lennot gambiaan

harmittavaa

ne on sitten kaikki peruttu tältä talvelta tjärellä.

27

304

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voihan vitalis

      Eipä päästä seuraamaan , kun diktaattori julistaa itsensä kuninkaaksi ensi vuoden puolella....

    • minnekä nyt

      Kuninkaasta viis mutta hyviä tuttuja olisi ollut kiva tavata. Ja siitä ihanasta kelistä nauttia.

      • jussipussi

        Oisko se sitte Aasia. Lennot oli jo Gambiaan varattu että ei niitä kokonaan voi perua mutta täytyy vaihtaa johonkin toiseen maahan.


    • sinnepäin

      "kelejä" löytyy muualtakin. Aasiassa ihanat ilmat, ruoka, ihmiset, palvelut ja halpaa.

    • 28x...

      Olenkin joskus koettanut toitottaa että koko Afrikka on pyllystä tällä hetkellä vaikka on valtava manner. Ei todellakaan ole koko mantereella vastaavaa lomakohdetta kuin Gambia. Siinä mielessä ajateltuna sehän onkin aivan upea lomamaa jos se on mantereen paras. Mutta todellista vaihtoehtoa ei Afrikassa ole joukkoturismille.

      Silloin on suunnattava katseet Aasiaan. Tjäre järjestää kuitenkin matkoja Thaimaaseen. Sinne saattaakin jo maksetut Gambia- matkat vaihtaa. Sesonki on siellä kyllä jo loppuunmyyty. Hotelleja on perillä pilvin pimein mutta lentoja ei ole tarpeeksi kaikille halukkaille. Suosittelen Pattayaa jonka tunnettu fani toki olen.

      Tervetuloa Thaimaahan, tulette ihastumaan maahan ettekä sen jälkeen enää Gambiaan halua kustakaan.
      Kun Thaimaa on tullut tutummaksi niin voi suunnistaa Filippiineille, Kambozeaan, Vietnamiin....

    • jwju

      Tuntuu älyttömälle, että joku surkuttelee Gambian poistumista Tjäreborgin valikoimista. Ebolaa on Länsi-Afrikassa tällä hetkellä pilvin pimein. Ja ihan Gambian naapurissa. On vaan ajan kysymys milloin leviää laajemmalle, mm. Gambiaan.

      Ja olisihan se naurettavaa hehkuttaa menevänsä Gambiaan tällaisessa tilanteessa. Ei paljon työpaikalla saisi kateellisia kommentteja vaan pikemminkin kauhistelua ja kriittisiä mielipiteitä.

      Ihmettelen miksi joku ei ymmärrä ebolan riskiä kun surkuttelee Gambian matkojen poistumista. Tjäre teki oikean ratkaisun. Koneita ei myöskään olisi saatu täytettyä tällaisessa tilanteessa.

    • äly hoi

      Tuntuu myöskin älyttömältä että joku luulee että lentojen peruuntuminen on se suurin huolenaihe. Kyllähän tässä miettii kuinka he selviävät siellä jos epidemia leviää myös sinnekin.
      Lentojen peruuntuminen on ymmärettävää tässä tilanteessa. Ja jos lentämisestä joku niin tykkää saahan sitä lennellä ristiin rastiin maailmaa.

      • kimuli stadista

        Suurta surua aiheuttaa Gambian jääminen pois talven matkoista, kun monen naisen kulta on siellä, eikä nyt uskalleta lähteä hänen luokseen. Tunnen useamman tällaisen tapauksen ja voi voi sitä surkua ja parkua.


    • pitsi

      Ne kullat ovat naimisissa oman maan naistensa kanssa siellä. Jäävät nyt tosin ilman teidän fyrkkaanne mutta ainahan voi rahaa lähettää sinne. Älkää olko liian sinisilmäisiä, ne miehet osaavat roolinsa. Kymmenen vuoden kokemus on näistä miehistä siellä ja täällä Suomessa.

      • tikkiT

        Minun mieheni on eronnut ja naimisissa vain minun kanssani, vaikka asuukin "siskonsa " ja siskon lapsen sekä oman äitinsä kanssa. Olen hänelle se ainoa oikea, hih, nyt vain tuli ebolan pelko onnemme tielle, nyyh.


    • Viikon päästä

      Pääseehän sinne Gambiaan nyt ilman Tjäreäkin! Kyllä sinne edelleen lennetään eri yhtiöiden toimesta. Jestas!

    • Jestas sentään

      Pääsee toki mutta onko järkevää lähteä.Jestas.

    • Menossa jo

      No, mikä kenenkin mielestä on järkevää. Jokaisen oma valinta!

    • Järkeä vai ei

      Niin,toisten mielestä on järkevää ottaa riski ja saada tartunta.Ja tuoda se sitten kotimaahan. Toisten mielestä järkevää olla ottamatta riskä.
      Jos ei olisi mitään riskiä tuskin matkatoimistokaan olisi perunut lentoja.

    • Viikon päästä jo

      Matkatoimisto ei tietääkseni ole ainakaan ilmoittanut matkan jo varanneille, että nämä olisi peruttu. Uusien matkojen myynti on tauotettu, enkä myöskään usko, että varattuja matkoja perutaan ennen kuin ulkoministeriöltä tulee huomautus, että Gambiaan matkaamista tulisi välttää.
      Mä en jaksa tätä hysterian lietsontaa enkä Gambiaan matkustavien demonisointia!! Siellä ei tapauksia ole todettu eikä maissakaan, joissa Ebolaa on, ole kovin suurta riskiä ko. tautia saada. Suhteellisuudentaju!!

      • ilmoitettu on

        Tjäreborg ilmoitti jo viime perjantaina meille matkan varanneille, että kaikki talven matkat "kohteeseen" on peruutettu ja suorittamamme maksu (olimme jo maksaneet koko matkan hinnan) palautettiin meille.


      • tiitta
        ilmoitettu on kirjoitti:

        Tjäreborg ilmoitti jo viime perjantaina meille matkan varanneille, että kaikki talven matkat "kohteeseen" on peruutettu ja suorittamamme maksu (olimme jo maksaneet koko matkan hinnan) palautettiin meille.

        Minulle ei ole vielä tullut ilmoitusta peruutuksesta varaamastani tammikuun matkasta.


      • menttori
        tiitta kirjoitti:

        Minulle ei ole vielä tullut ilmoitusta peruutuksesta varaamastani tammikuun matkasta.

        Juuri Tjäreborgiin olin yhteydessä ja kertoivat, että valmismatkat kaikki perutaan, ja siitä ilmoitetaan mahdollisesti tänään kaikille.


    • Täre jää rahatta

      Tjäre ei perunut matkoja siksi, että Gambiassa olisi Ebolaa. Hysteeriset ihmiset alkoivat perua varaamiaan matkoja. Useat jäivät myös odottelemaan marras-joulukuulle, tai myöhemmäksi matkan varaamista. Näin Tjären mielestä Gambiaan ei näyttänyt olevan kylliksi matkaajia. Luulen, että monet olisivat ostaneet matkan vielä tammi -tai helmikuussa, kunhan Ebolasta olisi ollut riittävästi tietoa silloin. Nyt Täre jää nuolemaan näppejään. Ne jotka haluavat Gambiaan, menevät Gambiaan. He eivät vaihda matkakohdetta, keinoja matkustaa löytyy kyllä, jopa edullisia.

      • mitenkä

        Mitenkä sinne Gambiaan sitten kannattaisi matkustaa? meillä olisi tjären kautta maksanut kahden viikon matka hotellineen kahdelta hengeltä 860/pää.


    • ustava

      Ebolasta viis, HIV os todella suuri ongelma ja moni sitä kantaa välinpitämättömänä mukanaan ja levittää tautia varsinkin tahallisesti ainakin cape pointin alueella.

    • Ankkahuuli

      Juuh, ja krapula on kauhia kun siellä ei muuta tekemistä ole kuin ryypätä. Eläimet ovat syöneet kaikki ja niitä nähdäkseen on matkustettava naapurimaahan! Jo nyt sitten on järkeä.
      Muuta siellä ei ei oo ku bumstereita, tosi ällöjä jätkiä. Puistatus aina nousee kun niitä paidanhelmoistaan hätistelee.

    • Mitenkähän

      se HIV hyppää meihin kun emännän kanssa ollaan matkalla? Ei kai se tule niistä hotellin lakanoista?
      The Gambia on ihan helvetin hyvä lomapaikka. Kun vaan pääset sinne edullisesti. Kunhan tuo ebola hysteria menee ohi niin taas pääsee halvalla lämpimään.

      • capepoin

        Meillä varattu tjäreltä matka joulu-tammikuulle, koko perheelle (5hlöä) Vauva mukana. Kahdeksas kerta. Tuskin maltan odottaa.


    • Hessuhobo

      "Mitenkähänille": 1. 4. -15 olisi lennot varattu Gambiaan Barcelonan kautta. Halvemmaksi tuli matka kuin matkatoimiston kautta. Majoitus on kyllä apartamentoksessa, ei hotellissa mutta onpahan nyt sitten keittiö ja ruoanlaitto mahdollisuus. Gambia on hyvä lomakohde, parempi kuin Aasia mutta se on tietenkin makuasia.

    • ohtoliino

      Pitäis lähteä heinäkuussa.Koskahan olis liput halvimmillaan ja reitti,lentoyhtiöt?

      • Lihtooono

        Osaat näköjään hieman käyttää nettiä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      79
      1583
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      69
      1263
    3. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      106
      1208
    4. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      178
      998
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      148
      988
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      55
      984
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      872
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      59
      834
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      806
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      94
      764
    Aihe