Smile4 autatko tässä?

Miten asiat päättyy?

Minulla on osituksen jako tekemättä. Mitä tähän asiaan näkyy? Miten onnistun ja saanko siihen auttavan ihmisen(t)? Asia on ollut jo kauan aikaa mielessäni. Tähän asiaan liittyy nuorehko naisihminen ja pelkään hänen reaktiotaan? Itseasiassa olen häntä suojellut aina ja siksi asia mietityttää minua.

5

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4 Smile

      Onko asiasi vielä ajankohtainen, vai onko jo selvinnyt?

      • Miten asiat päättyy?

        Ei ole asia selvennyt.


      • 4 Smile
        Miten asiat päättyy? kirjoitti:

        Ei ole asia selvennyt.

        palaan sul kun on ylim. aikaa taas


      • Miten asiat päättyy?
        4 Smile kirjoitti:

        palaan sul kun on ylim. aikaa taas

        Kiitos ja toivoa kai on jos nostan kissan pöydälle? Tuo nuorehko nainen on kohde


    • 4 Smile

      Noniin.., anteeksi kun en ole päässyt syventymään.

      Mennyt
      Jostakin eroon pääseminen/lopullinen ero/kolmas osapuoli.., Tässä on kuoleman kortti ja yleensä se tarkoittaa isoa muutosta ihmisen elämässä. Olisi kyettävä jättämään taakse kannattamattomat asiat, että voi edetä asioissaan. Kovin on vahvoja nää kortit. Nyt tuli torni ja tässä yleensä se tarkoittaa, ettei pitäisi liiaksi tarrautua liialliseen turvallisuuden tunteeseen, sillä yks kaks - voi salama iskeä rakennelmiisi ja 'putoat korkealta.' Tämän aika ravistelevankin jutun, on aiheuttanut jokin sinulle tullut viesti. Sinulle ehdoteltu ties mitä, mutta nyt - ole ylpeä siitä mitä olet jo saavuttanut, tässä on myös ollut jotakin, jota sun on ollut aika vaikea mieltää.

      Nyt
      Jotakin tulevaisuuden suunnitelmiin liittyvää, ehkä jopa jonkun varakkaankin - harvemmin tavatun ystävän kanssa. TAI sitten kyse on isoista summista rahaa ja ne suoraan ovat liittyväisiä tulevaisuuden suunnitelmiisi ja tässä on mukana joku harvemmin tavattu ystäväsi. Nyt on hyvä pitää jalat maassa, että saat pysymään kotiisi oikeinpäin, joku vaaleahko nainen aiheuttaa ahdistusta/huolta.

      Tulee
      Joku sinulle erittäinkin läheinen ihminen, puuhailee jotakin selkäsi takana. Asuu eri paikkakunnalla ja jotakin saat kuulla hänestä, joka aiheuttaa sinulle tyytymättömyyttä ja koet tän naisen petolliseksikin, tässä mukaan saattaa astua myös virkamies.
      Tuomion kortti, eli saatat joutua vastuuseen aiemmin tehdyistä ratkaisuistasi, mutta tässä nyt enemmänkin halutaan sanoa, että sun pitää osata ratkaista miten etenet, että menestyisit. Paljon asioita itseksesi pohditkin ja se on hyvä se. Sitten tulee jotakin, joka yllättää sut täysin ja tää tuo sinulle onnellisuutta ja hyvää oloa ja sinusta tuntuu, että pitelet kaikkia onnistumisen tiirikoita käsissäsi.
      Ei niin paljon hyvää, etteikö jotain mälsääkin... Jokin viesti tulee joka saa sut pikkusen kiukkuseks, jokin asia paljastuu, liittynee asiaan, jossa olet aika ison työn tehnyt. Täällä tarjoillaan sinulle uutta alkua/mahdollisuutta ja kun saat luvan hengähtää, tuo se sinulle kauan kaipaamaasi onnellisuutta. Vai..,
      liekö asialla vaaleahko aikunen mies, jonka kautta alkavat ne muutosten tuulet puhallella. Tilanne tosin, pikkusen elää ja tuo haasteita kehiin. Muutoin aurinko paistaa elämääsi. Tämä, on yhden aikakauden loppu ja uuden alku. Maailmalta kiirii uutisia, joissa sinun täytyy tukeutua vain faktoihin.
      Löydät jossain, jo pitkään jatkuneessa jutussa myös oman vakautesi edetä ja sinulla on elämässäsi sopusointu ja oot antanut anteeksi pahimmat. Ristiverinen aikuinen mies (joissain tarkoituksissa, tämä voi olla myös sukulaismies) Kuitenkin niin kun on parhaaksi nähty. Sinun on vain osattava tehdä oikeat valinnat, että voit voitonratsusi satuloida.
      Harmoniaa ja sitä, että nyt on pantava hösseliks, sillä kaikella on aikansa ja niin myös tämän vaalean aikuisen naisen tiimoilta. Jotakin tulee täysin puskista sinulle ja kun häly ympäriltäsi laantuu, vaivut mietteisiisi. Varo kuitenkin liikaa jähmettymästä aloillesi, sillä voi olla, ettet huomaa lähelläsi olevaa vaaraa.
      Luottamuksesi on aikalailla koetuksella ja vaikka muutoin et enää hirveemmin jaksa niin vakavasti ottaa - huolet hartioillasi seuraa matkassasi, et sinä sille mitään mahda. Toivot vain niin kovin, että vaikeudet hellittäisivät, mutta se kysyy sinulta kyllä aika paljon voima varoja ja tähän liittyy myös ne aineelliset asiat.
      Joku 'hengenheimolaisesi' ja tasapainon löytyminen. Tulee jotain tiedonantoa liittyen juttuun, jossa sut on pikkusen taka-alalle jätetty. Ne alkaa hallita ajatuksiasi, mut sit on joku ristiverinen nainen ja arvojen uudelleen asetteluita.
      Jotakin tulossa, joka liittyy vaaleaan aikuiseen mieheen ja tämän tuloon et millään voi itse vaikuttaa.Kaikki syy iloon ja juhlaan. Kotiin liittyvissä asioissa kuitenkin stressiä ja kovaa kilpailua johonkin rahasopimus asiaan liittyvässä jutussa.

      Ei tässä minusta nyt kyllä oikein tullut mitään selvää vastausta. Olen pahoillani :(

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5600
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3557
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1682
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1670
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      83
      1126
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      27
      1107
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      829
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      818
    Aihe