Milloin kansa herää

pettynyt suomeen

Milloin suomen kansa ja poliitikot ja päättäjät heräävät tähän katastrofiin? Meillä on valtion elkaa törkeät määrät,osa porukasta saa niin naurettavan pientä palkkaa,että sitä pitää kompesoida sos.avulla,jotta saa pitää edes katon päänsä päällä.Ihmiset kärsii masennuksesta ja jäävät pois töistä,joka aiheuttaa masiivisia lisäkuluja.AIna kehutaanmiten hyvä on olla suomalainen mutta jos vähän seuraa tilannetta muualla euroopassa, niin ei se niin hienoa ole täällä ollenkaan.Pelkästään sairaanhoito on niin retuperällä kuin olla ja voi.Joku 6 kk hoitotakuu on ihan persiistä.Esimerkki: mene terkkariin vaikka suonikohjujen takia, jotka haittaavat jokapäiväistä elämää.Kun pääset sinne lääkärille,jota olet odottanut vaikkapa 3 viikkoa,hän käskee syödä buranaa.Ei muuta kuin uusi aika ja taas kuluu viikkoja,saat hyvässä lykyssä lähetteen ultraan,jonne odotat jopa sen 6 kk ja siitä sitten leikkaukseen odotat taas 6 kk.Vuosi meni sairaslomien kanssa,kannattaako? Eduskunnassa istuu 100 ihmistä liikaa,jotka nostavat omaa palkkaa,käyttävät suvereenisti kansa rahoja ja puhuvat paskaa.
Vanhukset makaa surkeissa oloissa ilman kunnon hoitoa.yms yms.Nyt olisi aika herättää päättäjät ja muistaa, että mistä tämä maa on tehty.Ulkomaille menee yritysten hallinta ja se tie on nähty esim.Nokian suhteen.Siinäkin sai eloppi tehdä,mitä lystäsi ja kansa kumarteli.Loputtomiin riittääisi tätä asiaa mutta barrikadeille on tästä lähdettävä,ei tätmä voi jatkua.

5

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lilli3

      Nokia ei paneutunut riittävästi asiakaspalveluun ja markkinointiin... ja tuskin tarvitsee vääntää rautalangasta miksi...menettely tapahtui varmaan "jonkun" globaalin markkinoinnin sanelemin säännöin...ei sellainen onnistu..vaikka miten hallittaisiin rekrytointi ja asiakkaiden koodaus? Että aletaan informoida asiakkaiden puhelimiin "vikoja" muutaman viikon käytön jälkeen ostosta? Sitten seuraa laitteen palaute huoltoon. Huollossa osat vaihdetaan vanhempiin jne. Ihan sääliksi kävi. Tottakai "avaruus ajan tietotekniikkalla" on jo rajattomat mahdollisuudet? Mutta tämä Nokian kavallus taisi tulla Suomelle aika kalliiksi? Jäikö "kaamee kapula"????

      • Rabbi

        NOKIAn johtoon valittiin "kettumainen" johtaja,joka varmisti firman "myyntikuntoon",syöden sen sisältäpäin.Tyypillistä "villinlännen tyyliin".Suomessa ollaan vieläkin yhtä sokeita.Jenkit sijoittavat rahaa suomalaisiin firmoihin,ja sitten saavat kaksoiskansalaisuuden,jonka jälkeen he sekaantuvat hallinnollisiin asioihin,määräävinä tekijöinä,pelkästään omien etujensa edistämiseen.Karhukopla ryöstää jalometallit kaivoksista,ja pilaa pohjavedet,tappaen kalatkin.Seuraavaksi he patentoivat lähdevedet,ja myyvät ne eniten tarjoaville "kuiville maille".Sionisti tekee rahaa,vaikka myymällä oman isoäitinsä,jos hinta on sopiva.


    • jyu578

      Eihän nää tollot tajua, että tämä on vitsipalsta, politiikkalässytyksille on omat palstansa.

    • Mercurios

      Mitä siinä valitat,tee niinkuin me teimme,jo 50 vuotta sitten,? Pakkasimme matkalaukkumme,ja häivyimme helvetin kuuseen koko maasta.Lammasmainen kansa on susijoukon vietävänä sylttytehtaaseen.Valittamista on kuunneltu vuosikymmenet,sekä nielty propakandaa kolmen AAAn yhteiskunnasta.Luokitus on nyt muutettu kahdeksi AAksi,ja sekin on vain pitkitystekniikkaa,ettei syntyisi mellakoita.Suomalainen on opetettu jo alakoulusta asti olemaan kuuliainen hallitukselleen,vaikka se raatelisi kansalaisiaan kurjuuteen.Maapallon laajuinen ylimistöjen järjestö on päättänyt tehdä kansoista "ORJIA",omia tarkoituksiaan varten,ja sitä ei ole vaikeaa huomata.Paikalliset sodankäynnit ovat osa siitä.

    • Viisas Rauhankyyhky

      Valtion velka jälkeen niinistön on kasvanut 50 miljardista 94.

      Onko katainen komission arvoinen, vai tekikö niin kuin eu:n on tarkoitus, eli velkaannuttaa veronmaksajat ja pienyrittäjät ym.

      Sit vielä halutaan suomalaisia sotimaan, hullujen eurooppaintoisten sotia.

      EI SOTAA VENÄJÄN KANSSA! TV SUOMEN SOTILAAT. (kenraaleista ei tiedä)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9696
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2837
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      169
      2620
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2049
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1816
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      15
      1637
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1547
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1501
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1439
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe