Harvarin profsori CNN.e separtistit ampuivat vahingossa

kohu uutinen

Noin puolitoistaviikkoa sitten profesori haastettulessa tämän tiesi ja tapahtui separiteisteille vahinko joita ei saa tapahtua. Mikä ihmeen tämä toimittajan lietsoma venäjävenäjävenäjä Eikö siellä HS. Fi toimittajien tekemälle alustalle voi nyt :) joku tehdä tästä laadukasta journalismia Puolueetonta että loppuisi tämä jokaisen politiikan aikaa vievä länkytys. Venäjä valmisteilla aseilla jne..jutun juurta kuin tikusta asiaa jne.

Yhtähyvin ja pitäisi sitten ammattinsa osaava sekä tehtäviensä tasalla olevien toimittajien puuttua Obaman osuudesta mitä ja kuinka paljon hän myötämielisyydessään kuskauttaa aseita israeliin Tässä ei ole aseet olleelista vaan niiden käyttäjät sekä kaikenmaailman sotahullut jotka pääsevät ja jotka saavat lupia joita ei pitäisi päästä minkäänlaisen aseen lähellekkään

Ketään jaksa lukea yksipuolista venäjävenäjävenäjä tarkoitukselista aivopesua sekä yksisilmäistä lietsontaan joka ei johda mihinkään vaan ihmiset maksavat mielummin hesarin alustolle tehdystä laatujournalismista kun lukevat jonkinjoutuvaa tai keksimällä keksittyjä uutisia venäjä sitä ja tätä.

Katsokaa nyt toimittajille maistuu kunnon miehekkäästi tehty makkarakeitto kuin keksimällä keksiä juttua Koska vahinko jota ei saa tapahtua mutta tapahtuu kun sotahullut pääsevät aseisiin Onneksi minun ei tarvitse politikoida eikä minun varassa ole maailman sota toisiaan vastaan kuin lietsomassa venäjävihaa.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hittolainen varattu

      Amerikassa sitävastoin on käynyt kuumana keskustelut meksikolaisia maahanmuuttajien hyökyessä maahan Ajatelkaa vanhemmat laittaneet tuhansia ala-ikäisiäkin yksin ihmissalakuljettajien vastuulla Ihmisvirta on lakkaamaton ja kun laki siellä on se että voivat jäädä vapaalle odottamaan päätöstä eivät mene vaan jäävät kuka minnekin Amerikka ei kestä sitä määrää Obama ylittänyt valtuutensa josta hänet :) joku on haastanut oikeuteen Siirtolaiset jotka lähtevät ihan toiselta puolelta maapallo joille olisi luetevampaa mennä lähimpään maahan pyrkivät amerikkaan Amerikkaan jossa tavaliset palkansaajat ovat tehneet kahta ja kolmea työtä sadakseen edes kohtuulisen toimeentulon yms.

      Ketä vanhempi laittaa lapsiaan matkaan tosta noinvaan saadakseen itselleen pinnalisen elämäntavan Tästä toimittajat eivät näköjään pääse kirjoittamaan kun täytyy leipänsä eteen lietsoa venäjävihaa Siltähän tämä suomen lehdistö /uutisten katsaus näyttää joten Kyllähän sieltä ulkomailtakin osaavat alustoille kirjoittaa onhan näitä puolueettomia ja itsenäisiä muitakin että ei tarvitse suomen kansan lukea yksipuolista journalisimia Kun minäkään en ehdi :)

    • fusis.f

      Suomen media=Länsimielinen,rappiomedia,homomyönteinen roskamaa koko suomi!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4116
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2179
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1674
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1487
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1448
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1370
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1248
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1164
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1099
    10. 22
      1066
    Aihe