Syntinen Aku Ankka

Marjukka48

Kuinka jotkut antavat lapsensa ja lastenlasten lukea moista syntistä soopaa?

Kuinka tästä on kehittynyt vuosien saatossa maailmanlaajuinen ongelma?

Aku Ankassa harjoitetaan kaksinnaimista ( Iines, Aku ja Hannu? kolmiodraama), petoksia, alastomuutta, varkauksia, solvaamista sekä mustaa magiaa ja kaikkea muuta mahdollista turmiollista. Olenkin erityisen järkyttynyt siitä että lapsenlapseni lukevat kyseistä hirviömäistä propagandaa ja jopa siteeraavat näitä kuvottavia lauseita!

Kuinka saataisiin median huomio ja Aku Ankka pannaan?

Onko muita huolestuneita kansalaisia? Ongelma on vakava!

77

2542

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Arvo52

   Olen itsekin ollut huolissani Aku Ankka lehden julistamasta moraalittomasta elin tavasta. Olen pannut merkille että siinä on veropetosta, taloudellista sortoa ja kunnian loukkausta yhtenään. Ei ole enään raamatun arvot voimassa kun ennenvan haan oli tapana. Missä Akun housut? Näinkö meitä soumalaisia tänä päivänä kohdellaan?? Hulluutta ja pervoutta

  • Marjukka48

   Lisäisin vielä aiheeseen koska tuohtuneisuuden vallassa unohdin kysyä vinkkejä kuinka saisin lapsenlapseni lopettamaan tämän lukemisen? Olen uhannut arestilla ja kirkkoon eivät suotu lähtemään, olen toivoton enkä tiedä mitä tekisin kun he eivät ota vastaan Jeesusta, sosiaalinen media taitaa olla ainoa toivoni näinä tuhon hetkillä.

   • Anonyymi

    Anna lapselle pornolehtiä jossa Maria ja Jeesus esiintyvät housuitta, alkaa pienoista Raamattu tarinat kiinnostaa


  • Marjukka48

   Olen Arvo52 samaa mieltä, lapsille suunnattu lehti eikä ole tosiaan päähenkilöllä mitään siveellisyyden tajua, eipä kyllä muillakaan. Olen järkyttynyt, kerrassaan.

  • PäiviVain_12

   Tyypillistä kapeakatseista näkemystä moderniin mediaan. Vegaanina olen enemmän huolissani siitä, kuinka ankat symboloivat onnea ja sitä niinsanottua onnistumista rahallisesti ja yhteiskunnallisesti. Eli lihansyönnistä on tehty ihailtava arvo, välittämättä juurikaan siitä, miten me vegaanit siihen suhtaudumme. Ehkä olisi sinunkin, Marjukka48, aika opettaa lapsesi ajattelemaan moraalisemmin, kuten esimerkiksi juuri vegaanimmasti. Itse en ole lapsieni antanut lukea Aku Ankkaa sen sovinistisuuden ja huumemyönteisyyden vuoksi. Kasvatan lapseni vapaasti, mutta he eivät missään tapauksessa saa perehtyä tällaiseen rappioon niin kauan kuin minulla on siihen sanominen.

  • Marjukka48

   Lihansyönti ei sentään ole synti kuten kaksinnaiminen ja petokset sekä varkaus! Olen kuitenkin kiitollinen että on joku muukin joka on huomannut tämän niinsanotun viihdelehden pahuuden ja pitää lapsensa kaukana tästä potaskasta.

  • Arvo522

   Siitä asti kun möivät Nokian sinne amerikan maille on alkanut heti nuoriso joutumaa alkoholismiin ja huumeisiin. Nyt luulevat että ankat puhuvat vielä mitä. Kyllä minä itse olen uskon ihmisenä sitä mieltä että ainoaa todellista puhetta on vain raamatussa ja jeesuksen nimenssä. Pois tuommoiset höpötykset ja nuorisolle ulkona liikkumis kielto. Niin tehtiin ennnen ja ei sairastuttu siihen homo seksiin kuin nykyään tehdään. pyhässä hengessä parannus

  • Marjukka48

   Oikeaa puhetta Arvo52! on maailmassa vielä hyvien arvojen päälle ymmärtävää väkeä, nykyajan vanhemmat antavat lastensa kuljeksia ja puhua epäkunnioittavasti vanhemmilleen ja uskallan veikata että syy on tässä turmiollisessa lehdessä!

   • Doggepokka

    Te ette ole niitä "hyvien arvojen päälle ymmärtäviä", vaan Me ankkafanit!


  • cXniKo-97cX

   Must tollast spegulatiot on turha vääntää jos on kasvanu kaduil ja tietää mikä meininki elämäs o pajo kovii asioit joist ei voi tietää mitä kokenu mä oon käyny kiskalt katoo akuankkaa ja sanonu sil myyjäkassal et mitä vittuu tällasi arvoi levität tääl nuoriso on nykyy nii hukas niiku elastinen sano et kuka muu muka tekee täl ei suomes oo tulevasuus tällases menos ja graffiti seinil viestei kukaa kuule avuhuutoi

  • Marjukka48

   Anteeksi Niko, vanhanaikaisena ihmisenä en ymmärrä puhetyyliäsi, oletko joku jengiläinen kenties?

   • cXniKo-97cX

    et sä mummo sislaa mä onlu monis jengeis mikää keltnoka enää mä tunne mu kadut ku omam taskut sit paitsi onks se sun asias mite mä elän elämää ei tarvi tuomit mä oo taisteluni taistellu voin sanoo et tiiän elämäst enemän ku joku 50 vuotias spede oon ollu mones pahas paikas päässy riippuvuuksest ei oo sanan valtaa tuomitseen sä et tiiä mitä mä käyny läpi elämä kovaa


  • Marjukka48

   Voi anteeksi nuori mies jos ikäni häiritsee sinua, olen hyvä kristitty isoäiti ja huolissani lapsistani, keskustelutaidoistasi käy ilmi epäkunnioittava käytös kristittyjä kohtaan. Millä tavalla sinut on kasvatettu kun nuin parjaava sävy kirjoituksessasi? Ottaisit sinäkin Jeesuksen pyhän hengen vastaan ja käy ehtoollisella sunnuntaina pyytämässä anteeksi syntinen elämäntapasi. Kunnioittavasti öylätillä käydessäsi saattaisit valaistua.

  • PäiviVain_12

   Voisit Marjukka48 vähän miettiä miten alat täällä ihmisiä haukkumaan. Ikä ei ole mikään peruste kunnioittaa toista ihmistä, vaan arvot ja moraaliset käsitykset. Itse et osaa kasvattaa edes lapsenlapsiasi oikein tässä irvokkaassa yhteiskunnassa. Mitä jos Venäjä hyökkäisi huomenna Suomeen, syyttäisitkö silloinkin toisia siitä, että he eivät tottele sinua??

  • Marjukka48

   Päivi, huomasit varmaankin tämän nuorukaisen ikävän tyylin keskustella ja olen sitä mieltä että nuorempien ihmisten tulisi kunnioittaa vanhempia ihmisiä.

   Kehtaattekin tulla ja arvostella rooliani isoäitinä. Kaikkeni yritän mutta liikkuvat ilmeisesti väärässä seurassa!!!!! Nyt olen kyllä loukattu ja lytätty. Yritin saada sivistyneen keskustelun aikaan niin toiset tulevat ja haastavat riitaa. Olet sinäkin kyllä Päivi erittäin ikävä ihminen!

   • Doggepokka

    Jep, sinun seura on sitä väärää.


  • Arvo52

   Kuulepas Päivi oletkos itse miettinyt miksi kunioitusta ei enään ole?? Taidat olla vähän hömpsähtänyt ei se hullu ole joka honkia kolistelee vaan jolla puli kelloa soittelee sairauttako?

   • Anonyymi

    Olen suurennuslasilla yrittänyt löytää Akun ja iineksen värkkejä, ei ole näkynyt, ei taida heidän kohdallaan suku jatkua


  • Arvo522

   Mukava lukea Marjukka että sinulle ovat tärkeitä nämä arvot ja lastenlapsesi. Minäkin tuin omiani kun vielä olivat nuorukaisia ja muistutat päättäväisyydeltäsi entistä vaimoani. Tiemme kuitenkin erosivat mutta olen pysynyt vahvana. Minä tuen sinua Marjukka täällä. Pidetään me suomaliaset yhtä

   • Marjukka48

    Kauniisti sanottu Arvo, herrasmiehet ovat harvassa olleet sen jälkeen kun maailmanmenosta tuli mitä tuli, sinä olet mies minun makuuni. Voi kun olisi mukavaa juoda kupponen kahvia jos asut lähellä Lappeenrantaa kuten minäkin.


  • Arvo52

   Kiitos Marjukka arvostuksen sanoistasi. Minä olen kova matkamies ja olen käynyt monasti Lappeenrannassa seitsemänkymmentä ja kahdeksankymmentä luvulla. Minulla on tuttavia siellä lähistöllä ja voisimme kahvitella eräänä päivänä kun matkaan taas täältä kokkolan siimeksestä. Pidän sinut mielessäni juna matkalla. On minulla autokin.

   • Marjukka48

    Kuullostaa oikein mukavalta Arvo, kuinkahan saisin sinuun yhteyden yksityisesti jotta voisin antaa sinulle puhelinnumeroni jotta voit soitella kun olet tien päällä.


   • Arvo52
    Marjukka48 kirjoitti:

    Kuullostaa oikein mukavalta Arvo, kuinkahan saisin sinuun yhteyden yksityisesti jotta voisin antaa sinulle puhelinnumeroni jotta voit soitella kun olet tien päällä.

    Minulla on Marjukka idea että minä ensi keskiviikon jälkeisenä aikana lähden porhaltamaan kohti lappeenrantaa niin tulisitko sinä minua vastaan asemalla? Minulla on olkihattu sekä verryttely housut jotta sinä marjukka tunnistat minut. Olen ollutkin vähän yksinäinen ja olisi hauska kahvitella. Minä nautin myös kekseistä kahvini kanssa. Yleensä laitan yhden sokeri palan. Minulla on diapetes


  • Marjukka48

   Voin minä tulla mielelläni vastaan, itse tapaan pukeutua punaiseen adidaksen tuulitakkiin sekä ruskeisiin mokkasiineihin sekä ruskeat samettiset housut ovat lempihousuni tärkeisiin tilanteisiin joten voisin ihan panostaa ja laittaa ne jalkaan! Tykkäätkö marjassa käydä, itse käyn melkein päivittäin mustikassa ja syksymmällä puolukassa sitten.

   • Arvo52

    Sinä kuulostat Marjukka ikäiseksesi hyvin viehättävältä ja herttaiselta ihmiseltä. Minä oöen usein ollut mustikassa. Erään kerran minä söin erheessä variksen marjan ja sain siitä myrkytyksen. Minä voin lähteä kanssasi poulukka reissulle olen myös kova erä mies ja into himoinen. Toivottavasti tämä viesti ei ole Marjukka liian rohkea kun minä sinua näin kehuin.


  • Marjukka48

   Ei, ei ollenkaan liian rohkea, olen yksinäinen ihminen joten piristys on aina paikallaan, alkaa Marjukalla sukat pyörimään jalassa täällä hehheh. Liian rohkeaksi ei vain pidä mennä, uskovaisena ihmisenä haureuden harjoittaminen avioliiton ulkopuolella ei tule kysymykseenkään.

   • Arvo52

    Sinä olet oikealla tiellä kun tiedät rajasi. Meillä kaikilla on rajamme ja minäkin uskon ihmisenä tiedän olla niitä ylittämättä. Minullakin tässä vanhat sukkani pyörivät jaloissa kun niin jännittää he he. Onkin mennyt aikaa kun viimeksi olen jutellut rouvas väelle ja se on hyvä kun täällä intter wepissä voipii tehdä niin. Tämä olisi jeesuksenkin valinta kun ei tule niitä kiusauksia


  • Marjukka48

   Nyt olemme poikenneet aiheesta AKU ANKKA keksikääpäs edelleen ratkaisua ongelmaamme!

   • AnonyymiSanansaattaj

    Mitä naimakauppaa täällä harjotettaan? Uskovaiset hihhulit riehuu ja kehittää ongelmia tyhjästä ja sitten vielä aletaan pervoilemaan keskenään. Hankkikaa huone ja jättäkää Aku rauhaan!


   • Arvo52
    AnonyymiSanansaattaj kirjoitti:

    Mitä naimakauppaa täällä harjotettaan? Uskovaiset hihhulit riehuu ja kehittää ongelmia tyhjästä ja sitten vielä aletaan pervoilemaan keskenään. Hankkikaa huone ja jättäkää Aku rauhaan!

    Me olemme suoraselkäistä ja arvokasta seniori kansaa älä sinä tule osoittelevin sormin meitä hätyyttelemään. Ongelmat ovat suuria siksi puhumme


   • Doggepokka

    Jep, TEIDÄN ongelmaannepa hyvinkin.


   • Anonyymi
    Arvo52 kirjoitti:

    Me olemme suoraselkäistä ja arvokasta seniori kansaa älä sinä tule osoittelevin sormin meitä hätyyttelemään. Ongelmat ovat suuria siksi puhumme

    Onkelmat on hirmuisia eikö sille Aku ankalle saa säädyllisesti housuja jalkaan. Hirmu pelsepuupin himot iskee muuten kun joku sitä lukee, kauhea hirmusynti ja vielä se iineskin ilman housuja, missä moraali on? Mikkihiirellä on sentään housut jalassa, miksi Aku on perse paljaana paitsi uimaan mennesä, tämä on kauhistuttava asia, miksei kukaan suojele lapsiparkoja, hirvityksen kauhistus, eikö kukaan enää välitä moraalista???????????


  • Lolmakemyday

   Hahahahaha että saa nauraa tommosille fossiileille : DDDD

  • Elsa-Pekka

   Aku Ankan housuttomuudesta on noussut kohu aikoinaan.

   • Anonyymi

    Se on synti. Pitää olla housut. Ei saa lukea akuankkaa paha synti. Se oli kansa synti se nakke nakuttaja paha paha pois heti.


  • Sandrana

   Arvo minun tietojeni mukaan variksenmarja ei ole ihmiselle myrkyllinen, mutta voi olla, että osa ihmisistä on sille allergisia. Vasta äsken lehdessä luki, että variksenmarja ja juolukka ovat kypsyneet poimittavaksi.
   Ehkä voisitte ajatella Marjukan kanssa Akun kumppaneineen kannustavan lukemiseen muutenkin ja monipuolistavan sanavarastoa sekä ruokkivan mielikuvitusta. Välillä on oivallista nauraa hihittää oikein maha kippurassa.

  • roskaanettiin

   Yksinpuhelu on ihan ok mutta pitääkö se tehdä netissä ja vielä muka eri nimimerkeillä?

   • Marjukka48

    Aku ankan housuttomuus on edelleen kuohuttavaa mielestäni, roskaa koko lehti.

    Roskaanettiin: kuinka ilkenet tulla syyttämään yksinpuhelusta? Keskustelussa on mielestäni mukana useampi ihminen jotka ovat tiiviisti seuranneet julkaisupäivänä tätä keskustelua ja ottaneet ahkerasti kantaa mieltä askarruttaviin kysymyksiin.


  • sandrana

   Itse huomasin tämän keskustelun vasta tänään ja minusta on ihanaa puhua Aku Ankasta.
   Marjukka kritisoit Akua housujen puutteesta, mutta samalla tavalla voisit kritisoida vaikkapa Nalle Puhia, joka on verhoutunut vain punaiseen paitaan. Onhan Akullakin tavattu työhousuja ja rannalla hän esiintyy uima-asu yllään.
   Aku pitää huolta sisarensa Dellan kolmesta kouluikäisestä pojasta, jotka ovat välillä rasavillejä koulua pakoilevia kolttiaisia, mutta toisaalta myös neuvokkaita sudenpentuja. Ankkalinnassa on erilaisia perheitä ja siellä ei siinä mielessä ole syrjintää, vaikka sarjoissa onkin taloudellista eriarvoisuutta asukkaiden välillä.
   Hannu on onnenkultapoika, mutta silti Iines on onnellinen epäonnisemman ja tempperamenttisen Akun kanssa, jolla kuitenkin sykkii rinnassaan lähimmäisistään välittävän ankan sydän.
   Milla, Mimmi ja Hekla kolme mainiota noitaa, joista ainakin kahdella on omat päähänpinttymänsä. Viehkolla Millalla Roopen ensilantti ja sen myötä Midaan kosketus. Tässähän lapset pääsevät tutustumaan taruun Midaan kosketuksesta. Hekla puolestaan haluaisi, että Hessu uskoisi noitiin.
   Ankkalinnassa roistot jäävät lopulta kiinni olivatpa heidän suunnitelmansa, kuinka kunnianhimoisia tahansa. Musta Kaapu kylvää kauhua ja karhukopla suunnittelee keikkaa keikan perään.
   Minulle Aku on antanut vuosikymmenten saatossa paljon hauskoja lukutuokioita. Itse olisin ennemmin huolissani lastenohjelmien ja pelien lisääntyneestä väkivaltaisuudesta kuin siitä, onko Aku Ankalla housut vai ei.

   • Marjukka48

    Sandrana, Aku pitää huolta siis jonkun muun lapsista eli siinä täydellinen esimerkki tuleville teiniäideille "jätä lapsesi heitteille, kyllä joku heidät ehkä huolii luokseen", koulusta pinnaaminenkin tuli esille tuossa.

    Hannu kannustaa lapsia uhkapeleihin ja lorvimiseen.

    Iines juoksee Hannun ja Akun välillä ja aiheuttaa näin mielipahaa molemmille, joten kaksinnaiminen tässä.

    Aku näyttää itsensäpaljastelun lisäksi esimerkkiä kuinka työpaikkaa ei kannata ottaa vakavasti jonka seurauksena on potkut, entäs jos lapset ottavat mallia???????

    Lapset pääsevät ehkä tutustumaan taruun Midaan kosketuksesta mutta siinä sivussa kammottavaan mustaan magiaan, ahneuteen ja rikoksiin, kuten myös karhukoplan kohdalla.

    Eikö kukaan muu huomaa tätä vaaraa mikä piilee Aku Ankassa?


  • sandrana

   Ihanaa Marjukka kykenet siis myöntämään ankka- ja hiirimaailman sivistävän vaikutuksen. Oletko katsonut kuvia tarkemmin? Siellä voi esiintyä vaikka pylväsmäinen tippukivi ja vieläpä kerrotaan sen olevan stalagmiitti. Ankkojen ja hiirten seurassa pääsee eripuolille maailmaa ja ainahan siinä jotain voi oppia.
   Nii'in ankanpojat ovat kasvaneet kepposia tekevistä ankanpojista kiitettäviä arvosanoja saaviksi koululaisiksi Julle Ankanpään ala-asteella.
   Aku on kokeillut monta eri ammattia ja pärjännytkin välillä ihan hyvin, ennen kuin sattuma on jälleen puuttunut peliin ja katastrofi on ollut valmis. Kuitenkin Aku yrittää aina uudestaan.
   Della lähetti pojat veljelleen, kun heidän isänsä oli joutunut vakavaan onnettomuuteen. Eikö olekin hyvä, että oman suvun/perheen apuun voi hädän hetkellä luottaa? Vai ajatteletko sinä Marjukka, että ankanpoikien olisi ollut parempi kasvaa kaukana omasta suvustaan lastenkodissa. En ole saanut sinusta sellaista mielikuvaa.

  • Marjukka48

   Hienoahan se on että ankanpojat ovat saaneet kodin, jokseenkin holtittoman huoltajan jossa koko ajan vaara että katto lähtee pään päältä koska rikas ja kylmäsydäminen Roope sorsii sukulaisiaan ja huijaa heitä alituiseen. Yleiseltä kantilta ei kyllä näytä ollenkaan hyvää esimerkkiä, olen puhunut.

  • sandrana

   Roope Ankka rakastaa aarteiden etsintää ja rahasäiliön kolikot ja setelit ovat hänelle muistoja täynnä. Kuitenkin Roopessa on pehmeämpi puoli ja hän voi luopua tuottoisasta liiketoimesta vaikkapa luonnonsuojelun hyväksi. Yleensä ankanpojat avaavat Roope-setänsä silmät. Tietenkään Roope ei halua tämän pehmeämmän puolensa tulevan ilmi. Miltä se nyt vaikuttaisi, jos kitupiikki luopuu lupaavasta ansainta mahdollisuudesta?

   • Marjukka48

    Mitä tulet inttämään vastaan? Minua ei lainkaan kiinnosta pöyhkeilevät porhot jotka vetävät jatkuvaa roolia, tämä kismittää minua! Voi vietävä kuin kismittääkin! Mihin tämä maailma on oikein menossa?!


  • sandrana

   Marjukka hyvä, yleensä keskustelun avaukseen toivotaan vastauksia. Hyvä keskustelu sisältää nähdäkseni erilaisia näkemyksiä ja näkökantojen perusteluja sekä esitettyjen väitteiden totuusarvon pohdintaa. Näin voi syntyä hyvää keskustelua, jossa osapuolet kykenevät arvostamaan toistensa näkemyksiä, vaikka heidän kantansa aluksi olisivatkin kaukana toisistaan. Ainoastaan kunnolla argumentoimalla voi kyetä muuttamaan näkemyksiä puolin ja toisin.
   Itse en koe Ankkalinnan hahmoja pelkästään yhtä luonteenpiirrettä edustavina, vaan hahmoja on kehitelty eri käsikirjoittajien toimesta vuosien saatossa.

   • Marjukka48

    Kyllä, anteeksi kun suivaannuin noin hillittömän paljon, on tässä meneillään omassakin elämässä kaikenlaista ja Aku vielä saa sappeni kiehumaan enemmän kuin täydellä teholla oleva liesi. Olen pahoillani Sandrana, toki sinulla on mielipiteesi jokseenkin huono sellainen. Marjukka menee pikkuhiljaa rauhoittavan teekupposen kanssa katsomaan vanhoja romanttisia eläviä kuvia eräs uusi tuttavuus mielessään jonka pitäisi tällä viikolla saapua ilokseni pakisemaan.


  • sandrana

   Et kuulostanut siinä viestissä lainkaan Marjukalta. Oletan, että tapaat huomenna Arvon, jolla on olkihattu. Mieleeni tuli heti se kappale isoisän olkihatusta, jossa nuorukainen ihastuu hattukaupan myyjättäreen. Ehkä ne sanat toteutuvat kohdallanne. Olettaisin, että olette kummatkin leskiä tai muutoin vapaita.
   Meillä on yhteistä minusta se, että pidämme romanttisista elokuvista. Ehkä sinä tällä hetkellä tarvitset elämääsi jonkun kohteen, johon voit purkaa pahaa mieltäsi, silloin sarjakuvahahmo on ihan omiaan.

   • Marjukka48

    Arvon tapaan mielelläni kun hän tänne saapuu. Olkihatut ovat mielestäni romanttisia ja tuovat mieleeni vanhat ajat ja vanhat elokuvat!

    Arvon entisestä vaimosta en ole kysynyt kuinka hän on sen menettänyt mutta itse jäin leskeksi kuusi vuotta sitten.

    Yritän purkaa raivoani anonyyminä internetissä jotta ei tarvitse ääneen kiukutella, vihaan kiukkuista ääntä ja nornaalisti olenkin hyvin rauhallinen ja uskon että asioilla on useampi puoli ja jopa negatiivisista asioista voi hyötyä.

    Arvo jos näet viestit niin ota osaa keskusteluun, voitaisiin keskustella tarkemmin saapumis ajankohdastasi.


  • sandrana

   Marjukka, mikäli pidät kirjoista uskaltaisinko suositella sinulle kahta sarjaa?
   Ensimmäinen on Jan Karonin pappila-sarja. Siinä Mitfordiin saapuu muistaakseni metodistikirkon pastoriksi noin kuusikymppinen poikamies Timothy Kavanaugh. Pappilan naapurissa asuu lastenkirjoja kuvittaja Cynthia. Hänestä tulee Timille rakastava puoliso ja pappilaan tulee muutenkin eloa.
   Bodie Thoenen eurooppa-kronikka. Liikkeelle lähdetään Wienin alkusoitosta. Pääosassa on muistaakseni juutalainen Elisa, joka haaveilee soittavansa viulua Wienin filharmonikkojen riveissä. Naapurimaassa Saksassa Hitler on noussut valtaan.
   Nämä eivät tosiaankaan ole sarjakuvia, mutta minä pidin sarjoista.

   • Marjukka48

    Olen lukenut kyseisen Pappila sarjan ja se onkin yksi suosikeistani! Pitääpä tutustua tuohon toiseenkin kirjasarjaan, olen oikea lukutoukka! Jännitystä saa sopivasti Stephen Kingin kirjoista, Carrie on suosikkini näistä ja Hohto luonnollisesti.

    Myös seksuaalikirjallisuus on mahtavaa ja saa vanha nainen vähän leikkiä mielikuvituksella!


  • sandrana

   Itse en ole vielä uskaltanut lainata Kingin kirjoja. Ainoita kauhuun luokiteltuja ovat olleet Charlaine Harrisin Sookiet, jotka yhdistelevät mielestäni mytologian aineksia jännitykseen ja romantiikkaan. Ehkä kauhuaspektiksi ajatellaan nimenomaan vampyyreitä ja muodonmuuttajia.
   Pidän romanttisestajännityksestä kuten Linda Howardista. Aloin kesällä lukemaan Anneli Kivelän Katajamäki-sarjaa, joka on maalaisromantiikkaa.
   Kirjavinkkejä ottaa ilolla vastaan, sillä joskus haluaa lukea nimenomaan jännitystä, romantiikkaa tai fantasiaa. Minulla on itselläni mielessäni pari sarjaa, jotka ovat luokiteltu uskonnolliseen kirjallisuuteen, joidenka oletan olevan tutustumisen arvoisia.

   • Arvo52

    Marjukka minä olen viettänyt aikaani patikoiden olen poiminut vähän marjojakin. Voimme tehdä vaikka marja soppaa. Itsekin olen lukenut paljon ja seksilliset kirjat ovat myös jännittäviä näin vanhemmallekkin tallaajalle. Oletko sinä Marjukka salaisesti seksillinen ihminen minä ainakin ajoittain voin olla


  • Marjukka48

   Patikointi ja marjastaminen on tällaisen ulko ilma ihmisen makuun kuten myös perinteinen mökkisauna! Voin Arvo pyöräyttää mustikkakiisselin äitivainaan reseptillä, salainen ainesosa tekee siitä entistäkin maukkaampaa!

   Minä olen erittäin seksuaalinen ihminen mutta avioliitossa pääsee sitä toteuttamaan kunnolla! Pientä kiusoitteluahan ei ole kielletty!

   Mikä päivä saavut ilokseni tänne Arvo?

  • sandrana

   Onko siellä päin ollut mustikoita? Itse olen löytänyt jonkin verran vadelmia, mutta kuivuus taisi viedä suurimman osan. Täällä on nimittäin hyvä vatukko kävelymatkan päässä. Nyt sitten saa jännittää kannattaako puolukkaan lähteä vähän kauemmaksi.

  • sandrana

   Lienee aiheellista mainita, että Ankkalinnassa liikutaan luonnossa. Pojathan kuuluvat sudenpentuihin ja tytöilläkin on oma vartionsa Peukaloiset. Akuhan on innokas kalastaja samaten Mikki ja Hessu suuntaavat usein onkivapoineen kaloja narraamaan.
   Kaino-Vienohan Akun mummo on tunnetusti taitava ruoanlaittaja, joka pyöräyttää makoisia piirakoita. Mummolassa päästään tutustumaan sadonkorjuuseen ja onhan mummolassa kanoja, possuja, lehmiä ja hevonenkin.

   • Marjukka48

    Olen löytänyt mustikoita kovin paljon eräästä vakiopaikastani!

    Arvo, jos todella tahdot voin minäkin heittäytyä villiksi, olen mietiskellyt että olen koko ikäni elänyt jumalalle ja joka sunnuntai käynyt kirkossa öylätillä ja viinillä joten eikai Jumala minua kovin rankaise jos heittäydyn seksilliseksi. Kuuletko Arvo, saitko viestin?


  • DaShanSu

   Olipa kerran Aku ankka... Jahas! Teoriani miksi ankalla ei ole housuja on koska se on amerikkalaista alkuperää ja USA/Washington on pornon pääkaupunkeja!porno... Tuo amerikkalainen peri synti! Ja Aku ankka kuvastaa Amerikan hallitse kaikkea politiikkaa/kulttuuria:niissä ollaan milloin maailman ympäri matkalla milloin valloitetaan avaruutta ja milloin toilaillaan maan alla!

   • DaShnSu

    Ja porno on Amerikasta levinnyt ruton lailla ympäri maailmaa esim japaniin!että kiitos USA!


   • DaShnSu
    DaShnSu kirjoitti:

    Ja porno on Amerikasta levinnyt ruton lailla ympäri maailmaa esim japaniin!että kiitos USA!

    Eräässä Aku tarinassa aku kilpailee kiinalaisen kanssa lakaisusta ja huijaa tiputtamalla riisiä sen radalle!hm?aika rasistinen!ja eräässä sarjassa kissa nainen teilaa yksin kaksi kiinalaista gangsteria!ja Aku repäisee mongolilaiselta helman pois!?hmmmmmm!?lucy elokuvassa lucy(scharlet johansson) tappaa kiinalaisia ja korealaisia ja kaveeraa latino ja afro(morgan Freeman)kanssa.tämä todistaa miten afrot ja länsimaalaiset yhdessä vs me!itä vastaan länsi?kylmäsotako taustalla?


  • YksiPieniAnkkafani

   1. Aku ankassa ei puhuta mitään huumeista!
   2. Ankkojen housuttomuudella ei yritetä vihjata mitään. Kuvitelkaa, että niille piirrettäisiin housut. Miltä näyttäisi? Typerältä!
   3. Eikä siinä ole kaksinnaimista! Iines on Akun ja Hannun tyhmä tyttis, joka ei osaa päättää, kumman haluaa.
   4. Siinä ei ole sovinistisuutta kuin yhdessä tai kahdessa ikivanhassa tarinasta, jotka enää löytyy kuin lataamosta.
   5. Siinä on kyllä varkaita ja huijareita, mutta ilman mitään toimintaa tarinat olisivat tylsiä!
   6. Keskustelun aihe on Aku ankka, ja Täällä jeesustellaan ja höpötetään marjoista!
   7. Kukaan ei ajattele sillä tavalla, että ottaa oppia siitä, mitä ankat tekevät väärin!
   8. Kyseessä on lastensarjis, eivätkä lapset hakemalla hae jotain "turmiollisia" juttuja, eikä niitä muuten siellä ole!
   9. Teidän jotenkin sairaat mielenne tonkivat esiin tekosyitä yrittää aivopestä lapsia älyttömiksi uskovaisiksi, jotka eivät saa lukea/katsoa mitään!
   10. AKU ANKASSA EI OLE RASISMIA!!!!!!!!!!!! JOS TARINA TAPAHTUU KIINASSA TAI MISSÄ LIE, TIETYSTI SIELLÄ ON PAIKALLISIA!!! JA JOS AKU TAHTOO VOITTAA KILPAILUN, SE HUIJAA KAIKKIA TASA-ARVOISESTI!!! EI SITÄ OLE RASISMIKSI TARKOITETTU!!!!!!!!

   siinä oli ajatukseni siitä, mitä olette kirjoittaneet. Siten vielä ehdotuksia siitä, mitä voitte itse tehdä asialle:
   1. Hakekaa omaa koppia hullujenhuoneesta
   2. Lukekaa muutama tarina, ÄLKÄÄKÄ ajatelko älyttömiä päähänpinttymiänne! Se voisi auttaa mielenterveysongelmiinne kummasti.
   3. Ottakaa lääkkeenne.
   4. Varatkaa aika psykologilta.
   5. Sisäistäkää, että olette itse syntisiä, kun tälläisiä keskusteluja perustelette!
   6. Sisäistäkää, etteivät kaikki tahdo olla uskovaisia tai käydä kirkossa.
   7. Sisäistäkää, ettei Aku ankka ole vahingollista, vaan teidänlaisten kirjoitukset
   8. Ymmärtäkää, etteivät satunne kiinnosta nuorisoa.
   9. Uskon, että kaikki Aku ankka-fanit ovat Tästä samaa mieltä kanssani:
   SE KAIKKI ON VAIN TEIDÄN PÄISSÄNNE! LOPETTAKAA PERÄTTÖMIEN, VAINOHARHAISTEN SATUJEN LEVITYS!!! SE JOS MIKÄ ON VAHINGOLLISTA!!!!

   En tarkoittanut loukata teitä, vaan mielikuvianne, ja perustella kantani. Tuonlaatuiset jutut vain saavat minut raivon partaalle, enkä jaksa ymmärtää, miksi itsekään uskotte noihin mielikuviinne. Menkää Aku ankka-lataamoon, siellä on muutama tarina, jotka saa lukea kirjautumatta ja ilmaiseksi. Lukekaa niitä, mutta ajatelkaa samalla, miten lapsi ne näkee. Ja siitä housuttomuudesta vielä; olen ihan tosissani, housut eivät sovi disney-ankan ruumiinrakenteeseen. Kari Korhonen teki kerran tarinan, jossa akulla oli housut, ja se näytti ihan hirveältä, eivät vain housut yksistään, vaan koko kokonaisuus. Enkä ole nähnyt yhtään lastensarjaa, jossa eläimillä olisi housut. Joskus on paitoja, muttei koskaan housuja. Ja tosiaan, miettimään vaikka Nalle Puhin tai My little ponya. Niillä ei ole vaatteita ollenkaan, mutta kukaan ei välitä. Lastensarja on lastensarja. Lasten sarjoja ei ole tarkoitettu niille, jotka eivät voi estää mielikuvitustaan yliragoimasta pienimpiinkin yksityiskohtiin tuolla tavoin kuin Te. Ei millään pahalla. Itse olen ollut Aku ankka/ankronikka- fani jo ennen kuin opin lukemaan, ja Akun ja kumppaneiden seikkailut ovat aina olleet tärkeitä, koska minulla ei ikinä ole ollut muuta seuraa kuin koirani ja sarjakuvalehdet, joita luen vieläkin päivittäin. Siksi en voi ymmärtää niitä, jotka vihaavat akua ja kumppaneita tuonlaatuisista syistä. Uskon, että todellisuudessa Tiedätte, ettei tarinoita ole tehty eikä tarkoitettu sellaisiksi, millaisia Te ne näette. Suomi on vapaa maa. Yrittäkää olla avarakatseisempia, ja antakaa lastenne lukea Aku ankkaa, jos pitävät siitä. Älkääkä pakottako heitä kirkkoon. Jotkut vain eivät halua uskoa Jumalaan, ja vielä vähemmän haluavat, jos yritätte pakottaa heitä siihen. Jos olette uskovaisia, olkaa vapaasti, mutta älkää pakottako muita siihen. Yrittäkää vaihteeksi ajatella, ettei teitä haittaa, mitä muut tekevät, tai ajattelevat. Jos uskotte olevanne oikeassa, uskokaa vain vapaasti, mutta älkää tyrkyttäkö uskojanne muille totuuksina. Kaikilla on oikeutensa, ei vain teillä eikä vain kristityilä. Suomen asanan-jatus-ja uskonvapaus koskevat kaikkia suomen kansalaisia, katsomatta lainkasn siihen mistä he pitävät, mitä he tekevät, tai mitä he ajattelevat. Pyydän kovasti anteeksi aiemmin käyttämiäni haukkumasanoja, mutta Aku ankka sekä lehtenä että hahmona on minulle oikeasti niin rakas ja tärkeä, etten voinut olla puuttumatta tähän keskusteluun. Terveisin 14- vuotias Aku ankka-fani, jona ei häpeä fanitustaa, yhtään, vaan on siitä ylpeä, eikä kadu sitä, että aloitti äskeisen vuodatuksen kirjoittamisen.
   PS. Anteeksi vielä kerran niille, joita olen tullut loukanneeksi, se ei ollut tarkoitus. Olemme kaikki ihmisiä, eikä kukaan ole täydellinen, Me kaikki suutumme tai loukkaannumme joskus joistain asioista, ja välillä on päästettävä vähän höyryjä. Kiitän, jos luitte vuodatuksen loppuun. Ja olen pahoillani, jos loukkasi uskontoanne. Ei ollut tarkoitus. Muuta sanottavaa minulla ei ole.

   • nakuilevaakuli

    Vanhat tädit ilmeisesti luulee, että naku ankkaa lukiessa 2-vuotias alkaa vielä onanioimaan. Sairas mieli näkee kaikkialla pelkkää sairautta.

    Itselleni naku, siis Aku tilattiin kun olin vasta vauva, en ihan ymmärrä miksi, mutta kuitenkin. Kai mummolla oli ajatus, että luen ne sitten kun osaan lukea. Vuos oli jotain 1970. Akut on osa lapsuuttani ja hyvä sellainen. Muistan vieläkin miten hauskaa niiden lukeminen oli. Ankathan olivat yhtä seksikkäitä kuin ihan oikeatkin sorsat jossain rantsussa, joten tuo seksismin ja alastomuuden näkeminen niissä on jo aika pervoa. En minä ainakaan lapsena osannut ajatella moisia asioita Akua lukiessa.

    Kyllä siinä varmasti jotain elämästä oppi kun Akuja luki. Siinähän on sellasia arkkityyppisiä hahmoja, jotka on kuitenkin tavallaan melko samanlaisia kuin ihmisetkin. Akuun sitä ainakin vähän samaistu, kun siltä ei koskaan meinannut onnistua oikein mikään homma mihin se ryhty. Toisaalta Akuhan on antisankari tai sankari, miten sen nyt haluaa vaan ottaa. Kaikki kuitenkin tykkää Akusta. Ehkä juuri siksi, että se opettaa sen, että sankarin ei tarvitse olla onnistuja, vaan tärkeintä on yrittäminen ja peräänantamattomuus. Akulle ei voi olla oikein kateellinenkaan. Siinä on jotain hassua hienoa!

    En ole kyllä lukenut Akua yli 30 vuoteen. Olisinko muutaman tarinan ehkä joskus ohimennen. Nostalgia syistä voisin kyllä ne ensimmäiset taskukirjat hankkia, ensipainoksina tietenkin.


   • raittius_jim

    Itte olet päissäs.


  • YksiPieniAnkkafani

   Tarkoitin,että uskon-sanan-ja ajatuksenvapaus.
   Anteeksi vielä kerran, jos tai kun loukkasin teitä, mutten voinut vaieta. En voinut olla puhumatta suutani puhtaaksi, kun näin, mitä olitte tänne kirjoittaneet. En enää koskaan aio katsoa tänne, joten takaisin haukkuminen on turhaa.
   Näkemiin, Ankanvihaajat.

  • Doggepokka

   Paskapäiset pervosilmäiset turvenuija-idiootti-imbesilli-tosinuija-homo-lesbo-kusipäät! Ihan hakemalla haette kaikkea mahdollista! Jos ette halua hoitoon, hypätkää järvern, ja jääkää pohjaan!

  • Doggepokka

   Unohdin sanoa, että kaiken muun lisäksi olette vanhoillisia kusipäähuoranarttuilotyttöjä!!!

  • Doggepokka

   EIkä akkari ole propagandaa, vaan Te ja kommenttinne! Menkää helvettiin ja palakaa siellä!!!

   • Anonyymi

    Onkos akutarinoissa jo huumediilereitä, niinkun nykyään tapana .on. ei riitä gola ja keppikalja enää


  • Kielioppinatsi

   Juuri näin Doggepokka! Nämä ääliömäisyyksiä viljelevät idiootit pitää jättää omaan arvoonsa. Aku Ankan avulla olen oppinut lukemaan ja kirjoittamaan huomattavasti keskivertosuomalaista paremmin. Lisäksi se on tarjonnut mukavasti naurua, mielikuvituksellisia seikkailuja ja elämyksiä ja kehittänyt ajatusmaailmaani.

   Kaikkia kommentteja en jaksanut lukea, mutta mainitsen yhden kirjoitusvirheen - se on oikeinkirjoitettuna ENÄÄ. Joku perkeleen persläpi oli kirjoittanut sen sanan väärin.

  • fhdgddfg

   Kyrjukka huorjukka portjukka lutkjukka nartjukka

  • filosoffian.tri

   Olen Filosofffian Tohtori joten minun mielipiteni ovat AINNA viisaita. Olen kuulut puhutavan että Aku Anka ei suinkan ol Valter Disneyn keksimä olento vaan hänet on luonnut itse Pelsepuupi elikkä Lusifeerus. Voi soatanna, soatanna!
   Jos pentunne lukevat Aku Ankaa, ottaka lehti niiltä pois, käärikää se rullale ja ei muuta kun pennulta persse paljaksi ja sitä läiskitän Aku Ankala paljaalle persselle.
   Saavat oikeen kunnola Aku Ankaa!

  • Anonyymi

   Se on se ankka laitettava roskiin ja heti ja poltettava hirvittävässä kuumuudessa se on hirmu synti se aku ankka kun se on ilman housuja. pois heti paha akuankka. emme suvaitse hyi pois paha paha paha. ja

  • Anonyymi

   Tämän vanhan viestiketjun aloittajan nimimerkistä päätellen kyseessä taitaa olla ihan aito henkilö, ja hän lienee tosissaan tuossa. Kyse ei ehkä olekaan ironiasta tai tietoisesta provosoinnista.

   Vaikuttaa joko henkisesti häiriintyneeltä tai sitten joltain kiihkouskovaiselta, jolle telkkarikin edustaa varmaan samaa, mutta netinpä kuitenkin hankki, että pääsi tänne oksentamaan mielipiteensä. Eksyi hapannaama nutturapää ihan väärälle palstalle.

   Oli tuo 48 ikä, syntymävuosi tai älykkyysosamäärä? niin oisin huolestunut lähinnä hänestä. Säälittävää. Kääk!

  • Anonyymi

   Se pitää polttaa se akuankka ja kieltää kokonaan. ja tv ja asterix on tosi paha kun siinä on se teutateeskin. kaikki pois. ettäs tiedät senkin saastainen syntisäkki. kaikki on poltettava kiirastulessa se saasta. jokos opit!

  • Anonyymi

   Se semmonen akuvankka pitäis paistaa ja syödä niinkuin kalkkuna ni jopas loppuisi sellainen pervoilu iineksen kanssa ei sitä voi suvaita. ja ei oo housuja hirmusaastaa ja hirmukauhistuksen hirvityksen häkkyrä. Ja se Sepe susi meinaa syödä kolme pientä porsasta, oikeen hirveetä! ja Roopekin on ahne pirulainen! hirmu juttu, lapset tulee hulluiksi kun ne semmosta soopaa lukee. Hyi kauhea akuankka ja hessuhopo. Asterix se on paha kauheaa hirveää, miten lapsille käy ne tulee mielisairaiksi, eikö kukaan välitä?

  • Anonyymi

   AkuAnka on Belsebuupin piilojuoni,ja tehty viettelemään jo pikkulapsetkin,mammonan Palvontaan!Sitten,kun aika ontullutkin,ottamaan Pedonmerkin,ja tulee Harmageddonin taistelu!Pois siis Akuankat Kristillisesti kodista!

  • Anonyymi

   Housut jalkaan akuankalle. Hirvittävää pornoa. Kuka enää välittää lapsiparoista. Hirveä ahne Roope on hirmuinen ja sillekin housut ja Iines on pha.

  • Anonyymi

   Disneyn suurin synti ei ole niinkään Aku Ankka - hahmo, vaan pikemminkin se, että tuottaa oheistuotteitaan halpatuotantomaissa (mm.Haitissa) huomattavan alipalkattuun hintaan . Siis kaikella tavalla suuryrityksen tavoin ottaa rahat pois tyhmiltä (&etenkin köyhiltä) ihmisiltä.

   Toinen ketju on noista Disneyn tuottamista Marvel - supersankarielokuvista. Niiten hahmojenkaan aluperäisluojat eivät ole saaneet hahmojen käytöstä yhtään mitään rahallisesti. Kyllä on aika kurppaista tuo Disney meininki, ja vaikka Aku Ankka toki monen muitten tapaan lasuuden harras "idoli" onkin, niin ei tuota jenkkityylistä suuryritysrahastusta (joka rikkoo räikeästi ainkin niitten halpatyömaitten ihmisoikeuksiakin) viitsi enää oikein katsella, pitänee pyrkiä laittamaan Disneyt lopullisesti boikottiin ... On kyllä aika vähäistä muutenkin ollut perusjenkkiviihteen kulutus, jotenkin näillä taas mentiin ... !!!..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikamika missä mika

   Polliisi etsii https://poliisi.fi/-/epailty-henkirikos-torniossa?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
   Tornio ja Haaparanta
   25
   2545
  2. Sofia kertoo et halusi luvan kokeiluihin seksin suhteen Lontoossa asuessaan..

   Katos nainen alkaa kertoa et seksikokeilut alkoi maistua, kun muutti Lontooseen.Marokkolainen räppäri ja tietenkin sekin on varsttu mies ja itse sen k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   2424
  3. Mahdoton ymmärtää suomalaisia, jotka kannattaa Putinin venäjää

   ja jopa hyökkäystä Ukrainaan. Minkälainen ihminen tuollainen voi olla, kysyn vaan? Mitä hienoa on diktatuurissa, ja vaikka siinä ettei ole edes sanan
   Maailman menoa
   207
   1902
  4. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   74
   959
  5. Miehelle muistutuksena

   Rakastan! Läpi tulen ja jään, minä tulen ja luoksesi jään (lainaus jostain). Odota minua! H
   Ikävä
   84
   939
  6. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   45
   924
  7. Arvomaailma

   Miten kukin elämää arvottaa. Tuli noista vaatteista mieleen tuossa yhdessä ketjussa, että miten te arvotatte ihmisiä, millä perusteella ja miten? Mä
   Sinkut
   266
   875
  8. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   69
   834
  9. Voehan taivahan talikynttilät

   Kuumin misu ja haluttavin pipari olet kyllä...Nam nam totean vain 🥰 Oot 🔥♥️🔥
   Ikävä
   37
   739
  Aihe