halvin Edinburghiin

livingstonissa

Mikä mahtaisi olla halvin lentoyhtiö joka lentää Edinburghiin....nyt kun Ryanair ei enää lennä Tampereelta suoraan eri vaihtoehtoja kyllä on, mutta ei huvittaisi notkua jossain kentällä montaa tuntia ennenkun jatkolento lähtee..

4

125

Vastaukset

 • KLM:llä on hyvät ja kohtuu nopeat yhteydet Schipholin kautta Edinburghiin. Kolme - neljä kuukautta aikaisemmin varattuna lennot saa reilusti alle kahden sadan. Ei tietysti pärjännyt Ryanairin suorille ja halvemmille vaihtoehdoille mutta hakkaa tällä hetkellä Norwegianin ja SASin heittämällä - ainakin mitä keväällä ja kesällä 2014 olen hintoja seuraillut. Nopeimmillaan Helsingistä Schipholin kautta Edinburghissa on noin 5-6 tunnissa.

 • Halvin
  taitaa olla rayanair Tampere-Lontoo- Lontoo-Edinburgh. Harmi vaan ettei lennä kuin
  muutamana päivänä viikossa, joten joutuu vähän sovittelemaan:)

 • Finnair lentää nykyisin Edinburghiin (myös lippuja muualle.. BA-reiteille). Kohtuuhintaan. Myös nonstop (ei Lontoon kautta).

  Finskin kautta onnistuu myös reititys esim. Suomi-Edinburgh, paluu Glasgow/Aberdeen/Inverness-Suomi.

  (Britanniassa lentää halvimmin maan sisäisillä halpalentoyhtiöillä).

 • No, itse olen kokeilut sekä Norwegianin että KLM:n lentoja parin viime vuoden aikana,mutta tosiaan tuo odottelu ei ole omasta mielestänikään mukavaa, joten KLM vei sen osalla voiton, vaikka hinta olikin kalliimpi. Tarkista kuitenkin myös Finnairin suorat, voit toisinaan saada suhteellisen edulliseen. Edinburghissa odottaa ihana ilmapiiri, paikalliset on todella ystävällisiä ja kaikenlaista nähtävää riittää historiasta, arkkitehtuurista, kulttuurista kiinnostuneille. Ja päiväretken merkeissä voi lähteä pidemmällekin katselemaan maseutua ja pikkukyliä tai muira kaupunkeja. Tässä mainio alkupala Edinburghin annista: http://iso-britannia.info/edinburgh

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.