Lokakuussa Lontooseen

8+7

Ensimmäistä kertaa menossa. Olen googletellut hotelleja monenmoisia ja vieläkään tiedä minkä varaisi. Ryanairilla lennän Standstediiin. Onko antaa hyviä hotellivinkkejä? 100-150euroa yö saisi maksimissaan olla. ( wifi ois kiva olla) Entäs jos ostan päivälipun julkiseen liikenteeseen niin saako niitä jostain automaatista ostettua vai mistä?

11

577

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lontoo ykkönen

      Varaa hotelli siitä läheltä Victorian asemaa, esim Warwik, Georges street yms näistä paikoista sinulla on sitten lyhyt kävellä bussiin joka menee takaisin Stanstedin kentälle, nämä kadut ovat siis ihan täynnä halpoja hotelleja. Itse varaan aina tältä alueelta hotellit. Lontoon on hieno kaupunki, olen siellä käynyt neljästi ja pian lähden taas :) Lippuja voit ostaa Victorian asemalta, yleensä jonoa, osta Oyster Card, se on kätevä kortti, kortti maksaa muutaman punnan ja voit siihen ladata asemalla virtaa, 20 puntaa kun lataat niin pääset busseilla ja metrolla kulkemaan todella monta matkaa, näytät vain korttia bussiin noustessa lukulaitteeseen ja asia on ok. Kun loma on ohi niin saat käyttämättä jääneet punnat asemalla takaisin korttia näyttämällä :)

    • lontooseen

      Kiitoksia vastauksesta. Tarvitsee tutkia Victorian aseman lähellä olevia hotelleja. Toki hotellisuosituksia otan vielä mielelläni vastaan :)

    • Matkatuumailija

      Joka metroasemalla ainakin keskustassa oli automaatteja, josta oli helppo ja nopea ostaa kortilla one day travel card, hinta oli jotain noin9£ aikuisen lippu, oli koko päivän voimassa lukuunottamatta aamuruuhkan-aikaa (voimassa klo 09.30 alkaen).
      Tietysti jos joutuu matkustamaan ennen klo 09.30, voi Oyster card olla kätevä mutta jostain sain sellaisen käsityksen että se pitäisi tilata jo etukäteen eikä voisi ostaa paikan päällä. Ehkä olen tässä väärässä.
      Lontoossa oltiin heinäkuussa 2014.
      Ps tuolla hinnalla joutuu tyytymään hyvin vaatimattomaan hotelliin. Lontoossa on KALLISTA.

      • 20+18

        Olet täysin väärässä. Ei todellalaan tarvitse tilata mistään. Automaatteja joste Oysterin voi ostaa on lähes jokaisella asemalla... Myös tiskiltä saa...


      • myös lokakuussa
        20+18 kirjoitti:

        Olet täysin väärässä. Ei todellalaan tarvitse tilata mistään. Automaatteja joste Oysterin voi ostaa on lähes jokaisella asemalla... Myös tiskiltä saa...

        Kiitos, tämä oli tärkeä tieto minullekin. Olin myös lukenut jostain että Oyster pitäisi tilata etukäteen, mutta se on siis kai vain mainoskikka.


    • santeri3

      Ainakin paddingtonin alueella on kymmeniä pieniä hotelleja, joissa yöpyminen 60-70 puntaa, kyseiset hotellit on melko vaatimattomia mutta tarjoaa katon pään päälle (eikä siellä hotellissa käydä muutaku vaatteet vaihtamassa ja nukkumassa) ja alue on todella turvallista liikkua. Eli ei hotellit lontoossa välttämättä kalliita ole.

    • piijay

      Oystercard ehdoton ja ensimmäinen hankinta kun tulet Standstedin kentälle. Paddingtonin alueella ihan käypäsiä hotelleja ja sijainti erinomainen.Lontoo ON oikeesti kallis kaupunki mutta antaa vastapainoksi todella paljon nähtävää ja kokemista.

      • Stanstedt Stauno

        Paddingtonin alue ei ole mitenkään paras mahdollinen alue, jos ne Stanstedtin lennot lähtevät edelleen sika aikaisin takaisin Suomeen. Sieltä Paddingtonin alueelta kun ei pääse sinne Stanstedtiin mitenkään helposti aamuyöllä Stanstedtiin - metrot eivät kulje jne.
        Helpompaa voi olla ottaa hotelli:
        - Victorian tai Liverpool aseman läheltä. Näistä paikoista lähtevät joko bussit tai junat Stanstedtiin
        - Tai ottaa viimeiseksi yöksi hotelli Stanstedtin lentokentältä. Hinta-laatu suhde esim. Stanstedtin SAS hotellissa on huiman paljon parempi kuin Lontoon keskustan rotankoloissa. Liverpool asemalla on myös matkatavarasäilytys, jonne matkatavat voi jättää edellisen päivän ajaksi.


    • Osteri vsTravelcard

      Julkisen liikenteen matkalippuja saat toki päiväksi tai useammaksikin, se kannattaako ostaa Oyster vai Travelcard riippuu matkasi pituudesta ja siitä, kuinka ahkerasti aiot Lontoon metron ja busiin penkkejä kuluttaa. "Osterin" etuna on se, että siltä saa ladatut rahat pois tai sen voi säilyttää seuraavaa Lontoon matkaa varten, kuinka vain!

      Ensikertalaisten kannattaa lukea noista eroista huolella, jotteivat maksa liikaa matkoistaan Lontoon alueella. Omasta mielestäni loistavaa tietoa edellä mainituista lipuista löytyy esim. tältä sivulta:

      http://lontoo.org/liikkuminen/metro/

    • 8+3

      Alkaa pikkuhiljaa paistamaan läpi tämä blogimainostajan tyyli kaivella sankav***n aikaisia vuosia vanhoja ketjuja ja "kysellä kysymyksiä" joihin itse sitten vastailee omaa sivustoaan mainostaen....

    • Samaa mieltä ^

      Aika keskinkertainen on tuo blogi sivusto. Paikallisena (vuosia asuneena) en edes viitsi ruveta kaikki virheitä ja vanhentuneita tietoja osoittelemaan.

      Jos osaa englantia niin kannattaa käyttää Tripadvisor sivustoa. Siellä on parhaimmat ja viimeisimmät tiedot kaikista nähtävyyksistä, lipuista yms. eikä mitään kaverin-kummin-kaiman vuosien takaisia Lontoo kokemuksia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5639
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3465
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1875
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1558
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1473
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      17
      1360
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1356
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe