Palstojen muokkausta

Hei käyttäjät!

Aloitamme huomenna 6.8 palstojen muokkauksen.

Palstojen järjestystä ja loogisuutta yritetään tällä tavoin parantaa.

Mikäli suosikkipalstasi vaihtaa paikkaa, eikä sitä tunnu löytyvän, voit käyttää aakkosellista hakemistoa. http://keskustelu.suomi24.fi/debate/alphabetical

Kesäterveisin,
Suomi24 Ylläpito

31

1373

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toivotaan että palataan vanhaan malliin, eli löytyy kategoriat ja sen alta palstat... Ihan kuten oli viestipuun aikoinakin. Mutta kunhan että viestipuuta tuo takaisin, siitä on vain harmia ;)

    • karsikaa määriä

      Toivottavasti piloille häiriköidyt turhakkeet suljetaan ja hävitetään vihdoinkin, kuten törkylaari Aborttipalsta. Aiheesta voi keskustella myös mm. Raskaus, Ihmisoikeudet ja Arvot ja etiikka -palstoilla.

      • yp:n virhearviot

        "aborttipalstalla on ollut parannusta huomattavasti."

        Missähän se näkyy? Ainiin, sun mukaan parannusta on se mitä totaalisemmin sieltä saadaan savustettua kaikki "väärä"mieliset eli vastustajat pihalle.. tän fantasioit nyt sitten tapahtuvan näiden uusien sabotöörikätyries suosiollisella avustuksella ;D tätähän ne vakihairiköt siellä nyt kieli pitkällä odottaa.

        Tosiasiassa se(kin) palsta toimii parhaiten ilman ketään häirikköluotseja, kun eivät kuitenkaan puolueettomuuteen kykene ja lopulta kaikki ketjut on pilalla, ns. "keskustelut" on pelkki ykspuolisia aborttia ihannoivia julistus-torsoja.

        "Onneksi saivat kaksi luotsia"

        Eiköhän nekin terroristit siihen pian kyllästy kun hetken riehuu hiekkiksellään poistojaan, jauhaa lähinnä keskenään joutaviaan ja saa sen vallanhimonsa tyydytettyä.. ;) ellei sitten @suomi24 moderointi valpastu ja anna kaikille KOLMELLE Aborttipalsta-likaviemärin häirikköluotsille kenkää sitä ennen.


    • hohhoijaata

      "Palstojen järjestystä ja loogisuutta yritetään tällä tavoin parantaa."

      Jep jep. Mikä ihmeen osasto on "internet"? Onko se se paikka, mihin suomi24:n ylläpitajät menee, kun klikkaavat sitä tietokoneen näytöllä olevaa e-kuvaketta?

      Kodintekniikka? Oikeasti? Lainasitteko sen expertin myyntiosastolta, vai mistä?

      Ja tällaiset palstojen sijoitteluthan myöskin oikein edistävät sitä loogisuutta ja järjestystä:

      Suomi24 > Tiede ja teknologia > Kodintekniikka > Mobiililaitteet > Kännykät > Liittymät ja palvelut > Muut liittymät

      Minkäs takia muuten noi liittymät ei ole internetin alla, kun useimmilla liittymillähän pääsee sinne "internetiin"?


      No joo, mutta talousosastolla ilmeisesti edelleen saa jatkaa kiinteistöpalsta, "jossa voi keskustella kiinteistösijoittamisesta", kuten eräs ylläpidon edustaja taannoin asian esitti (edellisen kiinteistösijoittamiseen liittyvän viestin näin siellä toissa vuonna)

      • hohhoijaata

        Koti ja rakentaminen-osastolta saattoi ennen löytääkin jotain. Nyt sinnekin on tehty lisää väliportaita.

        Ja sitten on jätetty jäljelle yksittäinen osasto "ilmastointi", jossa on kaiken lisäksi ihan väärä otsikko, jos siinä on tarkoitus keskustella ilmanvaihdosta. Ilmastointi kun on edelleen varsin harvinaista herkkua asuintaloissa.

        Millä perusteella siivous on osa Asuntoja ja asumista, mutta sisustaminen ja "ilmastointi" ei?

        Jos on tarkoitus tehdä näitä muutoksia muutaman viikon aikaperiodilla, niin pakko sanoa että teillä on vielä paljon tekemistä. Mutta olisi tämänkin uudistuksen voinut jotenkin muutenkin suunnitella.


      • Loogisuutta mukaan

        Olisi ilmeisesti ollut ylläpidon mielestä liian selkeätä laittaa se "internet" osio pykälää alemmas "tietotekniikka" osion alle mistä suurinosa käyttäjistä sitä etsii. Eihän niitä palstoja voi vahingossakaan sijoitella loogisesti niihin paikkoihin mistä käyttäjät niitä ensin etsivät.


    • surkeaa....

      Ihan paska ja turha uudistus taas jälleen kerran. Miksi esim. Kesämökki pitää olla Vapaa-ajan asuminen -palstan alla, kun Vapaa-ajan asuminen ja Kesämökki ovat käytännössä sama asia, ja Vapaa-ajan asumisen alla ei ole mitään muuta kuin Kesämökki. Miksei suoraan se Kesämökki-palsta eikä yhtä turhaa pykälää välissä?

      • Terveyspalstat

        Aivan vastaavasti on Terveys-keskustelupalstoilla uudistuksen laatu. Uusina, tyhjänpäiväisinä palstoina tulivat Sairaudet (debate 6253) ja Sairaudet ja vaivat (debate 6271), kaksi täysin samansisältöistä palstaa. Samoin on palstojen Yleistä terveydestä (debate 3548) ja Kysy terveydestä (debate 3880). Sen sijaan Leikkaus-palsta hävisi uudistuksessa kokonaan.


    • SivustaSeuraaja!

      Niin ja älkää edes yrittäkö poistaa Parkkisakot palstaa! Pakko edes jossain on päästä julkisesti kritisoimaan niin yksityistä kuin julkistakin pysäköinninvalvontaa... Niin ja palstan luotsi vaihtoon! Raappana on vähintäänkin puoluleellinen! On juttujensa perusteella töissä tai vähintään todella läheisissä väleissä johonkin valvontaa harjoittavaan firmaan!

      Hän poistaa kaikki faktaan perustuvat ykstyistävalvontaa kritisoivat/vaikeuttavat viestit ja jättää jäljelle kaikki yksityisten firmojen härskit valheet!

    • imoottori

      En ymmärrä miksi mainoksia annetaan tulla kymmeniä ja vaikka on niitä kieltänytkin se ei toimi tähän pitäisi kyllä puuttua vaihtavat vain erinimen lähettäjäksi ja taas tulee samat mainokset joka päivä kymmeniä

    • EI OO LOOGISTA !!

      Miksi pitää muuttaa jatkuvatsi palstaa, kun juuri tottunut johonkin..
      Esim. terveys -- > näkö muuttunut terveys --> aistit --> näkö kohtaan ?????
      Muutenkin huononäköisillä hankalaa löytää oikea keskutelu-osio, niiin vielä pitää tehdä kaikki monimutkaisemmaksi

      HUONO UUDISTUS .. !!!!!!!!!!!!!!

      • hullunhoiot

        Mihin tarvitsemme terveyskeskusta kun suomi24:n porukka hoitaa? Hulluja ja jopa hengenvaarallisia ohjeita jaetaan surutta ja jopa piloillaan, ja kansa uskoo, kuten aina on uskonut kirjoitettua tekstiä.


    • Glitter tattoo

      Feminismi palsta on sitten näemmä kadonnut kokonaan. Viestit kyllä läytyvät hakemalla.

      • ????????????

      • Glitter tattoo
        ???????????? kirjoitti:

        Miten niin?

        http://keskustelu.suomi24.fi/debate/3576

        Oli se hetken poissa käytöstä.


    • Glitter tattoo

      Olisitte nyt tällä kertaa siirtäneet matkaseuraa matkailun alle. Tai ainakin viittauksen mistä sen löytää.

    • jonnenjoutavaa

      Maataloustuet palsta on aivan irvokasta solkotusta, ei järjenhäivää. Poistoon joutaisi.

    • Vähemmän on enemmän!

      Selittäisikö joku, millä logiikalla on selkeämpää jakaa noita keskustelupalstoja sadan hakemiston alle? Esimerkiksi tuolla perhe-kategoriassa jos haluat löytää äitien jutut-palstan menet
      Perhe->
      Kasvatus->
      Kasvattajat->
      Äitien jutut..

      Ennen riitti että klikkasit perhe-välilehteä ja siellä oli äitien jutut palsta heti suoraan valittavissa. Vähänkään tahmaisemmalla netillä ärsyttävää aukoa sata sivua, kun yksikin riittäisi. Mitä tämä selkeyttää ja helpottaa? Lisäksi nuo välilehdet.. Perhe, kasvatus, kasvattajat... eikö kasvatus kuulosta kasvien kasvautukselta ja kasvattajat eläinten kasvattajilta? Vanhemmuus on eri asia kuin kasvatus mielestäni..

      Sitten raskaus-foorumi. Perhe-> raskaus -> yleistä raskaudesta. Miksi tarvitaan kolmas klikkaus, kun raskaus on se pääotsikko mitä hait?

      Kännykällä todella kurjaa selailla näitä sivuja nykyään. Eikö tarkoitus ole helpottaa, eikä jemmailla sadan mitä ihmeellisemmän otsikon taakse.

      • niinpä..

        Miten ne osaakin huonontaa kaikkee mitä ryhtyy muuttaan..!?

        Päinvastoin ois voinu vähentää roimasti turhia kategorioita ja laittaa useita palstoja yhteen kun jatkuvasti lisää ja lisää kaikkee turhaa, mikä varmaan kuorimittaa jo ennestään täyteen tungettua serverin kapasiteettia....
        Kannattas edelleen ottaa mallia sieltä Ruotsista. Esim. Perhe-osiossa on kaksi palstaa.
        http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=6500000000000055


    • kokkelipiimää

      TÄMÄN UUDISTUKSEN JÄLKEEN LOOGISUUS VAIN HUONONI.

      Monet aihealueet löytyvät nyt aivan kummallisista paikoista. Lisäksi aina vaan palstoilla on samankaltaisia otsikoita, joista ei voi päätellä, mitä ne pitävät sisällään. Kuten monesti suomi24-palstalla, "parannus" aiheutti käytettävyyden huononemista.

    • Kyllä vltuttaa

      Olisko mieluummin voinut keskittyä siihen, että KAIKKI PALSTAT TOIMIS EDES JOTENKIN TEKNISESTI OIKEIN, ELI ETTÄ KIRJOITUKSET MENEE PERILLE JA TARKISTYSKOODIN MUODOSTAMINEN TOIMII JA ETTÄ PALSTALLE YLIPÄÄTÄÄN PÄÄSEE. TÄNÄÄNKIN ON MONTA AIHEALUETTA, JOISTA PALVELU HEITTÄÄ POIS, JA JOS JOHONKIN PÄÄSEE KIRJOITTAMAAN, NIIN "TIIMALASI" JÄÄ PYÖRIMÄÄN EIKÄ VIESTI TALLENNU VAIKKA ODOTTAIS KYMMENEN MINUUTTIA. IHAN P@SKA KOKO PALSTA, EIKÄ YLLÄPITO PYSTY PITÄMÄÄN TOIMINTAA PYSTYSSÄ

      eikä tähänkään viestiin tule laskutoimitusta että sais viestin lähetettyä. Voi jumankeuta sentään.

      • perskules

        NIIN vituttaa ja sain makoisat naurut tuosta ihanasta purkauksesta..ja oon niiiiiin täysin samaa mieltä!!!


    • tietokone specks

      Tiede ja teknologia -> tietokoneet -> yleistä teitokoneista ei toimi.
      Onko sekin siirretty? Samoin joku muu tietokone puolen palsta ei toimi ja joku taas toimii.

      Tuonne voisi tehdä muutenkin jaottelua paremmksi.
      Läppärit ja konepaketit omaksi osioksi.

      Itse kasattavat tietokoneet omaksi.

      Ongelmat omaksi alueeksi kummallekin osiolle.

      Kaupallinen alue johon halukkaat firmat voisivat rekisteröityä esimerkiksi mainostamaan tarjouksiaan omaksi alueeksi.
      Halukkaita varmasti löytyy jos kysytte. Verkkokauppa / Jimms pc store nyt ensimmäisenä tuli mieleen mutta kyselkää myös muilta pienemmiltä kaupoilta. Tuosta voisi olla mukava tehdä sellainen suosittele osapakettia ja voita tuotteita kilpailu. Eniten ääniä saanut suositus voittaa tuote palkinnon :) Lisäksi vois laittaa kuvagallerian omista tietokoneista.
      Niistäkin voisi valita aina esim kerran vuodessa parhaan.

    • Suhteet > Tunteet >

      Yrittäkää nyt pliis saada palstat toimimaan! Pelkkää valkoista sivua sinisin otsikoin pukkaa vähän väliä...

    • Syrji sopivissa kohd

      Hei ylläpito, sanokaas mikä järki oli poistaa Horoskoopit ja astrologia erillisenä osastona ja pistää osaston "uskomukset" alle.

      Onko tämä astrologiavastaisuutta? Onko astrologiavastaisuus ylläpidon virallinen linja? Ennen tuollekin osastolle osasi hyvin, nyt se on osastossa "Yhteiskunta -> Uskonnot ja uskomukset -> Astrologia

      Meinaan eikös sen löytäsi helpoimmin kun se vain olisi astrologia-osaston alla? Muutenkin kyseenalainen kannanotto mennä pistämään astrologia "uskomusosastoon" kun taas aitoa uskomusta oleva skeptismi on "tiede" osastossa. Ylläpito näyttää ajavan omaa ideologista piiloagendaa näillä muokkauksillaan.

    • YLLÄPIDOLLE

      Käykääpäs Autismifoorumilla, poistuuko suomi24-foorumin vastaiset viestit mitkä on ilmoitettu asiattomiksi vai rikkooko ylläpito oman fooruminsa sääntöjä !!!!!??? En kohta luota enää tämän foorumin epäoikeudenmukaisiin lainvastaisiin toimintaperiaatteisiin tipan vertaa.

    • mobiililla prakaa

      Osa palstoista ei toimi mobiililaitteella. Ekalle sivulle ei pääse, tokalle kyllä. Esimerkiksi Kajaani-keskustelu on tuollainen.

    • hei miksi en pääse seksin keskustelupalstalle enää kun klikkaan olen yli 18 vuotias,niin palaa aina vaan takaisin vika ollut jo monta viikkoa

      • Oletko huomioinut sitä, onko huone täynnä. Huoneeseen mahtuu 70 henkilöä.


      • tapsu661
        lkor kirjoitti:

        Oletko huomioinut sitä, onko huone täynnä. Huoneeseen mahtuu 70 henkilöä.

        en tarkoita chat sivustoa vaan etusivun keskustelu palstaa jossa on seksi osio


    • best ☆☆☆☆☆

      Okkei rasismi-palstalla ei mitään vikaa ole. ☻☺☻☺☻

      Kaikki löytyy hyvin niinkuin aina ennenkin ♪ ♥ ♫ ☆ ♫ ♡ ♪

      Meidän valtakunta on paras valtakunta. ♥♥♥˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙♥♥♥

      Kiitos kauniin, nuorekkaan ja niin ah-seksikkään palstamme moderoijan @Mover

      Hän on aina niin ihana, tasapuolinen ja oikeudenmukainen kaikkia julmia rasisteja kohtaan.

      ♥ ¸¸.•*¨*•♫♪ ..¸♥ ¸.•*¨`*•..¸♥ ¸.•*¨`*•..¸(¯`✻´¯)

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      81
      1730
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      72
      1349
    3. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      106
      1288
    4. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      188
      1223
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      163
      1061
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      64
      1053
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      902
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      62
      876
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      836
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      94
      804
    Aihe