Muita panseksuaaleja?

Jub4

Tiedustelen että löytyykö muita panseksuaaleja? Itse en kauhean moneen ole törmännyt ja olisi mukava saada uusia tuttavuuksia. Olen 20 v jäbä Kymenlaakson alueelta. Vaikka sinkku olenkin, niin etsin nyt vain aluksi ihan ystäviä ja ihmisiä joille jutskata. Sukupuolella tai iällä ei ole väliä! Pyrin itse olemaan aika neutraali ja tulemaan toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa.

19

662

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • MrRandall Sysmä City

   Mitä ihmeen freakeja nämä panseksuaalit sitten ovat? Näístä uusista seksuaalivillityksistä ei voi millään olla jyvällä, kun niitä keksitään vähintään pari uutta vuodessa.

   Juuri tuossa naapurikeskustelussa joku opetti, että looneri on kuulemma sellainen erikoislahjakkuus, joka kiihottuu ilmapalloista. Onko tämä panseksualismi sitten syysmuotiseksuaalisuus 2014?

   Ja joko talven seksuaalimallisto on kehitetty valmiiksi, niin että itsenäisyyspäivän tienoilla sen voi vain tyrkätä kokeilunhaluisille ja muotitietoisille seksuaalikuluttajille?

   Nouseeko tällaisen panseksualistin molo pystyyn, kun se syö pan-suolaa?

   • Jub4

    No tuo "looneri" on kyllä ihan uusi termi! En ole koskaan kuullutkaan.

    Panseksuaalisuus kertoo kiinnostuksesta ihmisiin yleensä, oli kysessä sitten mies, nainen, trans-, inter- tai muunsukupuolinen ihminen.

    Ei tämä mikään uusi juttu ole! Ei vaan ole niin hyvin nostettu mediassa esille...Ja kyllä, noita termejä on liikaa. Suurin osa niistä on enemmänkin fetissejä! Mutta omaa suuntaumistani en mainosta, saati tyrkytä teineille! Jos tämä nyt miellyttää, niin minua miellyttäisi jos käyttäisit googlea:P


   • aaa...beecee

    Ei se tee kenestäkään mitään friikkiä jos sinulla ei ole yleissivistystä tietää asioista tai kuten jo ehdotettiinkin googlettaa.


  • Panpoika99

   Mä en nyt aio alkaa sun kaa mitää viestittelee mut ilmotan oman läsnäoloni panseksuaalina nyt tähän, ettet tuntis olevasi ainut pan :)
   Mä oon pan ja mä yleensä pidän pojista, mut sit jotkut tytöt on vaan niin vetäviä niin en voi luokitella itseäni vain homoksi. Mitä nyt oon myös muunsukupuolisten kuvia katellu niin nekin herättää jonkilaista viehätystä. On se seksuaalisuus jännä juttu.

  • Wensleydale

   Hmm, minä en oikeastaan nimitä itseäni panseksuaaliksi, koska en mielestäni tarvitse mitään erityistä sanaa kuvaamaan sitä kenestä pidän. Kaikenlainen luokittelu tuntuu niin turhalta ja rajoittavalta. Plus kaikki nuo nimitykset tuntuvat painottavan seksiä. Sen näkee jo noista ikävistä kommenteista, joita tähän keskusteluun on tullut. Oletetaan, että seksi on jotenkin pakkomielteistä ja pääasiallista eikä kukaan voi olla turvassa, kun kuka tahansa voi milloin tahansa tulla iskemään. Eihän se niin todellisuudessa mene, eiväthän heterotkaan kaiken aikaa kaikkien kanssa halua mennä sänkyyn.Se olisi ihan absurdia eikä arkielämästä tulisi yhtään mitään.

   Ihastun niin tyttöihin, poikiin kuin muihin siltä väliltä. En kaikkiin ja koko ajan ja lennosta aina uuteen vaihtaen, vaan yksilöihin ja jos se jokin, mikä saa ihmiset ihastumaan toisiinsa, on olemassa. Eli aloittaja, et ole yksin.

   • Jub4

    Hassua, kun kirjoitit "aloittaja". Mutta sait minut ainakin sanattomaksi! Ajattelen itse samalla tavalla asioista. Ja oikeastaan, olen aina ollut "pan". Eipä sillä luokituksella ole väliä... Mutta, kiitän kannustavasta kommentistasi!!! Lähinnä halusin vain tutustua uusiin ihmisiin, mutta hyvä jos herätin keskustelua!

    Eikä minua kommentit haittaa. Jos jonkun persettä kutittaa, niin minä en lähde rapsuttamaan. Välillä tosin saisi aivoja käyttää! Mutta muuten, jokaisella on oikeus mielipiteeseensä.


  • 17.

   En ole vieläkään ymmärtänyt mitä eroa on bi- ja panseksuaalilla.

   • en minäkään

    Bi on varmaan rakastuminen Naiseen tai/ja Mieheen ja Pan näiden lisäksi rakastuu "sekasukupuoleen" tai vastaavaan. Itsekään en osaa "valita" kumpaa termiä itsestäni käytän kun kyllähän minä sukupuolettomiinkin voin rakastua, koska kyseessä on persoona eikä niinkään ruumis. Mene ja tiedä. Biseksuaalisuus nyt on sellainen termi joka on jo pikkuhiljaa tullut kaikelle kansalle tutuksi joten se on helpointa käyttää.


   • 17.
    en minäkään kirjoitti:

    Bi on varmaan rakastuminen Naiseen tai/ja Mieheen ja Pan näiden lisäksi rakastuu "sekasukupuoleen" tai vastaavaan. Itsekään en osaa "valita" kumpaa termiä itsestäni käytän kun kyllähän minä sukupuolettomiinkin voin rakastua, koska kyseessä on persoona eikä niinkään ruumis. Mene ja tiedä. Biseksuaalisuus nyt on sellainen termi joka on jo pikkuhiljaa tullut kaikelle kansalle tutuksi joten se on helpointa käyttää.

    Näinpä. Määrittelen itseni bisseksi. Entä jos rakastunkin 'sekasukupuoleen', olenko silloin pan. Mielestäni biseksuaalisuus ei poissulje ns. kolmatta sukupuolta.


   • Anonyymi

    Yksinkertaisesti: biseksuaalit pitävät kahdesta tai enemmästä sukupuolesta, mutta eivät kaikista (esim. tuttuni pitää miehistä, muu sukupuolista ja naisista) ja panseksuaalisuus tarkoittaa sitä että pitää kaikista sukupuolista.


  • MrRandall Sysmä City

   Ei ole olemassa mitään kolmatta sukupuolta eikä sekasukupuolta. Sukupuolia on kaksi: mies ja nainen, kuten kaikki sangen hyvin tiedätte.

   • 17.

  • djdjdj

   Kaipa voisin luokitella itseni panseksuaaliksi, koska olen transmies ja bi. Eli en hylkisi ketään transtaustan takia tai mistään muusta syystä. Ihminen on minulle se tärkein asia. Se, millainen luonne, persoonallisuus on. Mitä harrastaa, mistä tykkää, millaiset aatteet on ja kuinka hyvin kemiat menee yhteen.

  • Joona242

   olenko mäkin panseksuaali, kun ihastun niin miehiin kun naisiinkin. Jos löydän/tapaan mukavan, vaikka ennestään tuntemattoman tyypin ja jutellessa hänen kanssa, niin huomaankin pitäväni ja ehkä ihastuvani tähän tyyppiin. Hänen hymynsä, hänen katseensa, juttunsa...siinä vaiheessa en ajattele onko hän mies vai nainen. Itse olen mies ja joskus näin on käynnyt esim. baarissa.

  • aaa...beecee

   Mä pystyn ihastumaan ihmisiin ja sitten näillä ihmisillä on erilaisia ominaisuuksia kuten sukupuoli. Joskus se sukupuoli on nainen, joskus transgender, joskus mies. Olen panromanttinen aseksuaali ja nainen.

  • Transhomo

   Mä itse olen transmies ja homo, mieheni on aina ajatellut olevansa bi mutta ilmeisesti nyt onkin sitten pan. Minustakin noita määritelmiä on ihan turhan monta ja mielestäni on ihan pöllöä edes lokeroida kaikkia.

   Ihmetyttää kun homot, trans-ihmiset ja muut huudetaan täällä että ei saa lokeroida ja luokitella ihmisiä ja sitten itse kuitenkin tehdään juuri sitä. Lokerointi on OK ainoastaan silloin kun on yhtä monta lokeroa kuin ihmistä maailmassakin.

   Minä tosiaan en trans-taustastani huolimatta ole muuta kuin pesunkestävä homo, en voisi olla intiimisuhteessa toisen transihmisen kanssa tai naisen kanssa.

  • Jopetin

   Täällä myös transmies ja bi. En jaksa käyttää termiä pan, koska sen joutuu aina selittämään. Bi-termin ainakin suuri osa jo tietää nykyään. Vaikka harvat sitäkään ymmärtää joten pania joutuis selittämään vielä enemmän.

  • Tiedonantaja1

   Perinteisesti panseksuaalilla on tarkoitettu henkilöä, jonka seksuaalinen kiinnostus kohdistuu kaikkeen mahdolliseen. Vasta nyt viime aikoina panseksuaalia on alettu käyttää biseksuaalin synonyymina.

  • Filosofi E. Saarinen

   Minä olen Peter Pan-seksuaali. Olen kyllästynyt kaikkiin normeihin, myös fysiikan lakeihin. Saan kiksit lentämistä, esim baarista portsarin potkujen saattelemana.

   Kohtalotoveri, kaappi-peterpan... Polta vaikka pilveä jos mielesi tekee mutta pysy visusti jalat maassa, älä lennä!

  Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan Emma gaala.

   Luuleeko Martina olevansa koko Emmagaalan pääjehu vai mikä on? Monta päivää jo laittanut itseään gaalaa varten,ja tottakai, pois kotoa hotelliin pakko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   271
   1768
  2. Ilman heijastinta ?

   Kauhavalla lenkkeilijä menehtyi auton törmättyä päin. Kyllä se heijastin on halpa henkivakuutus pimeällä, toki ei ole tietoa että onko heijastinta käy
   Kauhava
   12
   1534
  3. Olen tajunnut että tein virheen

   Kun meidän yhteys katkesi. Olisit ollut se oikea nainen mulle, miten enää voisin asian korjata? Olen pahoillani.
   Ikävä
   105
   1242
  4. Kerro itsestäsi jotain, joka tulisi todennäköisesti yllätyksenä kaivatullesi

   Hyvässä tai pahassa. (Mutta mieluummin tietysti olisi kiva kuulla niitä hyviä asioita!)
   Ikävä
   87
   1004
  5. Sofia lähti taas matkalle

   sinä ja minä emme....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   132
   981
  6. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   193
   979
  7. Miehen malli ja rooli tässä yhteiskunnassa

   Eli olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että miehen rooli on ollut murroksessa jo vuosikymmenien ajan ja yhä edelleen se on vähän hakusessaan. En ole
   Sinkut
   228
   850
  8. Erika Vikman Emmagaalassa

   Luulin nähneeni tuolta harakalta kaiken, mutta erehdyin. Mikä hiton riepu sillä on päällä? Hirveä ilmestys!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   804
  9. Martina, uusi hirviö Jocelyn Wildenstein

   Emma gaalan matolla Martinan esiintyi tänään, naama muuttuneena hirviön kaltaiseksi, kuten överi kauneusleikkauksia itselleen tehnyt Jocelyn Wildenste
   Kotimaiset julkkisjuorut
   206
   795
  10. 82 prosenttia kannattaa Natoa!!!

   SUOMALAISTEN Nato-jäsenyyden kannatus on koko ajan vahvistunut ja vankistunut. IS:n Taloustutkimuksella teettämän kyselyn mukaan 82 prosenttia on sit
   NATO
   158
   635
  Aihe