Rakennusliike Visura

Tampester.

Moi vain!
Olisi kiikarissa Visuran tekemä rivari kämppä.
Onko kokemusta heidän tekemistä kämpistä?

Asialliset vastaukset etupäässä kiinnostaa!

39

2263

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Paskarakentaja

      Ainakin Tampereella Tykkitiellä asunnot olivat asumiskelvottomassa kunnossa jo ennen valmistumistaan. Mieti mistä kämppäsi hankit. Nämä maksavat korvauksia ja myöntävät virheensä vasta pitkin hampain oikeuden päätöksen jälkeen.

      Varsinaiset laaturakentajat!

      • Pilipalipekka

        Voihan sitä sen aikaa asua vaikka komerossa kun parketit vaihdetaan.

        Laatu on yhtä lujaa kuin Ladassa!

        Yhtä lujasti laadukas kuin PASKA JUNTTILAN TUVAN SEINÄSSÄ.


    • Talokaupoille

      No mieti nyt jos iso mies pahoinpitelee ja raiskaa alaikäisen ja sitten pyytää poliisilta suojelua ettei saisi turpiinsa niin haluaisitko asua tuollaisen paskan tekemässä talossa?

      • ammoniumshitpigs

        niin kuin sanoin human shitpigsit ei paljoo paskoja nakkaa tekee mitä lystää


      • PuolanPekka

        Olihan se ladakin lujaa laatua.

        Miksi jammusedän tekeleet eivät olisi?

        Sama kai kuka niitä laatutaloja naputtelee kunhan laatu on yhtä lujaa kuin Lada.

        Lada on lujaa laatua!!!


      • softasteddy

        Heh heh, näistä keskuteluista päätellen siellä tykkitiellä tuli talosta erityisen laadukas. Yhtä luja kuin Lada... tai yhtä luja kuin Teddy Karhu.


      • Laukaustaodottelee

        Kuollut siinä huutelee... tappaa varmaan itsensä kun kaikki on jo sen raiskarin perässä... piileskelee turvakiellon takana ja poliisi suojelussa kun meinaa henki lähtee. Todellinen laaturakentaja.


    • Eisavuailmantulta

      Siellä tykkitiellä on ollut ilmeisesti sellainen määrä mikrobeja, että rakennusvalvonta on laittanut asunnot asumiskieltoon ja varatj otti lopputilin kun tuli mitta täyteen. On tietysti vastoin määräyksiä suljettu.pinnat ennne riittävää kuivumista... rahat pois ja heti nääs. Monta kämppää rempattiin. Iltalehden toimittajat tosiaan selvittämään asiaa kun kerran se bloginpitäjä on uhkailtu hiljaiseksi. Ei savua ilman tulta.

    • Lahomärkäkorva

      Hypokloriitit ja rakennuskuivain tulee kaupanpäällisiksi? :)

    • Tykkitientapahtumat

      Mitä vittua siellä Tykkitiellä on tapahtunut kun se blogi on pitänyt sensuroida ja poistaa kaikki yksityiskohtainen tieto ja kuvaukset? Ilmeisesti jotain sellaista mikä ei paljon päivänvaloa ole kestänyt jos kerran asukkaita on tietääkseni joutunut muuttamaan jopa poiskin korjausten ajaksi kun on niin rajulla kädellä jouduttu saneeraamaan? Miksi Visura ei ota tähän virallisesti kantaa mikä siellä on ollut homman nimi kun siitä tullut tällainen myrsky täällä? Onko jotain salattavaa kun koitetaan mitä ilmeisemmin painaa kaikki villaisella ja unholaan?

      • humanoprodi

        itse luin tuota blogia joskus silloin kun se oli sensuroimaton.

        ei ihme, että se mentiin sensuroimaan. oli sen verta suoraan sanottu asiat.

        eipä tuollaisia paljastuskirjotuksia ja blogeja nyt ihan tyhjästä nyhjäistä...


      • Laaturakentaja

        Niin sanotusti ei savua ilman tulta.

        Onhan tuo Tykkitien juttu ja blogi herättänyt todella paljon keskustelua täällä. Varsinkin sen sensuroiminen on ollut aika räikeä yritys työntää totuus maton alle piiloon. Mielestäni Iltalehden toimittajien pitäisi selvittää se asia juurta jaksaen. Sen verta skandaalimainen fiilis on mulla tuosta asiasta nimittäin luin sitä blogia silloin kun sitä ei ollut vielä sensuroitu ja oli kyllä suoraan sanoen aika pöyristyttävää luettavaa.. purettu monta asuntoa ihan luilleen,,, itiöitä ymv....


      • Ladalujaalaatua
        humanoprodi kirjoitti:

        itse luin tuota blogia joskus silloin kun se oli sensuroimaton.

        ei ihme, että se mentiin sensuroimaan. oli sen verta suoraan sanottu asiat.

        eipä tuollaisia paljastuskirjotuksia ja blogeja nyt ihan tyhjästä nyhjäistä...

        Ollut kuin Lada lujaa laatua.


    • humanshitpigs

      human shitpigsit ei paljoo paskoja nakkaa, ei vaikka menis kaikki vituiks kertaheitolla.

    • VastaavaMestari

      Vai että olet kiinnostunut tämän puulaakin "asunnoista"? Tiedätkö, että siellä on paljon sellaisia ihmisiä vastaavina mestareina, joilla ei järki riitä edes mitä yksinkertaisimpiin työmaamestarin tehtäviin ja ovat Visuralla vastaavina vaikka saaneet jo oikeista rakennusliikkeistä potkut siis kaikkialta muualta. Ihan vitun naurettava "rakennusliike". Tämä Pekka Visuri palkkaa vastaavia mesuja jostain helvetin työttömyyskortistosta kun ei muualta väkeä töihin saa. Kaikki tietävät koko Visuran touhun eikä sinne mennä hommiin kuin pakon edessä. Mieluummin on vaikka liiton korvauksilla kuin menee tuollaiseen puulaakiin katselemaan kuinka paskahuusseja pystytetään.

      • Ladalujaalaatua

        Kuka siellä Tykkitiellä on ollut vastaavana? Joku alan rautainen ammattilainen varmaan kun tullut niin lujaa laatua!


      • Raksan_Tokmanni

        Lujaa laatua tosiaan... purettu kämppiä heti valmistumisen jälkeen... 100% halpaurakointia... laatua? ... niin varmaan!


    • kummallistatouhuaon

      Ei mikään ihme, että ovat poliisin valvonnassa jos tuolla on niin huonot välit ihmisten kesken että selvittävät asioitaan puukottamalla ja ampumalla eivätkä puhu toisilleen mitään ilman poliisia. Erittäin kummallista touhua.

      • Kosteuttailmassa

        Miehekästä touhua... taitaa olla itse ammattilaiset asialla. Niin kuin Tykkitienkin kohdalla. Tykkitien tapauksessa laatu ollut niin julmetun kovaa, että siitä ei saa mitään puhua syytteiden pelossa...


      • Laatujaarituksia

        Eikö laatu kestä lähempää tarkastelua?

        Suomalaista vai puolalaista.


    • Hormonittekeehulluksi

      Se on aikonut ampua kiusaajansa. Poliisi pysäyttänyt viime hetkellä. Sitä ne anaboliset steroidit tekee ihmiselle. Tekevät tavallisesta jätkästä tappajan ja psykopaatin.

    • Ladaolilaatua

      Ladaankin piti porata itse tuuletusreiät takapilariin.. mutta homehtui ja mätäni silti koko auto. Asukkailla varmaan vuokraamon Hilti kädessä.-. :)

    • Nirrilähtee

      Raiskaukselle on kuolleena paha nauraa... ja kun alat pikkutyttöjen pahoinpitelyllä ja raiskauksella huudella niin olet itse hyvin nopeasti kuollut.

    • Visuratalo

      Ei visuralta löydy ammattitaitoa laaturakentamiseen. Sen huomaa tuosta Tykkitien poskelleenmenosta. Päällisin puolin ehkä on jotenkin ”homma kondiksessa”, mutta pinnan alla muhii sitäkin suurempia ongelmia. Ja märkäähän siellä oli… liian kostean betonin pinnat oli suljettu eikä ollut riittävää kuivumista siis liian nopealla aikataululla oli edetty… hätiköiden ja hutiloiden… sen voisi Visura ottaa uudeksi iskulauseekseen: Hätiköiden ja hutiloiden - jo 30 vuotta. Jos ei ymmärretä betonin kuivumista mikä on ihan perusasia niin aika hälyttävää… todella harhaanjohtavaa puhua mistään laaturakentamisesta tai rakentamisesta yleensä sillä amatöörin hutiloinnilta vaikuttaa. Ei mikään ihme eikä kumma, että Tykkitietä käsittelevä blogi sensuroitiin pois. Oli todella törkeitä rakennusvirheitä koko talo täynnä ja vielä sellaisia perusvirheitä eli mitään ei osata oikein. Visuratalossa homeperäisillä keuhkosairauksilla on hyvä asua. Pitäisi ymmärtää viimeinkin, että betoni ei ole kuivaa kun se näyttää kuivalta.

    • Laatujaarituksia

      Ei niitä sillä tavalla voi peitellä että blogit poistetaan ja niistä puhuminen kielletään. Todella kummallista toimintaa. Ei taida laatu kestää lähempää tarkastelua.

    • Multiple-Miggs

      Onko ollut itse Multiple-Miggs?
      Monta taloo ja pikku tyttöö kerralla,,,

    • Rodinanrakentaja

      Toimitusjohtaja Visuri pasaa suomi suomi vaikka työmaat on puolalaisia ja venäläisiä "euron miehiä" täynnä.

      Rodinan suuri rakentaja nääs tämä visuri.

    • Anonyymi

      ONKO ALA-HAKUNI SUN POJALLA KUSTA PÄÄSSÄ KUN PITÄÄ AUTOJA KÄYDÄ POTKIIN.. PITÄISKÖ TULLA KÄYMÄÄN?

      • Anonyymi

        Jotain asiaa kun piti apukuljettajan ovi lommottaa.. paskat housussa äijät istuu poliisipäällikön sylissä ja esittävät hädänalaista ja sitten käydään taas haastamassa riitaa ja itketään poliisille kun tulee turpaan.


    • Anonyymi

      Vieläkö Ala-Hakuni ja Hietikko nollaavat Aimon urakkatunteja?

      • Anonyymi

        Toisen urakkatöitä muutetaan tuntitöiksi selän takana tuntilistaa muokkaamalla ja kun Aimo sen huomaa ja suuttuu niin Hietikko ja Ala-Hakuni alkavat kehua Aimoa casanovaksi ja panomieheksi ja kun Aimo tästä leppyy niin äijät tekevät sen hänelle pian uudestaan...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toisen urakkatöitä muutetaan tuntitöiksi selän takana tuntilistaa muokkaamalla ja kun Aimo sen huomaa ja suuttuu niin Hietikko ja Ala-Hakuni alkavat kehua Aimoa casanovaksi ja panomieheksi ja kun Aimo tästä leppyy niin äijät tekevät sen hänelle pian uudestaan...

        Aimolle ollaan ns. kaveria...


      • Anonyymi

        Eikö ole Ala-Hakuni aika säälittävää isolta mieheltä ensin leikkiä ja esiintyä kovana jätkänä ja komennella konstaapeleita aivan kuin he olisivat sinulla töissä ja sitten juosta itse poliisille pillittämään kun meinaa tulla kiusaamiltasi jätkiltä turpaan? Olet ihan kuin pieni lapsi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö ole Ala-Hakuni aika säälittävää isolta mieheltä ensin leikkiä ja esiintyä kovana jätkänä ja komennella konstaapeleita aivan kuin he olisivat sinulla töissä ja sitten juosta itse poliisille pillittämään kun meinaa tulla kiusaamiltasi jätkiltä turpaan? Olet ihan kuin pieni lapsi!

        Ensin naureskelet alaikäisen ja sammuneen naisen raiskaukselle ettei jäänyt todisteita ja sitten menet naispoliiseilta pillittämään suojelua kun meinaa tulla kuula kalloon...


    • Anonyymi

      Jalkalistat ainakin kunnossa

      • Anonyymi

        Tykkitiellä asukas vähän raotti näitä jalkalistoja ja katsoi mitä sieltä alta löytyy ja teki löydöksistään blogin, joka jo aikoja sitten sensuroitiin. Kodog.net oli uuden blogin osoite, mutta sekin sensuroitiin. Asia ei saa tulla julki!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tykkitiellä asukas vähän raotti näitä jalkalistoja ja katsoi mitä sieltä alta löytyy ja teki löydöksistään blogin, joka jo aikoja sitten sensuroitiin. Kodog.net oli uuden blogin osoite, mutta sekin sensuroitiin. Asia ei saa tulla julki!!!

        Kauheeta, että rakentaja rakentaa sutta ja sekundaa…..


    • Anonyymi

      Onko rakentamisen laatu ja tilanne edelleen tämän kirjoittelun mukaista…..

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      34
      2594
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      8
      1942
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1413
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1285
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1280
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1201
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1121
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1065
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1034
    10. 17
      1025
    Aihe