Kymmenvuotias panopuu

Täyttä asiaa.

Koulussa saimme luettavaksi hyvin surullisesta aiheesta täysin asiaa olevan lehtiartikkelin, jonka haluaisin referoiden jakaa täällä oleville. Tämän keskustelun otsikko on siis tämän artikkelin otsikko.

Jos pukeudut kuni huora, sinua kohdellaan kuin huoraa vaikka olisit vain 12-vuotias.
Jos kiemurtelet viettelesvästi ukkojen edessä, sinua ahdistellaan vaikka kuukautisesi eivät olisi vielä alkaneet.
Jos heiluttelet takapuola kutsuvasti, perääsi huudellaan vaikka olisit neitsyt. Jos puhut rivoja, sinulle puhutaan vielä pahempia.
Jos ryhdyt 13-vuotiaana rokkibändin panopuuksi, sinun on turha odottaa kunnioitusta tai inhimillistä kohtelua. Olet käyttökamaa, johon voidaan vaikka tumpata tupakka. Jos sitten sanot olevasi lapsi, sinua ei uskota.

Naisen pukeutumisen tai käytöksen ei pitäisi vaikuttaa siihen, miten häntä kohdellaan naisena. Mutta joka ihmisen tavat ja vaatteet antavat hänestä kuvan, jonka perusteella mielipide muodostuu. Sitähän sinä tavoittelet: haluat esiintyä seksikkäänä aikuisena viettelijättärenä, joka saa miehen kuin miehen ja hallitsee joka tilanteen.
Seksikäs voit olla. Mutta et ole aikuinen etkä hallitse tilannetta. Olet nuori tyttö, jonka pään ahneet aikuiset ovat tunkeneet täyteen moskaa.

Alaikäisten tyttöjen ahdistelu on lisääntynyt hälyyttävästi. Onko siis pedofiilien määrä kasvanut? Ahdistelijat eivät välttämättä ole pedofiilejä eivätkä tytöt näytä alaikäisiltä.
Lapsuus on lyhentynyt niin, että 12-vuotiaan pitää jo olla vetävä ja 13-vuotiaalla pitää olla poikaystävä. Kaiken maailman lapsiseksipippaloissa hädin tuskin kymmenvuotiaat rääkyvät puolituhmia renkutuksia napapaidoissa ja push-upeissa, naamalla meikki kuin Amsterdamin punaisten lyhtyjen loisteessa.
Hysteerisen yliseksuaalinen kulttuuri erotisoi pian vaippaikäisetkin. Käsitys siitä, mikä on lapsi ja miten lapseen tulisi suhtautua hämärtyy koko ajan.
Yhdysvalloissa se on jo tapahtunut. 6-vuotiaan kauneuskilpailukonkarin JonBenetin seksuaalimurhaa ei ole vieläkään selvitetty.
Olemme palaamassa menneisyyteen, aikaan jolloin lapsella ei ollut juuri muuta kuin välinearvo.

Ei kannata sitten päivitellä lasten ahdistelua, rivoa suunsoittoa, räävitöntä käytöstä, kun kaikki näyttää olevan kaupan ja sallittua. Se on väärin ja vaarallista, mutta se on myös seurausta ahneudesta ja tyhmyydestä, joka on tehnyt pikkutytöistä seksinukkeja.
Seksiobjekteiksi treenamista parempi palvelus lapsille on opettaa naisten kunnioittamiseta ja hyvää käytöstä. Se on myös turvallisempi vaihtoehto.

Iltalehti 10.8.2001, Kaari Utrio

0

200

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

        Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
        Tv-sarjat
        188
        7306
      2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

        Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
        Ikävä
        42
        4262
      3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

        Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
        Seinäjoki
        26
        2115
      4. Haluan jutella kanssasi Nainen

        Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
        Ikävä
        18
        2049
      5. Onko mies niin,

        että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
        Tunteet
        27
        1869
      6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

        Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
        Ikävä
        77
        1696
      7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

        Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
        Kotimaiset julkkisjuorut
        35
        1661
      8. Haluisin suudella ja huokailla

        ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
        Ikävä
        22
        1619
      9. Tietysti jokainen ansaitsee

        Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
        Ikävä
        17
        1603
      10. Miksi näin?

        Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
        Maailman menoa
        39
        1428
      Aihe