Koirapuiston isompien/ pienempien puoli?

Äi ummarra

Minulla oli iso koira pikkukoirien puolella koska isompien puolella oli eräs koira, jonka kanssa omani ei tullut toimeen ja kun pienten koirien puoli oli tyhjillään. Ei tässä mitään. Sitten tulee paikalle pikkukoiran omistaja ja kehoittaa minua poistumaan puistosta,- sen sijaan että olisi voinut esim. odottaa vuoroaan jonkin aikaa.
OK. me lähdimme kävelemään.
Onko oikein, että nyt minä ajan kaikki ne pikkukoirat pois sieltä isojen puolelta mikäli niitä siellä vastaisuudessa näen? Jotkut pikkukoirat tulevat mainiosti toimeen isompienkin kanssa ja siksi niiden omistajat vievät ne isojen puolelle. MUTTA kun kuulemma SÄÄNNÖT ovat säännöt. Eli komennan kaikki pikkupiskit isojen puolelta pois VAIKKA niiden omistajat sekä paikalla olevat isojen koirien omistajat olisivat eri mieltä? VAI onko niin, että mainitut säännöt suojelevat vain pikkukoiria ts. niitä voidaan, mikäli pienen koiran omistaja itse haluaa riskin ottaa, pitää kummalla puolella tahansa?

6

206

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • a ja b

      Jos joku nalkuttaa mielestäsi tyhjästä on kaksi vaihtoehtoa joko uskoa tai käskeä painuun vittuun.pitkälti luonne kysymys.

    • mietis vielä

      On oikein, pienten puoli on pienille koirille ja pennuille. Iso koira lähtee jos sinne tulee pieni koira, tosin itse pystyn pienen kanssa olemaan isojen ja pientenkin kanssa, ei mitään ongelmaa. Yleensä pienten puolen ollessa tyhjillään, sinne mene ns. epäsosiaaliset isot koirat, joten ehkä siksi omistaja pyysi sinua lähtemään. Säännöt suojelevat pieniä koiria, iso koira voi pienen vahingossa tappaakin jo pelkän painoeron vuoksi.

    • SANO VAAN: tämä on yleinen puisto. Jos et pysty sen mukaan käyttäytymään niin ole hyvä ja odota tai poistu.

    • sgdrgr

      Se koira, joka ei täytä ehtoja, poistuu, elleivät muut koiranulkoiluttajat nimenomaan hyväksy hänen läsnäoloaan. Kannattaa seuraavalla kerralla kysyä, että voisitteko kokeilla aluksi vaikka niin, että oma, iso koirasi on hihnassa. Jos se tulee toimeen pikkukoiran kanssa, niin luulisi, että voit jatkaa olemistasi siellä.

      Jos oma koirasi on rähjä, joka häädetään isojen puolelta luonteensa vuoksi, niin aivan yhtä hyvin se voidaan häätää pienten puolelta kokonsa vuoksi. Se "riskaabelein" yksilö on aina se, joka lähtee: se kiimainen, se aggressiivinen, se sairas, se liian suuri.

      Jos et noudata kaikkien hyväksi laadittuja sääntöjä, niin varaudu kusipään leimaan.

    • Itsehillintää

      Kun kerran puistossa oli isojen ja pienten puoli, oli tämä pikkukoiran omistaja ihan oikeassa. Miksi hänen olisi pitänyt odottaa vuoroaan? Hänellä oli todennäköisesti hyvä syy pyytää teitä poistumaan: hänen koiransa saattaa pelätä isoja koiria, tai omistaja itse pelkää että leikin tiimellyksessä käy vahinko.
      Sen sijaan en ymmärrä, miksi sinun pitäisi jatkossa häätää kaikki pikkukoirat pois isojen puolelta? Voisit tehdä sen silloin, mikäli epäilisit,että omasi alkaa esim. jahdata pieniä koiria. Tällöin omallasi olisi toki oikeus pysyä tarhassa isojen puolella ja pienen koiran vaihtaa puolta. Mutta tästähän nyt ei ollut kyse.
      Mikä kumman pakko on jaotella ihmisiä eri kategorioihin ja mahdollisuuksien mukaan olla ilkeä ja kostonhimoinen?
      Olen itsekin mokaillut välillä niin koirien kuin lasten kanssa ja ihan itsenäkin. Pääsääntöisesti ihmiset eivät hermostu, kun pyydän ääneen anteeksi ja käytän keskustelussa kaunista kieltä. Myös silloin kun se toinen taho on se sählääjä. Paljon mukavampi kohdata seuraavan kerran, kun voi ääneen tervehtiä, sen sijaan että molemmat vähintään mielessään sadattelisivat tuota v...n urpoa.

    • Valkoinen farkkuauto

      Mihin laitetaan keskikokoiset koirat? Kuka määrittelee koiran koon? Schäferi näyttää pieneltä laumanvartijakoiran vieressä.
      Ja sinä valkoisen paimenkoiran omistaja joka aina kun koirasi hyppi tai haukkui painoit koirasi kyljelleen mutaan niin että se ulisi. Koiralla on ollut huono tuuri joutua sinun koiraksesi,- sillä hauskaa sillä ei todellakaan ollut. Ehkä sinulla oli kivuliaat menkkarit tai lapset kiukutelleet. Älä kuitenkaan pura tuskaasi koiraan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1249
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      648
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe