Casa Gran Canaria! Älkää käyttäkö tätä välitysfirmaa!

Kiukkuinen mamma

Hei, Olen kuullut että monet harkitsevat käyttävänsä välitysfirmaa nimeltä Casa Gran Canaria kun haluavat vuokrata asunnon Kanariansaarilta.. Varoituksena sen verran, että välittäjä on täysi huijari koska mitkään hänen lupauksensa eivät pidä paikkaansa..

Vuokrasin mieheni kanssa asunnon pari vuotta sitten tästä kyseisestä firmasta ja reissu ei ollut muuta kuin ongelmia täynnä. Ihan aluksi ku asuntoa yritimme vuokrata niin firmasta ei otettu mitään yhteyttä ja 2 kk yritimme kaikenkaikkiaan saada jotain vastauksia. Ja sitten Kanarialla, milloin oli mikäkin ongelma asunnon kanssa ja koska emme puhu kumpikaan espanjaa, yritimme tähän herraan turvautua, koska heidän sivuillaan luvataan, että auttavat ongelmatilanteissa, mutta toisin kävi... Tätä kyseistä herrasmiestä ei saanut kiinni puhelimella ei sitten millään. Aika lohduton oli tilanne kun sähköt menivät kokoajan, lämmintä vettä ei meinannut tulla ei sitten millään ym "mukavia" elämistä vaikeuttavia asiota tapahtui. Naapurissa oli myös vähän väliä kovaäänisiä "illanistujaisia", mikä ei tietenkään välitysfirman vika ollut mutta meille myös sanottiin että jos naapureiden kanssa tulee ongelmia niin auttavat parhaansa mukaan. Mihin sitten valitat ku välittäjää ei saada kiinni ja yritettiin monesti meidän heikolla englanninkielellä saada naapurit ymmärtämään ettei lähes jokailtainen riehuminen ole kivaa,tuloksetta.

Silloin ajattelin etten jaksa valittaa, päätin vain että ikinä en kyseistä firmaa käytä. Mutta nyt on muutamalta tuttavalta tullut samankaltaisia kokemuksia tietoon ja päätin sitten alkaa avautumaan. Kanaria on täynnä luotettavia asunnonvuokraajia ja välitysfirmoja, olkaa kärsivällisiä ja etsikää rauhassa vaihtoehtoja.

Harmittaa että tuollainen kokemus vei suuren osan riemusta, Kanaria kun on muuten aivan ihana matkailukohde.

4

196

Vastaukset

 • Eikö hälytyskellojen olisi pitänyt soida jo siinä vaiheessa jos ei vastausta kuulu ja 2 kk pitää yrittää tietoja nyhtää...? Googlellakin löytää muiden kokemuksia.

  • Joo kyllä olisi pitänyt hälytyskellojen soida, mutta olin käsittänyt että tämä on ihan "normaalia" käytöstä tällä välitysfirmalla,että kauan saa vastauksia odotella... Ja kun olin niitä hyviä kokemuksia lueskellut netistä niin paljon niin hölmönä sitten käytimme tätä.


 • Hei
  Enpä tiedä muista kuin omista kokemuksistamme, mutta luotettavampaa välittäjää saa etsiä. Omistajan nimi on Mika. Uskallan suositella jokaiselle, joka haluaa, että asiat toimii juuri niin kuin on sovittu. Hän on toiminut nyt kaksi vuotta välittäjänä.
  Terveisin Mirja

 • Olimme vaimoni kanssa ensimmäisen kerran omatoimisesti matkalla ja Mikalle annamme 10 pistettä ja papukaijamerkin hyvästä palvelusta. Aiomme jatkaa yhteistyötä vastaisuudekissaan. Hyvä Mika.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  87
  3555
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1647
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  59
  1230