30. Mitä musiikkia kuuntelit nuorempana?

kurpizza

Yeps. Olen joskus aikaisemminkin kysellyt lapsuuden lempimusiikkia, mutta nyt utelen mitä kuuntelit joskus pari/kolme/neljä vuotta sitten. Kuunteletko enää samantyylistä? Millaista on kuunnella joku silloin kuuntelemasi kappale nykyään?

Olin nuorempana kuunnellut Indicaa. Ihan ok nykyäänkin, mutten kuuntele enää. Outoa. Jotkin kappaleet ovat masentavia. Joistakin taas muistelin, että tämä olisi ollut hiukan raskaampi mutta eipä ollutkaan. Plääh. Onneksi siellä oli muutamia vieläkin hyviä, mutta siltikin hiukan häiritsee...

Mites teillä? Aika monet ovat varmaan kuunnelleet eriä musiikkia nuorempana...

Tämä oli siis TTK, eli Tekemällä Tehty Keskustelu...

15

121

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aika samanlaista musiikkia kuuntelin muutama vuosi sitten. Pidän suomenkielisestä iskelmä- ja pop-musiikista.

      Onko tuo keskustelua herättävien keskustelujen järjestysnumero tässä muuten oikein? Ei kai näitä vielä pitäisi olla kolmeakymmentä?

      • En minä tiedä, laittoin nyt jonkin numeron. Eivät ne vissiinkään ole järjestyksessä...


    • En kuunnellut nuorempana mitään erityistä, mutta musiikkimakuni oli hieman erilainen. Nykyään pidän venäläisestä ja 80-90-lukujen rokista, silloin enemmän popista. Kuuntelen Abbaa vitsinä.

    • En kuunnellut musiikkia yhtä paljon, kuin nyt...

      Kuuntelin ainakin Yonaa, Ultra brata, The Beatlesia ja Happoradiota. Noista etenkin Yonaa kuuntelen edelleen usein.

      En ollut vielä tutustunut metal- musiikkiin juuri ollenkaan.

      Kuuntelin jo silloin passiivisesti (siis kuulin sitä usein, koska isä kuuntelee) progea ja pidin siitä, mutta en tiennyt sen olevan erillinen genre, enkä kuunnellut sitä itse.

    • Nuorempana en edes kuunnellut lainkaan musiikkia, mutta nyt kuitenkin olen alkanut kuunnella enemmän.

      Musiikkimakuni on jonkin verran muuttunut. Nykyään kuuntelen enemmän suomenkielistä musiikkia, enkä nuorena kuunnellut lainkaan metallia.

    • onions

      Ehdoton lemppari pienenä oli Anssi Kela ja suosikki kappale oli Milla. Oi niitä päiviä kun sanotuksista ei tajunnut mitään vaan lauloi vaan innoissaan mukana :D

    • G. Sundqvist

      Leevi and the Leavings

      • UNiTE

        Gimmel, for fucking real :D


      • UNiTE
        UNiTE kirjoitti:

        Gimmel, for fucking real :D

        Nii ja Tik Tak kans.


    • Kuusivuotiaana Smurffit ja Tik Tak oli kova sana.

      Kuuntelin Nirvanaa jo 10-11-vuotiaana, mutta syvemmäksi tuo Nirvanan kuuntelu muuttui vasta 15-vuotiaana. Grunge oli muutenkin sydäntä lähellä tuolloin, kuuntelin myös Pearl Jamia ja Alice in Chainsia. Jos joku sanoi, että miks kuuntelen vaan heviä, ärsyynnyin heti ja korostin, että se on rockia, GRUNGEA.

      Tuolloin esiteininä kuuntelin aika paljon bändejä mitä tuli radiosta ja mitkä olivat suosittuja, mm. My Chemical Romancea, Pinkiä, Good Charlottea, Kelly Clarksonia ynnä muita. Oli jonkinlainen emo/rock-vaihe päällä, kaiken oli pakko olla mustaa ja pääkalloja oli jokapuolella :D Vaikkei se musiikin puolella kovin orjamaisena rock-musiikkiin rajoittumisena ilmennyt, vaikka sitä pääasiassa suosin. PMMP:tä kuuntelin myös intohimoisesti ja on se musta hyvä vieläkin. Myös noita muita pystyn kuuntelemaan, muttei ne enää ole mun lemppareita.

      Ainoo tälläinen nolous mitä muistan, on Negative :D Kuuntelin sitä niin vannoutuneesti, mutta eräänä päivänä kun menin kuuntelemaan jälleen niiden biisejä, olin silleen: "Miten olen voinut kuunnella tätä paskaa?"

      12-vuotiaasta noin 14-vuotiaaseen mulla oli kaiken tämän ohella sellainen punk-innostus, luin lehdestä tunnetuista Punk-bändeistä, selasin wikipediaa ja etsin, ja sitten kuuntelin niitä Youtubesta :D Kyllä sieltä hyviäkin löytyi ja osaa näistä kuuntelen vieläkin.

      Noin 13-15 kuuntelin suurin piirtein samanlaista kuin tänäkin päivänä, tykkäsin silloinkin esim. Lady Gagasta mutta ne intohimon kohteet ovat vähän ehkä muuttuneet. Nykyään kuuntelen hieman persoonallisempaa musiikkia, esim. Die Antwoordia ja rakastan yli kaiken Keaton Hensonia, jota olisin varmaan 13-vuotiaana pitänyt tylsänä ja se olisi mennyt minulta ohi hilseen. Pidän ylipäätänsä musiikista monipuolisesti, se ei ole enää vain "mitä sattuu radiosta tulemaan", "vain rockia", "vain viihdyttävää".

      Uusi yhä vain kasvana trendi mulla nyt 17-vuodesta eteenpäin on varmaan jokin hieman vanhahtava ja jazziin päin menevä musiikki. Tai jotain, missä on iso vahva sielu.

    • enkerri

      enhä mää mitää muuta ookaa kuunnellu ikinä ku rap musiikkia

    • Lapland,madness

      9-10-vuotiaana kuuntelin Juha Tapiota, mutta Sonata Arctican löydettyäni Tapion kuuntelu loppui siihen. On se kyllä ihan hyvä artisti, mutta nykyään ei vain kuulu mielimusiikkiin

    • Pop, Electro, Kone, Iskelmää (Enimmäkseen Jopee, Irwiniä), Rakkauslauluja, agnstibiisejä, iloisia biisejä, homobiisejä, stptä, ponimusaa, Mötörheadii!

      Ace of Spades! Ace os Spades!

      • Sinisiipinen.

        Kolme tai neljä vuotta sitten en kuunnellut (vapaaehtoisesti (Ei kun nyt tuli väärä sana..oikea sana.. itsenäisesti!)) musiikkia yhtään.


    • Joskus tuli kuunneltua kauhiaa räppiä, mutta nyt menee oikiastaan joka tavara. En enää ole sidottuna mihinkään tiettyyn musa genreen, eli kaikki käy, jos se on vain hyvää musiikkia :)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2733
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2320
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2080
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1827
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1721
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1705
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1686
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      100
      1646
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe