Tytölle nimeksi Ritti?

Jattaaaaaaaaaa

Ajattelin antaa lapselleni nimen erään ystäväni mukaan :) oik. nimeltään Maarit, mutta kutsutaan Ritiksi. Mitä mieltä kyseisestä nimestä?

19

112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • taitoluist

      Eikös taitoluistelussa ole käytössä sama termi :)? Muuten söpö nimi!

    • Jattaaaaaaa

      Kiitos!! Kertokaa ihmeessä muitakin mielipiteitä nimestä :).

    • mimosaniina

      Eikös joku julkkis ollut myös lempinimeltään Ritti:)? Pidän muutenkin nimistä joissa on :tta pääte :)

    • 81111111111111

      Up!!!

    • Honestly?

      Hei!
      Ei ole nimi omaan makuun yhtään. Tulee mieleen
      riitti.. Niinkuin rituaali-riitti.. Anna mieluummin tokaksi/kolmanneksi nimeksi??

      No täällä on aika turhaa kysyä mielipidettä muutenkaan.. Aina on puolesta ja vastaan. Ja enemmän varmasti niitä kiusallaan vastaanolijoita. Mutta tämä mielipide on ainakin rehellinen;)

    • Jattaaaaaaa

      Hienoa että sanoit mielipiteesi :) makujahan on monia. Kysyin asiaa koska olin nimestä epävarma, mutta kuten varmasti huomasitkin tyttö tulee olemaan nimeltään Ritti :) toista nimeä miettiessä, ehdotuksia saa antaa !! Ystäväni on ollut aina tukenani joten haluan nimen omaan antaa kyseisen nimen etunimeksi, vaikka sitä epäröinkin.

    • Jattaaaaaaaa

      Niin kuten ilmoitin toisessa ketjussa, tyttö tulee siis olemaan Ritti Antonina Teresia :)!! En enää jaksa vastailla järjettömiin haukkumaviesteihin, joten hauskaa syksyä!! T: Jatta

    • Rehellisesti sanon

      No minusta ruma nimi. Tulee mieleen joku "rati riti ralla" ja rikki... Mutta jos itse tykkäät ja olet jo päättänyt antaa tuon nimen, niin aivan sama... Tosin lapsi ei välttämättä tule tykkäämään kunhan kasvaa. Mikä ihmeen villitys tämä nyt on että annetaan ihan omituisia ja rumia nimiä lapsille? Ei teistä itsestä saati lapsistanne tule mitään erityistä jonkun typerän ja ruman nimen vuoksi.

    • Jattaaaaaaa

      Kuten huomasit varmasti, nimi tulee minulle tärkeän ihmisen nimestä :).. Lapsi tulee kasvamaan Espanjassa joten siellä nimi tuskin häiritsee niin paljoa. Itse aikoinani muutin nimeni koska en pitänyt alkuperäisesti, joten jos lapsi sen haluaa muuttaa aikuisena en ota sitä pahakseni. Ritti on saanut muuten paljon kehuja, eikä tuo haukkuminen rumaksi tai typeräksi ole aikuismaista anteeksi vain!!

      • Rehellisesti sanon

        Sitä suuremmalla syyllä kannattaa selvittää onko nimellä jotain merkitystä, jos tulee kasvamaan Espanjassa, esim. Suomessa hyvin suosittu ja kaunista ja puhdasta asiaa tarkoittava Lumi tarkoittaa muistaakseni huoraa espanjankielessä, taisi olla slangi -sana... Huomasin kyllä että nimeät lapsesi ystäväsi mukaan, mutta siitä huolimatta se on ruma ja typerä nimi, ja mitä lapsellista siinä on jos sanon mielipiteeni? Se nyt vaan ei kuulosta nimeltä ja siinä ei ole mitään kaunista. Saman kaltainen kuin eräänkin uutisankkurin nimi, eli Ripsa joka kai on oikea nimi sekin. Siitäkin tulee mieleen ripuli... Sitä vaan ihmettelen että miksi ylipäänsä kyselet edes mielipiteitä, jos olet jo asian päättänyt.


    • Käytöstavat???

      Nimimerkille "Rehelliseti sanon":
      Vaikka täällä kysyttiin mielipidettä ja aloittaja oli valmis ottamaan vastaan kritiikkiä (kielteistäkin), niin sinun kommentointisi on todella lapsellista! Mielipiteensä voi sanoa hieman ystävälliseemminkin, eikä alkaa nimitellä vauvaa esim. Ratiritilallaksi.
      Tuolainen ei ole aikuismaista käytöstä! Eikä sen pitäisi sinun napaasi kutittaa, kun sinulle täysin tuntematon ventovieras ihminen nimeää lapsensa. Etkä vo myöskään olla varma, että lata kiuataan. Lapset ymärtävät paremmin nimien erikoisuuden ja erilaisuuden kuin aikuiset. Juuri sinun kaltaistesi typerien ihmisten hyökkäävä mielipide tarttuu helposti lapsiin.

      Jokainn nimetköön lapsensa kuten haluaa, kyllä maailmaan erilaisia nimiä mahtuu.

      Omana mielipiteenäni kerron vielä, että on parempi antaa lapselle suoraan sellainen nimi, miksi häntä aletaan kutsua, eikä esim. Pirjoa, jota kuitenkin jo alunperin päätetään kutsua Pipsaksi.

      • Rehellisesti sanon

        Miten niin lapsellista? Minusta se on ruma nimi, niin saa kai sen sanoa ja miten sen pystyy sanomaan "kohteliaammin" kuin vain että ruma, mikä ruma? Minä en ole nimitellyt kyseistä vauvaa, sanoin vain millaisia mielleyhtymiä nimestä tulee. Itse menit heti henkilökohtaisuuksiin ja aloit nimitellä minua typeräksi ja hyökkääväksi ja ties mitä, joten mikä olet kenellekään urputtamaan käytöksestä ja kohteliaisuudesta, kun eipä noita ominaisuuksia taida itsestäsi löytyä? En todellakaan sanoisi päin naamaa kenellekään että "jopas sinulla on ruma ja tyhmä nimi" tai "jopas olet lapsellesi hirveän nimen laittanut" vaan osaan kyllä olla kommentoimatta irl kenenkään erikoisuuden tavoittelijan typeryyksiä, jos vahinko on jo päässyt sattumaan. Aloittaja ei ole vielä kyseistä nimeä lapselleen laittanut, niin hyvä se on tietää että se on ruma ja ehkä ehtii keksiä jonkun paremman. Ai niin - miten olisi se Maarit?


    • Lapsellisiaosa

      Sana Ritti ei tarkoita mitään espanjaksi :)!! Olen siis sivullinen, & samaa mieltä kuin edellinen, jos joku ei pidä hänen valitsemastaan nimestä sen voi sanoa myös kauniisti. Käsittääkseni hän kysyi mielipidettä aluksi sen vuoksi, että epäröi antaa lapselleen kyseistä nimeä..

      • Rehellisesti sanon

        Et sinä tiedä kaikkia slangisanoja, mutta hyvä jos ei tarkoita mitään... Ja jos epäröi, niin kai itselläänkin sitten on takaraivossa kolkuttamassa tieto, että se on ruma nimi? Mutta nyt ilmeisesti asian päättänyt, niin aivan sama - voinee lopettaa jankkaamisen ja kyselyn tähän.


      • Käytöstavat??
        Rehellisesti sanon kirjoitti:

        Et sinä tiedä kaikkia slangisanoja, mutta hyvä jos ei tarkoita mitään... Ja jos epäröi, niin kai itselläänkin sitten on takaraivossa kolkuttamassa tieto, että se on ruma nimi? Mutta nyt ilmeisesti asian päättänyt, niin aivan sama - voinee lopettaa jankkaamisen ja kyselyn tähän.

        Edelleenkin tarkoitan sitä, että rehellisenkin mielipiteen voi sanoa kauniisti, eikä alkaa väittää, että lasta tullaan kiusaamaan nimestä tai että lapsi ei itsekään tule pitämään nimestään.

        Sinä olet aika tyypillinen anonyymi kirjoittelija, joka kirjoittelee törkeästiti täällä tuntemattomana. Kerroit kuitenin, ettet sanoisi mielipidettäsi noin jyrkästi päin naamaa. Olisit siis voinut kirjoittaa asiallisempaan sävyyn täälläkin!!


      • Rehellisesti sanon
        Käytöstavat?? kirjoitti:

        Edelleenkin tarkoitan sitä, että rehellisenkin mielipiteen voi sanoa kauniisti, eikä alkaa väittää, että lasta tullaan kiusaamaan nimestä tai että lapsi ei itsekään tule pitämään nimestään.

        Sinä olet aika tyypillinen anonyymi kirjoittelija, joka kirjoittelee törkeästiti täällä tuntemattomana. Kerroit kuitenin, ettet sanoisi mielipidettäsi noin jyrkästi päin naamaa. Olisit siis voinut kirjoittaa asiallisempaan sävyyn täälläkin!!

        Miten sen voi kauniimmin sanoa, kuin vain mitä mielleyhtymiä kyseisestä nimestä tulee ja että se on ruma, jos se mielestäni on ruma? Ja missä kohti olen väittänyt että lasta tultaisiin kiusaamaan nimestään? Aika helppo tehdä oletus että joku tahtoo vaihtaa ruman nimen joksikin muuksi aikuistuttuaan, tai sellaisen jota pitää aina tavata kirjain kirjaimelta kun kertoo nimensä.

        Mielestäni en ole kirjoitellut törkeästi, mutta minulle vastattiin heti törkeästi ja mentiin henkilökohtaisuuksiin - miksi? Jos kysyy muiden mielipidettä niin eikö silloin pidä olla valmis ottamaan vastaan kriittisiäkin mielipiteitä eikä vain "joo, tosi ihana ja erikoinen - laita vaan!" -lässytystä? Sitä hän varmaan saa ystäviltään ja sukulaisiltaan jotka eivät kehtaa sanoa todellista mielipidettään, tai ovat ns. saman henkisiä aloittajan kanssa, ja kehittelevät jotain outoja väännöksiä itsekin lapsilleen nimiksi... Tällä palstalla tuntuu olevan paljon näitä ulkomaalaisen kanssa naimisissa olevia tai ulkomailla asuvia, jotka tahtovat jonkun erikoisen nimen lapselleen. Onko tullut mieleen, että tavalliset suomalaiset nimet on aika helkkarin erikoisia ulkomailla? Esimerkiksi Päivi, joka muuten on ihan helvetin ruma nimi ollut mielestäni aina, on erittäin erikoinen ä -kirjaimineen.


    • Loppu

      Se on hänelle kelpaava nimi ja sillä hyvä, hän ei ole kysellyt enempää millään palstalla? Sinun lapsellinen käyttäytymisesi ei anna itsestäsi hyvää kuvaa, edes anonyyminä.

      • Rehellisesti sanon

        Ja sinähän tuossa varsinainen aikuisuuden ja hyvän käytöksen ruumiillistuma oletkin. Katso peiliin... Ja jos aloittaja on nimeen tyytyväinen, niin senkun laittaa sen lapselleen, ihan sama minulle. Minä en ole muuta tehnyt kuin kertonut mielipiteeni ja jos ei tahdo kuulla muiden mielipiteitä, niin ei pidä kysyä. Tämä olkoon aloittajalle opetuksena tästä pikku -episodista suomi24 -palstalla.


    • Ihana nimi

      Minusta olis ihana Ritti-Jadeciameliannariina. :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      242
      2144
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      154
      1378
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1270
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1025
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      999
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      930
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      835
    9. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      650
    10. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      649
    Aihe