pakkomielle pilluun

märkänä jo

Eikö satakunnan alueella ole yhtään miehiä joilla olis ns. pillu fetissi? Itse haaveilen että joku mies vaan tulisi kysymään jotta saisi työntää sormensa mun pilluun tai imee rintoja ym. siis ihan missä vaan! Vaikka huoltiksella,pysähdyspaikoilla tai jossain.

22

2473

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mä voin tulla mut en oo mies

      • lötjönen

        Missä koska


    • kiihottava ajatus, M

      "märkänä jo", ajatuksesi ei ole pelkästään äärimmäisen kiihottava, vaan se on myös peräti luonnollinen. Jos ajattelemme, minkä mielihyvän molemmat saavat, kun naisen myöntyessä mies voi luontevasti työntää sormensa tytön vittuun. Oikeastaan mikä olisi sen luontevampaa, sitähän molemmat kuitenkin haluavat?

      Fantasiasi varmaan saa lisää terävyyttä, jos olet lyhyehkössä hameessa, posliinivittuisena ja ilman pöksyjä. Kun mies työntäisi sormensa emättimeesi, hänen ei tarvitsisi edes etsiä tietä, kun vittusi ottaisi sormen jo vastaan.

      Kuuluuko ajatukseesi, että menisitte pitemmälle, vai jäisikö se tähän? Minusta molemmat ovat kiihottavia. Haluaisitko, että hän hyväilisi myös klitoristasi, ehkä orgasmiin asti.

      Itse olen ajatellut, kun olemme saunassa toisen parin kanssa, miten luonnollista olisi, että miehet voisivat työntää välillä sormen toisen tytön sukupuolielimiin. Jotenkin tuntuu, että se kuuluu välttämättömänä ohjelmana osana saunomista. On oikeastaan vaikea selittää, miten se tuntuu suorastaan itsestään selvältä.

      En ole Satakunnan alueelta, mutta ajatuksissani tapaan sinut elokuvateatterissa, olet viereisellä paikalla. Sanon, että olisi mieluisempi katsoa elokuvaa, jos voisin pitää sormeani sinun vitussasi elokuvan ajan. Sinä vastaat, että ajattelit ihan samaa. Elokuvasta saa siten runsaasti enemmän irti.

      Työntäessäni sormeni vittuusi, huomaan että se on täydelleen sheivattu, turvonnut, läpimärkä, sykkivä, ihana, suloinen ja lämmin, eikä sinulla ole pikkupöksyjä. Liikuttelen hiljaa sormeani vitussasi. :)

    • saisi työntää

      Onhan meitä satakunnassa tuhoton määrä.

    • Etelä-Karjala

      Oisko meitä satakunta vai pikkusen vähemmän

    • märkänä jo

      No posliinihan mulla on ja en yleensä käytä pöksyjä joskus ehkä stringit. No nyt ahkerasti katselemaan jos vaikka olen pysähdyksissä jollain p- paikoilla. Sillä tyydytän itseäni hyvinkin usein siellä.

    • kiihottava ajatus. M

      "märkänä jo", oletpa ihana. Kun parkkipaikalla tapaan sinut, varmistan katsomalla, ettei sinulla ole stringejäkään. Työnnän sormeni aivan paljaaseen vittuusi ja annan sinun nauttia suloisesta tunteesta. Sitten voit kohottaa hiukan hamettasi ja katselen, kuinka tyydytät herttaista, paisunutta ja kiimaista vittuasi. Teen kaikkea, mitä haluat, vai jätänkö tähän. Kerro!

      • Anonyymi

        Joo kävis mulle. Joo ei jää tähän joskus voisi ottaa. Kyllä sanoo siten ei


      • Anonyymi

        Jaa muut saan kiinni tuleen Facebook puolelle kun Katja. A


      • Anonyymi

        Missä päin sä oot?


    • Pahus kun en ole satakuntalainen, mutta hyvä palvelua olisi tarjolla.

    • 1+1

      ``märkänä jo`` voi kun osais tulla oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan se on todella kiihottava tilanne kun saa seksiä ihan yllättäe ja yllättävässä paikassa.

    • sssuu

      Onhan se näin kun mies näkee naisen, vaikka pikkasen avorintasen, niin tulee mieleen että voihan kun noita tissiä saisi kosketella vaikka muina miehenä yrittää katsoa muualle, silmiin, samalla kun puhuu. Miehelle kun on niin ihanaa tuntea naisen kovia nännejä kämmenissä ja rintojen pehmeyyttä, ja mikä yhtä ihannalta, vielä ihanammalta, saada työntää sormen lämpöseen liukkaaseen pilluun ja liikutella sitä siellä, tunnustella ja työntää oikein syvään ja painella kolmella sormella aukinaista rakoa ja taas työntää sormen sisään ja pyörittä sitä siellä, kunhan annat vaan pieni vinkki mulle, "märkänä jo"

      • Anonyymi

        Joo sopii mulle


    • Allu Piddikti

      Mulla on pillu koko ajan mielessä. Aamulla kun herään on pillu mielessä, illalla kun menen nukkumaan on pillu mielessä. Päivällä töissä on pillu mielessä ja illalla kotiin tullessa on pillu mielessä. Kun katselen telkkaria ajattelen pillua, kun syön ajattelen pillua ja kun luen ajattelen pillua. Jos vedän kännin niin pillu on mielessä, krapulassa vasta pillu mielessä onkin.

      Kyse ei ole siitä ettenkö saisi sitä. Kyllä saan, olen naimisissa oleva mies. Mutta kun se ei auta vaikka saisinkin, koko ajan on pillu mielessä silti. Töissä, kaupassa, ihan missä tahansa kun näenkin naisen mietin millainen pillu sillä on.

      Taidan tulla kohta hulluksi kun pillu pyörii koko ajan mielessä.

      • mielessä vittu M

        "Allu Piddikti", eräs tuttavani valitti lääkärille, että seksi on aina mielessä. Hän ajatteli olevansa poikkeava. Lääkäri sanoi, että niinhän meillä kaikilla, varsinkin nuorena.

        Olen jo ikäytynyt, mutta edelleen ylivoimaisesti yleisin ajatus kohdistuu naisen sukupuolielimiin. Nettiä selaamalla huomaa, että kun naisetkin ovat vapautuneet, useat kertovat ajattelevansa jatkuvasti seksiä.

        Ei ole ollenkaan poikkeavaa, että miehillä on aina vittu mielessä. Siinä on ihmisenä olon sekä taakka että myös nautinnon lähde. Jos vittu ei olisi aina mielessä, todennäköisesti myös kielteiset ajatukset olisivat runsaammat.

        Kupiainen meni maitokauppaan ja tyttö kysyi, että mikä mielessä. Kupiainen vastasi, no onpa hyvinkin mielessä, mutta en minä tänne sen takia tullut vaan ostamaan kaksi litraa maitoa.


      • Anonyymi

        Täältä saat pillua Vantaalta


    • Kiitti riitti

      Juu, tuttua on. Olen vuosia ns seukannut miehen kanssa jolla "pillu"addikti. Varmasti kärsii silloin kun suutun ja kun joku toinenkin suuttuu. Hänellä aina monta naista kierroksessa ja toki naiset sen sitten lopulta "haistavat". Aivan kamala sairaus koska sotkee hänen elämänsä täysin. Hän etsii aina yksinäisen naisen maalta jonne pakenee yökylään ja laittaa puhelimen kiinni. Näin parantaa mieltään ja edes joskus rauhaa mutta sitten se maalla asuvakin huomaa olevansa vain "pakopaikka" ja hyväksikäytön tunne alkaa vaivata. Mies elää rajua elämää jossa seksi ja päihteet jatkuvasti viemässä. Koettaa rimpuilla vastaan mutta eikö ole väärin käyttää kilttiä hyväuskoista naista vain oman mielen mukaan. koskaan ei kiitä mistään vaan täysin idiootti muutoinkin. Siis ei ymmärrä kuin oman hyvän ja aina vain ottamassa. OMAHYVÄINEN HÖLMÖ ja kai sydäriin lopulta Viagra vie.

      • bottomfree

        Kiitti riitti

        Tuskin saatat olla tyytyväinen tämän miehen kanssa, liika on liikaa. Siis suoraan sanoen vaihda miestä.

        Kun hän on poissa, kutsu luoksesi mies, jonka olet jo ennestään havainnut miellyttäväksi. Miehenä voin antaa muutamia vihjeitä, mikä miestä miellyttää. Laittaudu huolella hänen tuloonsa. Käy suihkussa, meikkaa lievästi tai älä ollenkaan. Hajuvettä, hyvin kevyttäkin, käytä todella vähän, mutta älä laita sitä ollenkaan vittuusi, joka muuten on puhdas.

        Ota hänet vastaan erityisen kauniissa puserossa ja alaosattomassa asussa. Älä laita pöksyjä, älä edes stringejä. Ole hyvin herttainen. Älä ujostele asuasi. Vielä parempi, jos vittusi on aivan posliiniksi sheivattu.

        Tarjoile hänelle teetä ja pikkuleipiä, äläkä tee mitään numeroa alaosattomastasi, mutta voit sanoa, että olet valmistautunut juuri häntä varten. Jos mies ei tästä innostu, ei kannata tavata toiste, mutta ole edelleen kohtelias.

        Tällä tavalla löydät kyllä oikean miehen, sinun vain täytyy totutella alaosattomana oloon. On syytä toimia, ennenkuin liian korkea ikä tulee vastaan. Onnea ja menestystä! :)


    • Täällä myös kaivataan honkajoen/kpään suunnalla vastaavaa miestä. Jos sitä tilannetta ei saada muuten ajalliseksi niin tehdään siitä sellainen. Ajetaan johonkin, ei puhuta, siirrytään suoraan asiaan


      Nostat hameeni, työnnät kielesi pilluuni ja nuolet, hyväilet peppuani samalla, imet kiihkeästi klitoristani kunnes tulet sisääni.. lopun voi vain arvata. Tehdään tästä tosi. Olen 26-vuotias, pyöreähkö ja kaunis. Ei haittaa vaikka olisit hieman vanhempi. Heitä mailia. .. [email protected]

    • Anonyymi

      Tääl­­t­­­ä löydä­t nop­­­easti suku­­pu­­­olt­­­a, suh­tei­­­ta, tre­­ff­it 👉 http://tikipedia.tk/H/Nm42 👈

    • Anonyymi

      Täällä olis 39v mies Porin seudulta, jota kiinnostais kovasti.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2484
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      290
      2166
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      90
      2072
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1781
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1691
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1659
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1554
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1377
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1341
    10. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      113
      1287
    Aihe