ongelmia pokemon peleis!!!

neenee

tavoitteenani olisi kerätä soulsilveriin kaikki 1-4genen pokemonit (493) mut mul o muutamii ongelmii et en pääs pelis eteenpäi/en tie mist joitain poksui löytyis

1) miten platinumis saa napattuu arceusin

2) oon jumis great marsin alkupääs, tyyppei edes en pääs mihinkä enkä osaa kunnol enkkuu ni entie mitä tehä

3) miten 3ds pokemon pelis voi vaihtaa pokemonei esim x pelist soulsilveriin?

4) miten vois saada 3genen alotus poksut soulsilveriin

5) mistä sais tyroguen,celebin,deoxyn,mewin,jirachin, cranidosin fossiilin, shieldonin fossiilin,shayminin, heatranin, darkrain,cresselian,phionen, manaphyn,rotomin, anorithin fossiilin, lileepin fossiilin ja relicanthin

6) miten platinumis löytää proffa oakin, jostai löysin et videon pätkän mis proffa oak antaa uudenlaisen pokedexin tai jotain vastaavaa

5

95

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • poksu tietäjä

      En osaa kaikkii vastaa enkä muista mitä tos tarkallee oli mut jotain tiiän.
      Eli ensinnäkin x:stä ei pysty lähettämään vanhempiin peleihin.
      Ja sullahan tais olla platinum, ja siitä olen ainakin itse saanut cresselian ja heatranin. Sun täytyy rka päästä peli läpi ja saada national pokedex. Sen saa kun on nähnyt kaikki sen regionin pokemonit. Jos sulla ri vielä ole sitä, niin voisin veikata rttä puuttuu rotom ja manaphy? en tiedä miten manaphyn saa, mutta näet sen kuvan yhdessä kartanossa ja saat sen näin pokedrxiin. Se kartano on siellä metsässä hearthome kaupungin alapuolella.
      Rotomin voi napata ja se on siellä kummitus talossa floroam(?) Townin lähellä olevassa metsässä. Etsi joku pirni huone jossa on telkkari ja paina siitä.
      Niin, palaan cresseliaan. Kun olet siis saanut national pokedexin, mene canalave cityyn ja laivan edessä olevaan taloon jossa on sairas pikkupoika. Loput selviää kyllä sulle sieltä.
      Heatran on tulivuoren sisällä jossain siellä minne pääsee vasta kun on saanut nat.pokedexin. Eli kartalla oikeassa yläkulmassa. Ensin pitää käydä siellä ja sitten jostain syystä lähteä ja tulla uudestaan takasin niin heatran on siellä. Youtubessa on ihan hyviä videoita jos mun selityksistä ei ymmärrä.
      Ja oletko platinumissa seikkaillut siellä maanalla ikinä? Sieltä oon löytäny vaikka kuinka monta shieldonin fossiilia :) jotai muitaki fossiileita oon löytäny. Ja ite löysin relicanthin iha sattumalta ihan soulsilverissä. Löysin sieltä lavendertownin alapuolelta, missä on niitä laitureita. Ja superrod tais olla.
      Toivottavasti oli ees jotai apuu tosta mun höpötyksestä kysy vaa jos on jotai muuta :)

      • neenee

        kiitti toiki autto jo paljo :D


      • (olevinaan)poksu tietäjä
        neenee kirjoitti:

        kiitti toiki autto jo paljo :D

        No hyvä että sentää jotai tajusit tosta kirjotusvirheiden sekamelskasta :) Tosiaan vaikee homma saada noi kaikki.. En tajuu vielkää miten voi saada mewin :/ Mulla on x:ässä se mutta sain sen vaihdossa. Ja suurin osa noista on niitä event pokemoneja joita ei kai voi saada enää tai jotain. Mulle voi valaista tästä lisää jos joku tietää? :D


    • Joku joka tietää

      1. Arceus, Mew, Celebi, Jirachi, Deoxys, Shaymin & Darkrai ovat ns Event Pokemoneja eli ne saa vain lataamalla ne joko jossain kaupassa (In life Events) tai lataamalla verkosta (Wi-Fi Events). 4 generaation peleihin ei tule kuitenkaan enään tällaisia tilaisuuksia eli niitä ei saa enään, mutta niitä ei tarvitse National dexin täyttämiseen.
      4. Mene Saffron cityn länsi osassa olevan talon yläkertaan, puhu tytölle niin hän sanoo että on hukannut nukkensa. nukke löytyy Vermilion cityn Pokemon fan clubin pöydältä. kun tulet talosta pois niin 3 Genen pelien Champion Steven odottaa ja sanoo että Lati@s on Kantossa ja sitten Steven menee Saffronin Silph co rakennuksen aulaan ja kun puhut hänelle hän kysyy minkä värisen kiven valitset ja värin perusteella saa 1 Hoenn aloitus pokemonin.
      5. Cranidosin & Shieldonin fossiilit löytää Platinumissa maan alta mutta vain jommankumman enkä muista millä perusteella peli valitsee sen. Soulsilverissä fossiilit saa kun rikkoo kiviä rock smash iskulla (ainakin) Ruins of alphilla. Tyroguen saa soulsilverissä kun voittaa karate mestarin Mt Mortar luolassa kohdassa jossa taisi tarvita Waterfall liikkeen. Relicantia en ole löytänyt 4 genen peleissä mutta sen voi siirtää 3 genen pelistä Pal parkin avulla.
      6. Oak majailee Eterna cityn etelä osassa kun on täyttänyt Sinnoh dexin. Oak kertoo siellä että Articuno, Zapdos & Moltres ovat Sinnohissa.

    • sakemanni-

      en minä piittaa sellaasista pokemonniista, sanoi yksikin vekara kymmenisen vuotta sitten, ja lopulta kumminkin kiinnosti!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2505
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2183
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1857
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1631
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1585
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 73
      1436
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      95
      1344
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe