Oudot ihmiset

Miksi jotkut on niin outoja? Takotan ihmisiä jotka näyttävät rumilta ja käyttäytyvät oudosti.v
Ilmoita


6 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Koska ihmisiä on erilaisia. Ole hyvä ja hyväksy se.
Ilmoita
Jos toinen käyttäytyy mielestäsi oudosti, etkä tajua häntä. Sehän vain tarkoittaa, että sinä olet tässä tapauksessa tyhmä.
1 VASTAUS:
Meillä on yks outo työpaikallamme puhuu itsekseen mutta se näyttäytyi olemaan ystävällisin työntekijä koko työpaikassa!! Sen kaa on kiva työskennellä :) mä usein jostain syystä ystävystyn outoje ihmisten kanssa jotka on vähän outoja kerran ystävyistyn yhden kaa jolla oli outoja tapoja ja vähän erikoinen, ja yks joka on kuuro sillä oli semmonen laite korvassa että se ja kuuli ja se osas puhua sai melkein arvata puolet mitä se sanoi mutta kyllä ne ihan perus sanat sujui ihan hyvin ja yks jolla on adhd.

Ja sit ihan random juttu melkein aina kännissä (oletan että ei ollu silloin just kännissä) olevalta mieheltä kun olin prismassa töissä (työkokeilulla) niin se sanoi jotain ja kysyin anteeksi voinko auttaa ja se sanoo ei ei :) ku teillä on olut tarjouksessa ja antoin mulle taputuksen olalle :) tunnen sen tai siis olen nähnyt sen usein täällä kaupungissa aina iltaisin ainakin niin aina kännissä niin kutsun sitä "Umpikänniksi" :D kerran se oli kännissä ja talutti pyöräänsä se pyörä oli melkein 180 asteen kulmassa ku se talutti sen
+Lisää kommentti
No parempi että porukka on erillaista. Muuteha ois kaikki tylsää ja pitää muistaa että ihminen ei vartu, se vaan oppii käyttäytymään asiallisesti julkisilla paikoilla.
Ilmoita
täytyyhän porvarisikojen vesoilla olla jotain mitä kiusata.
Ilmoita
Ai että ruma ihminen on automaattisesti outo? Kuole pois.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Oudot ihmiset

Miksi jotkut on niin outoja? Takotan ihmisiä jotka näyttävät rumilta ja käyttäytyvät oudosti.v

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta