Hotellisuosituksia lapsiperheelle?

retkireppu 2015

Omatoimimatkalle ollaan lähdössä tulevana talvena ensikertaa Pattayan suuntaan. Nyt tarvittaisiin kokeneilta kävijöiltä vinkkiä alueesta, jossa ranta olisi hyvä ja hotellinkin saisi suht läheltä rantaa?

9

124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • palace

      Jompparilla Gran jomtien palace,jos ei kaipaa kovaa menoa.

    • 88+99

      Varsinainen Pattaya kannattaa kiertää kaukaa, sillä sen uimaranta on erittäin kapea ja vesi on likaista. Muutaman kilometrin päässä sijaitsevassa Jomtienissa on lähes kaikki hotellit lähellä kilometrien mittaista rantaa, joka ei tosin sekään ole syvyydellä pilattu. Vesi on kuitenkin puhdasta.

      Jos jostakin syystä päätätte lähteä tutustumaan Pattayaan, sinne pääsee erittäin tiuhaan kulkevilla avolava-autoilla, joita yleiseti kutsutaan takseiksi, vaikka ne ajavat kiinteätä reittiä, ja pois voi jäädä missä tahansa painamalla soittokelloa kuten bussissa. Hinta oli viimeksi 10 bahtia eli noin 25 senttiä. Lapsiperheelle ei Pattayassa tosin taida olla mitään.

      • 100 % eri mieltä

        Lapsiperheille Pattayan Jomtien on taivas. Hyvä matala ranta, löytyy myös vesipuisto. Erillaisia retkiä Tiikeripuisto, norsuratsastusta, vedenalainen maailma Ripleyn usko-tai älä museo, delffinipuisto jne jne jne.......Meidän lapset ainakin Pattayalle halusivat uudelleen ensi talvena. Pattaya sopii myös kukkarolle niin edullinen ja ne paljon parjatut paikalliset ovat thaimaan ystävällisempiä.


      • ....................

      • Tarkka jätkä
        .................... kirjoitti:

        Lava auto= Songthaew thaiksi ja englanniksi baht bus. Suomaalaiset kutsuvat niitä takseiksi vaikka ne sitä ole. Säänöllisiä reittejä 5. hintaan 10 THB / henk.
        http://www.pattayacityexpatsclub.com/expats/docs/pattaya blue baht bus routes.pdf

        Vaan takseiksi muuttuvat, jos ilmoitat mihin haluat mennä ja kysyt hintaa. Mikä ei ole onnistunut HKL:n busseilla kertaakaan vaikka bussissa ei muita matkustajia ole ollutkaan. ja taksia ne paikalliset tytötkin yleensä kehoittavat käyttämään, ja lähtiessään pyytävät vielä taksirahaa näihin " baht busseihin"

        Joten on kai sama miksikä niitä kutsuu? Kumpiakin kun ovat.


    • 28x...

      Aloittaja kysyi alueesta jonne kannattaisi majoittua. Makujahan on toki monia. Lapset pitävät toiminnasta ja jos heidän ehdoillaan matkustatte niin ehdotan Pattiksen Hard Rock- hotellia. Uimarannalle on hotellin portilta rantakadun ylitys eli 30 m. Jos katsoo sen liian pitkäksi niin eipä hätiä; hotelli on rakentanut valtavan uima- alueen missä yhdellä altaalla on oma hiekkaranta isoine koristekivineen. Isi voi istua viereisessä allasbaarissa ja äiti hierottavana "rantahiekan" katoksilla.
      Päivittäin järjestetään kaikenlaisia pieniä perhekilpailuja altaalla sekä tietysti on ohjatut vesijumpat. Kuntosali on mahtava, ulkona kiipeilyseinä ja iltaisin on usein vaahtobileet jotka on koettava.
      Aamu"pala" on mahtavaa luokkaa ja iltaisin voitte hienostella illallisella jos haluatte. Lastenannoksia on pilvin pimein. (siis hampurilaisia)
      Tarvittaessa siellä on huoneistoja lukittavilla väliovilla jotka ovat perheille näppärät.
      Hotelli on suunniteltu niin ettei sieltä välttämättä tarvitse poistua lomallaan lainkaan. Kaikki tarvittava löytyy ja jollei ole niin se tilataan.
      Itse olen ollut siellä kerran nuorimpien lapsieni kanssa ja he pitivät paikasta sikana.

    • suositus

      Tänne olemme itse menossa lasten kanssa, Centara Grand Mirage Beach Pattaya. Suosittelen myös Jomtienilta Villa Thongburaa...

    • Maikka

      Maikan majatalo on myös suosittu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1753
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1357
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1158
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1138
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      53
      987
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      966
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      954
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      870
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      783
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe