Tyhmä pääministeri!

Mikä pääministeri!!

Ei voi olla totta!

Onko Suomella tosiaan näin tyhmä ja lapsellinen pääministeri??

Pääministeri Stubb tviittaili juomisestaan, muut päämiehet Ukrainan turmasta

Maanantai 21.7.2014 klo 17.08

- Pakko myöntää, että pidän tästä [omasta] kuvasta, eikä se johdu vain siitä, että olen juonut muutaman oluen, Alexander Stubb sirkutti lauantaina, kaksi päivää Ukrainan lentoturman jälkeen.
Alexander Stubb kuvasi uudella puhelimella Arsenal- Manchester City -ottelussa vuonna 2013. Ilmeestä päätellen Kalervo Kummola ihmetteli jo vuonna 2013 Stubbin julkaisuja.
Alexander Stubb kuvasi uudella puhelimella Arsenal- Manchester City -ottelussa vuonna 2013. Ilmeestä päätellen Kalervo Kummola ihmetteli jo vuonna 2013 Stubbin julkaisuja. (JUSSI ESKOLA)

Ruotsin ulkoministeri Carl Bildt tviittasi viikonlopun aikana jatkuvasti sekä Ukrainan lentoturmasta ja Gazan kriisistä. Hän muun muassa sanoi, että "Missä on nyt SA11 -järjestelmä, jonka epäillään ampuneen alas MH17:sta? Ja missä se oli? Vietiinkö se Venäjälle? Tärkeä kysymys."

Myös Norjan ahkerasti tviittaava ulkoministeri Børge Brende oli tviitannut "Olin shokissa ja surullinen, kun kuulin Malaysian Airlinesin kone oli ammuttu alas Itä-Ukrainassa. Kansainvälistä tutkintaa tarvitaan."

Alexander Stubb tviittasi nyt maanantaina ja edeltäneenä perjantaina malesialaiskoneen turmasta ja välitti Twitterin kautta muun muassa virallisen lausuntonsa. Kuitenkin lauantain ja sunnuntain pääministeri käytti kokonaan siihen, että laittoi kuvia ja viestejä Joroisten triathlonista, johon hän osallistui.

Samaan aikaan muut valtioiden päämiehet ja tavalliset kansalaiset olivat huolissaan Ukrainan lentoturman selvittelystä ja vaativat tutkimuksia.

Stubb muun muassa kertoi juoneensa muutaman oluen kisan päätteeksi.

Kyse ei myöskään ole vain Ukrainan lentoturmasta tviittailusta, vaan myös Microsoftin irtisanomisten jälkipyykistä, tullisotkusta ja Gazan kriisistä, josta monet Stubbin kollegat olivat tviitanneet koko viikonlopun ajan.

Twitterissä muutama kysyikin, mikä on pääministerin prioriteeteissa tärkeämpää, ulkomaan kriisien seuraaminen vai triathlonkisan kehuminen.

Kehua mies osasikin.


- Minä aina innostun, kun pääsen maaliin kisassa, Stubb tviittasi ja lisäsi kuvan itsestään hyppäämässä iloisena.

Maanantaina Stubb taas tviittasi tottuneesti vain työasioista.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014072118507869_uu.shtml

5

128

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jopa on pääministeri

      Stubbin twiitit lentoturman jälkeen ihmetyttävät
      Suomen pääministeri Alexander Stubb kertoi viikonloppuna Twitterissä enimmäkseen intohimoisesta pyöräilyharrastuksestaan.
      Suomen pääministeri Alexander Stubb kertoi viikonloppuna Twitterissä enimmäkseen intohimoisesta pyöräilyharrastuksestaan.
      Terhi Ylimäinen
      Julkaistu: 21.7.2014 15:50

      Muut Twitterin käyttäjät ovat jo arvostelleet Alexander Stubbia siitä, eikö Suomen pääministerillä ole tällaisessa tilanteessa tärkeämpiä huomion kohteita.
      Valtioiden päämiehet ovat viime päivinä lähettäneet taajaan viestejä sosiaalisessa mediassa Ukrainan lentotragediasta sekä Israelin ja Palestiinan välisen tilanteen kärjistymisestä sotaan.

      Samaan aikaan kun esimerkiksi Viron ja Ruotsin päämiehet twiittasivat juuri näistä aiheista, Suomen pääministeri Alexander Stubb kuitenkin kertoi Twitterissä enimmäkseen intohimoisesta pyöräilyharrastuksestaan.

      Muun muassa sunnuntaina Ruotsin ulkoministeri Carl Bildt twiittasi The New York Timesin julkaiseman jutun torstaina tapahtuneesta lentotragediasta. Hän twiittasi aiheesta myös lukuisia muita kommentteja viikonlopun aikana.



      Twiitti näkyy myös tästä linkistä.


      Maanantaina Bildt twiittasi aloittaneensa päivän CNBC Worldin haastattelulla, joka koski Venäjän Ukraina-politiikkaa.

      Bildt on aktiivinen Twitter-palvelun käyttäjä. Viime aikoina hän on kommentoinut sekä jakanut ahkerasti myös muita eri tahojen viestejä MH17:stä sekä tilanteesta Gazassa.

      Päivä Itä-Ukrainassa tapahtuneesta lentotragediasta hän totesi, että "emme lepää ennen kuin kaikki faktat on kaivettu ylös".


      Viron pääministeri Taavi Rõivas ja presidentti Toomas Hendrik Ilves ovat niinikään twiitanneet viime päivien tapahtumista melko ahkerasti.

      - Kaikki todisteet viittaavat yhteen suuntaan mukaan lukien todisteiden tuhoamisen. Venäjän tukemat terroristit ampuivat ohjuksen, kuuluu Rõivaksen sunnuntaina lähettämä kovasanainen tviitti lentotragediasta.


      Stubb ei suinkaan ole vaiennut lentotragediasta kokonaan. Hän kertoi Twitterissä puhuneensa Ukrainan tapahtumista puhelimitse muun muassa Angela Merkelin ja useiden muiden kanssa sunnuntaina.


      Se on toistaiseksi kuitenkin hänen ainoa twiittinsä tragediasta sen lisäksi, kun hän perjantaina jakoi Twitterissä siitä virallisen lausuntonsa.

      Sen sijaan urheiluharrastuksestaan Stubb ehti twiitata viikonlopun aikana huomattavasti enemmän. Stubb twiittasi tai uudelleentwiittasi toisten palvelun käyttäjien twiittejä lauantaina Joroisissa järjestetystä Finntriathlon-tapahtumasta peräti 16 kappaletta. Stubb jakoi Twitterissä myös useita kuvia tapahtumasta.

      - Yksi hienoimpia "urheilu-urani" hetkiä oli pyöräily viimeiset 30 kilometriä @irontiinan ja @ironcoachingfin kanssa tänään. Iso hetki minulle, Stubb kertoi eräässä twiitissään lauantaina.

      Muut Twitterin käyttäjät ovat jo arvostelleet Stubbia siitä, eikö Suomen pääministerillä ole urheilua tärkeämpiä huomion kohteita maailmalla - tai kotimaassa - juuri nyt.

      - Herra pääministeri! Kolme pointtia: Ukrainan onnettomuus, Microsoftin irtisanomiset ja tullisotku. Triathlonko tärkein? kysyi eräs hänelle twiitannut.

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288716762431.html?pos=ok-nln

      Niin ja kai olette seurailleet Stubbin MAINOSKUVIA ITSESTÄÄN ?

      • nordiskstink

        Carl Bildt on yks iso paska,
        Vaan eipä mr Stubb kauas hajusta jää


    • Pääministeri

      Soini vastasi fiksusti.

    • giljotiinillatöitä

      RAKKAUSKIRJE SINULLE : Tapaus JS - maahanmuutto, Kempele, Isänmaamme Suomen pilaamisesta, lastemme Suomi on kehitysmaa ja eläintarha

      Toivon, lisää, lisää, lisää pakkasta - vain se voi tänä aikana auttaa. Suomi on Suomi. Ei täällä lusmut laiskiaiset pärjää. Suomessa on ankarat kelit, valoa ei ole, kaamosta sensijaan on, koulutusoikeus ja -pakko on, vaikka sairaalassa, sivistyminen on elinehtomme, työssäkäynti joka ihmiselle myös oikeus ja velvollisuus.

      Vertaa: Mamut kertoivat haastattelussa tulevaisuudensuunnitelmistaan , toiveammatikseen Suomeen päästyään ammatikseen olla vain rauhallisesti ja mukavasti kotona, MV ammatti se on ??? Kivahan se minunkin olisi olla kotiäiti tai koti-ihminen. Kuka maksaa minun kotiolemiseni ???

      Suomessa oletetaan kaikkien tekevän jotain elantonsa eteen, kykyjensä ja resurssiensa mukaan, yleensä ihmiset haluavatkin jotenkin yhteiskunnan osaksi. Eivätkö ne kahjot ymmärrä mitään ?

      Itse olen tehnyt töitä jo 35 vuotta, ottanut köyhänä opintolainat ja maksanut ne takaisin, kasvattanut lapseni, teen edelleen vuorotyötä tässä rakkaassa pimeässä ja kylmässä Suomessa oli keli mikä hyvänsä. Herään klo 05, lähden aikaisin duuniin bussilla-metrolla-bussilla, tunti per siivu aamuin illoin, Helsingin ruuhkaliikenteessä, naisvaltaiselle pienipalkkaiselle alalle tekemään osuuteni, että saan vuokran, ruoan, laskuni maksettua. Aivan kuten kaikki suomalaiset ihmiset Suomessa tekevät, oli sää -30 tai jotain muuta. Ei Luoja laiskoja elätä.

      Ensimmäisinä asioina lapsena meidät opetetaan käyttäytymään, oppimaan sosiaalisia sääntöjä, esimerkiksi kunnioittamaan toista ihmistä ja toisen ihmisen fyysistä olemusta, olla kajoamatta toiseen ihmiseen tai hänen omaisuuteensa - ja mm. pukemaan vaatteita tarpeeksi, ettemme jäädy kuoliaaksi autoon ulkona talvella.

      Kerrottakoon tämä kaikki niille hevon hel..n tyhmille, laiskoille ja rumille maailmanvaeltajille, helpon elämän perässä matkustaville. Suomi on oikeasti karu ja ankara maa olosuhteiltaan, täällä ei nössöt tai tyhmät pärjää !

      Suomen miehet, naiset ja lapset ovat sitkeitä, ahkeria, lämpimiä ihmisiä kylmässä - ja lahjakkaita alalla kuin alalla.

      JA: Suomi-mies on maailman paras !!! Tämä kiitos on suunnattu kaikille Suomen miehille. Miehet kohtelevat naisia kauniisti, kuin kukkaa kämmenellä. En voisi koskaan ajatella muuta kuin suomalaista miestä elämääni herkuttamaan.

      Suomesta on tullut kehitysmaa ja eläintarha vuonna 2015. Suomi on pilattu. Isänmaamme koskemattomuutta on loukattu. Maamme johdolle nauretaan maailmalla. Sieluni itkee.

      Tapaus JS :

      Itsevaltias työkyvytön, mutta sairaudentunnoton JS antoi mediassa kutsun kaikkeen maailmaan kenen hyvänsä, siis kenen hyvänsä, astella Suomeen !!!! Rajat on auki, papereita ei kysellä. Onko JS:llä munaa kertoa tämä kasvokkain vielä hengissä oleville veteraaneillemme ? Oliko näiden silloisten nuorten komeiden ja hyväsydämisten isänmaallisten miesten elämäntyö turha ? Jumaliste JS, minkä olet mennyt tekemään. Häpeä. Olisiko JS vihdoin aika antaa mediassa kansalle anteeksipyyntö ja ilmoitus vetäytymisestä ja jättää politiikka. Millainen työterveyshuolto ministereillä on ? On se härski. Ilme on tyhjä Kempeleen pojalla - ilman täyttä ymmärrystä tehtyjä tekoja ?

    • 50talare

      Tuskin se yhtä tyhmä on kuin ruotsin pääministeri joka ei ota kantaa lukuisiin murhiin,puukotuksiin ja melkein päivittäisiin ammuskeluihin ja autojen polttamisiin kotimaassaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      56
      5554
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      61
      2353
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      52
      2312
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      326
      1059
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1044
    6. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      26
      940
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      4
      877
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      793
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      771
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      763
    Aihe