Keppana kellari

4+13

Tiedä nyt menikö oikeaan paikkaan mutta yritetään.

Paikka ilmeisesti vaihtanut omistajaa - paljon negatiivista kuulunut. Onko kokemuksia tämän vuoden puolelta?
Hinta- ja laatusuhde? :) kiitos

32

5888

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kokkomusnuari

      Otappastosta selvää pitää olla kuulolla jos pääsis kärryille asiasta.

    • Never

      Siis se paikka missä saa joka askeleella lukea jostakin kyltistä mitä ei saa tehdä. Ja ruoka (kermaperunat, kuiva pihvi ja salaatinlehti) tulee 2 tunnin päästä. Kuin Venäjällä 80-luvulla.

      • Tammelasta...

        Eikös ne ollut vain huumori-ilmoituksia? Ainakin ulkona oli kerätty jotain liikennemerkkejä paljon lyhyelle matkalle . Olen pari kertaa käynyt muutama vuosi sitten. Yksi kaveri pyysi kanssaan syömään, joten menin.


      • Foodie

        Nyt huumoria peliin ihmiset, mun mielestä noi kyltit on ihan mahtavat. :D Itselläni oli nyt kolmas kerta kyseisessä ravintolassa ja hyvää oli. Parin viikon päästä uudelleen, nam!


    • Namu2

      Ihan hyvää ruokaa varsinkin liesleike. Enää ei ole kestänyt niin kauan kun joskus pari vuotta sitten. Toukokuussa käytiin ja noin 20 min odoteltiin. Aina hyvä ruoka !

    • Lisää maustetta?

      Turha mennä ainakin lasten kanssa jotka haluavat ruokansa nopeasti. Ei kaikki aikuisetkaan tarvitse 1,5h aikaa kaljan kittaamiseen ennen annoksen saapumista. Ylimaustetut annokset makuasia.

    • juuh

      Kerran olen käynyt - samalla kertaa ensimmäistä ja viimeistä kertaa.

      Korkeasti hinnoiteltu annos tuli ylipitkän odottelun jälkeen lasilautasella, jossa salaatti tarjottiin lämpimän ruoan kylkiäisenä sokerikirsikalla koristeltuna.

      Ei kiitos toiste.

    • Jaakkotq

      Mukava ja viihtyisä paikka, tosin ruoka ei ole grilliruokaa ihmeellisempää tosin paljon kalliimpaa on.

    • babgdoog

      Ruoka on pahaa ja rasvaista siellä, kuin shellin simpukassa. Se hinta.... oi oi oi ja voi. KALLISTA.

      • pumpulilikka

        Maistakaapa keppanassa pumpulilikan valssia. Todella makoisa annos.


    • Kehäkukkanen

      Ennenhän Keppanalla oli maine hyvästä paikasta (kenestä isot annokset oli hienoa! Omasta mielestäni määrä ei korvaa laatua), mutta nyt tänä vuonna kuullut paljon negatiivista palautetta.

    • Kiva-setä

      Kerran olen käyny, enkä mene toiste. Kuten jo mainittu, jo pihalla alkaa kylttikäskytys, joka jatkuu sisällä. Älä tee sitä, älä tätä. Sama jatkuu sisällä.
      "Älä tule kassalle, ellet tiedä mitä tilaat, ettei vaan synny jonoa".
      Silti saat odottaa annostasi todella pitkään, eikä se safka tosiaan ole mitään erikoisen ihmeellistä.
      En todellakaan voi suositella ko. paikkaa.

    • pesis2016

      ensimmäistä ja todellakin viimeistä kertaa. en voi suositella

    • Lounaalle

      Entä millainen se uusi Eräkeskus mahtaa olla? Siellä Mettäkoululla?

    • Tomivirt

      No mitä odotteluun tulee niin... Taitaa olla koko alueen ainoo ravintola joka toteuttaa ravintolan merkitystä.. ei sinne mennä syömään mahaa täyteen vaan seurustelemaan... jos annos kestää liian kauvan.. on seurassa vikaa... Ja itse kun tarjoiliaksi kouluttauduin meille opetettiin että kun menet ulos syömään niin syö ennen sitä jotakin kotiruokaa... Tätä suomessa ei voeläkään osata.. tosin ruuan laatu kyseisessä paikassa on heikentynyt paljon ja se on huolestuttavaa.. on paikalla kuiteskin ollut hyvä maine.

    • tuosan

      Nyt käytiin syömässä paljon kehuttu paikka kun on, mutta täytyy sanoa että pettymys oli kova. Tosiaan ruokaa odotettiin 45min (joo ei ole pitkä aika odotella, jos on sen arvoista) Otin Liesleikkeen jota mainostettiin, että "on niin ohut ettei edes lihota" No eipä tuo nyt niin kauhean ohut ollut, itseasiassa paksuin syömäni "lehtipihvi". ja maustevoita oli niin pieni nökäre pihvin päällä, ettei antanut makua edes 1/3 pihville. Muutenhan pihvi ei edes maistunut miltään. Ranskalaisia oli kourallinen kyljessä (muihin paikkoihin puolet vähemmän) ja "salaattina" toimi yksi salaatinlehti, persikan puolikas ja kaksi kanamuna viipaletta! Tomaatin kun olin pyytänyt pois, koska allerginen sille. Juomapaikkana varmaan ihan hyvä, koska laaja valikoima näytti olevan alkoholia ja tietty kun on pikku hiprakassa, ruokakin voi maistua paremmalta ;)
      Tuliaisina kotiin saatiin hyvä mahakipu ja vähän huonoa olo, mikä ei johtunut juomasta.

    • jurssanfontti

      jotenkin oli 90-luvulla olevinaan erikoinen paikka (liekö sen takia, ettei mainostanut vaan tieto kulki suusta suuhun) olen käynyt syömässä n. kerran vuodessa ruoka ollut lähinnä välttävää tasoa vrt.rosso. Juomapuolella todella paljon vaihtoehtoja, ehkä tulee käytyä tänäkin vuonna juuri sen takia. Ehkä pysyy hengissä, koska Forssa-Karkkila junttikylä akselilta ei löydy juuri varteenotettavia ruokapaikkoja.

      • Anonyymi

        Silloin 90-luvulla oli vielä hyvä paikka ja siellä kävi ruokailijoita kaukaakin.


    • Anonyymi

      kaksi kertaa ollut syömässä erittäin hyvää on ollut .

      • Anonyymi

        Mietit sitten useamman vuoden ennenkuin päätit kirjoittaa ruoka-arvostelusi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mietit sitten useamman vuoden ennenkuin päätit kirjoittaa ruoka-arvostelusi.

        Taitaa asiaskunta olla vähissä näinä aikoina viruksesina. Aina kannattaa mainostaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taitaa asiaskunta olla vähissä näinä aikoina viruksesina. Aina kannattaa mainostaa.

        Joo, mainostaa...se ei ole hyvää mainosta, että minikurkku on halkaistu ja vain yksi puolikas on lautasella muiden sörsseleiden lisäksi. Siis puolikkaasta pikkurillin kokoisesta kurkusta puolikas. . . Olisi mieluummin jätetty pois, niin ei olisi osannut kaivatakaan.
        Ranskalaisia kyllä oli, varmaankin tukussa halpoja. Eipä ole tarvinnut enää mennä.
        Ja saa kuseskella kotipihalla rauhassa ilman kieltotauluja.


    • Anonyymi

      No 25 vuotta o käyty, ,jälkipolven kanssa jo 5vuotta käyty, samaa hommaa, mutta nyt riittää, tän illan 19,50 euron olut riittää, oon käynyt yli 39 v maailmaalla kaikenlaista virtanut’ mutta en tän hintasta, eiköhän tää ollu tässä. Jouni

    • Anonyymi

      Kiitos ja hyvästi tälle paikalle mun osalta hinnat juomien osalta aivan metsässä, kate kalkyyliä joka päivä työkseen tekevä

    • Anonyymi

      Hinnat syvältä, vaikka. Omistajat jo 80v niin nyt kannatz miettiä, kuten sanottua , tässäkö tää oli

    • Anonyymi

      Juomat täysin Yli hinnoiteltua, kokemuksella koko maailmaan verrattuna, en missään on nänhy vastaavia hintoja, , kysyjää ennenkuin tilaatte

    • Anonyymi

      Tilattiin lisää maistevoite , hinta 7 euroa, olkaa varovaisia tilauksissa, paikka ottaa omansa kaikessa missä voi

    • Anonyymi

      Nyt rupee hinnatcolleen sen verran kalliit etttä täytyy jättää paikka väliin, ollur maksu 19,60 , eivät kertoneet että niin kallis

    • Anonyymi

      Paskaa. Eivät kerro juomien hintoja etukäteen, erikoisolut ylu 19,00

      • Anonyymi

        On ne juntit kai sentään sen verran si järjissään etteivät etukäteen kerro jos 1 olut maksaa melkein 20 e!

        Tosin jos ei löydy selkeää hinnastoa niin ei sitä sitten tartte hyväksyäkään. Sanoo ettei tullut ku vitonen mukaan niin siinähän miettivät kannattaisiko jatkossa pitää hinnastot esillä. Tuon hintainen olut tuskin on myöskään niin suosittua etteikö olisi syytä epäillä että sen parasta ennen- päiväys on ummessa. Tai sitten se on jotain Ahvenanmaalla pantua hevosenkusta joka on vain siksi "erikoista" ettei sitä muualta saa.

        Tätä tää nykyään on kun kaikesta yritetään rahastaa sikana niin omaan punttiin kusemista se on. Hetken lämmittää ja sitten tuleekin todella kylmä. Saman teki Venesiltakin tänä vuonna. Ensin väkisin pitää vuokrata paikka pidettäväksi naurettavalla 28888 euron vuosivuokralla kun tarjouskilpailussa toiseksi tulleen tarjous oli vain noin 10 000 e vähemmän. Sitten aivopieru pistetään asiakkaille maksettavaksi. Viime vuoteen verrattuna siellä mm. kahvi 1,50 ---》 2,50 , lonkero 5 e ----》7 e ja muita esimerkkejä 0,5 l tavis Sandelssi 8,50 e. Onnea vaan Joo, ennen niin mukava jokamiehen paikka luulee nyt että juottola Hartwall-areenan hinnoilla toimii.... Tai sitten tämä kausi otti luulot pois.


    • Anonyymi

      älkää porakko rahalla siitä selviää .

    • Anonyymi

      Keppanan kulta-aika varmaankin oli ja meni jo joskus aikoja sitten. Silloin ysärillä se oli kiehtova paikka jo pelkästään juomavalikoimansa takia. Tuolloin kun erikoisoluet eivät olleet vielä samalla tavalla arkipäivää kuin nykyään. Tietysti myös sijainti ja erikoinen miljöö tekivät paikasta uniikin. Onhan siellä vieläkin laaja juomavalikoima, mutta hintataso on aika kova. Ruoka on aina ollut jotenkin mitäänsanomatonta, vaikka jostain kumman syystä siellä käy paljon ruokailijoita. Omistajillakin taitaa olla jo ikää ja eihän se talvisin ole ollut auki enää aikoihin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2515
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2193
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1877
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1641
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1596
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1595
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1548
    8. 75
      1459
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      105
      1368
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe