Vaiettu tabu

Hyäksikäytöä

Ajattelin ottaa tässä nyt esille asian, josta olen kuullut kahdelta jo edesmenneeltä henkilöltä. Aihe on visusti vaiettu, todellinen tabu. Aikoinaan, kun homoseksuaalisuus oli vielä rikos, armeijan kantahenkilökunnassa oli homoseksuaaleja huomattava määrä. Syy miksi homoja päätyi kantahenkilökuntaan oli se että armeijassa nämä ovat voineet katsella nuoria ja komeita miehiä. Tässähän katselemisessa ei ole vielä mitää väärää. Mutta minulle on kerrottu että ns. sotilaspalvelijat joutuivat toisinaan hyväksikäytön kohteeksi. Näin on tapahtunut ainakin talvi- ja jatkosodan aikana, rauhan ajasta ei ole tietoa. Upseerit käyttivät näitä sotilaspalvelijoita "seksileluinaan". Tuohon aikaan upseereita on kunnioitettu ja pelätty siinä määrin, että nämä hyväksikäytön kohteeksi joutuneet henkilöt ovat vaienneet tapahtuneesta täysin. Kun ottaa huomioon vielä sen, että homoseksuaalisuus oli tuolloin monelle täysin tuntematon käsite, ei ole mitenkään ihme että asia on pysynyt lähes salassa. Jos tuota miettii juridiselta kannalta niin homoseksuaalisuuden lisäksi esimiesaseman väärinkäyttö on ainakin tapahtunut.

Kun viime vuosien aikana on alettu keskustella useista sotaan ja sota-aikaan liittyvistä vaikeista ja ikävistä asioista, joista aiemmin vaiettiin täysin, ajattelin että nyt on aika ottaa tämäkin asia esille.

2

187

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei väärinkäyttöä

      Tietosi ovat vääriä. Sota-aikana ei tapahtunut sotilaspalvelijoiden hyväksikäyttöä, sillä Suomen sotilaat turvautuivat miesten suhteen yksinomaan nekrofiliaan. Lotat sen sijaan kärsivät ahdistelusta. Dosentti Johan Bäckman kirjoittaa aiheesta terävästi Pronssisoturi-kirjan verkkojulkaisussa:

      ""Rintamanekrofilia kertoo siitäkin, että Mannerheim ei, kenties ymmärrettävästä henkilökohtaisesta syystä, älynnyt ottaa sotilaidensa tarpeita huomioon. Sen sijaan Saksassa fyyreri tarjosi sotilailleen elävää lihaa. Ranskan valloituksen aikana perustettiin SS-bordellit, joissa ”tyttöjen laatua tarkkailtiin jatkuvasti”, kuten asiakirjat kertovat. SS-lääkärit ohjeistivat sekä tytöt että sotilaat suorituksiinsa yksityiskohtaisesti. Sukupuolitaudit vähenivät ja salamasota eteni. Satoihin SS-bordelleihin vietiin väkisin tuhansia naisia seksiorjiksi. Se oli ”Hitlerin lahja sotilaille”, kun Mannerheim tarjosi omilleen vain lämmintä kättä. Suomalaiset joutuivat paremman puutteessa tyydyttämään halunsa raatoihin. Myös Petroskoin ghetot olivat suomalaisille vapaata metsästysmaata. Bordellien puuttumisen takia lotat joutuivat kärsimään jatkuvaa seksuaalista häirintää, kuten kaksimielisiä juttuja. Kukaties tässä oli huonon sotamenestyksen perimmäinen syy?"

      • Desantti Bäckmanin..

        sairaita perversioita..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1669
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      28
      1518
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1159
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1114
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1092
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      6
      1002
    7. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      974
    8. 6
      960
    9. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      2
      960
    10. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      954
    Aihe