Olisiko täydellinen sisäinen vapautuminen mahdollista?

VierailevaKirjoittaj

Sen, että yhteiskunnassa esiintyy kielteistä asennoitumista lesbouteen, ei välttämättä tarvitse haitata elämääsi. Näin sillä edellytyksellä, että pystyt estämään sen, että yhteiskunnan asenteet sisäistyvät ja alat tuomita itse itseäsi. Varsinainen ongelma onkin: Miten estää tämän sisäistyminen?

Paras ja nopein tie välttää yhteiskunnan kielteisten seksuaalinormien sisäistäminen olisi ehkä hieman yllättävä. Tämä kävisi siten, että nainen omaksuisi miesten seksuaalimoraalin. Vastakkaiselta sukupuolelta lainaillaan nykyisin vapaasti eri piirteitä, ja olisi täysin mahdollista myös naiselle omaksua miesten seksuaalimoraali.

Kun omaksut miehen seksuaalimoraalin, et voi enää kokea omaa seksuaalisuutta mitenkään vääräksi, sillä miehet eivät koe mitään seksuaalisuutta vääräksi, sillä miehillä ei oikeasti ole mitään seksuaalimoraalia. Miehet on kasvatettu siten, että heidän mielestään kaikki seksi on oikein, ja mikään ei ole väärää.

Seksuaalimoraali, se on yhteiskunnassamme naisten juttu. Vain nainen voi olla seksuaalisesti moraalinen. Vain naiset kammoksuvat ja ovat huolissaan yhteiskunnassa ilmenevästä vääränlaisesta seksuaalisuudesta, ja vain naiset ovat huolissaan siitä, että he ja toiset naiset eivät vain vahingossakaan syyllistyisi väärään seksuaalisuuteen.

Miehille sen sijaan ei ole olemassa oikeaa ja väärää seksuaalisuutta. Heille on olemassa vain hyvää ja huonoa seksiä

Tietenkin voisi väittää, että miehet voivat syyllistyä väärään seksuaalisuuteen pedofiliassa, mutta tätäkään moraalia miehet eivät oikeastaan tarvitse, sillä jos mies ei sairasta pedofiliaa, niin häntä eivät lapset kiinnosta seksikumppaneina. Raiskaus taas on oikeasti väkivallan purkaus, eikä se liity seksuaalimoraaliin.
Maailma on heteroiden maailma ja oikea ja väärä seksi määritellään täysin heteroiden lähtökohdista. Ja heteroiden mielestä väärää seksiä on tilapäinen seksi, eli huoraaminen. Tämä on väärää seksiä käytännön syystä, sillä tilapäinen vapaa seksi uhkaa parisuhteita ja perheitä. Heteromaailmassa väärää seksiä voivat harjoittaa vain naiset, eivätkä miehet. Vain naisten huoruus on kiellettyä, miehillä saa olla seksikumppaneita kuinka paljon tahansa. Heteromaalima ei kuitenkaan miesten moraalin puutteesta huolimatta vajoa seksuaalianarkiaan ja Sodomaksi ja Gomorraksi, sillä vaikka heteromiehet ovat vapaita, niin he eivät löydä mistään naisia haluamiinsa irtosuhteisiin, ja vapaudesta ei oikeastaan ole heteromiehille juuri mitään hyötyä. Naiset pitävät heteromaaliman järjestyksestä huolta.

Vapaudut kaikista syyllisyyden tunteista kun omaksut miehisen seksuaalimoraalin perusasenteen: Kaikki seksi on oikein ja kaikkea pitää yrittää. Samalla hylkäät naisten sisäistetyn tehtävän: On olemassa väärää ja oikeaa seksiä, ja meidän naisten tehtävä on vahtia, että väärää seksi ei esiinny.

Sisäinen vapautesi on siis käden ulottuvilla. On vain yksi ongelma. Muut naiset eivät hyväksy sitä, että sanoudut irti naisten seksuaalimoraalista. Ja lesbot ovat myös naisia. Jos omaksut miehisen seksuaalimoraalin, niin ajattelet kuin mies: ”Harmi, kun naiset suhtautuvat niin kielteisesti seksiin ja pitävät kivaa seksiä vääränä”. Jos lausut tämän ääneen muille naisille, myös lesboille, niin muut naiset pitävät sinua petturina ja rankaisevat sinua siten, kuin petturia kuuluukin rangaista. Joutuisit siis peittämään muilta naisilta sen, että olet hylännyt naisten seksuaalimoraalin ja valinnut miehisen moraalikäsityksen.

0

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Haistoin ensin tuoksusi

        Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
        Ikävä
        5
        1619
      2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

        Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
        Sinkut
        25
        1341
      3. Olet sä kyllä

        ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
        Ikävä
        13
        1089
      4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

        ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
        Tv-sarjat
        20
        1062
      5. Hiljaiset hyvästit?

        Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
        Ikävä
        5
        1061
      6. Näkymätöntä porukkaa vai ei

        Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
        Ikävä
        6
        954
      7. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

        Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
        Maailman menoa
        2
        953
      8. 5
        945
      9. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

        Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
        Särkynyt sydän
        1
        932
      10. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

        Oot mikä oot ja se siitä
        Suhteet
        6
        924
      Aihe