisit tapaamaan sitä, heti, samantien, miettimättä mitään.
      Ikävä
      80
      735
    9. Teet tämän niin

Helpoksi, mutta silti niin vaikeaksi. Vihaan omaa saamattomuuttani, vaikka kaikki olisi saatavilla. 🩷🌸
      Ikävä
      41
      730
    10. Sofiaa ei kelpuutettu Martinan kaveriporukkaan

Ibizalla lomailee Martinan kanssa ihan muut naiset.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      172
      720
    Aihe