Haluatko nussia vaimoani?

Kilo4

Hei, me asutaan maalla ja tämä on tositarina.

Me ollaan pariskunta 30-40-vuoden väliltä ja naimisissa ollaan oltu 10v. Tunnemme siis toisemme. Molemmat olemme toistemme ensimmäiset ja ainoat seksikumppanit.

Anteeksi jos kirjoitan kömpelösti, mutta yritä maalata tarina taustalle :)

Seksi on ollut tylsää ja vähän hiljaistakin sen rintamalla on ollut. Piristimme seksiä fantasioilla joissa vaimo on jakanut itseänsä muille. Molemmat ovat tarinoista kiihoittuneet ja seksiin on tullut valtavasti lisää kiihkoa. Seksin aikaisista puheista jutut siirtyivät sitten myös arkipäiväiseen viestittelyyn, että "oletko tosissasi jne". Minä vastasin, että kyllä. Ehkä hätäisesti, mutta mietittyäni, että miksi ei. Vaimoni on yli 170cm, pitkät vaaleat hiukset ja hän on vartaloltaan todella hyvässä kunnossa. Ja hymy.. se on seksikäs :) Hän on varautunut, mutta kiihoituttuaan todella hyvä ja kiihkeä sängyssä. Siis sellainen, jonka pitäisi nyt oikeasti myös antaa sitä herkkuaan muille.

Me tutustuttiin harrastuksen kautta yhteen naimisissa olevaan mieheen vuosi sitten. Ikää jo 49v. Hänkin on sporttinen. Vähän sellainen hauska tyyppi.. aavistuksen varautunut, mutta jotain levotonta sisällä on. Harrastusten takia nähtiin häntä siellä täällä, myös hänen luonaan ja meillä kotona.

No.. ne huomasin, että vaimo ajatteli häntä paljon, koska aloitti paljon keskusteluja hänestä. Halusi, että soitan hänelle. "Pyydä häntä käymään". Kerran sitten seksin aikana aloin puhumaan hänestä. Seurasi suuttuminen, mutta jatkoin ja sitten hän myönsi että "kyllä hän sille voisi antaa".

Jutut syvenivät. Jopa kehoitin häntä tyrkyttämään itseään. Jotain jännitystä selvästi oli, mutta kuka nyt olisi ikinä arvannut, että joku kaunis nainen saalistaisi vanhempaa miestä juuri siihen hommaan ja oma mies olisi vielä siunaamassa touhun taustalla. Eli homma ei edennyt mihinkään ja vaimokin turhautui.

1,5 viikkoa sitten perjantaina olin tämän miehen kanssa yhdellä paikallisella terassilla ja se yksi johti toiseen ja kolmanteen. Jutut olivat henkilökohtaisia ja pääasiassa siitä, että hänellä ei mene hyvin vaimonsa kanssa ja seksiä ei ole jne. Miettimättä kysyin häneltä, "haluatko nussia vaimoani?". Jep. Jep jep. Se verenkierron kohina päässäni lukitsi korvani ja hän kysyi, että "mitä sä kysyit?". Vastasin vain, että "kuulit kyllä, se olisi vaimoni toive. Hän suostuu vaikka heti, mutta mieti asiaa". Hän ei saanut sanottua mitään, mutta aika pian huomasin, että ei hän heti asiaa torjunut. Jatkoimme muissa asioissa ja erkasimme piakkoin molemmat omiin koteihimme.

En kertonut vaimolleni mitään. Tosin harrastimme seksiä, jossa puhuimme tästä miehestä. Hän edelleen puhui ennen orgasmia kuinka olisi ihana tuntea tämä mies sisällään. Mä taas tiesin, että se on lähempänä kuin koskaan.

Neljä päivää myöhemmin sain viestin, että "Miten? Mitkä ovat ehdot?".

Vastaukseni kuului, että "1. Meidän kolmen luottamus pitää säilyä, 2. Ei seläntakana puuhastelua. 3. Ensimmäinen kaksin, mutta minun päämääräni on ryhmä 4. Kukaan ei saa tietää. Lisäksi joudut viettelemään vaimoni ensimmäiselle panolle, mutta saat kertoa että asialla on minun siunaus ja me ollaan puhuttu asiasta. Haluan saada vaimostani alastonkuvan kännykkääni sinun ottamana ennen ensimmäistä yhdyntää." Ja painoin lähetä.

Vastaukseksi tuli, että "ok".

Kaksi päivää tämän jälkeen tapasimme harkoissa jälleen tämän miehen. Juttelimme normaalisti, mutta tämä mies oli ehkä vähän normaalia "seurallisempi".. ainakin vaimoani kohtaan. En tiedä voiko kukaan kuvitella sen tunteen, kuinka sisällä kiuhuu jännitys. Vaimo ei tiennyt vielä asiasta mitään. Tiesin, että peli oli käynnissä.

Seuraavana päivänä vaimo sanoi, että tämä kaveri pyysi häntä pyörälenkille. Se ei ollut tavatonta, koska he yhdessä suunnittelivat harrastukseen liittyvää toimintaa ja pyörälenkistä oli ollut ennenkin puhetta. En uskonut vain, että kännykkäni piippaisi jo silloin.

Vaimo laittoi päälleen tiukan mustan teknisen t-paidan ja lyhyet mustat trikoot. Hänellä on siis uskomattoman hyvä perse ja hänen lähdettyään mun oli pakkko vetää käteen ajatellen sitä, että hän saattaa kohta saada vierasta.. ainakin häntä yritetään iskeä. Tunne on us-ko-ma-ton.

Meni n. reilu tunti kun kännykkääni tuli viesti. Kuvassa vaimo nojaa maastopyörään ALASTOMANA tiheällä metsäpolulla iskien silmää. Perään seuraa viesti, että "OK?". Vastasin tärisevänä, että "OK, anna mennä. Haluan kotona liukkaille." Vastaus tuli, että "OK".

50

30752

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kilo4

   Se aika vaimon kotiin tuloon oli pitkä. Se tuntui ikuisuudelta. Ja se oli vaimon pisin pyörälenkki, n. 3h. Eihän ne olleet ajaneet. Pano ei mitään erikoista ollut ollut. Mies alla ja vaimo oli ollut päällä, mutta se oli päättynyt molempien orgasmiin. Ennen erkanemistaan he olivat kuulemma jutelleet ja suudelleet.

   Kotipihalle ajoi epävarman näköinen nainen. Sisällä ohjasin hänet kädestä vessaan, koska lapset olivat kotona ja nussin oman lastini takaapäin. Illalla sängyssä sain tietää miten asiat olivat menneet ja nussimme uudelleen. Vaimo kertoi, että mies oli sanonut hänelle suoraan, että "haluaisit vissiin nussia mun kanssa? Älä huoli, meillä on lupa.". Sitten asiaa oli puitu ja vaimoni oli kuullut ehdoistani. Mies oli kosketellut ja lopulta he olivat suudelleet ja mies oli ohjannut heidät suojaiseen paikkaan. Seuraavaksi sain kuvan kännykkääni.

   Hän oli kuulemma tuntunut hyvältä ja tilanne jännittävä. Ja voisi kokeilla uudestaan, mutta tietää ehtoni eli seuraavalla kerralla myös minä olen mukana.

   Tässä tämä kömpelö tarina. Tapahtuma on tänään viikon vanha :)

   Jatkosta ei ole sovittu mitään, mutta ryhmä on ainoastaan vaimostani kiinni eli mies on mukana.

   • Liukkaillapäälleen

    Me ollaan pariskunta 30-40-vuoden väliltä ja rintamalla ollaan oltu. 1,5 viikkoa sitten perjantaina olin miehen kanssa sängyssä ja nussin miestä takaapäin. Pano ei mitään erikoista ollut, lastini tuli käteen. Neljä päivää myöhemmin olin rintamalla siunaamassa normaalia miestä. Mies ajoi pyörälenkille lähdettyään kömpelösti päälleen tiheällä metsäpolulla iskien päällä toiseen ja kolmanteen maastopyörään. Vaimo kertoi, että mies oli sanonut hänelle suoraan, että hän vetää hätäisesti käteen metsäpolulla. Mies ajoi metsäpolulla liukkaille ja se pyörälenkki oli päättynyt ennen orgasmia. Mies oli rintamalla uskomattoman kömpelö.


   • Liukkaillapäälleen kirjoitti:

    Me ollaan pariskunta 30-40-vuoden väliltä ja rintamalla ollaan oltu. 1,5 viikkoa sitten perjantaina olin miehen kanssa sängyssä ja nussin miestä takaapäin. Pano ei mitään erikoista ollut, lastini tuli käteen. Neljä päivää myöhemmin olin rintamalla siunaamassa normaalia miestä. Mies ajoi pyörälenkille lähdettyään kömpelösti päälleen tiheällä metsäpolulla iskien päällä toiseen ja kolmanteen maastopyörään. Vaimo kertoi, että mies oli sanonut hänelle suoraan, että hän vetää hätäisesti käteen metsäpolulla. Mies ajoi metsäpolulla liukkaille ja se pyörälenkki oli päättynyt ennen orgasmia. Mies oli rintamalla uskomattoman kömpelö.

    :D:D Reps! Kops!


  • numis

   Ei mikään kömpelö lainkaan. Harvinaisen todentuntuinen tarina. Kiitos tästä ja lisää vaan kun siltä tuntuu ja aihetta löytyy.

  • nyyrikki1

   Oikein hyvä! Minuakin kiiihottaa ajatus, että vaimoni antaa vittuaan toiselle miehelle. Mutta mistä saatte kokoon neljän kimpan, kun toisen miehen ja toisen vaimon välillä ei oikein skulaa?

   Vaimoni on levittänyt vittuaan tälle miellyttävälle miehelle, mutta he eivät ole olleet yhdynnässä, kai sen takia, että mies haluaa panna vain omaa vaimoaan. Minä olisin senkin mielelläni vaimolleni suonut. Olemme kuitenkin saaneet levittämisestäkin runsasta ainesta yhteisiin leikkeihimme.

  • aaapee

   Tänään oli harkkapäivä. Eli tapasimme uudelleen tämän miehen kanssa. "Onko kaikki ok?" oli kysymys. Kaikki ok. Eli me miehet ainakin puhallamme yhteen ja sen on hyvä juttu :)

  • ap.

   Yllättävän paljon tällainen sekoittaa avioliiton ekosysteemiä. Jos asiaa mitataan seksin määrällä parisuhteessa niin hyvin menee... seksiä on joka ilta. Vaimo haluaa puhua siitä ja haluaa sitä. Tosin se mistä puhutaan on tämä toinen mies ja seksin aikana puhutaan siitä mitä se toinen tekisi. Voisi edelleen sanoa, että vaimosta on kuoriutunut oikein peto, joka tuntuu olevan valmis melkein mihin vain, mutta seksin jälkeen seuraa aina molemminpuolinen morkkis.. kai pelko siitä, että tämä vie mennessään, mitä tuli puhuttua jne.

   Mikään asia ei ole edennyt. Joitain tuhmia tekstiviestejä on lähetelty vaimon ja tämän toisen miehen välillä, mutta mistään ei ole sovittu. Itse tuntuu, että on kiihottuneessa tilassa 24h/vrk ja se on aika kuluttavaa. Saman aikaan jännittää, pelottaa ja kiihottaa. Tuntuu jännältä kantaa tällaista salaisuutta ja joudun purkamaan omia paineitani myös työaikana.

   Välillä sitä miettii, että jos vaimo sittenkin tekee jotain seläntakana. Oikeasti se ei mua edes haittaisi, mutta haluan pitää jotenkin kontrollin tässä asiassa. Mä en ole itse ollut missään yhteydessä "yksin" tähän mieheen järjestääkseni tapahtuman, mutta tunne on, että se on ihan välttämätöntä lähitulevaisuudessa. Näen unta, että vaimo on ajautunut jonnekin poliisien saunailtaan ja sitä pannaan vähän jokatoisen toimesta. Ajatus kiihottaa. Eli toisinsanoen kaikki minussa käy tällä hetkellä hirmuisilla kierroksilla.

   Pitäisikö mun edetä vai miten mennään? Tarinan kulku voi olla myös sinun käsissäsi.

  • ap...

   Vaimo hoiteli meidät molemmat... kiinnostaako kuulla?

  • ap. .

   Yritän koota tapahtumaa yhteen. Se mitä ja miten kaikki tapahtui ja minkälainen käsitys kaikille jäi aiheesta.

   Aikamoista levottomuutta oli ainakin meidän taloudessa. Se on selvää, että vaimo halusi lisää, mutta sanoi hänkin lopulta suoraan, että kaikkein mieluiten hän jatkaisi aiheesta kaksin. Toki se minuakin kiihotti ja ehkä niin voisi silloin tällöin käydä, mutta jotenkin haluan kontrolloida asiaa. Ja itselle kuitenkin on kysymys lopulta ehkä siitä, että haluan nähdän sen kiihkon. Haluan nähdä miltä se näyttää. Haluan nähdä mltä vaimo näyttää. Haluan nähdä miltä vaimo kuulostaa. Haluan nähdä miltä kaikki vaimosta tuntuu. En halua kuulla raportteja, koska niistä ei tule kaikki esille. Ennenkaikkea haluan nähdä, että vääriä tunteita ei kehity.

   Vaimo kävi levottomaksi ja itsellekin tuli sellainen tunne, että nyt jos koskaan on se hetki, että homma onnistuu. Etääntyminen asiassa voisi johtaa siihen, että koko homma jouduttaisiin alustamaan alusta ja olin kuitenkin vuosia jo puhunut vaimolle siitä, että olisi kiva jos olisit jonkun vieraan kanssa. Se oli aika raskas prosessi kaiken soutamisen ja huopaamisen kanssa.

   • ap..h

    Ja ajattelin, että se mies voisi olla sellainen, jonka kanssa hommasta voisi tulla pysyvää. Mun mielestä me kaikki ollaan siinä tilanteessa, että kenelläkään ei ole olemassa riskiä, että meitä epäiltäisiin tai suurempia mustasukkaisuuksia ei tulisi. Tosin kieltämättä ajattelin, että vaimo on luonteeltaan sellainen, että tekee asioista suuria niin pidän mahdollisena, että hän voisi ihastua siihen mieheen.


    No.. lauantai-iltana sitten parin viinilasin jälkeen vaimo alkoi taas puhumaan tuosta miehestä. Tiesin, että enemmän aiheesta ajatellaan pään sisällä, mutta en tarkoituksella lähtenyt liian innokkaasti purkamaan aihetta. Hän totesi, että "siitä kerrasta on jo sen verran aikaa, että ei varmaan edes halua mua enää". Eihän se voi olla totta.. oikeasti... vaimoni on oikeasti todella seksikkäässä kunnossa ja mies liki 50v. Eihän näitä tilaisuuksia tule oikeasti ikinä. Juuri kenellekkään... ja minä tiesin, että mies on mukana. Vastasin vain, että "tiedät kyllä miten hommma jatkuu, mutta se vaatii sulta henkisen päätöksen".

    Keskutelu vaikeni, mutta kun tunnen vaimoni tiesin, että häntä oikeasti houkutti asia niin paljon, että arvasin suostumisen olevan vain ajan kysymys. Katsottiin telkkaa ja meni varmaan vartti, että "miten se onnistuisi? Siis missä se onnistuisi?" Vastasin, että "paikka löytyy varmasti". Vaimo jäi miettimään ja kysyi vähän hermostuneena jännityksestä, että "miten se käytännössä onnistuu? Vuorotteletteko te ja toinen siinä tuijottaa, kun toinen panee?". Tästä pidän vaimossani. Hän on aidon kokematon. Hän on silti aidon mahtava seksissä. Vastasin hänelle, että "onko jotain mitä et suostu tekemään?". Vaimon vastaus oli heti, että "en minä mitään kiellä häneltä". Siistiä. Tiedän sanomatta mitä se tarkoittaa. On me joskus kakkosta kokeiltu, mutta se ei ole hänen suosikki. Tiesin, että se on käytettävissä. Tiesin myös, että kyllä hän suihinkin ottaa, vaikka ei sitäkään normaalisti juuri tee. "Oletko valmis olemaan kahden miehen kanssa?", kysyin. "Olen kai", totesi hermostunut vaimo.


   • ap..
    ap..h kirjoitti:

    Ja ajattelin, että se mies voisi olla sellainen, jonka kanssa hommasta voisi tulla pysyvää. Mun mielestä me kaikki ollaan siinä tilanteessa, että kenelläkään ei ole olemassa riskiä, että meitä epäiltäisiin tai suurempia mustasukkaisuuksia ei tulisi. Tosin kieltämättä ajattelin, että vaimo on luonteeltaan sellainen, että tekee asioista suuria niin pidän mahdollisena, että hän voisi ihastua siihen mieheen.


    No.. lauantai-iltana sitten parin viinilasin jälkeen vaimo alkoi taas puhumaan tuosta miehestä. Tiesin, että enemmän aiheesta ajatellaan pään sisällä, mutta en tarkoituksella lähtenyt liian innokkaasti purkamaan aihetta. Hän totesi, että "siitä kerrasta on jo sen verran aikaa, että ei varmaan edes halua mua enää". Eihän se voi olla totta.. oikeasti... vaimoni on oikeasti todella seksikkäässä kunnossa ja mies liki 50v. Eihän näitä tilaisuuksia tule oikeasti ikinä. Juuri kenellekkään... ja minä tiesin, että mies on mukana. Vastasin vain, että "tiedät kyllä miten hommma jatkuu, mutta se vaatii sulta henkisen päätöksen".

    Keskutelu vaikeni, mutta kun tunnen vaimoni tiesin, että häntä oikeasti houkutti asia niin paljon, että arvasin suostumisen olevan vain ajan kysymys. Katsottiin telkkaa ja meni varmaan vartti, että "miten se onnistuisi? Siis missä se onnistuisi?" Vastasin, että "paikka löytyy varmasti". Vaimo jäi miettimään ja kysyi vähän hermostuneena jännityksestä, että "miten se käytännössä onnistuu? Vuorotteletteko te ja toinen siinä tuijottaa, kun toinen panee?". Tästä pidän vaimossani. Hän on aidon kokematon. Hän on silti aidon mahtava seksissä. Vastasin hänelle, että "onko jotain mitä et suostu tekemään?". Vaimon vastaus oli heti, että "en minä mitään kiellä häneltä". Siistiä. Tiedän sanomatta mitä se tarkoittaa. On me joskus kakkosta kokeiltu, mutta se ei ole hänen suosikki. Tiesin, että se on käytettävissä. Tiesin myös, että kyllä hän suihinkin ottaa, vaikka ei sitäkään normaalisti juuri tee. "Oletko valmis olemaan kahden miehen kanssa?", kysyin. "Olen kai", totesi hermostunut vaimo.

    Laitoin tekstiviestin miehelle.. "jos huomenna on kiva keli niin kävisikö yhteinen pyörälenkki?". Viesti tuli vasta aamulla ja kieltämättä sen illan lataus ehti latistua, koska olisimme tietenkiin tilanteeseen liittyen halunneet hetken nautiskella aiheella. Vastaus tuli klo 9, "Ilman muuta, käykö klo 13".

    Varmistus vaimolta, joka aloitti epäröinnin. En antanut siihen mahdollisuutta, vaan vastasin, että "käy, nähdään".

    Tapasimme sovitussa paikassa klo 13 ja lähdimme ajamaan peräkkäin. Tiettyä jännitystä oli olemassa. Keli oli hieno ja se sopi pienelle seikkailulle luonnossa. Ajoin viimeisenä, kaveri ekana ja vaimo keskellä. Upea perse kiinni penkissä, kiinteät reidet teki työtä. Ihanat mustat lyhyet trikoot ja tekninen paita. Samat vaatteet kuin heidän edellisellä reissulla ajattelin.

    "Näyttäkää se teidän yhteinen paikka", huikkasin takaa. Kaverini hymyili vaimolleni ja vastasi, että "sinne siis". Sykettä nosti muukin kuin edessä oleva ylämäki.
    b


   • ap..
    ap.. kirjoitti:

    Laitoin tekstiviestin miehelle.. "jos huomenna on kiva keli niin kävisikö yhteinen pyörälenkki?". Viesti tuli vasta aamulla ja kieltämättä sen illan lataus ehti latistua, koska olisimme tietenkiin tilanteeseen liittyen halunneet hetken nautiskella aiheella. Vastaus tuli klo 9, "Ilman muuta, käykö klo 13".

    Varmistus vaimolta, joka aloitti epäröinnin. En antanut siihen mahdollisuutta, vaan vastasin, että "käy, nähdään".

    Tapasimme sovitussa paikassa klo 13 ja lähdimme ajamaan peräkkäin. Tiettyä jännitystä oli olemassa. Keli oli hieno ja se sopi pienelle seikkailulle luonnossa. Ajoin viimeisenä, kaveri ekana ja vaimo keskellä. Upea perse kiinni penkissä, kiinteät reidet teki työtä. Ihanat mustat lyhyet trikoot ja tekninen paita. Samat vaatteet kuin heidän edellisellä reissulla ajattelin.

    "Näyttäkää se teidän yhteinen paikka", huikkasin takaa. Kaverini hymyili vaimolleni ja vastasi, että "sinne siis". Sykettä nosti muukin kuin edessä oleva ylämäki.
    b

    Paikalle ei ollut hirmuisesti matkaa, mutta syrjäinen se oli. Mietin miten käynnistän asian, mutta en saanut päätettyä mitään strategiaa. Tiesin, että aikaa ei ole liikaa, vaan on edettävä päättäväisesti.

    "Tässä se on", hymyili jännittynyt kaverimme. Jääden kuin miettimään, että mites nyt mennään. "missä panitte", kysyin vaimoltani ollakseni rohkea ja aloitteellinen. "Tuossa maassa", vastasi vaimoni hermostuneena. "Me halutaan panna sua, sopiiko?", kysyin. Lause kesti ehkä todellisuudessa hiukan kauemmin aikaa. Vaimo ei vastannut mitään, katsoi kaveriani ja kysyi kuin huonolla itsetunnolla, että "et voi toisten puolesta puhua, tuskin se mua haluaa tälleen". Kaverini vastasi heti, että "kylläpä haluan... sopiiko?" "Kyllä kai", vastasi vaimoni. Siirryin lähemmäs vasten selkää ja otin rinnoista kiinni ja kysyin uudelleen, että "sopiiko?" "Sopii", vastasi vaimoni. "Suutele sitten häntä", sanoin vaimolleni.

    Se hetki oli täynnä halua. Onhan hän siihen mieheen ihan ihastunut. Jälkeenpäin vaimoni perusteli tilanteella, mutta se tapa miten he upposivat suuteluun oli kyllä kuin elokuvista. Mä jatkoin vaimon rintojen hieromista. Etsin rinnat käsiini, hieroin nännejä. Hieroin persettä. Sain siirrellä vaatteita ja he vain jatkoivat suutelua. Riisuin paidan, riisuin rintaliviit. Riisuin kengät, sukat ja housut. SIinä alaston vaimoni seisoi vaatemytyn päällä suudellen tuota vanhempaa miestä. Minä hieroin rintoja, nännejä ja pillua. Työntelin sormia sisällä ja olin ihan valmis työntämään kaluni sisälle. He suutelivat ja koskettelivat toisiaan. Vaimo miehen kalua housujen päältä ja mies vaimoni rintoja. Tunsin kyllä itseni todella kolmanneksi, mutta tätähän minä halusin. Työnsin vaimon ylävartaloa eteenpäin ja levitin vaimon jalkoja. Työnnyin samantien sisälle ja ihan pohjaan asti. En yleensä tule kovin helpolla, mutta oli koko ajan sellainen olo, että yksikin väärä liike ja lasti lähtee samantien. Mutta se tunne, kun käytät vaimoa. Kun kaksi miestä käytti omaa vaimoa. Nussin naistani takaapäin kun hän suutelee vierasta miestä ja runkkaa tämän kyrpää. Katselin ympärille, mutta en nähnyt ketään. Enkä olisi välittänyt vaikka joku olisi nähnyt. Se kiihotuksen tunne. Eihän se mitään pornoleffojen takomista ole vaan enneminkin "sisällä laitteessa". Nännien nipistelyä ja hiuksien vetämistä. Otin kyrpääni pois ja työnsin sisälle. Yritin rauhoittua ja hengittää.


   • ap...
    ap.. kirjoitti:

    Paikalle ei ollut hirmuisesti matkaa, mutta syrjäinen se oli. Mietin miten käynnistän asian, mutta en saanut päätettyä mitään strategiaa. Tiesin, että aikaa ei ole liikaa, vaan on edettävä päättäväisesti.

    "Tässä se on", hymyili jännittynyt kaverimme. Jääden kuin miettimään, että mites nyt mennään. "missä panitte", kysyin vaimoltani ollakseni rohkea ja aloitteellinen. "Tuossa maassa", vastasi vaimoni hermostuneena. "Me halutaan panna sua, sopiiko?", kysyin. Lause kesti ehkä todellisuudessa hiukan kauemmin aikaa. Vaimo ei vastannut mitään, katsoi kaveriani ja kysyi kuin huonolla itsetunnolla, että "et voi toisten puolesta puhua, tuskin se mua haluaa tälleen". Kaverini vastasi heti, että "kylläpä haluan... sopiiko?" "Kyllä kai", vastasi vaimoni. Siirryin lähemmäs vasten selkää ja otin rinnoista kiinni ja kysyin uudelleen, että "sopiiko?" "Sopii", vastasi vaimoni. "Suutele sitten häntä", sanoin vaimolleni.

    Se hetki oli täynnä halua. Onhan hän siihen mieheen ihan ihastunut. Jälkeenpäin vaimoni perusteli tilanteella, mutta se tapa miten he upposivat suuteluun oli kyllä kuin elokuvista. Mä jatkoin vaimon rintojen hieromista. Etsin rinnat käsiini, hieroin nännejä. Hieroin persettä. Sain siirrellä vaatteita ja he vain jatkoivat suutelua. Riisuin paidan, riisuin rintaliviit. Riisuin kengät, sukat ja housut. SIinä alaston vaimoni seisoi vaatemytyn päällä suudellen tuota vanhempaa miestä. Minä hieroin rintoja, nännejä ja pillua. Työntelin sormia sisällä ja olin ihan valmis työntämään kaluni sisälle. He suutelivat ja koskettelivat toisiaan. Vaimo miehen kalua housujen päältä ja mies vaimoni rintoja. Tunsin kyllä itseni todella kolmanneksi, mutta tätähän minä halusin. Työnsin vaimon ylävartaloa eteenpäin ja levitin vaimon jalkoja. Työnnyin samantien sisälle ja ihan pohjaan asti. En yleensä tule kovin helpolla, mutta oli koko ajan sellainen olo, että yksikin väärä liike ja lasti lähtee samantien. Mutta se tunne, kun käytät vaimoa. Kun kaksi miestä käytti omaa vaimoa. Nussin naistani takaapäin kun hän suutelee vierasta miestä ja runkkaa tämän kyrpää. Katselin ympärille, mutta en nähnyt ketään. Enkä olisi välittänyt vaikka joku olisi nähnyt. Se kiihotuksen tunne. Eihän se mitään pornoleffojen takomista ole vaan enneminkin "sisällä laitteessa". Nännien nipistelyä ja hiuksien vetämistä. Otin kyrpääni pois ja työnsin sisälle. Yritin rauhoittua ja hengittää.

    Asetimme vaimon kontilleen maahan. Huora, lutka, panopuu. Se turvalinen nöyryyttäminen kiihotti niin, että palleissa kouristeli. "Ota siltä suihin", annoin komennon. Ja vaimo otti. Ei se varmaan mikään ammattilainen ole, mutta niin imi siinä vierasta kyrpää. Työnsin omani takaapäin taas sisälle ja katsoimme virne kasvoilla miehet toisiamme. Olin kuvitellut tilanteen, että me pannaan yhdessä molempiin reikiin, pannaan perseeseen jne mitä kiimoissa on tullut ajateltua, mutta todellisuus oli se, että muutaman minuutin jälkeen en voinut enää estää orgasmia. Siinä kun kaveri ilmoitti, että "tulee kohta, jos et lopeta" tajusin, että minä tulen just nyt. Kiihdytin kaikkeni ja annoin orgasmin tulla kaikin voimin. Vaimo lopetti suihinoton, minä poistuin vaimon takaa. "Teidän vuoro, nussikaa".

    Kaveri on hoikempi kuin minä ja he nussivat vastatusten. Se on jokin vaimoni haaveilema juttu, meidän kahden välillä ei kunnolla ole onnistunut. Siiinä katsoin maassa istuen kuinka vieras kalu oli vaimossani ja suutelivat kiihkeästi. Pillu lotisi tai en tiedä oliko se lotinaa, mutta mun tavarat sisällä toi ääniä nussimiseen. Mies nuoli vaimoni nännejä. Kalu souti pillussa. Tämä on totta, ajattelin. Nyt se tapahtuu. Koskin vaimoni takapuoleen, hain etusormella peppureikää. Hain liukastetta sormelle ja hipaisin kaverini kalua. Erikoinen tunne, kuin vahvistus sille, että tämä on totta. Työnsin etusormeani peppuun, tunsin kalun soutamisen. Kaverini ilmoitti, että tulee kohta ellei vaimo lopeta. Vaimo ei lopettanut ja kaveri tuli vaimoni sisälle. Paita päällä, housut nilkoissa, kengät jalassa. Sylissään alaston vaimoni posket punaisena.

    Sitä kuvaa en unohda koskaan. Mun kaunis kiltti vaimo käytössä. Ympäripuhuttuna ryhmäseksiin. Kahden miehen siemennesteet sisällä.

    Vaatteet päälle, varovaista kontaktin etsimistä. "Kaikki ok?", kysyin molemmilta. Vaimo nyökkäsi, mies totesi, että "kaikki ok".

    Me saatiin orgasmit, vaimo ei. Jatkoimme pyöräilyä ja ennen erkanemista vaimo kysyi tältä mieheltä, "miltä mä tunnuin?". "Ihanalta, elämäni paras pano", tuli vastaus.

    "Ensi kerralla sängyssä, ei enää pyörälenkkejä", vaimo päätti keskustelun.

    Jatkoa piisaa siis. On tässä muutama hajanainen tunne ja on tässä sitä käsittelemistäkin. Luonteelleni on kuitenkaan voi mitään, joten jakamista jatketaan :)


   • ap...
    ap... kirjoitti:

    Asetimme vaimon kontilleen maahan. Huora, lutka, panopuu. Se turvalinen nöyryyttäminen kiihotti niin, että palleissa kouristeli. "Ota siltä suihin", annoin komennon. Ja vaimo otti. Ei se varmaan mikään ammattilainen ole, mutta niin imi siinä vierasta kyrpää. Työnsin omani takaapäin taas sisälle ja katsoimme virne kasvoilla miehet toisiamme. Olin kuvitellut tilanteen, että me pannaan yhdessä molempiin reikiin, pannaan perseeseen jne mitä kiimoissa on tullut ajateltua, mutta todellisuus oli se, että muutaman minuutin jälkeen en voinut enää estää orgasmia. Siinä kun kaveri ilmoitti, että "tulee kohta, jos et lopeta" tajusin, että minä tulen just nyt. Kiihdytin kaikkeni ja annoin orgasmin tulla kaikin voimin. Vaimo lopetti suihinoton, minä poistuin vaimon takaa. "Teidän vuoro, nussikaa".

    Kaveri on hoikempi kuin minä ja he nussivat vastatusten. Se on jokin vaimoni haaveilema juttu, meidän kahden välillä ei kunnolla ole onnistunut. Siiinä katsoin maassa istuen kuinka vieras kalu oli vaimossani ja suutelivat kiihkeästi. Pillu lotisi tai en tiedä oliko se lotinaa, mutta mun tavarat sisällä toi ääniä nussimiseen. Mies nuoli vaimoni nännejä. Kalu souti pillussa. Tämä on totta, ajattelin. Nyt se tapahtuu. Koskin vaimoni takapuoleen, hain etusormella peppureikää. Hain liukastetta sormelle ja hipaisin kaverini kalua. Erikoinen tunne, kuin vahvistus sille, että tämä on totta. Työnsin etusormeani peppuun, tunsin kalun soutamisen. Kaverini ilmoitti, että tulee kohta ellei vaimo lopeta. Vaimo ei lopettanut ja kaveri tuli vaimoni sisälle. Paita päällä, housut nilkoissa, kengät jalassa. Sylissään alaston vaimoni posket punaisena.

    Sitä kuvaa en unohda koskaan. Mun kaunis kiltti vaimo käytössä. Ympäripuhuttuna ryhmäseksiin. Kahden miehen siemennesteet sisällä.

    Vaatteet päälle, varovaista kontaktin etsimistä. "Kaikki ok?", kysyin molemmilta. Vaimo nyökkäsi, mies totesi, että "kaikki ok".

    Me saatiin orgasmit, vaimo ei. Jatkoimme pyöräilyä ja ennen erkanemista vaimo kysyi tältä mieheltä, "miltä mä tunnuin?". "Ihanalta, elämäni paras pano", tuli vastaus.

    "Ensi kerralla sängyssä, ei enää pyörälenkkejä", vaimo päätti keskustelun.

    Jatkoa piisaa siis. On tässä muutama hajanainen tunne ja on tässä sitä käsittelemistäkin. Luonteelleni on kuitenkaan voi mitään, joten jakamista jatketaan :)

    Tässä tämä kömpelö. Tilanteet eivät ehkä juuri noin menneet, mutta kuvattuna jotenkin luettavasti.


   • ggg gary
    ap... kirjoitti:

    Tässä tämä kömpelö. Tilanteet eivät ehkä juuri noin menneet, mutta kuvattuna jotenkin luettavasti.

    Vau, upeaa juttua. Kirjoitat hyvin. Lue kukkalaatikko.com. Jatka kirjoittamista. Jooko


   • Anonyymi
    ap... kirjoitti:

    Asetimme vaimon kontilleen maahan. Huora, lutka, panopuu. Se turvalinen nöyryyttäminen kiihotti niin, että palleissa kouristeli. "Ota siltä suihin", annoin komennon. Ja vaimo otti. Ei se varmaan mikään ammattilainen ole, mutta niin imi siinä vierasta kyrpää. Työnsin omani takaapäin taas sisälle ja katsoimme virne kasvoilla miehet toisiamme. Olin kuvitellut tilanteen, että me pannaan yhdessä molempiin reikiin, pannaan perseeseen jne mitä kiimoissa on tullut ajateltua, mutta todellisuus oli se, että muutaman minuutin jälkeen en voinut enää estää orgasmia. Siinä kun kaveri ilmoitti, että "tulee kohta, jos et lopeta" tajusin, että minä tulen just nyt. Kiihdytin kaikkeni ja annoin orgasmin tulla kaikin voimin. Vaimo lopetti suihinoton, minä poistuin vaimon takaa. "Teidän vuoro, nussikaa".

    Kaveri on hoikempi kuin minä ja he nussivat vastatusten. Se on jokin vaimoni haaveilema juttu, meidän kahden välillä ei kunnolla ole onnistunut. Siiinä katsoin maassa istuen kuinka vieras kalu oli vaimossani ja suutelivat kiihkeästi. Pillu lotisi tai en tiedä oliko se lotinaa, mutta mun tavarat sisällä toi ääniä nussimiseen. Mies nuoli vaimoni nännejä. Kalu souti pillussa. Tämä on totta, ajattelin. Nyt se tapahtuu. Koskin vaimoni takapuoleen, hain etusormella peppureikää. Hain liukastetta sormelle ja hipaisin kaverini kalua. Erikoinen tunne, kuin vahvistus sille, että tämä on totta. Työnsin etusormeani peppuun, tunsin kalun soutamisen. Kaverini ilmoitti, että tulee kohta ellei vaimo lopeta. Vaimo ei lopettanut ja kaveri tuli vaimoni sisälle. Paita päällä, housut nilkoissa, kengät jalassa. Sylissään alaston vaimoni posket punaisena.

    Sitä kuvaa en unohda koskaan. Mun kaunis kiltti vaimo käytössä. Ympäripuhuttuna ryhmäseksiin. Kahden miehen siemennesteet sisällä.

    Vaatteet päälle, varovaista kontaktin etsimistä. "Kaikki ok?", kysyin molemmilta. Vaimo nyökkäsi, mies totesi, että "kaikki ok".

    Me saatiin orgasmit, vaimo ei. Jatkoimme pyöräilyä ja ennen erkanemista vaimo kysyi tältä mieheltä, "miltä mä tunnuin?". "Ihanalta, elämäni paras pano", tuli vastaus.

    "Ensi kerralla sängyssä, ei enää pyörälenkkejä", vaimo päätti keskustelun.

    Jatkoa piisaa siis. On tässä muutama hajanainen tunne ja on tässä sitä käsittelemistäkin. Luonteelleni on kuitenkaan voi mitään, joten jakamista jatketaan :)

    Mene homo kiikkuun


  • kilo4

   Tykätkää tästä kommentista jos tarina sai verenkierron liikkeelle tai jopa purkamaan paineita ajatellen vaimoani. Kiitti!

  • matti.esko1

   Espoosta 53v naimisissa oleva mies,valmis kimppaan...

   matti.esko@suomi24.fi

   Kaikki luottamuksella...

   • Anonyymi

    Samoin me ollaan vaimon kanssa naitu kolmestaan, sekä yhden parin kanssa neljästään paria vaihtaen.
    Mahtavan hyvä kertomus ja toivottavasti teilläkin jatkuu tämä sexin piristys eikä loppua ole näkyvissä !!


  • äijä99

   Nuo kuvaukset kiihkon määrästä joka päivaä jne. Tuntuu absurdilta, vaikka ymmärrän sen, mutta onhan elämässä oikeasti muita tärkeempäi asioita. Tarkoitan vaan että se vie mennessään ja ei sillä hetkellä ymärrä sitä, mihin se johtaa KUITENKIN lopulta , riitaan , eroon, tragediaan jne. Sorry, ei voi toimia.
   Joku ainakärsii lapset, perhe . . .

   • Kustannusjohtaja

    Kertomuskaan ei täyttänyt alkeellisimpiakaan novellin vaatimuksia. Joskus asiat menevät mutkattomammin kuin tarinoissa, mutta tarinoissa pitää olla joitakin mutkia


   • Meillekin
    Kustannusjohtaja kirjoitti:

    Kertomuskaan ei täyttänyt alkeellisimpiakaan novellin vaatimuksia. Joskus asiat menevät mutkattomammin kuin tarinoissa, mutta tarinoissa pitää olla joitakin mutkia

    Olisipa meilläkin tuttu mies, joka hurmaisi vaimoni. Fantasioimme kyllä asiasta ja se kiihottaa molempia. Meillä ei vaan ole tuollaista tuttua miestä. Vaimoni on aika arka, mutta uskon, että mukava mies saisi hänet kyllä lämpenemään jos sellainen jostain eteen tupsahtaisi. Kovin todennäköistä se ei kyllä ole, kun emme juuri missään käy. Ollaan menossa 3.10. gracelle ja fantasioin, että siellä se tapahtuu. Luulen, että vaimo tekee samoin. Mutta eipä tässä suuria mahiksia ole. Moniko uskaltaa flirttailla miehen seurassa olevan naisen kanssa joka on vielä ujon ja nuhteettoman oloinen. Mutta onpahan edes tämä fantasia!


   • KimpassaNussittuVaimo

    Vaimon kanssa oltiin juteltu kimpasta ja hän oli lupautunut kokeilemaan kahta yhtä aikaa. Soitin kaverilleni joka tuli seuraavaksi viikonlopuksi meille. Kaverin tultua olimme lähdössä saunaan niin sanoin vaimolle "tule mukaan haluamme saunan jälkeen naida sinua kimpassa, tule mukaan jos suostut olemaan kahden miehen kanssa" ei kestänyt montaa minuuttia kun vaimoni oli saunan ovella. Vaimoni on 28v ja kaverin kanssa nussittu 6 vuotta kimpassa.


  • Miten tarina jatkuu?? Onko onnistanut.

  • tosikarju

   Minkälainen mies kutsuu itseään mieheksi, joka ehdoin tahdoin tyrkyttää vaimoaan vieraalle ?

   Sille löytyy suomenkielestä hyvä sana: LUUSERI.

   • olkjhiuyy

    Tosikarju ,tarkentaisitko hieman . millä perusteella ,"luuseri" eli häviäjä ? jos oikein olen lukenut ,mies nimenomaan on se joka on halunnut koko juttua ,ja saanut elämänsä parhaat seksikokemukset , Minun laskujeni mukaan kaikki tuossa tarinassa ovat olleet päinvastoin , voittajia .


   • ooton
    olkjhiuyy kirjoitti:

    Tosikarju ,tarkentaisitko hieman . millä perusteella ,"luuseri" eli häviäjä ? jos oikein olen lukenut ,mies nimenomaan on se joka on halunnut koko juttua ,ja saanut elämänsä parhaat seksikokemukset , Minun laskujeni mukaan kaikki tuossa tarinassa ovat olleet päinvastoin , voittajia .

    Minusta tuossa tarinassa häviäjä on se vaimo. Hänhän ei saanut orgasmia, mutta kumpikin mies sai.

    Oma kokemukseni naisena kahden miehen kanssa on juuri se, että miehet ovat niin itsekkäitä, että naisen nautinto unohtuu. Jotta nainen haluaisi kimppaa jatkossakin, niin miesten pitäisi yhdessä varmistaa, että nainen saa joka kerta isoa Oota. Itse en enää suostu 1 n 2 m -systeemiin juuri sen takia, että tilanne on miehille niin kiihottava, että he laukeavat nopeasti ja nainen jää kauas orgasmista.


   • Todella
    ooton kirjoitti:

    Minusta tuossa tarinassa häviäjä on se vaimo. Hänhän ei saanut orgasmia, mutta kumpikin mies sai.

    Oma kokemukseni naisena kahden miehen kanssa on juuri se, että miehet ovat niin itsekkäitä, että naisen nautinto unohtuu. Jotta nainen haluaisi kimppaa jatkossakin, niin miesten pitäisi yhdessä varmistaa, että nainen saa joka kerta isoa Oota. Itse en enää suostu 1 n 2 m -systeemiin juuri sen takia, että tilanne on miehille niin kiihottava, että he laukeavat nopeasti ja nainen jää kauas orgasmista.

    harmillista, että 2m 1n ryhmäseksikokemuksesi ovat sellaisia, ettet ole itse orgasmia saanut :(

    Sen oikeanlaisen toisen miehen löytäminen on toki sattuman kauppaa, kuin hakisi neulaa heinäkasasta, mutta kun sen sopivan löytää niin kyllä se on miesten tehtävä aivan ensimmäiSeksi saattaa Nainen seitsemänteen taivaaseen moninaisin tavoin, eikä olla itsekkäitä...

    Tokihan sekin on kiihottavaa ja kiimaista, että toinen nai takaapäin, samalla kun toinen nai suuhun, mutta senkin aika koittaa sitten, jahka Nainen on ainakin sen ensimmäisen ison O:n saanut miesten toimesta...
    Tämä kun lisää Naisen kiimaa niin siinä ovatkin sitten miehetkin ns. helisemässä ;-)

    Itsellä on muutama kokemus pariskunnan kanssa telmimisestä ja oishan sitä taas kiva hieman ns. verestää muistoja jahka sopivan pariskunnan taas löytäisi...


   • KimpassaNussittuVaimoani
    ooton kirjoitti:

    Minusta tuossa tarinassa häviäjä on se vaimo. Hänhän ei saanut orgasmia, mutta kumpikin mies sai.

    Oma kokemukseni naisena kahden miehen kanssa on juuri se, että miehet ovat niin itsekkäitä, että naisen nautinto unohtuu. Jotta nainen haluaisi kimppaa jatkossakin, niin miesten pitäisi yhdessä varmistaa, että nainen saa joka kerta isoa Oota. Itse en enää suostu 1 n 2 m -systeemiin juuri sen takia, että tilanne on miehille niin kiihottava, että he laukeavat nopeasti ja nainen jää kauas orgasmista.

    Kimppa naista täytyy palvella ja tyydyttää kunnolla muuten en saa tyydytystä itsekkään.


   • Anonyymi
    ooton kirjoitti:

    Minusta tuossa tarinassa häviäjä on se vaimo. Hänhän ei saanut orgasmia, mutta kumpikin mies sai.

    Oma kokemukseni naisena kahden miehen kanssa on juuri se, että miehet ovat niin itsekkäitä, että naisen nautinto unohtuu. Jotta nainen haluaisi kimppaa jatkossakin, niin miesten pitäisi yhdessä varmistaa, että nainen saa joka kerta isoa Oota. Itse en enää suostu 1 n 2 m -systeemiin juuri sen takia, että tilanne on miehille niin kiihottava, että he laukeavat nopeasti ja nainen jää kauas orgasmista.

    Miehet laukeaa tosi nopeasti kimpassa. Itse tulen 7 -15 kertaa illan ja yön aikaan ja kaverì yhtä usein.
    Vaimo saa useita pikku orgasmeja sekä yhden ison jonka jälkeen tulee taukoa ja pesut . Vaimo on niin spermassa kun molemmat tullaan vaimon pilluun. Pyyhe on akvan märkä spermasta joka valuu vaimon pillusta.(sperma on parasta liuku voidetta)


  • pimsa

   moi.olen 54 vuotias nainen, haluaisin kimppa sexsiä, jos löytyisi.

   • Anonyymi

    Missäpäin olet ja mitä mieltä miehesi on asiasta?
    Mä olen valmis ryhmään koska hyvänsä ja olen kestävän sitkeä mies, eli orgasmitakuut sinulle. t. rakot@suomi24.fi pistä mailia ja kerro itsestäsi, vastaa aivan taatusti... Odotan kiihkeästi!


  • pimsa

   nussisin jos olet lähellä.

  • pimsa mistä päin olet voisin nussia sua

  • Vaimolelupa

   Minä sain vaimoni vieraisiin ostamalla hänelle pari kertaa risteilyn lahjaksi. Eka kerralla kun hain hänet satamasta tuntui, että kaikki oli kuin ennenkin, mutta toisella kertaa menin jo ajoissa ja odotin häntä. Sitä ennen olin laittanut hänelle tekstarin, että olen vähän myöhässä... KUitenkin seison sivummlla terminaalissa niin, että saapuvat eivät minua nähneet. sieltähän se vaimokin lopulta tuli. Toisen miehen kainalossa niin toisiaan puristaen. Suutelivat vielä pitkään ennen kuin mies siirtyi tilausbussiin ja minä kiersin niin, että tulin muina miehin noutamaan taatusti nussittua vaimoani. Sen jälkeen ehdottelin usein hänelle matkoja. Joskus häne keksi jotain tekosyytä ja arvasin hänen olleen tapaamassa sitä mistä jonka tapasi laivalla. Pari kuukautta sitten olimme hotellissa ja kun kävin misten vessassa, venyttelin takaisin tuloani, niin, että kaunista vaimoani taatusti joku hakisi tanssiin ja niin tapahtuikin. Oltiin vähän nautittu virvokkeita ja ehdotinkin hänelle suoraan, että ottaa se miehen huoneeseemme nautiskelemaan ja kun seuraavan kerran olin hetken poissa, pariskunta oli kadonnut. Odottelin kai yli puoli tuntia ja menin sitten huoneeseemme. Siellä vaimo makasi alusasuissa täysin sekaisin olevalla vuoteella. Minä hyppäsin välittömästi seuraan ja tnnustelin sormin vieraan mehuja vaimoni kolosta. Alkoi valtava paneminen. Vaimo ulisi ja vääntelehti sanoi haluavansa lisää ja sitä hän on saanutkin. Molemmat nautimme hommasta suunnattomasti.

  • Anonyymi

   Kerran nuorena miehenä olin kesäiltana Valkeaniemen pirtillä tanssimassa ja tutustuin siellä hieman itseäni vanhempaan kolmevitoseen pariskuntaan. Heillä on mökki viidentoista kilometrin päässä, voitaisiin mennä sinne jatkoille, he ehdottivat. Eihän minulla muutakaan ohjelmaa ollut, ja kiinnosti, totta kai. Mökillä isäntä pisti saunan lämpiämään, rouva taikoi jostain pientä suolaista ja siideri oli maakellarikylmää.

   Saunottiin ja uitiin kolmistaan, ja isäntä lauteilla kahden kesken istuttaessa antoi ymmärtää, että hän ei pahastuisi, jos illan päätteeksi haluaisin hieman rakastella. Näin saunan päälle se olisi ihan puhdasta ja viatonta vaimonkin mielestä.

   Rouva oli jo siirtynyt mökin puolelle, löytänyt ylleen pienen yöpaidan eikä tuntunut hätkähtävän kun hänen miehensä tilanteen esitteli. Mies halusi tarjota pienet konjakit ikään kuin ystävyyden maljoina ja rouva ehdotti että mentäisiin ylälaverille. Niin rouva kiipesi edellä, minä perässä. Yöpaidan rouva heitti alas miehelleen kuin kiusoitellen.

   Kuherreltiin siinä hetki, ja rouva henkäili syvään ja kiemurteli, naurahteli, kun tunnustelin hänen avujaan. Tuli sitten aika tunnustaa, että minulla ei ole varattuna kondomeja, johon rouva, ettei niitä käytetä heilläkään,

   Täytyy sanoa että se oli herkkää.

   • Anonyymi

    Meidän vieraamme kaivoi kumin taskusta, vaimo otti kumin miehen kädesta ja laittoi sen pöydälle ja sanoi "nyt saat paljaalla", voi kuinka vieraamme ilahtuikaan . Kauaa ei mies panemista kestänyt kun jo siemenet syöksyivät vaimoni pimppaan.


   • Anonyymi

    Kyllä tuo on niin herkkää kun saa antaa siemenensä toisen vaimolle aviomiehen katsellessa. Mutta mitä aviomies ajattelee siinä katsellessaan?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä tuo on niin herkkää kun saa antaa siemenensä toisen vaimolle aviomiehen katsellessa. Mutta mitä aviomies ajattelee siinä katsellessaan?

    Meidän harrastajien kesken on käytössä sana "frubbly" kuvaamaan aviomiehen tunnetta hänen katsellessaan vaimonsa antautumista toisen miehen seksuaalienergialle. Valitettavasti en itsekään ole keksinyt sanalle suomenkielestä vastinetta. Se on sellainen luihin ja ytimiin ulottuva kirmaisevan riemun tunne, jossa on puolet kauhua ja puolet kiimaa. - Omia tuntemuksia lähimmäksi on päässyt ja samalla rohkaissut italialainen kirjailija Alberto Moravia, jonka yksi teos on nimeltään Sivustakatsoja.


  • Anonyymi

   Tein saman kysymyksen ystävälleni.
   Olimme vaimon kanssa sovittu ja lupa saatu että vaimo antaa minun kaverille ja minä kysyn häntä mukaan.
   Minulla oli jännityksestä ja kiimasta pala kurkussa kysyessäni "tuleeko hän panemaan vaimoani kimpassa kanssani".
   Kieltämättä kaveri meni sanattomaksi kun kysyin "haluaisiko hän panna kimpassa vaimoani".
   Kun kaveri tokeni oli ainoa kysymys "milloin?"
   Kun sanoin milloin vain haluat.
   Kolmen päivän päästä perjantaina töitten jälkeen kaveri tuli meille.
   Saunottiin kimpassa syöntiin otettiin sauna oluet ja mentiin sänkyyn.
   Vaimolla oli vain läpinäkyvä yöpaita päällä. Kaveri alkoi nuolemaan vaimoni pillua, katselimme vaimon kanssa kun hänen jalkojen välistä näkyi kaverini pää.
   Vaimo oli vielä pelästyneen näköinen kun kaveri työntyi pllun suloihin. Itse nautin suunnattomasti ja kerroin sen myös vaimollani jolloin hän rentoutui ja alkoi nauttimaan myös hänelle vieraasta miehestä.

  • Anonyymi

   Minulla olisi hieman kokemusta kirjoittaa, mutta tässä on niin vähän tilaa etten viitsi ottaa urakkaa. Aviopari, heillä mies vieraana, on kumminkin paljon fantasioitu ja käytännössäkin koettu ja kokeiltu asetelma, jossa on paljon hienoja herkkuja. Se edellyttää osallistujilta aikuisuutta, jossa ei hätäillä eikä häpeillä. Miehillä on lupa olla uteliaita ja tarkastella toistensa elimiä, olla itsekin vapaasti esillä. Ovathan ne luonnon lahja miehen ja naisen yhteiseksi iloksi. Velttoina vielä mutta odotuksesta turvonneina. Vaimon punaiset posket, ujot silmäykset kertovat, että hänkin tietää mitä odottaa, mille paljas pimppa leveiden reisien välissä, karvojen kätköissä täyttä päätä liukastuu. Vieraan pitää osata odottaa, jutella, saada sekä mies että vaimo nauramaan ja nauttimaan. Ja kun tunnelma on oikea, luottamus herätetty, voi vieras saada pariskunnalta luvan yhtyä rouvaan paljaaltaan. Se tunne - että mitään ei ole välissä. Että nainen on alasti, antaa vieraan katsella ja tunnustella pillunsa. Että aviomies, yhtä alasti siinä hänkin, jalosti luovuttaa vaimonsa emättimen vieraan miehen himokkaalle suorolle, sukusiemennykseen, jonka riemukkaille syöksyille vaimo lemmekkään autuaasti, suoraa huutoaan pidätellen laukeaa.

   • Anonyymi

    Tuo on ihan ok. samanikäisten aikuisten kanssa, kun kaikki kolme ovat mukana omasta halustaan. Seurustelupalstoja seuratessamme olemme huomanneet että mukaan leikkeihin on joskus kärkkymässä ihan suoraan sanottuna lukiolaispoikia. No, opiskelijat vielä menettelee. Onhan avioparillekin vallan viehättävä kokemus päästä opettamaan nuorelle pojalle seurustelutapoja. Tutustuminen naiseen vailla väärää häveliäisyyttä antaa itsevarmuutta ja luottamusta omaan miehiseen seksuaalisuuteen. Mutta onko se liian voimakas kokemus, syntyykö siitä riippuvuus, pahimmassa tapauksessa jopa molemminpuolinen? Siksi emme ole tällaisiin tarjouksiin tarttuneet.


  • Anonyymi

   Täälläkin 41 v nainen haluaa ryhmäseksiä

   • Anonyymi

    Ihana viesti. Että meillä naisillakin on oma elämä ja omat tarpeemme. Minua, 35-vuotiasta perheenäitiä, tyydyttää omalla tavallaan se, että olen sopeutunut mieheni tahtoon ja haluun olla ylpeä vaimostaan. Kiinnijäämisen riski tosin on, ja joskus olen joutunut noloon tilanteeseen. Mutta toisaalta, onhan se jännittävää, äärettömän kiihottavaa, kun joku mieheni ystävistä, sellaisista ystävistä, joko Se tai Tämä on tulossa yöksi. Ja se tarkoittaa, että vietämme aivan tavallisen illan, perheillan, mutta meidän aikuisten takaraivossa, mielessä Se. Että kun lapset on saatu nukkumaan, minun roolini on ottaa vastaan vieraamme huomiota ja ihailua, tyydyttää hänen naisen ja sukupuolisen lämmön tarpeensa. Mutta tasavertaisesti, sillä mieheni haluaa, että minäkin olen intohimoinen ja nautin.


   • Anonyymi

    Onko sinulla naisystäviä, olen mies joka haluaisin teidän kanssa :)


  • Anonyymi

   Moi, no meillä on pari kertaa laivaristeilyllä ollut tilanne että olen sanonut vaimostani kiinnostuneelle miehelle ttä hän saisi nussia kaunista vaimoani.

   Eka kerta päättyikin sit siihen, mies tokaisi että v*ttu sä oot hullu - mut toinen kerta, se olikin sit jo aikamoista, J

  • Anonyymi

   Olemme 48 ja 51v aviopari, ihan samasta jutusta juteltu ja fantasioitu aikoinaan todella usein.

   Sitten joskus viisi vuotta sitten kävi niin, että vaimokulta oli tyttöjen reissulla Tahkovuoressa, siellä usein paljonkin tuttuja jonka vuoksi mihinkään "seikkailuihin" ei oikein ole varaa.

   Joka tapauksessa, tämän tyttöjen retken aikana rouva tapasi sattumalta meidän yhteisen tuttavamiehen joka puolestaan olikin poikien retkellä. Yllätyin kovasti (positiivisesti) kun sain kuvaviestin jossa oma rakas poseeraa miehen kanssa tämän mökilllä, poreltaassa. Viestissä multa kysyttiin lupaa saada jäädä mökille yöksi kun on niin kivaa, tietenkin annoin luvan.

   Tämä on johtanut siihen, että tämä mies nussii vaimoani muutamia kertoja vuodessa, hotelliviikonloppuja, risteilyjä yms kivaa aikaa.

   Tämä kaikki tehdään täysin avoimin kortein ilman mitään pettämistä tai salailua, myös mies tietää (on tinnyt koko ajan) että vaimoni on ihan luvalla liikenteessä.

   Asia on vaikuttanut ainakin meillä tosi positiivisesti ihan kaikenkaikkiaan vaikka sitä voi jonkun tiukkapipon olla vaikeata uskoa.

   En itse tunne mustasukkaisuutta vaan aitoa kiihotusta kun tiedän että vaimo on panoretkellä tämän kohtuullisen hyvin varustetun herrasmiehen kanssa.

   On aivan ihanaa vastaanottaa seksikäs, kaunis ja viriili vaimo retkiltään - suosittelen kyllä kaikille jos vaan luotto on kunnossa :)

  • Anonyymi

   tääl olis 20v mies joka haluis panna sun vaimoas

  • Anonyymi

   Tämä asia on erikseen..
   Mä oon runkkari, kussipää, oksettava, epäluotettava, tyhmä, narsisti, avuton, kömpelö, mauton saamaton jne.

  • Anonyymi

   Meillä, jo pitkään olleella avioparilla, on kivoja kokemuksia niin vieraista kuin keskusteluista ex panoistamme. Seurusteluaikanamme, jolloin emme tienneet kuinka vakavasti tämä tulisi ottaa ja johtaako mihinkään vakavempaan, vaimoni, silloinen tyttöystävä antoi myös muille ja suhteemme vakiintuessa ketonut nämä myös minulle. Esim. yhtenä vkl olin harrastuksissa kiinni toisella paikkakunnalla ja tyttöystävä jäi kotikaupunkiin. Oli kuulemma ollut puutteessa ja jo perjaintaina, soittanut ex poikaystävälleen ja ollut yön tämän luona. Lauantaina oli tansseista suostunut miehen ja hänen kaverinsa mukaan tämän kämpille ja antanut tälle, kaikkiin reikiin. Su aamuna mies oli mennyt suihkuun ja miehen kaveri oli tullut kalu tanassa ovelle ja kysynyt saisiko hänkin, kun koko yön kuunteli teitä. Tyttöystävä oli kuin olikin suostunut ja antanut hänellekin. Su iltapäivällä minä tulin takaisin ja pyysin tyttöystävää luokseni. Kun sitten me päädyiimme sänkyyn, vaikutti hän vähän väsyneeltä mutta oli aivan kiimoissaan ja märkänä. Silloin sain myös ekan kerraan anaaliseksiä häneltä. Kaiken tämän hän kertoi jokus jo olessamme kihloissa, lähellä häitämme. Samoin minä kerroin hänelle panoistani 19 vuotiaana erän 40 parin luona. Ja monet muut panomme olemme toisillemme kertoneet avoimesti. Olemme tehneet tästä meilläe kivan esileikin. Myös kolmen , ja useammankin, kimppaa harrastamme nykyään aika säännöllisesti. Tuo ex poikaystävä on myös saanut vaimoani myös tuon pe yön jälkeen. Satuimme yhtaikaa tansseihin, jonne hän oli saapunut matkailuautollaan. vaimo huomasi hänet, kertoi että tuo on hänen exä ja ex panonsa, jonka luona hän silloin oli. Kysyin, haluaiksio vaimo käydä tanssimassa tämän kanssa ja jossain muuallakin vielä kerran....voisihan se olla kiihoittavaa, totsei vaimo. Olivatkin sitten tunnin pois tanssiensa jälkeen, matkailuautossa oli kuumemma tosi kivaa panna, eka kerta vaimolle. Kootiin kun päästiin tansseista, olikin tosi nautinnollinen yö, kun rva kertoili, miten ex oli häntä hoitanut asuntoautossa. Meillä tämä toimii hyvin ja nautimme molemmat.

  Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   3279
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   115
   991
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   149
   903
  4. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   828
  5. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   241
   773
  6. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   42
   764
  7. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   738
  8. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   43
   726
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   46
   690
  Aihe