Saatanan valittajat

max 2 lasta

Että lapsiperheet kehtaavat valittaa, kun lapsilisiä leikataan! Ensin tehtailette lapsia muiden elätettäväksi, hankitte omakotitalon, pari autoa jne jne, ja sitten rutistaan kun lisiä ja avustuksia leikataan!

Miksi pitää rakentaa koko elämä tukien päälle? Miksi teette kakaroita yhteinkunnan kustannuksella?

Tehkää tasan niin monta kakaraa kun on mahdollista elättää ILMAN TUKIA! Menkää töihin! On täysin väärin, että äidit lojuu kotona työssäkäyjien kustannuksella!

Lapsiperheet sitä, lapsiperheet tätä, ihan kuin te olisitte ainoat kärsijät! Teidän kakaranne on paljon isompi menoerä kansalle, tuskinpa koskaan tämän pullamössösukupolven pennut tekevät niin paljoa työtä, että saavat maksettua kaikki heihin menneet lisät ja avustukset veroina takaisin.

Että niin vituttaa kun aina lapsiperheet nostetaan jalustalle, joka asiassa. Ihan kuin ainaiset leikkaukset eivät vaikuttaisi yhtä hankalasti - ja hankalemminkin - muidenkin elämään!

On täysin oma mokanne, jos ette pärjää. Olisitte tehnyt sen verran lapsia, joita on varaa elättää ilman muiden maksamia veroja.

Lapsiperheet ovat Suomen syöpä!

20

1834

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Missä lapsivero???

      Täyttä asiaa! Tietysti lapsiperheiden ehdoilla.

      • Tray

        Juuri näin. Täysin samaa mieltä.


    • Businesswoman

      Samaa mieltä. Useilla hieman heikommin kouluttautuneilla ihmisillä lapsien tekeminen on vain keino saada tukia ja näin mahdollisuus maata kotona. Koko elämä perustuu siihen ajatukseen, että on heidän oikeus saada jos jonkilaista avustusta, koska ovat sattuneet avaamaan kinttunsa. Sitten jos jotain etuutta vähän nipistetään niin alkaa mahdoton valitus kuinka epäoikeudenmukaista se on.

      Tällaiset ihmiset ovat mielestäni yhteiskunnan siipeilijöitä.

    • Uudet jaot!

      Se on totta. Ovelimmat laskevat tarkkaan tukiin liittyvät rajat ja sen mukaan hommataan lapset , asunnot jne. Voidaan asua "erossa", jotta on kaksi vuokra-asuntoa täysillä tuilla.
      Tosi sairasta. Kotona maleksitaan koko porukka tekemättä mitään, koko elämä tulee muiden maksettavaksi, eivätkä edes osaa hävetä. Heillähän on se loputon oikeus...
      Järjestelmä on surkea kun se antaa tähän mahdollisuuden. Luuserit.

    • Nuukapieru!

      Tää on niin totta. Mullakin duunikavereita jotka miettii mitä tukia taas tulee ja kuinka paljon kun syntyy uus kersa. Sit katotaan tarkkaan ettei omat tulot vaan ylitä jotain rajaa ettei joku avustus vaan lopu tai pienene.
      Tää nyky nuoriso on vaan niin helve...tin passattua ja opetettu elämään toisten kustannuksella ja avustuksilla että pahaa tekee.
      On aika pelottavaa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan tässä maassa eläville ihmisille. Eipä taida olla paljoa eläkkeenmaksajia muutaman vuosikymmenen päästä ja lähteekö noi mamut takasin kotimaahansa kun kukkaron nyörit menee tiukalle. No ne elää siellä omissa kotimaissaan herroiksi täällä saaduilla rahoilla ja voivat paksusti.

    • businesswomen ja äit

      Kyllä lasten hankkiminen pitää siten laskea, että ei enää tukia ole, että ilman niitäkin pärjää. ja kun ei niitä enää saa, voitko kustantaa lapsellesi kaiken? Lapsi maksaa tietyssä iässä tosi paljon, kun kasvaa ja koulutus myös.

    • Mopoautoton

      Lapsiperheet sitä lapsiperheet tätä. Sairasta paapomista. Omillaan tässä täytyy lapsettomienkin pärjätä.

    • 4+3

      Minulla on tuttava joka on tsekannut todella tarkkaan mitä/koska/paljonko
      tukia saa eli milloin on hyvä aika tehdä lapsi.

      Kyllä nämä loiseläjät raivostuttavat.

      • Inhottavia tapauksia

        Lapsen kannalta kamalaa jos se on vain tehty tukikeplottelun takia tuomaan leivän omaankin suuhun.


    • mother of 2

      Säälittävää luettavaa ja yleistystä. Suurin osa ja huom. suurin osa lapsiperheiden vanhemmista molemmat käy töissä. Maksetaan kaikesta täydet maksut ja verotus lohkaisee ison osan tuloista. Vakuutuksia maksetaan enemmän kuin tarpeeksi, lääkärikäynnit tehdään yksityisellä, ei siis rasiteta veronmaksajien rahoja niinkuin varmasti monet tämän ketjun valittajista! Mitään tukia ei ole koskaan tullut paitsi lapsilisät, ja lapsilisät on tullut myös tämän ketjun valittajien perheisiin ja koulut on myös käyty veronmaksajien rahoilla, niinkuin kaikki. Inisijöitä tässä maassa riittää ja tässä kohtaa näyttää lapsettomat olevan etukärjessä. (Toivottavasti saatte joskus pari mukulaa, niin itsekkyys ja muu idiotismi häviää, ainakin joillakin)

      • Tray

        Toivottavasti sellaista ei koskaan tapahtuisi. Kauheinta mitä tiedän. Laitan mieluummin narun kaulaan kuin kuuntelen kakaroiden meteliä. Hyi helvetti. Räkänokat.


      • Anonyymi

        Sinäkin olit joskus lapsi. Laittoko vanhempasi narun kaulaansa kun räkänokan saivat?


    • isi ja 2 lasta

      Lueppa typerä kirjoituksesi ja katso peiliin tarkkaan, hyi olkoon!!! Tämä siis sinulle ketjun aloittajalle! Kerro sitten meille muillekin mitä sieltä peilistä näkyy!

    • mother of 2

      Aloittaja kirjoittaa "lapsiperheet ovat suomen syöpä"! Voisko tämä järjen jättiläinen miettiä, että kuka maksaa hänen eläkkeensä, siis jos hän on koskaan edes töitä tehnyt tai kuka vaihtaa hänen vaippansa, kun vanhuus on vienyt voimat! Siinä sitä mietittävää itse kullekin, ja kuka on oikeasti edes huolehtinut esim. omista vanhoista vanhemmistaan! Aikamoisen lapsellisia ja naiviiveja kirjoituksia tässä ketjussa!

    • Muistakaa että

      Tällä palstalla ovat lapsiperheet etusijalla.

    • Tehkää töitä!

      Hei mother of2!
      Olen tehnyt 48 v joka jumalan päivä töitä. Kasvattanut 2 lasta aikuiseksi. Saanut VAIN ja AINOASTAAN yhteiskunnan tukena lapsilisät. Lapsilisät olivat 100 mk / 3 kk.
      Nyt eläkkeellä ja eläke 1500 euroa/kk brutto.

      Te nyky ajan motherit ja fatherit ette edes ehdi tehdä em. vuosikymmeniä töitä ja kartuttaa omaa eläkettänne. Siksi teidän tulee nyt saada kaikki mahdollinen yhteiskunnalta ELÄKELÄISTEN kustannuksella ja minun sukupolvi maksaa myös teidän eläkkeitä näistä pienistä eläkkeistä.

      • palkanlaskija

        Silloin kun muka kartutetaan omaa eläkettä, se kuukausittainen maksu on vain sijoitus eläkerahastoon ja kertoo miten suureen eläkkeeseen saattaa olla oikeus. Jos vain sitä rahaa siellä eläkkeen maksajalla sitten on kun itse on eläkkeellä, koska jos ei ole samalla hetkellä uusia maksajia.

        Jokainen kyllä kerryttää omaa eläkettään teoriassa, mutta todellisuudessa siitä palkasta menevästä maksusta maksetaan sillä hetkellä eläkkeellä olevien eläkkeet. Ei se oma eläkemaksu mene mihinkään varastoon itseä ja tulevaisuutta varten eikä se maksu edes riitä siihen kk-eläkkeenseen.


      • Lawetorder
        palkanlaskija kirjoitti:

        Silloin kun muka kartutetaan omaa eläkettä, se kuukausittainen maksu on vain sijoitus eläkerahastoon ja kertoo miten suureen eläkkeeseen saattaa olla oikeus. Jos vain sitä rahaa siellä eläkkeen maksajalla sitten on kun itse on eläkkeellä, koska jos ei ole samalla hetkellä uusia maksajia.

        Jokainen kyllä kerryttää omaa eläkettään teoriassa, mutta todellisuudessa siitä palkasta menevästä maksusta maksetaan sillä hetkellä eläkkeellä olevien eläkkeet. Ei se oma eläkemaksu mene mihinkään varastoon itseä ja tulevaisuutta varten eikä se maksu edes riitä siihen kk-eläkkeenseen.

        Öh öh, todellisuudessa eläkerahaston varat on yli puolet koko suomen vuosipudjetista, ne vaan on sijoitettu pitkäaikaisesti, eli niitä nyt vaan ei voida käyttää siihen mihin ne on tarkoitettu, eli eläkkeiden maksamiseen, eli jo kuolleiden keräämät eläke saamiset ovat tuottoa tuottamassa eläkevarman, ynm pääjohtajien palkkaan, että tulevaan eläkkeeseen lisää rahaa.

        Näin suomessa.

        kjäh kjäh kjäh

        ja minä vaan nautin


    • Kokonaisentassu

      Impotenssit on asiaalla, he hyytaa kuin hyeenat, projisoidaan väärään kohteeseen , vaikka vika on muualla. Suoranaista kateutta, ja katkeruutta. Sääliksi käy. Ilmankos maailma on sairas ja katkera, kun siitin ei siitä, ei silloin mikään riitä.

    • NaistenVIKA

      Minkäs teet kun järki ja kulli seisovat samaan aikaan. Varmuusesineitäkin on myytävänä, mutta kun ei viitsi niitä hakea kaupasta. Naisten vikahan se on kun lapsia tehdään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      134
      1883
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe