Miksi Suomesta???

moro :)

Miksi jotkut ostavat Suomesta airsoft aseita joita sais 30% halvemmalla ulkomailta posti mutta silti paaaaljon halvempaa kuin Suomesta. Esim. Taiwangunista saa todella halvalla samoja aseita kuin esim Milgearista ja Proaitsoftista. Sitten niitä ulkomaalaisia airsoft liikkeitä on monia muitakin.

5

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EttäMoro

      Koska mikäli ostat sen esim kesäkauden aluksi, niin voimassa on puolen vuoden tuotevirhetakuu. Lisäksi ase on monesti lähes välittömästi saatavissa toisin kuin ulkomailta joudut odottamaan. Ulkomailtakin tilattaessa toki monesti on takuut kaupoilla, mutta Suomestapa et niin vain lähetäkkään asetta takuuhuoltoon. Posti olisi kohtuu edullinen, mutta eivätpä toimita, koska pyssyn näköisiä. Muut ovat törkykalliita. Toisaalta voi peustella itselleen tukevansa Suomalaista yrittämistä. Molemmissa on omat hyvät puolensa ja jokainen saa tehdä omat ratkaisunsa.

    • Osa on ulkomailla halvempaa toiset ei tai eivät ainakaan loppuhinnaltaan Suomeen tuotuna. Jos haluaa pelata kiinalaisella pyssyllä, niin sitten Puolasta tilaaminen on toki ymmärrettävä ratkaisu, mutta loppujen lopuksi eivät samat pyssyt suomessakaan aina mitenkään loputtoman paljoa kalliimpia ole. Varsinkin kun asiointi, takuuhuollot jne. on huomattavasti helpompaa ja suomalaisen työssäkäyvän ihmisen talous ei useimmiten ole siitä mahdollisesti syntyvästä säästöstä, joka on ~20-50e, kuitenkaan kiinni. Ja mikäli ase hajoaa eikä aseen omistajalla ole kiinnostusta perehtyä sähköpyssyjen sielunelämään, niin korjauskustannukset syövät lähes poikkeuksetta saavutetun hyödyn.

    • Autisti ankka

      jos se talous ei siihen pariin kymppiin talous kaadu niin suomesta ostamalla verot menee suomeen eikä minnekkän muualle eurooppaan tai kiinaan.

    • Näkee mitä on ostamassa. Yleensä nuissa suomen airsoft kaupoissa kun käy ja kysyy jotain tiettyä asetta niin myyjä hakee laatikon ja avaa sen ja antaa aseen käteen ja sitä saa sitten kattella ja joskus jos ei oo kiirettä ja on kaksi myyjää paikalla niin saattaa päästä takahuoneeseen koittamaan kuinka se toimii tai sitten myyjä tekee sen itse. Ulkomailta hankkii niin ei tiedä missä kunnossa se on ja toimiiko se. Sitten nua takuu sotkut yms vaikeita puolalaisten kanssa.

    • moro :)

      Selvä, oon kyl asetta saanu liikkees iha pitää mut en kyl oo ees kysyny mite toimii/saako ampuu :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5634
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2496
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1977
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      59
      1725
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      10
      1281
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe