pizzatori puijonkadulla

steikki

Kuopiossa on mielestäni aika heikkoja esityksiä nämä maahanmuuttajien pizza ja kebab paikat verrattuna muihin suuriin kaupunkeihin, mutta nyt löytyi uusi paikka joka on annoskoossa, maussa ja palvelussa ylitse muiden! Kävin äsken hakemassa kebabin lohkoperunoilla ja normaali pizzan (kinkku,kebab,aura,ananas) mukaan ja hintaa tuli 14€ ja ruuat tuli todella nopeasti vaikka oli porukkaakin.

Ja itse annoksiin, oikeasti kun sain ne käteeni niin heti tuntui että nyt on annoksilla kokoa että pakko ihan punnita keittiövaa'alla nämä. Kebab annos laatikon kanssa 893 grammaa ja pizza laatikon kanssa 978 grammaa!!! Siis oikeesti huh huh, no alettiin näitä kahdestaan syömään ja puolethan näistä jäi syömättä, eli vielä illalla voi ruokailla toiseen kertaan.

Ja kokoakin tärkeämpää ruuan maku. Ensinnäkin kebab oli varmasti kuopion paikoista ainoana kypsennetty tarpeaksi, tumman ruskeaksi. Verrattuna muihin paikkoihin joissa kebab on vaalean ruskeaa, jopa vaalean harmaata sitkeää ns. raakaa. Kebab kastikkeet olivat meidän makuun todella hyvät, kaupungin parhaimmistoa ja lohkoperunat perus hyvää! Ja tämä pizza ei ehkä kaupungin isoin halkaisijaltaan, mutta hiukan reunoja taitellen laatikossa että ei mikään pieni todellakaan. Ja täyteen määrä about kaksinkertainen kilpailijoihin verrattuna! Ja kaiken lisäksi pizza maistui, eikä ollut perus makuinen niinkuin joka paikassa. Salattipöytä oli myös todella hyvä, esim. Jäävuorisalattia tarjolla, harvoissa pizzerioissa ei tätä herkkua löydy...

Olen kohta 20vuotta kuopion pizza kebab paikkoja kierrellyt noin kerran kuussa ja tämä kyllä on yksi parhaista ellei paras! Suosittelen testaamaan, eritoten sinulle joka aioit jotain vtun tyhmää kommenttia tähän viesti ketjuun jättää!

Tämä viesti on ihan suomalaisen kuluttajan kirjoittama, epäilijät voi ottaa yhteyttä [email protected], jos ei muuten usko...

15

2543

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2e1243

      johan oli tilitys. no ei ketään yllätä että tuolta saa hyvää safkaa kun tuo on marizellan jätkien paikka.

    • 7+13
    • 3+14

      Ykköspizza meni keväällä kiinni, joten piti etsiä uusi paikka tilata kotiinkuljetuksella klo 22 jälkeen. (Tämä olikin ykköspizzan harvoja vahvuuksia).
      Pizzat tuli Pizzatorilta yllättävän nopeasti reilun 5km päähän lauantai-iltana. Melkein 30min kuluessa tilauksesta, vaikka pizza-onlinen antama arvio oli n. 60min, mikä taitaa olla oletus muutenkin.
      Pizza oli hyvää ja täytettä oli vähintään kohtuullisesti. Jos jotain miinusta pitäisi keksiä, niin täytelistassa ilmoitetut jalapenot olikin peperoneja.

    • Eiole

      Marizella on tähän saakka ollut ainut ihan ok paikka. Nyt tuolta ei saa enää kunnon kebabia pitsan päälle, vaan pelkkää pussikebabia. Siinä meni viimeinenkin välttävä paikka Kuopiossa.

    • pizza_mies

      Olisiko ehdotuksia

    • Henkseli

      Durand jos haluaa kunnon kehua.

    • Kebabrulla

      Puhelin muutti tekstin

      • Rullakebab

        Kebua


    • edsfras

      Toivottavasti saan tähän asiallisen vastauksen. Onko pitsoissa oikeaa kinkkua/salamia Eikä niitä suikaleita. Jos ei tähän tule vastausta, niin en usko!

    • Anonyymi

      Pizzerioiden "kinkku" on jotain lauantaimakkaran tyylistä kuutiota, näin lähes kaikissa pizzerioissa. Tonnikalassa maistuu yleensä sellainen silakkamainen maku, eli se on huonointa mahdollista tonnikalaa, jos edes tonnikalaa. Juustokin on korvikefeikkijuustoa. Mahakin voi mennä sekaisin johtuen pizzerioiden epähygieniasta. Meille myydään kaikkea sontaa ruokana nykyään, ja siksi pizzerioiden pizzatkaan eivät maistu samalta kiin vaikkapa 90-luvulla, jolloin ne tehtiin laadukkaista aineista, jotka olivat sitä millä nimellä niitä mainostettiin. Nykyään voitot pitää maksimoida, jolloin mennään siitä missä aita on matalin.

    • Anonyymi

      Hei!

      Aikoinaan tuolta sai tämän palstan mukaan parhaat/ makoisimmat/edullisimmat/suositeltavimmat pizzat. Onko kilpalijoita tullut markkinoille?

    • Anonyymi

      Pizzatori Kuopio puijonkatu. Ikinä en ole niin pahaa kebabia maistanut. Maisuu lievästi maksalta. Pitsoista ei kokemusta.

    • Anonyymi

      Rasistiset viestit ja rasistiset ilmaukset ovat Suomi24:n keskusteluissa kielletty.

    • Anonyymi

      Onko Rosina tosiaan paras? Mustosen Tuavi oli kuuleman mukkaan kehunna.

    • Anonyymi

      Mikä paras pizzeria. Mistä saa rapeimman pitsan

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe