Mopotytöille kävi Ikävästi?

Armoton Tierumpu!

Voi kauhistus miten kamalan kohtalon pari mopotyttöä oli kokenut ajelullaan Linnusperäntiellä. Mopo oli luiskahtanut ojan pohjalle törmäten tierumpuun ja kahden tytön matka oli jatkunut kaaressa lentäen tien toiselle puolelle suoraan päin sähkötölppaa ja molemmat oli toimitettu paikalta sairaalaan.

Mikä lie tyttöjen vointi on tällä hetkellä en tiedä mutta mielestäni tapaus on sikäli vakava, että mopolla kaverin kyyditseminen tulisi pikaisesti kieltää laissa, koska kahden nuoren kuolemaa yhden mopon selässä olisi vaikeaa kenen tahansa kestää ja niin moni nuori mopoilija on jo siirtynyt turhaan täältä ikuisuuteen elikkä jotain tälle asialle voisi tehdä esim nostaa ikäraja 18-vuoteen eikö totta?

8

1222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuolema saa odottaa

      Sä kosketit mua kirjotuksellas nimittäin mä oon nähäny monasti kö friidu kuskaa moposkootterilla toista friidua niin näillon minihame päällä ja molemmat koivet roikkuu kyytiläisellä samalla puolen. Miten sitä voi pysyä sillon mutkassa liukkaalla penkillä se on vähä toista kö fillarin jopparilla. Muutenki vasiten moposkootterin renkaat on sikäli pienet, et piennarsora vie taatusti männikköön. Jotain tarttis tosiaan tehä vasiten nuille ritsoille mopotytöille.

      Ps. Toivottavasti tyttelit toipuvat ilman vakavia jälkivammoja.

      Jk. Milllos tämmönen kämmi muuten on sattunnu???

    • Ventus Miekkonen

      Kuski oli ainakin sinä kunnossa, että oli kyennyt sepittämään auringon häikäisseen. No se Linnusperäntie on esim, Kahvitieltä lähtiessä pääosin pitkää suoraa kunnes tulee jyrkkä mutka tien päättyessä Jyväskyläntienristeykseen eikä sillä suoralla aurinko ole koskaan häikäissyt ainakaan minua olimpa sitten juosten tai kaksipyöräisellä liikkeellä eritoten ilta kymmenen aikoihin.

      Olikohan kuskilla ollut kenties kahva pohjassa mittarinneula tapissa ja jutteli pää kenossa takapenkkiläiselle kuten tytönhupakot tuppaavat tekemään silloin salakavala tierumpu kutsuu helposti kylään puhumattakaan sähkötolpasta.
      http://www.kp24.fi/uutiset/369529/Kaksi-mopoilijaa-loukkaantui-törmäyksessä

    • Jyvä_Jemmari

      Just sillä tiellä ne mopoteinit keulii ja ajaa kilpaa keskenään. Nyppä saivat varottavan esimerkin miten käy, ku pelleilee eikä kato eteensä. Vai muka aurinko lyysäs,, kasku ei kaurahattu hätistelly housut nilkoissa mokomakki kaaharit.

    • Kohtalon Kuriiri

      Eikö Toholammin trageda opettanut teineille mitään? Pysykää lapsoset poissa teinikuskien kyydistä teillä ei ole mitään mahdollisuutta vaikuttaa heidän törppöilyihinsä ettekä voi huijata kuolemaa, kun kuski vie mukanaan, nyt oli tuuria sitä vain ei riitä kaikille. Ja vanhemmat kumpi riski on parempi yhdet vai kahdet hautajaiset,,, siinä hieman miettimistä yhdelle sun toisellekin?

    • Suoraan jorpakkoon

      Minä taasen olen nähnyt mopoilijoiden mutkittelevan tien laidasta laitaan kaveri kyydissä useammankin kerran tuolla sivuteillä se on todella pöyristyttävää.

    • SähköShokki-uutuus

      Mielestäni koko mopokortin saisi jo poistaa historiaan ja korvata se pienajoneuvokortilla. Sen voisivat suorittaa 16 vuotta täyttäneet siten, että ajokoulutukseen sisältyisi yksilöllinen psykologin arvio jokaisesta ajokokelaasta. Näille 15-vuotiaille lapsille riittäisi aivan mainiosti ajolupa pelkän säkömoottorilla avustetun polkupyörän kuljettamiseen. Hyvä idea eikös vain :-)

      • Mc manki lostbois

        Kertakaikkiaan loistava idis mut estäiskö se osaa näitä lapsineroja virittämästä sähköfillaria niinet silläki pääsee pyörätiellä seittemääkymppiä häh?


    • En kommentoi.

      Enpä osaa sanoa ikärajoista mitään.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5564
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2486
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1967
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      56
      1704
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1591
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1269
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe