Saatanan valittajat

max 2 lasta

Että lapsiperheet kehtaavat valittaa, kun lapsilisiä leikataan! Ensin tehtailette lapsia muiden elätettäväksi, hankitte omakotitalon, pari autoa jne jne, ja sitten rutistaan kun lisiä ja avustuksia leikataan!

Miksi pitää rakentaa koko elämä tukien päälle? Miksi teette kakaroita yhteinkunnan kustannuksella?

Tehkää tasan niin monta kakaraa kun on mahdollista elättää ILMAN TUKIA! Menkää töihin! On täysin väärin, että äidit lojuu kotona työssäkäyjien kustannuksella!

Lapsiperheet sitä, lapsiperheet tätä, ihan kuin te olisitte ainoat kärsijät! Teidän kakaranne on paljon isompi menoerä kansalle, tuskinpa koskaan tämän pullamössösukupolven pennut tekevät niin paljoa työtä, että saavat maksettua kaikki heihin menneet lisät ja avustukset veroina takaisin.

Että niin vituttaa kun aina lapsiperheet nostetaan jalustalle, joka asiassa. Ihan kuin ainaiset leikkaukset eivät vaikuttaisi yhtä hankalasti - ja hankalemminkin - muidenkin elämään!

On täysin oma mokanne, jos ette pärjää. Olisitte tehnyt sen verran lapsia, joita on varaa elättää ilman muiden maksamia veroja.

Lapsiperheet ovat Suomen syöpä!

20

1023

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Missä lapsivero???

   Täyttä asiaa! Tietysti lapsiperheiden ehdoilla.

   • Tray

    Juuri näin. Täysin samaa mieltä.


  • Businesswoman

   Samaa mieltä. Useilla hieman heikommin kouluttautuneilla ihmisillä lapsien tekeminen on vain keino saada tukia ja näin mahdollisuus maata kotona. Koko elämä perustuu siihen ajatukseen, että on heidän oikeus saada jos jonkilaista avustusta, koska ovat sattuneet avaamaan kinttunsa. Sitten jos jotain etuutta vähän nipistetään niin alkaa mahdoton valitus kuinka epäoikeudenmukaista se on.

   Tällaiset ihmiset ovat mielestäni yhteiskunnan siipeilijöitä.

  • Uudet jaot!

   Se on totta. Ovelimmat laskevat tarkkaan tukiin liittyvät rajat ja sen mukaan hommataan lapset , asunnot jne. Voidaan asua "erossa", jotta on kaksi vuokra-asuntoa täysillä tuilla.
   Tosi sairasta. Kotona maleksitaan koko porukka tekemättä mitään, koko elämä tulee muiden maksettavaksi, eivätkä edes osaa hävetä. Heillähän on se loputon oikeus...
   Järjestelmä on surkea kun se antaa tähän mahdollisuuden. Luuserit.

  • Nuukapieru!

   Tää on niin totta. Mullakin duunikavereita jotka miettii mitä tukia taas tulee ja kuinka paljon kun syntyy uus kersa. Sit katotaan tarkkaan ettei omat tulot vaan ylitä jotain rajaa ettei joku avustus vaan lopu tai pienene.
   Tää nyky nuoriso on vaan niin helve...tin passattua ja opetettu elämään toisten kustannuksella ja avustuksilla että pahaa tekee.
   On aika pelottavaa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan tässä maassa eläville ihmisille. Eipä taida olla paljoa eläkkeenmaksajia muutaman vuosikymmenen päästä ja lähteekö noi mamut takasin kotimaahansa kun kukkaron nyörit menee tiukalle. No ne elää siellä omissa kotimaissaan herroiksi täällä saaduilla rahoilla ja voivat paksusti.

  • businesswomen ja äit

   Kyllä lasten hankkiminen pitää siten laskea, että ei enää tukia ole, että ilman niitäkin pärjää. ja kun ei niitä enää saa, voitko kustantaa lapsellesi kaiken? Lapsi maksaa tietyssä iässä tosi paljon, kun kasvaa ja koulutus myös.

  • Mopoautoton

   Lapsiperheet sitä lapsiperheet tätä. Sairasta paapomista. Omillaan tässä täytyy lapsettomienkin pärjätä.

  • 4+3

   Minulla on tuttava joka on tsekannut todella tarkkaan mitä/koska/paljonko
   tukia saa eli milloin on hyvä aika tehdä lapsi.

   Kyllä nämä loiseläjät raivostuttavat.

   • Inhottavia tapauksia

    Lapsen kannalta kamalaa jos se on vain tehty tukikeplottelun takia tuomaan leivän omaankin suuhun.


  • mother of 2

   Säälittävää luettavaa ja yleistystä. Suurin osa ja huom. suurin osa lapsiperheiden vanhemmista molemmat käy töissä. Maksetaan kaikesta täydet maksut ja verotus lohkaisee ison osan tuloista. Vakuutuksia maksetaan enemmän kuin tarpeeksi, lääkärikäynnit tehdään yksityisellä, ei siis rasiteta veronmaksajien rahoja niinkuin varmasti monet tämän ketjun valittajista! Mitään tukia ei ole koskaan tullut paitsi lapsilisät, ja lapsilisät on tullut myös tämän ketjun valittajien perheisiin ja koulut on myös käyty veronmaksajien rahoilla, niinkuin kaikki. Inisijöitä tässä maassa riittää ja tässä kohtaa näyttää lapsettomat olevan etukärjessä. (Toivottavasti saatte joskus pari mukulaa, niin itsekkyys ja muu idiotismi häviää, ainakin joillakin)

   • Tray

    Toivottavasti sellaista ei koskaan tapahtuisi. Kauheinta mitä tiedän. Laitan mieluummin narun kaulaan kuin kuuntelen kakaroiden meteliä. Hyi helvetti. Räkänokat.


   • Anonyymi

    Sinäkin olit joskus lapsi. Laittoko vanhempasi narun kaulaansa kun räkänokan saivat?


  • isi ja 2 lasta

   Lueppa typerä kirjoituksesi ja katso peiliin tarkkaan, hyi olkoon!!! Tämä siis sinulle ketjun aloittajalle! Kerro sitten meille muillekin mitä sieltä peilistä näkyy!

  • mother of 2

   Aloittaja kirjoittaa "lapsiperheet ovat suomen syöpä"! Voisko tämä järjen jättiläinen miettiä, että kuka maksaa hänen eläkkeensä, siis jos hän on koskaan edes töitä tehnyt tai kuka vaihtaa hänen vaippansa, kun vanhuus on vienyt voimat! Siinä sitä mietittävää itse kullekin, ja kuka on oikeasti edes huolehtinut esim. omista vanhoista vanhemmistaan! Aikamoisen lapsellisia ja naiviiveja kirjoituksia tässä ketjussa!

  • Muistakaa että

   Tällä palstalla ovat lapsiperheet etusijalla.

  • Tehkää töitä!

   Hei mother of2!
   Olen tehnyt 48 v joka jumalan päivä töitä. Kasvattanut 2 lasta aikuiseksi. Saanut VAIN ja AINOASTAAN yhteiskunnan tukena lapsilisät. Lapsilisät olivat 100 mk / 3 kk.
   Nyt eläkkeellä ja eläke 1500 euroa/kk brutto.

   Te nyky ajan motherit ja fatherit ette edes ehdi tehdä em. vuosikymmeniä töitä ja kartuttaa omaa eläkettänne. Siksi teidän tulee nyt saada kaikki mahdollinen yhteiskunnalta ELÄKELÄISTEN kustannuksella ja minun sukupolvi maksaa myös teidän eläkkeitä näistä pienistä eläkkeistä.

   • palkanlaskija

    Silloin kun muka kartutetaan omaa eläkettä, se kuukausittainen maksu on vain sijoitus eläkerahastoon ja kertoo miten suureen eläkkeeseen saattaa olla oikeus. Jos vain sitä rahaa siellä eläkkeen maksajalla sitten on kun itse on eläkkeellä, koska jos ei ole samalla hetkellä uusia maksajia.

    Jokainen kyllä kerryttää omaa eläkettään teoriassa, mutta todellisuudessa siitä palkasta menevästä maksusta maksetaan sillä hetkellä eläkkeellä olevien eläkkeet. Ei se oma eläkemaksu mene mihinkään varastoon itseä ja tulevaisuutta varten eikä se maksu edes riitä siihen kk-eläkkeenseen.


   • Lawetorder
    palkanlaskija kirjoitti:

    Silloin kun muka kartutetaan omaa eläkettä, se kuukausittainen maksu on vain sijoitus eläkerahastoon ja kertoo miten suureen eläkkeeseen saattaa olla oikeus. Jos vain sitä rahaa siellä eläkkeen maksajalla sitten on kun itse on eläkkeellä, koska jos ei ole samalla hetkellä uusia maksajia.

    Jokainen kyllä kerryttää omaa eläkettään teoriassa, mutta todellisuudessa siitä palkasta menevästä maksusta maksetaan sillä hetkellä eläkkeellä olevien eläkkeet. Ei se oma eläkemaksu mene mihinkään varastoon itseä ja tulevaisuutta varten eikä se maksu edes riitä siihen kk-eläkkeenseen.

    Öh öh, todellisuudessa eläkerahaston varat on yli puolet koko suomen vuosipudjetista, ne vaan on sijoitettu pitkäaikaisesti, eli niitä nyt vaan ei voida käyttää siihen mihin ne on tarkoitettu, eli eläkkeiden maksamiseen, eli jo kuolleiden keräämät eläke saamiset ovat tuottoa tuottamassa eläkevarman, ynm pääjohtajien palkkaan, että tulevaan eläkkeeseen lisää rahaa.

    Näin suomessa.

    kjäh kjäh kjäh

    ja minä vaan nautin


  • Kokonaisentassu

   Impotenssit on asiaalla, he hyytaa kuin hyeenat, projisoidaan väärään kohteeseen , vaikka vika on muualla. Suoranaista kateutta, ja katkeruutta. Sääliksi käy. Ilmankos maailma on sairas ja katkera, kun siitin ei siitä, ei silloin mikään riitä.

  • NaistenVIKA

   Minkäs teet kun järki ja kulli seisovat samaan aikaan. Varmuusesineitäkin on myytävänä, mutta kun ei viitsi niitä hakea kaupasta. Naisten vikahan se on kun lapsia tehdään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kiinteistökuningattarelle satelee nyt tuomioita oikein urakalla

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008926919.html TELEVISIOSTA kiinteistövälittäjänä tunnetuksi tullut Kaisa Liski sai yhden vuoden ja kahden kuukaude
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   3888
  2. Suomi on allekirjoittanut NATO:n liittymissopimuksen

   Tätä hetkeä on odotettu: Nato-maat allekirjoittivat tiistaina aamupäivällä Suomen ja Ruotsin liittymispöytäkirjat. ”Yhdessä olemme vahvempia”, Haavi
   NATO
   322
   1624
  3. Kuka uskoo Martinan ja lippis jonnen tulevaisuuteen

   Toinen asuu Tanskassa 2 muksun kanssa, toinen Suomessa 2 muksun kanssa. Jos vuodessa näkevät muutaman kerran ja pistävät lakanat sekaisin, niin en kyl
   Kotimaiset julkkisjuorut
   212
   997
  4. Pommi-isku Lapua prideen!

   Kirjastossa räjähti pommi trans-keskustelun aikaan. Onneksi ketään ei kuollut tai edes kai loukkaantunut. Mitä tuollaisen terroristin päässä on oik
   Lapua
   96
   879
  5. Mitä mun pitäisi tehdä

   että saisin tietää onko sulla yhtään tunteita minuun? On niin nolo lähestyä, jos oot vaikka onnellisesti naimisissa tai suhteessa.. tai jos en ole mie
   Ikävä
   78
   839
  6. Miten reagoisit?

   Noita pyllybikinialoituksia on tullut parikin kappaletta ja pyllyistä tuli mieleeni seuraavaa. Olen nyt pari kertaa ollut seuraavanlaisessa tilantees
   Sinkut
   180
   767
  7. Eikö sua mies oikeasti yhtään haittaa

   jos pakkaan tavarani ja katoan jonnekin kauas sinulta? Mua haittaisi tuhannesti jos sä niin tekisit.
   Ikävä
   108
   752
  8. Onko sulla muru

   uudet kesähiukset? 😍
   Ikävä
   39
   719
  9. En ole ollut sinulle uskollinen

   mutta tuskin sellaista odotitkaan? Tilanne kun on mitä on, ellemme muuta sitä...
   Ikävä
   79
   707
  10. Rakastan sua mies

   Saanko laittaa sulle viestiä vaikka perjantaina jollain tekosyyllä?
   Ikävä
   71
   672
  Aihe