Facebook

kuulotus

miten käyttäydyt facebookissa sen ihanan naisen kanssa johon olet ihastunut mutta et ole sitä kertonut? Tykkäilet vai olet etäinen?

7

313

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • facebookki

      Mä tykkään silloin tällöin, että tietää et välitän, haha tästä tulikin mieleen entinen ihastukseni joka ei koskaan, EI KOSKAAN tykännyt mistään ja oli kamalan tyly kun viestiteltiin, kirjoitti suunnilleen "joo" "ok" mutta lopulta sain tietää että hän pitikin minusta.

      • kynsi lohkesi, iik

        No, osalla on muutakin elämää kuin tykätä Facessa tai kirjoittaa tyyliin, että nyt menin vessaan, nyt puin sen ja sen vaatteen, nyt kynsi lohkesi, iik.


    • jep jep

      Tää nyt menee vähän viereen, mutta Fb on kyllä aika raastava paikka silloin, kun on todella ihastunut, ja saa sitten katsella sieltä ihastuksensa kuvia ja onnellisuuspäivityksiä toisen naisen kanssa. Tottakai toivon hänelle onnea, mutta kyllä se silti vaan on ihan helv**** vaikeeta :)))) ei oo helppoo ei !
      Ja vastaus kysymykseen, tykkäilen kyllä - miten voisin olla tykkäämättä, kun hän on kaikkea mitä toivonkin...

      • Jep jep 2

        Olethan kertonut tunteistasi kahden kesken,eikä vain facebookin kautta? Oman kokemukseni perusteella,ei vain osata puhua tunteista. Itse kun aloitat puhumisen niin,toinen vaihtaa puheenaihetta. Pakenee tilanteesta. Miksi se on helpompaa kirjoittaa kuin sanoa,mitä tuntee ja haluaa?


    • jfksjflskjflskjflkjf

      Tykkään jos tykkään postauksesta. Itse ainakin ajattelen niin, että jos toinen on etäinen, hän Ei ole kiinnostunut. Olen tottunut kyllä sanomaan ihanstuksilleni jos heistä pidän, tuskin kukaan siitä pahastuu jos heistä sanoo tykkäävänsä. Kukaan ei voi tietää toisen ajatustenjuoksua jos ei puhu tai sano mitään.
      Turhia toiveita vaan elättelee jos roikkuu sellaisessa joka ei ole kiinnostunut. Kaveri tietenkin voi olla. Tosiaan, kannatan suoraa puhetta :)

      • f*ck you all

        No täälläkin yksi f^ck ainakin neuvoo muille, että ei ole mitään hyötyä siitä että kertoo tykkäävänsä toisesta, koska ei sillä saa ketään tykkäämään itsestään, vaan nainen hurmataan teoilla ja huomioon ottamisella yleensäkin. Se että ilmaisee asian noiden sijasta sillä, että kertoo tykkäävänsä tai ihastuneensa, on yhtä tyhjän kanssa. Niin lienee sitten Face-tykkäyksetkin.

        Toisaalta, teki niin tai näin niin väärin se on varmaan kuitenkin. Jos ei kerro ja yrittää hurmata muuten, niin toinen ei välttämättä tajua aikoihin, että haluat muutakin kuin kaveruutta. Jos taas olet rehellinen ja kerrot, niin se voi joko pelästyttää tai ei hyödytä mitään.

        Loppupeleissä voinee siis tehdä ihan niin kuin itselle luontevampaa on.


    • tyktyk

      Kyllä tykkäilen jos/kun postaus herättää halun tykkäillä eli ihastuksen kyseessä ollen varsin usein. En usko tuohon viileän esittämiseen ollenkaan, suoraan osoitan että kiinnostaa, kuten muuallakin toimin. Jos kuitenkin vaikuttaa siltä, että ihastuksen kohde ei vastaavasti tykkää juuri koskaan omista fb-jutuistani, hillitsen toki hänen statustensa tykkäämistä etten vaikuttaisi ahdistelijalta. Ja tietysti välillä on aikoja etten edes käy hetkeen fb:ssä, ohi menee ja jää tykkäilemättä osa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      155
      11241
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3133
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      2984
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2177
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1938
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1785
    7. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1754
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1749
    9. 85
      1738
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1637
    Aihe