Naisurologin vastaanotolla

Ice0909

Istuin käytävän nahkaisella penkillä jonottamassa. Pläräsin hermostuneena viereisen lehtikojun lehtiä: Me Naiset, Anna, Kotivinkki, Elektroniikan maailma. Huokaisin, ja annoin lehtien olla. Käytävän kello näytti jo varttia vailla kuutta: vastaanottoni piti olla jo viisi minuuttia sitten. Käytävät kumisivat tyhjyyttään ja kauempana käytävällä käveli silloin tällöin henkilökunnan jäseniä valmiina kotimatkaa varten. Suoraan sanottuna minullakin on hemmetisti parempaa tekemistä perjantai-iltana kuin odottaa lääkärin vastaanottoa. Tilanteesta ei sinänsä sen miellyttävämpää tehnyt se, että olin menossa naisurologille. Varmasti jälleen ylipainoinen ja vanha eukko kyseessä, jolla ei ole mitään käsitystä miehisistä ongelmista.

Aikani tuijotettuani muovilattian pintakuvioita viereinen ovi vihdoin avautui ja terävä naisääni sanoi: "Numminen." Otin vieressäni olevan urheilukassini käteeni ja nousin ylös odotuspenkiltä. Samassa katseeni kohottui varpaista kasvoihin asti ovella olevaan lääkäriin: Tiukkoihin sinisiin farkkuihin, mustaan toppiin ja valkoiseen lääkärintakkiin pukeutunut lyhyehkö ja hoikka nuori nainen. Kävelin lääkärin luokse.ja tervehdin häntä. "Salonen", esittäytyi nainen. Yritin kätellä häntä, mutta nainen totesi hymyillen, että he yrittävät välttää kättelyä tautien leviämisen vuoksi.

Kävelin sisään ja jätin urheilulaukkuni vaatekoukkujen alle. Istuuduin lääkärin vieressä olevalle tuolille samalla kun hän istui viereeni, asettaen jalkansa ristikkäin. "Anteeksi, aikataulut ovat olleet tänään hieman tiukat, joten aikasi myöhästyi hieman. No mutta, mikäs sinua vaivaa?" Salonen kääntyi naputtelemaan selostustani tietokoneelle samalla kun kerroin hänelle vaivaani: lyhyesti sanottuna olin havahtunut kiveksissäni erikoiseen tunteeseen, jota en ollut havainnut aikaisemmin. Naisen kirjoittaessani kertomusta tietokoneelle tutkailin häntä ikään kuin huomaamattomasti sivusilmällä. Valkoinen lääkärintakki oli auki, ja muodokkaat rinnat puskivat mustaa toppipaitaa takinliepeiden ohi. Blondi tukka oli sidottu tiukalle poninhännälle ylhäälle.

Pian näpytys tietokoneella loppui. "No niin, eli nyt voisit ottaa housut pois ja asettaa ne vaikka tähän tuolille." Minua alkoi punastuttaa. Vaikka olinkin ammattilääkärin luona, minua rupesi silti ujostuttaa. Muita aikoja ei kuitenkaan tälle viikolle ollut tarjolla kuin tämä peruutusaika. Napitin shortsini auki, ja vedin vetoketjun alas, ja annoin shortsini valua nilkkoihin. "Ja sitten myös alushousut voit ottaa pois." Nielaisin ja vastasin hieman epäselvästi "juu." Pujotin bokserini pois jaloistani. Vaatimattomasti mutta silti rehellisesti sanottuna kookas munani hypähti näkyviin boksereiden sisältä niiden tipahtaessa maahan. Päälleni jäi kireä valkoinen t-paita.

"No niin... nyt voisit asettua tuonne makuulleen", sanoi Salonen ja viittilöin sängyn kaltaisen hoitotason luokse. Kävelin pakarat paljaina hoitotason luokse, ja asetuin pitkäkseni odottamaan Salosta. Hän ei varmasti ollut vielä edes 30-vuotias. Yhtäkkiä naisurologin vastaanotolla oleminen ei enää tuntunutkaan niin pahalta idealta. Salonen tuli luokseni. "Eli sä sanoit, että vasemmassa kiveksessä on tuntunut omistuiselta?" Ynähdin vastaukseksi ja suljin silmäni. "Katsotaas sitten..." Salonen tunnusteli vasenta kivestäni sormillaan ja ynähteli myöntyvästi ikään kuin diagnoosia tehden. Hän siirtyi toiseen kivekseeni ja teki saman tunnustelun sille. Avasin silmäni, ja näin kuinka Salonen oli nojautunut hieman eteenpäin tehdäkseen tunnusteluja, samalla vilauttaen rintavakoaan minua päin. En saanut katsettani pois siitä.

"Ei näissä tunnu mitään normaalista poikkeavaa. Olet kuitenkin terveen tuntuinen 19-vuotias nuori mies, mutta on kuitenkin hyvä itse tarkistaa säännöllisin väliajoin kivekset ja oppia tuntemaan, miltä terve kives tuntuu. Onko sun penis tuntunut ihan normaalilta?"

Hätkähdin. "M-m-mitä?" kysyin häkeltyneenä.
"Niin, että tarvitseeko katsoa, onko sun penis kunnossa."
Vastasin myöntävästi: "Kai senkin voi katsoa..."

1

3456

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ice0909

      Salonen siirtyi hieman minuun päin ja otti munastani otteen. Hän kävi koko mitalta sen läpi, ja tunnusteli terskani alta peukalollaan. "Tuntuuks täältä mitenkään kummalliselta?" Ynähdin kieltävästi. "Hyvä. Katotaas sitten esinahan liikkuvuutta." Salonen tarttui kaikilla sormillaan kalustani kiinni ja hieno varaisesti liikutteli esinahkaa ylös ja alas. Lääkäri puri hieman alahuultaan tehdessään hidasta liikettään edestakaisin. "Sä näytät urheilevan aika kovaa, näkee sun reisistä. Tosi vahvat." Tunsin, kuinka kyrpäni alkoi seisoa vähitellen. "Joo... ainakin verenkierto on hyvässä kunnossa, ottaen huomioon kuinka iso muna sulla on."

      Huohotin häpeissäni alustalla. Ei kai tarkoitus ollut kuitenkaan, että lääkäri saisi vehkeeni seisomaan? Siitä huolimatta Salonen jatkoi tutkimustaan täydellä seisokillani. Ilman varoitusta Salonen otti munani huuliensa väliin ja alkoi imeä sitä suullaan. Katsoin, kuinka lääkäri oli sulkenut silmänsä ja imi kiimaisena kaluani. Sylki roiskui huulien välistä munalleni ja Salosen rinnat pomppivat rytmikkäästi. Silmäni kääntyivät selälleen kun kouristelin voimakkaasti suihinoton johdosta. Naisella oli selvästi vaikeuksia saada koko kullini suuhunsa sen koosta johtuen, mutta hän ei lopettanut suinkaan. Lääkäri huohotti kiimaisesti.

      "Krhm, Numminen... herra Numminen!" keskeytti Salonen vakavan kuuloisena. Avasin silmäni ja huomasin, kuinka lääkäri oli seisomassa vieressäni vakavan näköisenä. "Tuota..." hän sanoi ja rykäisi kurkkuaan. Katsoin alas päin, ja huomasin että minulla oli aivan valtava seisokki. Punastuin heti ja teki mieli kadota maan päältä. Fantasiointini oli mennyt hieman liian pitkälle Salosen tutkiessani kiveksiäni. "Voit pistää vaatteet päälle", hän totesi tiukkaan sävyyn. Kävelin kivikovan kaksikymmentäsenttiseni kanssa housujeni luokse, ja aloin pukea päälleni.

      Puettuani Salonen istui omalle tuolilleen ja sanoi vakavasti: "Kaikki on kunnossa. Seuraa tilannetta säännöllisin väliajoin, ja varaa aika jos herää mitään epäilyksiä." Nousin tuoliltani ja nappasin urheilukassini olalleni. Selitin Saloselle, että tapahtunut oli täysin vahinko, ja että kivekset olivat noin yleisesti hyvin herkkä alue minulla. Salonen oli vähän aikaa hiljaa, ja katsoi ylös minuun. "No, ymmärrän kyllä." hän sanoi, ja lisäsi naurahtaen: "Ja olihan se ihan komea kuitenkin." Naurahdin hieman häkeltyneenä, mihin hän vielä lisäsi: "Toivottavasti et nyt säikähtänyt niin, ettet uskalla enää tulla uudestaan."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      146
      10646
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3023
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2839
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2137
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1888
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1699
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1646
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1597
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1543
    10. 82
      1458
    Aihe