4smile :)

Pilkahdus valosta

Olen keski-ikäinen tumma naisihminen muutosten kourissa pyöriskelemässä. Työni on loppumassa syksyn tullessa surukseni. Löydänkö syksyn aikana uutta työtä? Suhteenikin on juuri tullut tiensä päähän ja itseäni kokoan tässä yrittäen valaa uskoa parempaan huomiseen itsellisenä naisena. Kuitenkin takaraivossa jo kaihertaa ajatus siitä onko minulle suotu mahdollisuutta ollenkaan onnelliseen parisuhteeseen. Onko tulevaisuudessa tulossa uutta suhdetta?
Kiitos :)

12

139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pilkahdus nostaa

      Nostan jos jotain nousisi tähän tilanteeseen. Työasioissa sen verran muutosta, että menen ensi viikolla uuteen paikkaan muutamaksi viikoksi. Jatko on epävarmaa. Ehkä jatkuu tässä uudessa paikassa tai sitten toiseen paikkaan. Mitähän tähän nousee? Suhde nyt katkolla, mutta kaipaisi vielä selvittelyä kuitenkin.

      • 4 Smile

        Palailen sulle jossain välis..


      • Pilkahdus valosta
        4 Smile kirjoitti:

        Palailen sulle jossain välis..

        Odottelen rauhassa tulkintaasi, kiitos :)


    • 4 Smile

      Ollappa mulla Sagamarin taidot, ei tarvis nii sekavasti selittää, mutta kun plärään noit lapui ja yritän jonkunlaista tolkkua edes niistä saada - ja suattaapi olla, että mettään mennee nekin, että rytke käy!

      Mennyt
      Jokin yllättävä tieto tullut, kun koti muuten on ollut oikeinperin. Vaikea sitä on ollut sulatella ja vaikeaksi se on sinulle käynytkin. Maailmalta kiirinyt uutisia, joku juttu paljastunut, joku joka liittyy johonkin hyvään ystävääsi.

      Nyt
      Vaaleahko nainen ja menestystä jossakin, missä ei uskonut menestyvänsä. Ja se menestys on nyt onnessa/rakkaudessa. Joku asia ratkennut johonkin eri paikkakunnalta olevaan ja hän pitelee ohjaksia nyt käsissään.

      Tulee
      Menestykselläkin on hintansa ja kohtalonpyörä raksuttaa tällekin omaa aikaansa. Uutta tilaisuutta täällä lupaillaan. Joku viesti tulossa, joka pikkusen ahistaa ja aiheuttaa levottomuutta. Jokin ehdotus tää on.
      Kotiin liittyvät asiat ja aineellisis asioissa pääset eroon jostakin. Sulle tulee joku juttu täysin puskista ja oot onnesi kukkuloilla, mutta nyt ois viisasta olla ihan rauhallisin mielin. Ja hälyn ympäriltäsi laannuttua - saa mielikuvituksesi vallan. Voi merkitä myös haaveellista aikaa.
      Sua ottaa sillai nätisti sanottuna pikkusen pattiin, kun sun pitää jatkuvasti olla varuillas ja nyt tähän tuli joku vaaleahko aikuinen mies, jonka takia joudut pikkusen kilpailutilanteeseen.Harmonisten olojen säilymiseksi, joku asia ja siinä tapahtuva oikeus ja sen suoma hengähdystauko.
      Keräät hartioilles taas koko telluksen taakan, kun tulee joku viesti, jossa on nyt osattava erottaa jyvät akanoista. Tässä on joku nainen ja tähän saattaa liittyä virkamies tai sitten tällä naisella on tekemisiisi liian suuri valta. Kuitenkin, toiveesi heräävät johonkin ristiveriseen aikuiseen mieheen liittyvässä asiassa.
      Harvemmin tavattu ihminen ja muutosten tuulet alkavat puhaltaa (liekkö tuo edellä kuvattu?) Jotain puuhailua tässä on selkäs takana. Vaalea nainen ja mies ja iso muutos tulossa, olkoonkin vaikka he saattavat sinulle kovinkin läheisiä olla.
      Kovasti voi ravistelevaa olla, mutta se tuo myös sopusoinnun myrskyn jälkeen. Ristiverinen nainen (sinä?) oot silti vielä vihanen ku ampiainen ja ne ajatukset ei taho jättää sua rauhaan, mut sitten tulee jotain, jonka takia joudut pikkusen miettimään tarkoitusperiäsi uudelleen.
      Jotakin tulee vääjäämättä, liittyy johonkin jo pitkään jatkuneeseen juttuun ja itekses fundeeraat valintoja, jotka se panee sut tekemään. Oot pikkusen tilanteitten armoilla ja kun tulee joku viesti, joudut tasapainoilemaan aikalailla sen takia.
      Haasteita piisaa, mitä tulee tulevaisuuden suunnitelmiesi suhteen ja etenkin johonkin juttuun liittyem, jossa tunnet jäänees ulkopuoliseksi. Stressaat kovin. TAI sitten voi kyse olla merimatkasta, johon kannattaa tarttua kiinni, sillä se voi tuoda sinulle valoa ja iloa ja kevennystä raskaan ajan jälkeen.
      Rahasopimusasiat ja työasiat ja onnellisuutta ja tasapainoa. Saat jonkun viestin asiaan liittyen ja sulla onkin niinollen kaikki syy iloon ja juhlaan. Kaikenlaisia voittoja. Luottamuksesi palaa hiljalleen, olkoonkin vaikka rohkeuttakin se vaatii

      • Pilkahdus valosta

        Kiitos 4 Smile


    • Pilkahdus valosta

      Palautetta sinulle 4 Smile :) Todellakin puuhailua selkäni takana ollut. Suhde ollut mietinnässä ja on edelleen. Sain kuulla miehestä tänään uskomattomia asioita hänen äidiltään. Miehen luona majailee joku vanhempi nainen, joka on eri paikkakunnalta. Viime viikonloppuna mies vannoi minulle rakkauttaan ja muuttumistaan, joten ristiriitaista ja stressaavaa tämä on ja en tiedä mihin uskoa. En ainakaan mieheen näköjään. Soitin miehelle ja sanoin suorat sanat. Taitaa olla nyt entinen miesystävä lopullisesti. Olisin kiitollinen, jos katsoisit vielä minulle rakkauselämään.

      Työasiat ovat myös olleet vaihtelua täynnä. Kävin eri yksikössä muutaman viikon töissä ja nyt olen takaisin vanhassa paikassa. Tosin työtä ei ole tällä hetkellä kuin puolitoista kuukautta jäljellä. On puhuttu työn vakinaistamisesta, mutta epävarmaa vielä. Pääsenköhän vihdoin vuosien jälkeen vakinaiseksi työntekijäksi?

      Kiitollinen olisin, jos katsoisit mulle vielä, kun noin hyvin tähänkin asti näit :)

      • 4 Smile

        Työviikko loppus just, enkä edes kotiin saa ajaa. Palaan tossa jossain vaihees viikonloppua..


      • 4 Smile

        Olipas sekava tuo mun katsanto ja että muka piti joku oikein paikkansakin?? Ohhoh.., minä kun en luota oikein itseeni näissä asioissa, sillä nää tarotit tuppaa olemaan aika moniselkoiset kortit.
        Tää tarot-lukija on kyllä huippu! Itekin paljon kattelen korttien kuvituksia - mutten jaksa niihin niin syvällisesti paneutua. Ois vissiin kait syytä, sillä kuvat kertoo enemmän, kun parhaimmatkaan selitykset/kortti.
        Mä en oo vielä oppinu kattomaan muutamalla kortilla, vaan plärään koko pakan (78 korttia) läpi ja se vissiin sekottaa aika paljon kuvioita.

        Jos nyt sulle ottaisin kolme korttia ja paneutuisin korttien kuvituksiin, niistä tulis seuraavaa:

        Sauvojen ässä (ristiässä) Tässä kortissa on sauva valtikkansa pohjalla tukevasti pysty asennossa. Sen ympärillä roihuu liekit. Myös sitä ympäröi 3 yksisarvista, suojellen sitä. Miten tästä kortista saisi selitykseksi sen, että kotiasiasi kuitenkin.., on kunnossa??

        Kuoleman kortti: oota..


      • 4 Smile

        Noniin.., toinen kortti siis, oli kuoleman kortti.
        Tässä kortissa kuoleman lähetin, joka on pukeutunut kauttaaltaan vihreään kaapuun luurankomaisine olemuksineen, pidelleen kädessään viikatetta - vierellään seisoo luurangoksi muuttunut yksisarvinen. Taustalla on vuoristo maisema ja etualalla kivikkoinen maa. Tuo miekka on korostettu valoisammaksi kaikkeen muuhun ajatellen. Tämän kortin selittävä tarkoitus on ISO muutos ja se, että vanhoista, totutuista tavoista, tulisi pyrkiä eroon, mikäli aikoo uutta luoda.
        Usein tämä kortti on todella raskas ja ihmisen elämässä, on veteen piirretty jana.
        On siis osattava vetää viiva asioitten välillä, jotka ovat hyödyllisiä ja mitkä eivät.

        Viimenen kortti on Hallitsija.
        Tässä istuu hallitsija valtaistuimellaan. Toisessa kädessään sauva ja valtaistuimensa vieressä, vasemmalla puolella makaa yksisarvinen. Koko jutun taustalla on kaksi jykevää pylvästä. Tän hemmon päässä on kruunu, kuvastamassa vaikutusvaltaa.
        Merkityksellisesti minun tulkinnoissa, tämä takoittaa sitä, että jokin asia on saanut, ehkä liiankin suuren otteen ihmisen asioissa ja ne tahtoo jäytäöä ajatuksia pikkusen liikaakin.


    • 4 Smile

      Noh.., mutta jos nyt koko litanian sulle laitan, ni

      Mennyt
      tässä on naisia ollut enemmänkin, jotka jollain tapaa oot mieltänyt ystäviksesi. Vaalea ja ristiverinen. Aineelliset asiat ja arvojen uudelleen asettelua. Sit jonkun asteista menestystä, mitä tulee ristiveriseen aikuiseen mieheen.

      Nyt
      Joku viesti roikkuu ilmassa, joka saa sut onnelliseksi, mut sä vaan vaadit oikeuksiasi, mitä tulee harmonian säilymiseen. Hmm.., kaikenlaista sulle ehdotellaan ja se osaltaan herättelee toiveita ja luo valoisia näkymiä..

      Tulee
      Jokin viesti tulossa, joka stressaa ja vaikuttaa balanssiisi. Liittyy johonkin jo pitkään jatkuneeseen juttuun, joka liittyy menestymiseesi ja johon liittyy joku nainen ja tähän liittyvä työsarka..
      Mitään et voi sille, et kun oot välittävä, lämminhenkinen neinen, jokin eri paikkakunnalta - aiheuttaa aikalailla liikehdintää. Jokin harvemmin tavattu ja ero ja sopusoinnun löytyminen tässä.
      Tulossa iso muutos, liittyen henkilöön jolla on sinuun suuri valta. Kysyy aika paljon rohkeutta/sisua/lujaa tahtoa. Saattaa peräti ravistelevaakin olla. Vaalea aikuinen mies ja juttu jossa oot kokenu ittes pikkusen ulkopuoliseks. Jotakin tähän liittyvää on tulossa.
      Joku viesti johonkin 'rakkaaseen' liittyen tulossa, jota alat sitten päässäsi vaivata, kun häly ympäriltäsi laantuyu. Teetkin siitä sitten aika vaikean jutun. Jokin myös tulossa auttamatta, jossa tukeudut vain faktoihin.
      Vaalea aikuinen mies ja saat olla ylpeä siitä mitä olet jo saavuttanut. Jokin juttu tässä, joka 'koituu kohtaloksesi,' ja hallihtee aika paljon ajatuksiasi Ja taitaa liittyä selkäs takana puuhailuun ja sen myötä tehtäviin valintoihin.
      Hirveitä huolia kotiasioissa, mutta sitten tarjoutuu uus mahollisuus. Paljon mokomaa itekses mietit. Jokin muutos, jota sun on aika vaikea sulattaa, mutta jota myöskään et hirveemmin jaksa enää stressata.
      Rahasopimusasiat ja se, että nyt otat asenteen jossa luotat vain siihen, että olet itse oman onnesi seppä. Jokin viesti tulossa, josta et hirveemmin tykkää ja pikkusen tulevaisuuden suunnitelmatkin aghistaa sua.
      Nyt kummiski on viisasta panna töppöset tiukasti maan kamaralle ja olla topakkana. Kaikki onnistumisen avaimet on omissa hyppysissäsi ja kotikin ok.., kunhan osaat päättää sen, minkä avulla saat mahdollisuuden hengähtää.
      Vaikka oletkin jo voitonratsusi satuloinut, pikkusen se kohtaa haasteita. Kilpailu onnesta on aika tuimaa. Jotakin paljastuu ja tulee sulle täysin puskista, etkä tykkää siitä ollenkaan...

    • Pilkahdus valosta

      Kiitos 4 Smile :) Kattavan katsannon kyllä teit! Tilanteet ehtii tosiaan muuttua yhdessä yössä. Tänään kunnon keskustelu ja asioiden selvittely miehen kanssa. Nainen on miehen kaverin sisko, joka on muuttamassa meidän paikka kunnalle eri puolelta Suomea ja parikymmentä vuotta vanhempi miestä. Tähän naisen veli alkanut ryyppäämään, joten mies ottanut väliaikaiseen majoitukseen, mutta en kyllä hyväksy sitä. Mies vannoi rakkauttaan ja kyllähän minä sen näinkin. Kävimme vielä miehen vanhempien luonakin asian tiimoilta. No harkitsen tässä vielä jatkoa.

      Työasioita taitaa tarkoittaa pitkään jatkunut juttu, joka vaikuttaa menestymiseen. Nainen on pomo, mutta niin taitaa olla vaalea mieskin. Eli tulkitsin tämän näin, että työt eivät jatku entisessä paikassa, vaan jossain muualla. Tosiaan on selän takana puuhailua työnantajan taholta ollut jo vuosia, enkä ole ainoa, joka joutunut kokemaan sitä.

      Vieläkö miehelläkin on vähemmän mukavia salaisuuksia tai tulossa olevia tekoja? No ei kyllä tule yllätyksenä sekään. Mikähän onkaan muutos kotiasioissa? Voisi liittyä tyttäreenkin, joka asuu vielä kotona, mutta käy viimeistä vuotta lukiota. Muuttaako ehkä pois kotoa ja olen huolissani hänen pärjäämisestään?

      Kiitos vielä ja kaikkea hyvää sinulle 4 Smile :)

    • Pilkahdus valosta

      Oikeinhan sinä edelleen näit katsannossa. Mieshän on täysi paska. Tämä nainenhan on oikeasti miehen kanssa kihloissa, vaikka heillä ikäeroa onkin yli kymmenen vuotta. Naimisiinkin ovat menossa joulukuussa. Sain kuulla miehen äidiltä tämän. Ei hänkään tiennyt miehen tämänhetkisestä elämästä mitään. Arvasi vain, että juominen taitaa jatkua edelleen. Juomisen takia laitoinkin heinäkuun lopussa suhteen katkolle, mutta mieshän olikin heti löytänyt uuden ja kihloihinkin mennyt tämän eripaikkakuntalaisen naisen kanssa. Minulle kuitenkin samaan aikaan rakkausvIestejä laittaa.

      Jatkossa en aio olla enää miehen kanssa tekemisessä vaan uutta kohti elämässä mennä. Työ on edelleen epävarmalla pohjalla jatkuen vielä kuukauden. Miten jatkoon näyttää kortit? Entä tämä rakkauselämä? Löydänkö vielä uuden paremman miehen, jonka kanssa onnea kokea?

      4 Smile, sinulla on kyllä uskomattoman tarkkoja nämä katsannot minulle. Nyt osaan yhdistää asiat oikein niistä. Kiitos sinulle :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      201
      3338
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1935
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1361
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe