Apua nopeasi!

skii1

11 viikkoinen tyttökissanpentu ei ole syönyt mitään eilisillan jälkeen! juonut on kyllä normaalisti mutta ruokaan ei koske, kissa haettiin torstaina ja söi silloin hyvällä ruokahalulla. Tänä aamuna ruoka ei kuitenkaa maistunut ei raksut eikä märkäruoka(whiskas junior, tonnikala kaikki kokeiltiin). Nyt illalla kissa oksensi vaaleaa vaahtoa! maanantaiksi on aika eläinlääkäriin varattu. Apua kaivataan miten kissa saataisiin syömään ettei käsiin kuole!:(

11

146

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • se on paniikissa

      Pääasia että kissa juo. Osta kaupasta kissan maitoa tai kokeile laktoositonta maitoa juoko sitä.

    • Jos kissan olo huononee, niin sitten kissan kanssa eläinlääkäripäivystykseen. ne ovat avoinna 24h joka päivä. Eläinlääkäripäivystyksestä annetaan myös neuvoja puhelimitse (ilmaiseksi).

      Myös apteekeista saa hyviä vinkkejä kissojen hoitoon.

      Juominen on tärkeämpää kuin syöminen.

      Jos kissa läähättää tai tuntuu normaalia kuumemmalta, se saattaa kärsiä lämpöhalvauksesta, jolloin kissa ei syö mutta saattaa oksentaa.. Jolloin kissaa voi viilentää esim. kylmäksi kastellulla pyyhkeellä kissan päästä.

    • mnjhgfggdjö

      Hätätapauksessa kannattaa soittaa eläinlääkärille, eikä kirjoitella nettiin. Kyllä ne maksutta neuvoo puhelimessa, miten toimitaan.

    • 944

      Heitä tuo roskaruoka hemmettiin ja osta kunnon lihaista ruokaa. Kissan elimistö rasittuu viljoista ja sokereista niin ei ihme, että tulee kaikenlaisia vaivoja! Tuossa on ihan varmasti muutakin taustalla mutta ruoka vaihtoon ehdottomasti!

      • catpeople1

        Pentu saattaa sairastaa jotain vakavampaa. Muuton aiheuttama stressi ja emosta vierotus voi laukaista useita erillaisia sairauksia. Pennun omat vasta aineet ei ole vielä kehittyneet. Onko teillä ennestään kissaa? Oliko pennun emo sisä vai ulkokissa? Minä veisin kiireesti eläinlääkäriin koska vaikka pentu joisi vettä niin oksentaessa siltä tulee enemmin ulos kuin mitä se on luultavasti juonut. Nestehukka näillä helteillä on tappava! Pyydä eläinlääkäriä tekemään varmuuden vuoksi fip ja felv testit. Jos pentu ei syö niin munuaiset ja maksa saattaa vaurioitua. En halua pelotella mutta pennun parasta ajatellen kiirehdi sinne eläinlääkäriin.


    • skii1

      Kiitos kaikki! Kissa toimitettiin lauantai-sunnuntai välisenä yönä päivystykseen, jossa selvisi paha suolistotulehdus, ja siihen määrättiin lääkkeet. Lisäksi ruoka vaihdettiin laadukkaampaa, Royal Canin.

      • lihaa kissalle

        No ei tuo royal canin ole sen laadukkaampaa kuin whiskas. Mieti, että kissa on 100% lihansyöjä ja katso sen jälkeen pussien tuoteselostetta. Vilja ei kuulu kissan ruokavalioon missään muodossa. Rc on melkeinpä huonointa ruokaa mitä eläinkaupasta voi löytyä...


    • tarkkana ku porkkana

      Tottatuo. Kun opettelee lukemaan tuoteselostetta ei tarvii arvuutella mikä on hyvä ruoka. Tietysti pitää tietää ensin mitä siellä lukee. Royal canin on tehnyt itsestään brändin joka takoo hurjia voittoja tietämättömien kissanomistajien kustannuksella.
      Laatu/hinta ei kohtaa. Silloin tällöin voi toki tarjota.

      Hyvä märkäruoka mustissa mirrissä mm. natures:menu. Raksut, no enemmän ja vähemmän huonoja runsashiilarisia lähes kaikki, paitsi ehken applaws.

    • 8+7

      Whiskas on ihan laadukas ruoka, eli mitään syytä sen vaihtamiseen ei ole. Toki Royal Can on myös laatumuonaa, joten et metsään mennyt valinnassasi. Sait palstan trollit näköjään kimppuusi. Heidän juttunsa voit jättää omaan arvottomuuteensa, sillä kissanruoka-asioissa ei tarvitse turvautua omiin luuloihin, sillä asiaa on tutkittu ja käyttämäsi merkit on laadukkaiksi todettu.

      • noloa

        Olisitko ystävällinen ja vastaisit viimein, että mitä yhteistä on whiskasilla ja kissan luonnollisella ruualla eli hiirellä? Sitä on niin monta kertaa kysytty ja aina hiljenet sen jälkeen. Veikö kissa kielen? Vai etkö vaan voi myöntää olevasi väärässä? Trolli.


    • Pikkukisut

      Syötä pikku pennulle aluksi vain laadukasta " vauvan ruokaa", joita saat eläin kaupoista. Niitä meidän saman ikäiset tyttöpennut syövät. Eli Bozita, Applaws, Feline jne. Kaupoissa myydään kissoille vaikka mitä " sontaa".
      Pikkukisut tarvitsevat hyvää ja laadukasta ruokaa kasvaakseen ja vahvistuakseen.

      Whiskasin Cat Milk on myös hyvä vaihtoehto, jos suostuu sitä juomaan.

      Kissasi on sitä, mitä sille syötät, näin se vain on. Vain laadukasta vaihtelevaa ruokaa pikkukisuille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      52
      1707
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      176
      1529
    3. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      20
      1062
    4. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      9
      963
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      116
      891
    6. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      48
      789
    7. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      39
      758
    8. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      55
      641
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      53
      619
    10. Oletko joskus pieni ja haavoittuva

      vai oletko aina vahva, miltä aina vaikutat? Nainen, oletko koskaan väsynyt ja haavoilla? Yritätkö silti pitää julkisivua
      Ikävä
      51
      618
    Aihe