anteeksianto

se joka satutti

Pystyykö suhdetta mielestänne jatkamaan siinä tilanteessa,jos toinen vielä miettii pystyykö antamaan anteeksi toiselle, kun tämä on sitä satuttanut henkisesti niin monesti? Ja vielä se että toinen haluaisi antaa anteeksi ja jatkaa, mutta ei tiedä pystyykö.

7

214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 20 + 6

      Just nythän oils paras aika puhua. Anteeksianto on sitä että kerrot kuinka paha olo tuli toisen töpeksimisestä ja sitten yhdessä mietitään voidaanko jatkaa. Yleensä voidaan just siks kun ne satuttamiset on sen merkki että toinen on tärkeä.

      • se joka satutti

        Nii siis ku asia on niin, että minä satutin ja pyysin sitten anteeksi (eikä ollut eka kerta :'( ), mutta naiseni ei tiedä pystyykö se antamaan mulle enää anteeksi, vaikka haluaisi.


    • 20 + 6

      No mutta miks sitten satutat kun haluat olla hänen kanssaan? Voi olla ihan tervettä jätää sut. Kun ei se rakkaus ihan kaikkea kestä. Minulla loppui suhde siihen kun toinen meni vieraisiin ihan vaan siks ettei kestänyt sitä että meillä meni hyvin. Nyt olis taas tulossa takaisin mutta ei se käy. Minä meen jo eteenpäin - en seurustele mutta katselen ympärilleni sillä silmällä ; )

    • 20 + 6

      Ai niin - ja puhuttiin ja annoin anteeksi monta kertaa mut sitten vaan tunne loppui. Jutelkaa nyt ennenkuin hän ei vaan enää sun kanssas ala.

      • se joka satutti

        Koska en minäkään tarkoituksella häntä satuta, vaikka häntä rakastan oikeasti, sanon vaa välillä asioita, joita ei välttättä kannata sanoa tai sitten sanon sen väärässä kohtaa tai sillee että sen voi ymmärtää väärin. Eli kyse ei ole mistään pettämisestä tms.


      • f*ck
        se joka satutti kirjoitti:

        Koska en minäkään tarkoituksella häntä satuta, vaikka häntä rakastan oikeasti, sanon vaa välillä asioita, joita ei välttättä kannata sanoa tai sitten sanon sen väärässä kohtaa tai sillee että sen voi ymmärtää väärin. Eli kyse ei ole mistään pettämisestä tms.

        se että sä teet sitä samaa uudelleen ja uudelleen ei kyllä ole mikään helppo pala sun tyttikselle. Sä rakastat oikeasti mutta et pysty miettimään mitä suustasi tulee ulos? Se ei ole selitys että kiihdyksissäs sanot, koska sun pitää osata kontrolloida luonnettasi. Kun sä olet suutuksissa tai jotain, niin lähde ulos, käy lenkillä ja sitten puhutte asiasta kun sun mieli on tasaisempi.
        Puhutte sun tyttiksen kanssa tästä asiasta etukäteen, että se ei ihmettele kun lähdet paikalta.
        Lopeta toisen satuttaminen, se on perseestä eikä siihen ole mitään selitystä. Sun pitää katsoa ettet satuta ihmistä jota rakastat. Rakkauteen ei kuulu satuttaminen.


    • 19 + 8

      No sit ei kai hätää. Sanojen katuminen on ihan arkipäivää mutta anteeksipyytäminen on taidetta. Ei niin että v..ttu kun olin typerä vaan niin että rakas kulta kun taas tuli sanottua eikä ajateltua ; )

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8176
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2519
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2233
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1899
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1469
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1435
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1153
    Aihe