Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Suomen ja Venäjän tuleva historia

Niin_no

Siirryn nyt kertomaan Suomen ja Venäjän tulevasta historiasta profetioiden ja Raamatun sanoman pohjalta. Myös monet sotilasasiantuntijat ovat ainakin osittain seuraavista tapahtumista täysin samaa mieltä.
Kun lännen ja idän välinen kriisi, uusi kylmä sota, jatkuu, johtaa se lopulta kuumaan sotaan. Sodan aloittaa Venäjä yhdessä Kiinan kanssa. Sota on suunnattu länttä, ennen kaikkea USAta, mutta myös Israelia vastaan. Kyseessä on USAn yksinapaisen maailmanhegemonian vastustaminen. Toki taustalla on monia muitakin syitä.
Koska Suomi on osa länttä ja koska Suomessa on voimia, jotka haluavat Suomen liittyvän NATOon, Venäjä tulee reagoimaan tähän mahdollisuuteen, että NATO tulisi aivan heidän rajoilleen, hyvin voimakkaasti. Jossain vaiheessa tulee käymään niin, että Venäjä katsoo NATO-uhan liian suureksi ja päättää tehdä ennalta ehkäisevän iskun eli miehittää koko Suomen ennen NATO-joukkojen Suomeen tuloa.
Profetioiden mukaan Jumala ei salli koko Suomen miehitystä. Suomen hallitus joutuu kuitenkin myöntymään siihen, että Venäjä saa miehittää Itä- ja Pohjois-Suomen. Tämä päätös on järkevä, koska tuossa tulevassa tilanteessa ei ole mitään syytä tapattaa kymmeniä tuhansia suomalaisia turhaan, koska Venäjän ylivoimainen armeija jyräisi joka tapauksessa Suomen yli.

Venäjän tulevan miehityksen perimmäinen syy on nimittäin suomalaisten syntielämä. Kun Jumalan varjelevat enkelit poistuvat Jumalan käskystä itärajaltamme, mikään ei estä idän armeijan maahantunkeutumista.
Syyksi voidaan sanoa myös Jumalaa, koska Jumala aiheuttaa Venäjän
hyökkäyksen käyttämällä Venäjää rangaistusruoskana Suomea vastaan. Syy on myös Venäjän, joka lähtee lopunaikoina hyökkäämään monia valtakuntia vastaan. Lopulta Jumalan rangaistusruoska Venäjä saa omankin tuomionsa.

Venäjän tulo Suomeen saa aikaan Suomessa hengellisen herätyksen, mikä
parantaa ja eheyttää suomalaisia.
Venäjän miehitys on kuitenkin väliaikainen. Sodan loppuvaiheessa Venäjän
armeija poistuu Suomesta.
Miehityksen jälkeen Venäjä joutuu sisäisiin myllerryksiin, jopa sisällissotaan. Näissä mullistuksissa Suomi saa takaisin viime sodissa menetetyt alueet, Petsamon, Salla-Kuusamon, Karjalan ja neljä Suomenlahden saarta.
Pyhän Venäjän uusi Jumalaa kunnioittava hallitus suostuu myös siihen, että Suomeen liitetään Aunuksen ja Vienan Karjala sekä Kuolan niemimaa. Tällöin suuri Suomi vihdoinkin toteutuu.

Ikiaikaiset viholliset, Suomi ja Venäjä, ovat nyt ystäviä ja tasavertaisia liittolaisia.

Tämä liittolaisuus on hyvin merkittävä taistelussa lopunajan viimeisintä pahuuden diktatuuria vastaan. Raamatun mukaan lopunaikana maailmassa saa vallan äärettömän paha diktaattori, jota kutsutaan Pedoksi ja Antikristukseksi. Tämä röyhkeä superjohtaja saa voimansa suoraan Saatanalta ja sotii sen vuoksi Jumalaa ja häneen uskovia vastaan vangiten kristittyjä ja tappaen osan heistä. Silloinen maailmanhallitus tulee vaatimaan ( kuten Raamattu on ennalta kertonut ), että kaikkien ihmisten on kumarrettava Pedon tai hänen kuvansa edessä. Lisäksi vaaditaan, että kaikkien on otettava itseensä, oikeaan käteen tai otsaansa, pedonmerkki 666, tai muutoin ei voi enää ostaa tai myydä mitään. Jumalaan ja Jeesukseen uskovat eivät tottele määräystä, joten marttyyrien lukumäärä kasvaa, mutta osa uskovista säilyy hengissä, kun Jumala pitää heistä huolta yliluonnollisten varjelusten ja ruokaihmeiden avulla.
Uskoin aiemmin, että tulevan diktaattorin valtakunta käsittäisi kirjaimellisesti koko maailman. Olen sittemmin huomannut, että Raamatun kielenkäytössä sanat ”koko” ja ”kaikki” eivät aina tarkoitakaan kirjaimellisesti kaikkea, vaan enemmänkin suurinta osaa. Kuten Rooman valtakunnassa ei koko maailmaa verotettu, vaan ainoastaan Rooman valtakunnan alaista maailmaa.

Tämä huomio on saanut minut ajattelemaan, että myös tulevan Pedon hallintavalta on rajoitettua eikä se ulotu täydellisesti koko maailmaan.

Kun myös profetioissa on puhuttu Pohjolan valosta silloin kun Eurooppa on pimeydessä, niin olen tullut siihen tulokseen, että voi olla, että juuri Pohjolassa on lopunaikana merkittävä valon liittoutuma, joka ei alistu Antikristuksen vallan alle. Jotta tämä olisi mahdollista, olen sitä mieltä, että Suomen tulee erota EU:sta, koska EU:ssa mukana ollen Suomi liukuu väistämättä kohti Maailman unionia eli tulevaa yhden diktaattorin hallitseman maailmanhallituksen hirmuvaltaa.

Vastavoimana mieleeni tulee lähinnä Suomen ja Venäjän Antikristuksen vastainen liittouma.

Antikristuksen valtakausi on rajallinen, vain 3½ vuotta. Sitten käy kuten em. Danielin kirja sanoo seuraavassa jakeessa 45: ”Sitten hän tapaa loppunsa, eikä kukaan auta häntä.”
Peto/Antikristuksen kukistumisen jälkeen alkaa Jumalan valtakunnan aika, ensin 1000 vuotta, ja sen jälkeen luotavassa uudessa maassa ikuisesti.

Joko YLE on SVT?
HS = Röyhkeää lehtimiestaidottomuutta!
Iltalehti nyt = Pakkoruotsi aina!
Olen allerginen Närpiön tomaateille.
Sanonpa vielä yhden asian: Ahvenanmaa

2

91

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bvxzzvvzv
    • :-)

      Pensasneuvostoliittolaiset pitivät Korpiselän kirkkoa navettana !!!! Sikamaista :(

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      40
      1237
    Aihe