Kuka maksaa lasten harrastukset?

me emme maksa!

Miehen lapset harrastaa jokainen ja monta kertaa viikossa, ja nyt exä haluaa että mies osallistuu puoleen lastensa harrastuksista. Eihän se ole oikein, eihän mies ole halunnut lastensa harrastaa mitään, vaan se exä on ne laittanu kaikenmaailman harrastustoimintaan saadakseen itse vapaata. Laiska kun on.
Jos miehen lapset harrastaa niin äiti maksaa, mieshän maksaa jo elarit. Näin olen miehelle sanonu, ettei tarvi välittää ja lapset voi lopettaa osan niistä, ilmaisiakin harrastuksia on, esim juoksu, pyöräily, erilaiset seurakunnan kerhot, askartelukerhot, laulukuorot... onhan noita, mutta exä valitsee aina ne kalleimmat että saa itse lisää rahaa.

Sitten pitäs maksaa yhdelle silmälasit, pyötät.. kaikki tulee miehen maksettavaksi, äiti vaan laiskottelee.

Meillä nuo lapset on kerran viikossa, ja sen pitäisi riittää, että vielä harrastusmaksuja.. huh huh... kaikkea se ahneus tiettää.. itse käyttäisi kuitenkin nekin rahat...
Enhän minäkään käske omien lasten maksuja miehen maksamaan, itse ne maksan. Minusta 30 e lukukausi ei ole paljon, ja toinen piirustuskerho on ilmainen.

25

765

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ymmärrys...

   Vaikutat kypsältä ja tasapainoiselta ihmiseltä, jonka kanssa on erittäin helppoa päästä yhteisymmärrykseen.

   Exä puolestaan on laiska paska! Se tuli selväksi.

  • next door

   No kysyppä josko vaikka naapuri maksais?

   • Kokemusta on

    Harrastuksista tulee maksaa, jos niiden aloittamisesta on sovittu yhdessä - ja jos elarisopimuksessa niin lukee. Äiti ja lapsi eivät siis voi päättää, että lapsi aloittaa jonkun kalliin harrastuksen ja olettaa, että isä maksaa automaattisesti puolet.


   • provotutka
    Kokemusta on kirjoitti:

    Harrastuksista tulee maksaa, jos niiden aloittamisesta on sovittu yhdessä - ja jos elarisopimuksessa niin lukee. Äiti ja lapsi eivät siis voi päättää, että lapsi aloittaa jonkun kalliin harrastuksen ja olettaa, että isä maksaa automaattisesti puolet.

    No haloo, tää on provo, ei näitä tarvi noin vakavissaan ottaa......


   • Jjjjj
    provotutka kirjoitti:

    No haloo, tää on provo, ei näitä tarvi noin vakavissaan ottaa......

    No haloo, ei kaikki aina oo provoja.


   • askgtlaösktlaskgtk
    Jjjjj kirjoitti:

    No haloo, ei kaikki aina oo provoja.

    No haloo, ei kaikki, mutta tää on.


   • boikaasuihminen
    askgtlaösktlaskgtk kirjoitti:

    No haloo, ei kaikki, mutta tää on.

    Haloo, sä oot provo ei tää ketju.


   • gugoähökb
    Jjjjj kirjoitti:

    No haloo, ei kaikki aina oo provoja.

    no haloo..kaikki äidit ja sossut provoja; päätehtävänä miesten rahastaminen
    ilman lapsen oikeuksia ja isän huoltajuutta...ensin huoltajuus ja lapsen asuminen isällä..sitten muut asiat...menikö jakeluun viranomaiset. Lapsen etu on lapsen etu ei viranomaisen ja äidin etu vaan lapsen etu:)


   • olit joku Kari
    gugoähökb kirjoitti:

    no haloo..kaikki äidit ja sossut provoja; päätehtävänä miesten rahastaminen
    ilman lapsen oikeuksia ja isän huoltajuutta...ensin huoltajuus ja lapsen asuminen isällä..sitten muut asiat...menikö jakeluun viranomaiset. Lapsen etu on lapsen etu ei viranomaisen ja äidin etu vaan lapsen etu:)

    Eikö sut todettu hulluksi?


   • kato ny ite
    Jjjjj kirjoitti:

    No haloo, ei kaikki aina oo provoja.

    EI, mutta tuo aloitus on.


   • gugoähökb
    olit joku Kari kirjoitti:

    Eikö sut todettu hulluksi?

    en ole, ei todettu..
    viranomaiset todettiin hulluiksi estäessään äidin kanssa
    isän huollon ja lapsen asumisen isällä, perusteetta


  • piparminttuli

   Hetkinen ymmärsinkö oikein ettet pyydä tätä nykyistä meistä maksamaan. Eihän sen kuulukkaan maksaa. Minä en jaksa ymmärtää, asuuko sinun omat lapset uuden miehen ja sinun kanssa yhdessä. Ja sitten sinä valitat että mies joutuu kustantamaan omien lastensa harrastuksia.

   Minä en usko että sinä sentilleen maksat omien lasten menot täysin. Vai maksatko Ruuan, vaatteet, auton pensat kun lapset on kyydissä. Lasten kuluttaman sähkön ja veden. Entä kumpi maksaa asumisen. Haloo. Herää jo. Älä työnnä nokkaasi lasten ja isän väleihin ja isän rahan käyttöä omiin lapsiin. Taidat olla niitä tunnettuja naisia jotka on hakenu itelleen uuden elättäjän ja nyt kun et saakkaan kaikkea kynittyä niin alat hermostua.

   Ehkä sinun on sitten parempi elää yksinhuoltajaäitinä jotta saat päättää talouden rahanmenoista täysin. Kokeile, ei taitas enään haitata vaikka isä maksais vähän sunkin lasten harrastuksia.

  • dytifio8

   uoy8oewsust

  • sryti7uytt6d

   yjjyidi5765iu765

  • hoitakoot itse

   Isä maksaa elarit. Jos haluaa muuten osallistua niin ei liene laitonta? Samaa mieltä. Meillä myös ex järkännyt lapsilleen harrastukset ja vikisee että isän pitää viedä heitä? Ei tarvitse. Antakoot lapset isälleen jos ei jaksa mutta kun sitten menettää rahaa. Naiselle ei muu merkitse kuin raha. Minä en hänen lapsiaan kuskaa omilla rahoillani mihinkään enkä omalla ajallani. Nainen on sitä laatua että lapsia käytetään hyväksi. Muka lasten etu. Paskanmarjat haluaa vaan omaa aikaa ja päästä vähemmällä. Kun erotaan pitäisi olla selvä se asia että lastenhoito pitää järjestää jotenkin muuten kuin valehtelemalla ja kieroilemalla. Miehellä oma perhe jossa edellisen liiton lapset vierailevat tapaamissopimuksen mukaisesti. Mies ei ole enää 24/7 hoitovelvollinen. Ja palvelu ei pelaa enää kuin ennen. Että maataan ja mies hoitaa kaikki asiat kotona ja lasten kanssa. Ehkäpä siinä syy eroon?

  • Miehet riippuvaisia

   No hehe :D. Oletko selvittänyt miehen ja eksän eron syyt henkilökohtaisesti? Vai mistä tiedät niin hyvin. Eroisä tyypillisesti estää vanhan ja uuden naisen kanssakäymisen, koska tietää, että ne samat hänestä johtuvat syyt jotka aiheuttivat eron nro 1, aiheuttavat hyvin todennäköisesti myös eron nro 2. Miehethän tyypillisesti ovat nimenomaan parisuhteen perään, lapsista voivat vähän tinkiäkin. Kunhan löytyy vuoteesta halukasta naisseuraa, mieluiten joka ilta. Vanhempana on sitten hyvä, kun on siinä akka nalkissa omaishoitajaksi.

  • äidit maksaa

   Äidit maksaa, kun saavat kaikenmaailman tuet ja rahat... jos mies maksaa elarit niin se on siinä.Äidit saa niin paljon ylimääräistä rahaa ja tukea, että on typrää alkaa kinuamaan eenää mieheltä mitään jos ei jaksa hoitaa niin ei jaksa, maksumiehen osa on kurja.

   • entinen eletusvelvolline

    Yksi keino lasten vieroitukseen. Näkyy olevan sairaan luonteinen äiti. Paljon mahdollista että lapsilla ei ole Harrastuksi minkäänlaisia, vaan on äidin keksimää tarinaa olemattomista harrastuksista. Tutu juttu joka haisee.


  • äidit maksaa

   estäessään isän huollon ja lapsen laajat tapaamiset/ asumisen isällä..
   se maksaa joka kieltää lasten hoidon isällä

  • Vaikiaa on

   Ei kannata erota, niin lapset saavat harrastaa mitä haluavat ja aina löytyy maksaja.

  • ei epäselvää

   Äidit maksaa tuista, niitähän he erjäävät ja saavat, isä ei saa mitään, uusio nainen voisi saada tukia jos lapset muuttaisi heille parempaan hoitoon. Äidit maksaa niin kauan kunnes isä omaehtoisesti haluaa.

  • Olisin jo konkurssis

   En ymmärrä tätä harrastusten määrää mihinkä vanhemmat lapsiaan nykyään pakottavat. Mikä tarkoitus siinä oikein on? Kaikki pitää olla järjettömän kallista ja paljon. Mikään ilmainen ja kohtuullisesti ei riitä.

   Ydinperheessä lasketaan tarkkaan centit ja hyödynnetään ilmaiset harrastukset ja kierrätysvehkeet lapsille mutta eron jälkeen lapsille pitäisi alkaa ökyrikkaiden kaikki uudet vempeleet ja extreme harrastukset kustantamaan. Miten ne lapset sitten myöhemmin pärjää jollain pienillä opintorahoilla tai työttömyyskorvauksilla kun tottuvat ökyrikkaiden elintasoon? Ne ovat kusessa niin kuin monet nuoret näyttävät olevan ja luottotiedot menevät kun eivät osaa elää köyhää elämää.

  • osta kaljasi itse

   Pakottaa? Ei kukaan pakota, mutta harrastukset ovatkalliita, esim ratsastus maksaa 50 e tunnilta, luistelu 300 e puolivuotta, jääkeikko 150 e/kk, tanssit musiikki opisto 300 e puolivuotta lisäksi soitin 2000 riippuu soittimesta, eikä sitä yh äiti voi ostaa, pakko isän osallistua, lapset ovat mös hänen. Meinaat siis, että kunhan sinä saata kaljaa, niin viis miehen omista lapsita! Mene töihin ja tienaa omat kaljat ihan itse.

  • Anonyymi

   Lapsen oikeus lapsen hyväksi kyllä kummatkin vanhemmat pitää osallistua.
   Erota omat tuntee pois pelistä ja huomio että miehelläsi on lapsia ne menee sinua edellä ikuisesti elari on elämiseen ruokaan vaatteosiin sähköön ym.

   • Anonyymi

    Ei maksuja vieraannuttaja "äidille- ja viranomaisille"- ensin sovitaan yhteisten lasten huoltajuus molemmille vanhemmille, sekä lasten asuminen 50/50 molemmilla vanhemmiltaan ja sitä lasten sukunimeä ei muuteta äidin uuden aviopuolison nimiin vastoin lasten lausumaa ja äidin omaa lausumaa hovioikeudessa. Oikeuskäytännössä on myös katsottu vahvistetun elatusavun sisältävän lapsen harrastus ym. kulut ja se vanhempi, joka ilmoittaa lapset ko. harrastuksiin maksaa itse ko. koulunsa. Näin se vaan menee vieraannuttaja " äiti- ja lastensuojelun viranomaiset".. Lapsella on isäkin ja isän puoleinen suku..


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   456
   2394
  2. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   131
   1308
  3. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   278
   1135
  4. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   182
   1096
  5. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   137
   1034
  6. Mulla on ikävä sua

   Se on paisunut ihan valtavaksi ja täyttää mun koko pään. Naiselle
   Ikävä
   45
   962
  7. Olen pahoillani

   Ei ollut muuta vaihtoehtoa
   Ikävä
   46
   860
  8. Kellyn velat on jo 34000 ja on kelan asiakas.

   Tälläistä nää naiset on kaikki samanlaisia, kun mies ei maksa niiden velkoja ja elämää niin kaikki menee vaan ulosottoon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   836
  Aihe