Tämä osake kallistunut tänään yli 60% jo..

vink vink

Ja lisää kallistumista tiedossa.

http://finance.yahoo.com/q?s=SLTD

Vnkkinä: kannattaisiko sinunkin sijoittaa "vihreään energian kehitykseen ja tuottamiseen? Minä olen sitä tehnyt jo pidempään. Koska sinä hyppäät mukaan?

Enkä ole mikään normi viherpiiperö :D Hyä vaihtoehto esim talvivaaran omistajille. Halpa osake voi myös tuottaa!

52

837

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aloittelija

      Mistäs tätä osaketta saa ostettua? En löytänyt amatöörinä mistään pörssistä! Apuva! Vielä en ole ostopäätöstä tehnyt, mutta helpottaa ostoa jos löytää mistä ostaa ;)

      • MYYKÄÄ KAIKKI!

        NEUROVIVEN OSAKE ON TÄNÄÄN LUHISTUNUT 75 KRUUNUSTA 73 KRUUNUUN! MYYKÄÄ KAIKKI, LUISU ON ALKANUT!


      • Ivvhiivoj j

        Mitä?


    • 18650

      Vihreästä kehityksestä.. Kannattaisi seurata mitä sähköautojen akkumarkkinoilla tapahtuu mm tesla rakentaa panasonicin kanssa gigafactoryn ja bmw on juuri solminut samsungin kanssa ison akkusopimuksen. Jos tietäisi näiden akkupuljujen alihankinta sopimuksista niin voisi tehdä liikkuja.

    • nielebkiintoinen

      Lainaus; " Mistäs tätä osaketta saa ostettua? En löytänyt amatöörinä mistään pörssistä! Apuva! Vielä en ole ostopäätöstä tehnyt, mutta helpottaa ostoa jos löytää mistä ostaa ;) "

      Kyllä ainakin danskelta löytyy tämä osake. Jos ei löydy niin pyytää pankkia lisäämään listalle. USA osake jota myydään ilmeisesti OTCBB:n kautta? http://www.solar3d.com/investor_information.php Täällähän tämä lukee:
      Solar3D, Inc. is a public company trading on the Over-the-Counter Bulletin Board market (the OTCBB). The trading symbol for Solar3D is SLTD.

      Company Profile Solar3D is a leading provider of solar power solutions and the developer of a proprietary high efficiency solar cell. The company's SUNworks division focuses on the design, installation and management of solar power systems for commercial, agricultural and residential customers. SUNworks is one of the fastest growing solar systems providers in California and has delivered hundreds of 2.5 kilowatt to 1-megawatt commercial systems and has the capability of providing systems as large as 25 megawatts. Solar3D's technology division is developing a patent-pending 3-dimensional solar cell technology to maximize the conversion of sunlight into electricity. The Solar3D Cell collects sunlight from a wide angle and lets light bounce around in 3-dimensional microstructures on the solar cell surface. The company's mission is to further the widespread adoption of solar power by deploying affordable, state-of-the-art systems and developing breakthrough new solar technologies.

      Solar3D on kehittänyt 3D aurinkopaneelia joka tuottaa enemmän virtaa kuin perinteiset aurinkopaneelit.

      Lisäksi ostivat yrityksen joka asentaa aurinkopeneeleja Californiassa.
      Tämä yritys on erittäin hyvin tuottava ja talous on siis kunnossa.
      http://www.solar3d.com/

      Huomioitavaa ettää heillä on patentit hallussa kyseiselle kennolle.
      Ilmeisesti aika maailmanlaajuiset patentit!

      Lisää uutisia täällä:
      http://www.solar3d.com/view_news.php

      Ei mikään ihan uusi yritys kuitenkaan. On kehittänyt jo jonkin aikaa tuota tehokkaampaa aurinkopaneelia ja tuotanto pääsee alkuun ilmeisesti 2015 tai loppuvuodesta 2014.

    • vink vink
      • Pyh!

        Senttiosake. Pthyi!


      • vink vink
        Pyh! kirjoitti:

        Senttiosake. Pthyi!

        Niin tässä vielä sentti osake. Tosin ei kovin kauaa. Voit ihan rauhassa odottaa kunnes tämä maksaa sen 4-6$ / osake. Vai odotatko että maksaa sen 100$ / osake ja ostat sitten kun se on ns arvo-osake.
        Maatiais matikalla laskettuna kumpi on kannattavampaa 1.vaihtoehto jota sinä tarjoat odota (älä osta) vaihtoehto 2. Osta nyt ja nettoa koko matka kun osake nousee. Todelliset rahamiehet haistaa nyt rahan ja pistää taalaa likoon. Pellet jotka puhuvat arvoosakkeista sanovat pthyi. (rahattomat tyhjätaskut. Btw. Mulla on ketjun aloittajana osakkeiden keskihinta 0.032 $
        No kun tämä nousee 1$ tasolle olen tienannut hiukan vajaa 4000% voittoa. 12,6$ tasolla on tullu tienattua 40000% että siitä voi pthyi tyyppi repiä huumuria. Tai pelihousuja ihan miten päin vaan.


    • UrpooUrpoo

      Eipä voi ostaa juuri mistään, se on ongelma

    • Aloittelija

      Päätin vinkistäsi ostaa 2500 osaketta pari päivää sitten eli pennikauppaa, mutta tästähän sitä saadaan sitten pikku hiljaa kassaa nousemaan! ;) Vakaaltahan tuo yritys vaikuttaisi ja potentiaalia olisi isoihinkin nousuihin myös tällä nappikaupalla!

    • vink vink

      Danske bankkki ainakin myy näitä. Jos käytt'mäsi palvelu ei pidä osaketta listallaan niin voit pyytää heitä lisäämään sen kaupankänti listalle.

      Hyvältä tämä tosiaan nyt näyttää. Olen itse ollut mukana jo pidempään ja nyt uskaltaa jo suositella muillekkin.

      Ostivat sunworks tytäryhtiön keväällä ja se tuottaa mukavasti rahaa.
      Asebtavat siis californiassa aurinkopaneeleja.

      Solar3d taas kehittää uuden sukupolven paneeleja joiden tehokkuun on huomattavasti parempi kuin vanhojen paneelien. Tämä tarkoittaa sitä että kun saavat uudet paneelit narkkinoille koko prosessi on tehty saman katon alla. Suunnittelu, Valmistukseen käytetään yhteistyökumppania mutta asennus taas hoidetaan oman firman kautta. Joten voitot jäävät firmaan.
      Toki myynti ja asennus maalmanlaajuisesti on merkittävä kasvun paikka.

      Itse ainakin uskon yritykseen koska olen jo monta vuotta ollut sijoittajana mukana. Ei minullakaan mitään älytöntä määrää ole mutta nämä riittävät minulle. Ja en myy ennen kuin osake on noussut 0.75$ tasolle vähintään.
      Saatan kyllä myydä nousuissa osan osakkeista pois mutta nousun jälkeen tällä on ollut tapana laskea ja silloin ostan takasin enemmän osakkeita takaisin halvemmalla. Eli lisään osakemäärääni tällä tavalla.

      Jos laskee että 0.14 oli eilinen päätös kurssi niin matkaa tuohon minimi myynti hintaan jonka olen asettanut (saattaa nousta matkan varrella)
      on enään n 500% päässä. Joten luultavaa on että täytyy nostaa tuota myynti minimiä. Luulisin tämän nousevan helposti vielä yli 1.0$ tai vaikka 10$ lukemiin suhteellisen nopeasti. Markkinat vetävät hyvin ja auringon valo ei ole loppumasa. Ihmiset tarvitsevat sähköä ja se kallistuu koko ajan joen taloudet alkavat miettiä miksi et tuottasi itse sen sähkön minkä kulutan. Rajattomat markkinat ovat tällä yrityksellä. Lisätksi iso plussa on ettei tämä saastuta ollenkaan. Paitsi tietysti paneelit mutta sähkön tuottaminen ei sinällään tuota saasteita.

      Onen tätä asiaa pohtinut miksi ei suomessa tuoteta esim kauppakeskuksissa ja julkisissa tiloissa sähköä ja lämmintä vettä omiin tarpeisiin aurinkoenergialla? Mielestäni päättäjien pitäsi lain voimalla asettaa määräys joka määrittää rakennuksen on pakko tuottaa osa tarvitsemastaan energiasta tuulella tai aurinkoeenergialla. Tällä olisi merkittävä työllistävä vaikutus ja säästöt sähkössä olisivat myös merkittäviä. Ja muistetaan nyt myös ne päästöt. Ihan hyvin uudisrakentamisessa pystyttäisiin tähän eikä kustannukset edes pahemmin nousisi. Kun ajatellaan neliö hintoja. Mutta ei. Suomessa rakennetaan ydinvoimaa! Joka paikassa muualla siitä ollaan luopumassa.
      Onko meidän edeskunta ja ministerit ihan oikeassa paikassa?
      Jokainen OK talo voisi tuottaa enemmän energiaa kuin kuluttaa.
      Tämä voisi kattaa lähes koko suomen energia tarpeen jos alettaisi järjestelmällisesti käymään läpi ja kunnostamaan OK taloja ns matalaenergia ja passiivitaloiksi. Miksi ei valtio laita verohelpotuksia tällaiseen toimintaan. Jenkeissä hoidetaan rahoutus ja autetaan kaikeassa että ihmiset siirtyisivät käyttämään aurinko energiaa. Miksi täällä ei tehdä mitään merkittävää asian hyväksi? Valitetaan vaan työttömyyttä mut ei tehdä asialle mitään! Täysin käsittämätöntä. Sori avautuminen mutta suututtaa tollanen uus avuttomuus.

      Katsellaan mitä tänään tapahtuu kurssille :) Toivotaan että nousu kiito jatkuu yhtä voimakkaana :)

    • vink vink

      Tänään aukesi 4% lisää plussalle. Kohta haetaan vuoden korkeinta kurssia jo muutaman päivän sisällä. Nyt tekee todella nopeasti rahaa jos hyppää mukaan :) Tämä näyttää nyt jo 10% nousua tälle päivälle.
      HuH HUH Kohta tosiaann vuoden korkein kurssi puhki.

      http://finance.yahoo.com/echarts?s=SLTD Interactive#{%22scale%22%3A%22linear%22}

    • pumpdump

      Tuon paneelin valmistusprosessi on monimutkaisesta rakenteesta johtuen varmasti kallis. Thinfilm paneeleita voidaan melkein tehdä painokoneella... Vaikka tuossa hyötysuhde olisi se 25% niin ei kyllä tule pärjäämään pitkässä juoksussa esim solarcityn ostamalle silevon paneeleille 21%. Tavallisten paneelien tuotanto on kuiteknin halpaa ja helposti monistetttavissa. Aurinkosähkössä kuitenkin vain W / $ merkitsee loppupelissä.

    • vink vink

      Tuo arvio 25% on selkeästi alakanttiin. Oikea arvo on lähempänä 200%
      Tämä paneeli toimii vinostitulevassa auringonvalossa paljon paremmin kuin perinteiset paneelit. Lisäksi firma kehittää koko ajan tuota valmistusprosessia ja paneelia sellaiseksi että se on kilpailukyinen valmistaa. On tästä ollut prototyyppi jo jonkin aikaa olemassa.

      http://vimeo.com/19392442

      http://www.dailyfinance.com/2012/09/27/solar3d-unveils-its-working-prototype-solar-cell-a/

      Kannattaa katsella näitä.
      http://www.solar3d.com/media.php

      Ainahan epäilijöitä riittää ja pitääkin epäillä. Mutta huomioitavaa on että se perustamis kustannus on ainoa kustannus. Sen jälkeen kaikki tuotettu sähkö on ilmaista. USA:sa leasataan jo maata vauhdilla aurinkokeräimille.
      Siellä mennään aivan eri mittakaavassa aurinkoenergian kansssa kuin täällä.

      • tulipahan mieleen

        Eihän paneelin hyötysuhde voi olla yli 100% Ponzi koko firma. Näitä on nähty nanosolar yms. suuret puheet jää pieniksi teoiksi. traiderit tekee isot voitot tämmösillä hypefirmoilla.


    • ohoo

      Vuodessa 800 %

    • vink vink

      Päivä vaihtelut on aika isoja mutta niihin ei kannata suuremmin kiinnittää huomiota. Tai tietenkin se on hyvä ostajan kannalta ja miksi ei myös myyjän koska pikkuisen tarkkailemalla saa paremmn hinnan kuin kyvitteli jos on myymässä. Ostajana taas alhaalta ostaminen on mahdollista.
      Tosin tämä riippuu hieman määrästä tärppääkö alhaalta.
      Kuten aiemmin sanoin ei tämä nousu tähän jää. Isoja päivävaihteluja ei vaan saa säikähtää. Kun tulee iso nousu se kannattaa hyödyntää myymällä ainakin osa pois ja ostamalla taas takaisin laskun pysähtyessä halvemmalla isompi potti takaisin. Tämä on aktiivisen sijoittajan unelma osake tällä hetkellä mielestäni. Nousupotentiaalia kun on vaikka kuinka paljon.

      Talous uutiset ovat myös hiukan arveluttavia. Mutta on huomiotava että firma osti tytäryhtiön vasta keväällä ja tulosta on tehty mukavasti sen jälkeen. Toki kulutkin ovat nouseet mutta huomioitava on se että oma tuote on vasta tulossa markkinoille. Joten kun tämä tapahtuu on luvassa melkoista raketointia.

    • vink vink

      Taas tänään käytiin jo yli 0,18 kurssissa. Nousu sen ku vaa kiihtyy ja taas kohta tehdään vuoden ennätys lukemia :) Tahti vaan kiihtyy.
      2000% Nousu oli vasta alkuverryttelyä :) Nyt mukaan kun kurssi vielä kohtuullinen.

    • vink vink
    • Opiskelijaaaaaaa

      Itse otin 0,1399$ kiinni muutama päivä sitten :) nousua tapahtunut ihan kivasti tänäänkin, kävi jo 0,20 paremmalla puolella.

    • loistava vinkki

      Juu ja nousee huimaa kyytiä vielä pitkään. Taas laskua pikkusen ison nousun jälkeen mut kirii taas suht nopeasti takasin ylös. Noi isot nousut vapauttaa osakkeita myyntiin ja se tiputtaa kurssia alas hetkellisesti.
      Se myös antaa mahdollisuuden pelaamiseen jos uskaltaa myydä korkeelta ja luottaa siihe et saa alempaa ostettua enemmän takasin. Voi kasvattaa osakemäärää mukavasti. Aivan älyttömän hyvä sijotus :)

    • vink vink
    • vink vink

      Jännityksellä odotamme meneeekö tänään 0,25 yli. Päivä nousu voi näköjään helposti olla 20% luokkaa joten ei ollenkaan mahdoton ajatus että menisi yli jo tänään. 25% nousulla päädyttäisiin 0,236 kurssiin :D
      Hiukan optimistinen arvio mutta täysin mahdollinen. Ai että on mukava katsoa kun € lisääntyy tilillä! lol Kohta voidaan alkaa lyödä vetoa siitä milloin menee 1$ raja rikki :D

      • Äkkirikas

        Itse odotan että menee sadan dollarin yli ja kotiutan miljoonat. ;)


    • raja vastassa

      Kai se 100$ ylitys on taysin mahdollinen. Tuossa välissä on vaan muutama pikku rajapyykki ylitettävänä. 4$ raja on todennäköisesti aika haasteellinen.
      Tuon rajapyykin alapuolella olevia osakkeita ei jenkeissä suositella ostettavaksi jostain syystä. Toinen on 10$ rajapyykki. Jos tämä niiden yli menee niin sitten tuo 100 raja on täysin mahdollinen rikkoa.
      Esimerkiksi AMD on käynyt 4$ yläpuolella useasti mutta ei ole siellä pysynyt. Eihän tuo toki tarkoita ettei joku muu osake voisi sitä ylitystä tehdä.
      Normi sijoittajille näillä halvoilla osakkeilla on ehkä liian suuri riski ammattilaisten mielestä. Tässä nyt kuitenkin näyttää olevan melkoisesti potentiaalia nousuille jatkossakin. Paljonko muuten ostit jos meinaat odottaa 100 ylitystä? :)

    • vink vink

      Keittelin SLTD kahvit ja varasin pullaakin :) Katsellaan nyt mihin suuntaan tänään mennään :) Pörssi aukasikin juuri sopivasti :)

    • vink vink

      Päivän ensimmäiset kaupat 0,196 tasossa joten ylösspäin ollaan menossa.
      0,20 ylitys on aika todennäköistä tänään. On muuten hyvää kahvia vakka itse keitinkin :)

    • vink vink

      Ei sentään. Joku tuupppasi myyntilaidalle 1Milj osaketta joten kurssi laski 0,176 tasolle :o Aika mielenkiintoinen ratkaisu koska kurssi oli hyvin nousussa. No joku osti ne pois ja sitten odotellaan seuraavaa nousua :)

    • vink vink

      Silti kurssi 0,186 tasossa vaikka lähes 3Milj osaketta myyty ensimmäisen tunnin aikana. Todennäköistä että myyjinä firman johto tai firma suoraan.
      Rahoitusta kun tarvitsevat niin osakkeita myytävä :)

    • vink vink

      Jo 6Milj osaketta myyty tänään! Kurssi pudonnu 0,165 tasolle :D
      Jos putoaa 0,15 tasolle niin minäki ostan lisää niin paljo ku kerkiää hehe
      Todennäkösesti putoaa koska on noin paljon myynnissä osakkeita.

    • vink vink

      No niin nyt aletaan taas olla osta hinnassa kun painutaan alle 0,15 tason joten tarkkaillaan kurssia mihin asti putoaa ja ostetaan osakkeet takaisin halvemmalla ku mitä ne myytiin. :) Kai te myitte osakkeet pois 0.19 päällä?
      Jos ette myyneet niin seuraavalla kerralla tiedätte että kannattaa myydä isojen nousujen huipulla pois. Ostaa sitten takaisin kun on pudonnut sopivalle tasolle. Kyllä se taas nousee. Tänään jo 17Milj. osaketta tehnyt kauppansa.

    • vink vink

      Jumalaare! 21Milj osaketta vaihtanu omistajaa ja ollaan kurssissa 0,17!!
      Ihan käsittämätön määrä. Hirveetä rallia osake vetää pitkin päivää :D Nykkö ne vasta tajuaa kuinka aliarvostettu yritys on kyseessä?
      Odottakaa vaa tämä raketoi ja kunnolla kun saavat omat paneelit markkinoille. Patentti on ollu hallussa jo pitempään.

    • newer knows

      Oletko ottanut popcornit valmiiksi ;)

    • vink vink

      Ei ole popcorneja, Tai olis mut ei jaksa tehdä. Leffaa kattoessa tai lätkää voi syödä popcorneja. Olis mul jyviä kyl. Ihan hyvässä nousussa taas. Kävi jo 0,18 ja siit lähti tiputtaa alas päin. Kyl se siittä nousee kunhan tarpeeksi ostetaan lappuja. Toihan on tosi kätevää aina ku käy 0,19 päällä ni myy ja ostaa takasi 0,15 tasosta.

      • Arvuuttelija

        Mistähän johtuu isompi pudotus, vai onkohan mitään syytä takana?


    • vink vink

      Markkinat on aika epävakaat. Jenkeissä oli uutinen että rahaa on siiretty paljon turvasatamiin. Iso nousu yleensä aiheuttaa laskua. Myös se voi vaikuttaa että tämä osake on yleensä laskenut kun muut osakkeet nousevat. Kun muut laskevat tämä nousee. Jennki foorumailla luki että takaison ostot aloittavat 0,14 tasosta joten tuskin enään paljoa putoaa.
      Tai mistä sen tietää varmaksi. Kun oma paneeli saadaan valmistukseen on luvassa nousua ja kun se on markkinoilla on luvassa melkoista raketointia.
      Firma on kuitenkin erittäin aliarvostettu osakemarkkinoilla. Ainakin vielä.
      Syytä tähän en tiedä.

    • kendies

      Tällä firmalla ei vaan ole teknologista pohjaa! Olkaa tarkkana milloin romahtaa! Tulos mikä tulee tulee asennuksista, Tuon hype paneelin varaan ei kannata pitkässä juokussa panostaa.

      • no joo

        Mihin tämä kyseinen firma tarvitsee teknologista jotajaa sinun mielestä?
        Paneeli on kehitetty valmiiksi tuntantoa varten. Yritys osti tytäryhtiön jolla tilaukset ainakin kolmesta aurinkokeräinyksikön asentamisesta.
        Tämä oli ensimmäinen firma joka alkoi kehittää tehokkaampia keräimiä jotka eivät heijasta auringonsäteitä pois paneelista vaan vangitsevat ne keräimeen. Tämä tarkoittaa 30% tahokkaampaa paneelia verrattuna perinteiseen paneeliin. Lisäksi tämä paneeli toimii huomattavasti paremmin myös vinosti tulevan auringonsäteen vallitessa. Tämä lisää hyötysuhdetta entisestään. Koska aurinko liikkuu päivän aikana ja perinteinen paneeli hukkaa auringonsäteitä juuri tämän takia.
        Katsoisit nyt ensin ajatuksella firman etusivulla olevat tiedotteet ja videon.
        Et nyt oikeasti taida käsittää minkä luokan projekteja yritys tekee jo nyt.
        Mieti säästöjä: " Abe Emard, SUNworks CEO, stated, “Once completed, the installed systems will offset nearly 70% of the wineries electrical consumption. The projected savings over the next 25 years will be approximately $11MM.”
        http://www.solar3d.com/

        Solar3D's technology division is developing a patent-pending 3-dimensional solar cell technology to maximize the conversion of sunlight into electricity. The Solar3D Cell collects sunlight from a wide angle and lets light bounce around in 3-dimensional microstructures on the solar cell surface.

        http://www.solar3d.com/view_news.php?Id=88

        Company News
        Solar3D’s SUNworks Division Set to Install Three Megawatts of Solar Systems at Jackson Family Wineries
        inShare

        Prominent Winery has contracted with SUNworks for Major Project at Multiple Locations

        Roseville, CA – July 22, 2014— Solar3D, Inc. (OTC: SLTD), a leading solar power company and the developer of a proprietary high efficiency solar cell, today announced that its SUNworks division has finalized a contract with Jackson Family Winery (“JFW”) to install solar systems totaling up to 3 megawatts, located throughout a number of JFW Properties.
        Abe Emard, SUNworks CEO, stated, “Once completed, the installed systems will offset nearly 70% of the wineries electrical consumption. The projected savings over the next 25 years will be approximately $11MM.”
        Julian Gervrean, JFW Senior Sustainability Manager said, “We have been working on this project with SUNworks for quite some time. After several months of planning, it’s exciting to see it come to fruition. This is a giant step forward for us in meeting our sustainability goals.”
        Last year JFW commissioned SUNworks to complete a 300kW solar system located at their newly renovated Ramal Winery located inside Napa Valley.

        The SUNworks management team plans to complete the JFW projects by November 2014.

        SUNworks continues to prove it is on the forefront of the solar industry. Mike Podnebesnyy, Vice President of SUNworks stated, “I am proud of the unique design and installation on this project. In this case, battery storage will be implemented in conjunction with solar PV to give our customer control over their demand consumption. We believe this is the direction in which our industry is heading. SUNworks is on the leading edge of this offering and is discussing this option with our current and future customers.”

        Jim Nelson, CEO of Solar3D, concluded, “It was exciting to have such a prominent company like Jackson Family Wineries trust SUNworks with their installation at Ramal Winery. To have them come back and engage SUNworks to facilitate an additional 3 megawatts on some of the wineries most prestigious locations is a tribute to the quality of the work SUNworks is doing.”


    • vink vink

      Nyt kannattaa ostomielessä tarkkailla tätä osaketta koska laskenut viime päivän melko paljon joten osto alkaa olla ajankohtaista. Eilen painuttiin jo alle 0,14 ja nyt kannattaa seurata milloin lähtee uuteen nousuun.
      Silloin kannattaa olla mukana koska päivä nousut voivat olla helposti 60% luokkaa kuten alku postauksesta voi huomata. Nopeaa nousijaa etsivälle aktiivi sijoittajalle hyvä edullinen osake. 52wk Range: 0.01 - 0.20
      Kuten huomaat vuoden alimman ja korkeimman kurssin ero on huimaava.
      Nousua alimmasta arvosta korkeimpaan 2000% . Nyt laskussa joten kannattaa seurata mihin putoaa ja olla mukana kun lähtee nousemaan.
      Melkoisia voittoja mahdollisuus tehdä nopeasti.
      http://finance.yahoo.com/echarts?s=SLTD Interactive#symbol=SLTD;range=1d

    • vink vink

      Jompaa kumpaa kautta pääsee tutustumaan analyyrsi raporttiin. (en tiedä kumpi linkki toimii)

      http://bit.ly/-SLTD-AnalystReport

      http://smallcaptraders.com/wp-content/uploads/2014/08/SLTD-MB-BB-SCT.pdf

      TECHNOLOGY
      Revolutionary Design
      The revolutionary 3-dimensional silicon solar cell is designed to maximize the conversion of sun light into electricity. The solar cell technology utilizes a 3-dimensional design to increase the conversion efficiency by trapping sunlight inside photovoltaic micro-structures where photons bounce around until they are converted into electrons.
      There is a special wide angle feature on the surface to capture more light in the morning and evening hours, as well as in the winter
      months when the sun is not directly overhead.
      The company’s patent dimensional cell can produce 200% of the power output of conventional solar cells. This will reduce the investment payback period of solar panel systems by more than 40%

      • Hmmm....

        Mitenhän käy tänään, jatketaankohan romahdusmaista laskua vai elpyisköhän taas pikkuhiljaa..


      • Tankkauspäälle
        Hmmm.... kirjoitti:

        Mitenhän käy tänään, jatketaankohan romahdusmaista laskua vai elpyisköhän taas pikkuhiljaa..

        Pistin oston päälle heti pörssin auettua, kyllä nyt ollaan niillä rajoilla että osakkeita kannattaa haalia. Ja heti nousua ~10% :)


    • vink vink

      Jostain syystä veikkaan et painutaan alle 0,10 tänään.
      Jenkki foorumeilla oli jotain arveluja et joku olisi ostanut SLTD:n mutta se tieto on perätön. Kyseessä on keväisestä kaupasta johtuva osakkeiden siirto SunWorksin omistajien ja Solar3D:n välillä vaihtuneista osakkeista.
      Ja tämä ilmeisesti melko pitkälti nyt myös aiheuttanut tämän äkillisen laskun kun osakkeita ollut markkinoilla myynnissä normaalia paljon enemmän.

      Vähän vaikea ennustaa kuinka paljon myyvät ja kuinka paljon heillä on osakkeita joita voivat myydä. Voihan tuo toki noustakkin jos myynnit putoaa normitasolle. Lähinnä kai odotellaan uutista että paneeli saadaan valmistukseen jo nyt syksyn aikana. Ainakin toivottavasti.

    • vink vink

      Tossa kuitenki ekan tunnin aikana vaikka ei ole koko tunti täynnä myyntejä jo yli 2Milj osaketta. Hyvin lähti nousuun aluksi mutta saa nähdä mihin kääntyy :) Toivotaan nyt suunnan olevan jo ylös :)

    • vinkki vinkki

      No ei käyty ku vähän alle 0,12 se näyttäs olevan päivän alin kurssi (toistaiseksi) 3h kauppaa käyty ja Volume: 5.66m kurssi $ 0.1249

      Ei niin paha ku ajattelin. Huomenna on taas uus päivä :) Luultavasti loppu päivä menee tuossa 0,12 ja 0,13 välissä seilatessa. (toivottavasti)

    • vink vink

      No niin. Tänään mennään jo 0,1181 tasossa joten 0,10 lähestyy. Saa nähdä koska mennään 0,10 alle. Markkinat näyttävät todella epävakailta ja tämä osake ottaa jostain syystä "nokkiinsa" siitä huomattavasti paljon enemmän kuin muut. Toisaalta tuo myöskin tarkoittanee sitten sitä että kun nousee niin nousee muita nopeammin. Mikä on aika mielenkiintoista koska vuosi nousu ollut ihan älytöntä luokkaa joten laskukin on samaa luokkaa.
      Tätä kirjoittaessa taso jo 0,116 joten vaudikasta laskua todella.

    • vink vink
      • Hmm...

        Tässä ei nyt oikein tiedä, ostaakko vaiko ootella.. Aika arvaamaton osake, saattaa jatkaa nousuaan huomenna tai sitten taas romahtaa alaspäin..


      • vink vink
        Hmm... kirjoitti:

        Tässä ei nyt oikein tiedä, ostaakko vaiko ootella.. Aika arvaamaton osake, saattaa jatkaa nousuaan huomenna tai sitten taas romahtaa alaspäin..

        No kannattasi joka tapauksessa ostaa jos aikoo. Pieniä nopeita laskuja voi tulla mutta niissä myynnit suhteellisen pieniä. Mutta joo se nousu sitten myös nopea kun 7% päivässä nousee niin on hyvä olla melko alhaalta mukana :) Huomio myös että kun se sitten nousee niin nousua voi tärähtää se 60% päivässä. En hirveesti riskeerais sen kanssa että olenko mukana vai en. Näyttää kuitenkin vahvasti sille että nousu on nyt alkanut.
        0,20 käytiin jo joten tämä nousu mikä nyt alkoi menee sen yli. Seuraava ylitys on tietenkin 0,3 ja sitten 0,4 ja 0,5 sitten tavoitellaankin jo 1$ ylitystä.

        Nämä notkahdukset alas ovat aika nopeita ja sitten taas mennään ylös suhteellisen nopeasti. Tai sitten jäädään aaltoilemaan tuohon 0.1 ja 0,15 väliin ja sitten kun vähiten odotat niin tapahtuu se raketointi ylös.
        Erittäin vaikea ennustaa tätä lappua. Pitkällä tähtäimellä on kovat odotukset ja tämä tulee ne odotukset myös täyttämään. Tuo on aivan maaginen tuo näiden kehittämä paneeli. Siis ihme jos tämä ei 5v sisällä nouse yli 10$ tai jopa 100$ lapuksi. Jenkki foorumeilla jotku ennusti 1-2$ hintaa saavutettavaksi nopeasti. Enkä ihmettelisi vaikka tapahtuisi 1v sisään tuo nousu. Mieti nyt tarkkaan 0,13 -> 1,00-2,00$ hintaan?
        Mieti mikä prosentti nousu ja paljonko rahaa sillä nettoat? 1500% on 1,95$ tuosta 0,13 hinnasta. Tämä lappu on jo noussut 2000% vuodessa.
        Ei se nousu ole loppunut. Tämä on vain tilapäinen notkahdus.
        Kadut jos et nyt lähde mukaan :) Mutta tee kuten haluat.
        Kerron plastalla tästä koska ajattelin että muutkin kuin minä haluaa pistää rahaa poikimaan :)


    • vink vink

      Nousu alkanut. 0,14 ja päivä nousua maltillinen 3%
      Hyvältä näyttää. Iskekää kiinni :)

    • Tiellä_voittoihin

      Huh huh, uskomaton menestystarina! Tuohon todella kannatti sijoittaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      434
      3133
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      108
      2522
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      376
      2394
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2045
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1867
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1287
    7. 167
      1273
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1186
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1121
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      977
    Aihe